Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
Κι αν Μειτε, Μισιτς τώρα ή Μειτε 10-20 Αυγούστου;
Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θέλω Μίσιτς σε σχέση με Μεϊτέ. Νιώθω ότι ο Κροάτης γουστάρει περισσότερο το ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι είναι στρατηγός. Αν ο Μεϊτέ μου έλεγε κάποιος ότι θα ήταν όπως πέρυσι, θα τον ήθελα περισσότερο. Για μένα, και το είπα πριν αρχίσει να παίζει στο Εύρο, αλλά μόλις πρωτοακούστηκε, ο παίκτης που μου κάνει το κλικ είναι ο Μαρίν, όμως μου κάνει πιο πολύ για αντι-Οτζόεφ. Μίσιτς - Μαρίν ή Ζβαμπ - Μαρίν ως δίδυμο. Έχει πολυ ποιότητα μπροστά ο Μαρίν, περισσότερη από τον Καμαρά. Σε δίδυμο με Καμαρά, θα έβαζα 6αρο8 τον Καμαρά και καθαρό 8άρι, λίγο πιο μπροστά, τον Μαρίν.