Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Προσωπικά είχα γράψει ότι μου φαίνεται κίνηση χωρίς καμία λογική η απόκτηση του Πολωνού, δεδομένων των λύσεων στα στα δεξιά της άμυνας. Ο Σάστρε αποδεικνύεται εξαιρετικός πλέον, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει εμπιστευθεί και το Λύρατζη για τη θέση και φρόντισε να δέσει και τους δυο με μακροχρόνια συμβόλαια.
Εφόσον όμως μιλάμε τελικά για έναν απλό δανεισμό, αντιλαμβάνομαι μια πιθανή λογική να καλυφθεί το κενό του Λύρατζη που δεν ξέρω αν θα καταφέρει να επιστρέψει φέτος.
Όλη μας η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο φορ, καθώς μια καλή συμπληρωματική λύση θα κρίνει πολλά στο μαραθώνιο που ακολουθεί.
Εφόσον όμως μιλάμε τελικά για έναν απλό δανεισμό, αντιλαμβάνομαι μια πιθανή λογική να καλυφθεί το κενό του Λύρατζη που δεν ξέρω αν θα καταφέρει να επιστρέψει φέτος.
Όλη μας η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο φορ, καθώς μια καλή συμπληρωματική λύση θα κρίνει πολλά στο μαραθώνιο που ακολουθεί.
Κυρίως τα αυτιά μου και τα μάτια μου αδερφέ μου. Και τώρα μάλλον εχω κάνει γκέλα,οι αρδ σε αυτή την φάση δεν έγραψαν τπτ και προστατεύουν την ομαδα γτ αυτά συμβαίνουν και σημασία έχει το γήπεδο. Εγώ μάλλον έχω κάνει μ @@@κια που το είπα,ας το κόψουμε εδώΜπαρκαρούτσος έγραψε:GINOLA έγραψε:Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, ας απορρίπτει ότι μεταφέρω,δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.ακομα και να κερνάει ειρωνείες,δεν με πειράζει ιδιαίτερα,γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι αληθεια ,ούτε έχω κάνα βίτσιο να με πιστεύουν όλοι.Kabamaru11 έγραψε:O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει εδω και καιρο με Μποτο και γενικα ολη αυτη την φαση του στραβωματος,αλλα να τον χαρακτηριζεις ραπτοπουλο ειναι πολυ χοντρο.....πολυ χοντρο.Δεν του αξιζει κ ας διαφωνω τωρα τελευταια μαζι του.
Δεν έχω σκάλωμα με μποτο.ουτε λέω για πόλεμο ραζβαν μποτο.ο πόλεμος είναι το πρώην τιμ σκαουτερς που έμεινε στην απέξω με μποτο. Αυτό ,τπτ αλλο
Επίσης το στορυ με τον δεξιό μπακ το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μιλήσει από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.
Όσο όμως υπάρχει εγγύηση λουτσε ,είμαι ήσυχος και θεωρώ ότι εξήγησε και στον μποτο την φάση.
Εμπιστεύεσαι δηλαδή τους ποδοσφαιρικούς αρδ του ΠΑΟΚ;;
Ανεξήγητη επιλογή ο Κεντζιόρα. Σε μια όχι και τόσο κομβική θέση, που έχουμε έναν καλό παίκτη, έναν ακόμα καλό που επιστρέφει σε 1 μήνα, και τον κάπτεν για ώρα ανάγκης. Και σιγά την ποιότητα, έτσι; Να παίρναμε κανένα παικταρά να πω οκ. Υπάρχουν άλλες θέσεις που έχουμε μεγαλύτερα κενά. Η μεταγραφή φαίνεται εκτός λογικής, οπότε θέλω να πιστεύω ότι όντως δεν είναι επιλογή Μπότο. Ας ελπίσουμε το φορ αν αποκτηθεί τελικά, να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, και να μην είναι επιπέδου Μπράντον.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ανεξήγητη επιλογή όταν σε ένα μήνα φωτιά , είσαι με 2,5 μπακ+ συν τον Λύρα όταν γυρίσει;
Ο κεντζιορα έρχεται αποκλειστικά επειδή πλέον αρχίζουν έμπρακτα να πιστεύουν στο πρωτάθλημα και θέλουν να υπάρχει πληθώρα επιλογών παντού
Όσο για την ποιότητα του , το βιογραφικό δείχνει ότι μπορεί να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες
Ο κεντζιορα έρχεται αποκλειστικά επειδή πλέον αρχίζουν έμπρακτα να πιστεύουν στο πρωτάθλημα και θέλουν να υπάρχει πληθώρα επιλογών παντού
Όσο για την ποιότητα του , το βιογραφικό δείχνει ότι μπορεί να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες
-
έχουμε ενεργούς δύο παίκτες για αριστερά κ δεξιά + το βιειρινια που είναι το πολύ για ένα ημιχρονο. δε θυμάμαι πότε έβγαλε τελευταία φορά πάνω από 45 λεπτά. εννοείται ότι έχει λογική η κινηση
Στόπερ θα παίξει, back up του Ινγκι, έτσι πιστεύω.
