Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από eorptol1 »

dev έγραψε:Γκουμας γκολ στο διπλο και νικη για την ομαδα του

μαλιστα ηταν με την ομαδα των βασικων

Λουτσε θα βγαλει και αλλο μεγαλο αστερι για την ομαδα μας θα δειτε

α και για Θυμιανη περιμενω πολλα

οσο για φορ μακαρι να ειναι ο τσεχος
Ο. Γκουμας με αρέσει πολύ στην Β ομάδα ξεχώριζε...και από τον πατριώτη μου περιμένω πολλά....
.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

joshua έγραψε:Αναρωτιεμαι παντως ωρες ωρες ποσα παραπανω θα ειχε πετυχει η ομαδα ολα αυτα τα χρονια ,αν δεν υπηρχε η δεδομενη δυσλειτουργια στο θεμα του μεταγραφικου σχεδιασμου και υλοποιησης του και μην μου πει κανενας οτι δεν υπαρχει...Οκ να δεχτω οτι μπορει να εχουμε υπαρξει υπερβολικοι, βιαστικοι, πειτε οτι θελετε καποιες φορες ,αλλα το προβλημα ειναι υπαρκτο και ουσιαστικα το εχει ομολογησει και η ιδια η ομαδα...
Σκεφτομαι πχ τωρα την υποθεση Σαματα...Εχεις ενα βαρυ συμβολαιο και ψαχνεις να βρεις παικτη στη θεση με ακομα μεγαλυτερο ,για να μεινει το πρωτο σχετικα παρκαρισμενο,φορτωνοντας ενα μπατζετ στο οποιο πρεπει να βρεις χωρο για να φερεις και πρωτοκλασσατο εξτρεμ και αντι να αρπαξεις την ευκαιρια και να το ξεφορτωθεις τρεμει το φυλοκαρδι σου οτι δεν θα καταφερεις να βρεις παικτη, ενω σε αυτες τις θεσεις αναζητας ολα τα τελευταια χρονια και θα επρεπε να ξερεις και τη παραμικρη λεπτομερεια για το τι κυκλοφορει εκει εξω...
Όπως έγραψα και στο τοπικ του Σαματα, επειδή δεν τους έχω για άσχετους στην ΠΑΕ, θεωρώ ότι έχει συμφωνηθεί η πώληση του και απλά περιμένουν τον αντικαταστάτη.
dev

Δημοσίευση από dev »

eorptol1 έγραψε:

Ο. Γκουμας με αρέσει πολύ στην Β ομάδα ξεχώριζε...και από τον πατριώτη μου περιμένω πολλά....
.
ποιον γνωστο παικτη σου θυμιζει? πρεπει να εχει καλα τελειωματα και να δεκαριζει
dev

Δημοσίευση από dev »

μετρο λεει Κεντζιορα βρηκε λυση ισως και μεσα στη μερα κλεισει
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

dev έγραψε:
eorptol1 έγραψε:

.
ποιον γνωστο παικτη σου θυμιζει? πρεπει να εχει καλα τελειωματα και να δεκαριζει
VITINHIA
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ακούμε όμως τίποτε για τον Αντι-Meite.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Είναι γιατί θα έρθει ο ίδιος του !
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο αντι Μειτέ ήρθε ( Καμαρά) τώρα περιμένουμε τον αντι μάρκος αντόνιο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω. Αυτός μπορεί να περιμένει την προσφορά που θέλει μέχρι τον Σεπτέμβριο. Εμείς δεν θα είμαστε σοβαροί αν κάτσουμε να τον περιμένουμε, όπως κάναμε με Wernbloom.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και πέρσι από Ιούνιο τον ψηναμε, Αύγουστο ήρθε και μια χαρά μας έκατσε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
Κι αν Μειτε, Μισιτς τώρα ή Μειτε 10-20 Αυγούστου;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θέλω Μίσιτς σε σχέση με Μεϊτέ. Νιώθω ότι ο Κροάτης γουστάρει περισσότερο το ποδόσφαιρο και στο παιχνίδι είναι στρατηγός. Αν ο Μεϊτέ μου έλεγε κάποιος ότι θα ήταν όπως πέρυσι, θα τον ήθελα περισσότερο. Για μένα, και το είπα πριν αρχίσει να παίζει στο Εύρο, αλλά μόλις πρωτοακούστηκε, ο παίκτης που μου κάνει το κλικ είναι ο Μαρίν, όμως μου κάνει πιο πολύ για αντι-Οτζόεφ. Μίσιτς - Μαρίν ή Ζβαμπ - Μαρίν ως δίδυμο. Έχει πολυ ποιότητα μπροστά ο Μαρίν, περισσότερη από τον Καμαρά. Σε δίδυμο με Καμαρά, θα έβαζα 6αρο8 τον Καμαρά και καθαρό 8άρι, λίγο πιο μπροστά, τον Μαρίν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σε ότι αφορά τον Μεϊτέ: παρακαλετό νινί, ξινό @@@ήσι. Μου θυμίζει περιπτώσεις Βέρνπλουμ , Τζιοβίνκο και Γκαμπιατίνι. Σαφώς καλός παίκτης και επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας μας, αλλά ουδείς αναντικατάστατος, Αν δεν δώσει απάντηση μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή, ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του και να ευχαριστήσουν τον Σουαλιχό για την προσφορά του.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εχει μια διαφορα φιλε μου με Γκαμπιατινι, Βερνμπλουμ κλπ.. Το ειδαμε να παιζει στην ομαδα μας και μας ικανοποιησε. Και το κυριοτερο ικανοποιησε και τον προπονητη μας..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γερασίμου έγραψε:Σε ότι αφορά τον Μεϊτέ: παρακαλετό νινί, ξινό @@@ήσι. Μου θυμίζει περιπτώσεις Βέρνπλουμ , Τζιοβίνκο και Γκαμπιατίνι. Σαφώς καλός παίκτης και επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας μας, αλλά ουδείς αναντικατάστατος, Αν δεν δώσει απάντηση μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή, ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του και να ευχαριστήσουν τον Σουαλιχό για την προσφορά του.
Και περυσι παρακαλετος ηρθε (απο τις τελευταιες επιλογες του ημασταν) και τελικα αλλαξε ολη την μεσαια μας γραμμη.
dev

Δημοσίευση από dev »

αμα ηταν καθε παικτη που δεν εχει ανανεωσει ο γαυρος 2.07 ενω τους εκει κανει και τερατιες προτασεις να τους παρατουσε για παρακαλητο νινι κλπ κλπ θα ειχε μεινει χωρις ολη τη βασικη ομαδα που κατεκτησε το ευρωπαικο

ελ κααμπι φορτουνης ποντενσε μασουρας ολα τα χαφ

οι ομαδες δεν λειτουργουν εγωιστικα

πρεπει να περιμενουμε αν ο παικτης μας αρεσει οσο αντεχει και μας λεει και ο προπονητης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”