Προφανώς και δεξιά λόγω τραυματισμού του Λύρα, αλλά χαζός δεν είναι ο Ρουμάνος.
Γνωρίζει πως δεν βγαίνει μόνο με τον Ινγκασον.
Γρήγορος, 1,84, μια χαρά.
Οι περισσότεροι θα θέλαμε κι έναν αριστερά, σίγουρα, αλλά δεν είναι κίνηση στο πουθενά του Πολωνού.
Μακάρι δηλαδή.
Φορ βρε, φορ!
Προφανώς και δεξιά λόγω τραυματισμού του Λύρα, αλλά χαζός δεν είναι ο Ρουμάνος.
Γνωρίζει πως δεν βγαίνει μόνο με τον Ινγκασον.
Γρήγορος, 1,84, μια χαρά.
Οι περισσότεροι θα θέλαμε κι έναν αριστερά, σίγουρα, αλλά δεν είναι κίνηση στο πουθενά του Πολωνού.
Μακάρι δηλαδή.
Φορ βρε, φορ!
Παιδια Λυρατζης δεν υπαρχει και δεν θα υπαρχει δυστυχως μεχρι Μαρτιο και βλεπουμε.
Οπως δεν υπαρχει και Τσαουσης, που για να μπει κι αυτος κανονικα θα παρει χρονο.
Πως ειναι ανεξηγητη επιλογη ενα μπακ αυτη την στιγμη οταν εισαι με Σαστρε, Σοαρες και Αντρε με τον δευτερο μαλιστα να αφηνει ερωτηματικα ειδικα στον τροπο που αμυνεται και τον Αντρε προφανως να μην μπορει να παρει πολλα λεπτα πανω του;
Και μιλαμε για μπακ πολυθεσιτη, που εγω προβλεπω οτι ΑΝ ειναι καλα και μπει στο κλιμα της ομαδας γρηγορα θα ειναι βασικος αριστερα με αναποδο ποδι.
Οπως δεν υπαρχει και Τσαουσης, που για να μπει κι αυτος κανονικα θα παρει χρονο.
Πως ειναι ανεξηγητη επιλογη ενα μπακ αυτη την στιγμη οταν εισαι με Σαστρε, Σοαρες και Αντρε με τον δευτερο μαλιστα να αφηνει ερωτηματικα ειδικα στον τροπο που αμυνεται και τον Αντρε προφανως να μην μπορει να παρει πολλα λεπτα πανω του;
Και μιλαμε για μπακ πολυθεσιτη, που εγω προβλεπω οτι ΑΝ ειναι καλα και μπει στο κλιμα της ομαδας γρηγορα θα ειναι βασικος αριστερα με αναποδο ποδι.
καλός παίχτης, αλλά η κίνηση δε βγάζει πολύ νόημα προς το παρόν
δανεισμός είναι βέβαια, οπότε δεν μας στοιχίζει ιδιαίτερα
δανεισμός είναι βέβαια, οπότε δεν μας στοιχίζει ιδιαίτερα
Μια χαρά βγάζει. Στην ίδια λογική με τον φορ είναι. Αυτή τη στιγμή αν τραυματιστεί ή παρει κάρτες ο σαστρε ποιος θα παίξει;danirifle έγραψε:καλός παίχτης, αλλά η κίνηση δε βγάζει πολύ νόημα προς το παρόν
Edit: ο Μπίσεσβαρ. Το έχει ξανακάνει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 27 Ιαν 2023, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιτα ,η αλήθεια είναι πως κανένας καλος παίκτης δεν περισσεύει. Αν το παιδι είναι καλός, θα βοηθήσει,έρχεται τρίμηνο φωτιά.
Αυτή την στιγμή έχουμε 4 ετοιμοπόλεους σέντερ-μπακς:
Δεξιά τους Ίνγκα και Κάργα, αριστερά τους Κουλιεράκη και Νασμπεργκ.
Στα μπακ όμως υπάρχει κενό:
Δεξιά έχουμε τον Σάστρε, αριστερά έχουμε τον Ράφα και έχουμε και έναν Βιερίνια που κατά περίσταση μπορεί να παίζει και στις δύο θέσεις, αλλά είναι μεγάλος σε ηλικία και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς.
Θεωρώ πως τον παίχτη τον πήραμε για μπακ, αρχικώς ως αλλαγή και των δυο βασικών, και εύχομαι σύντομα
και βασικός αριστερά (κυρίως) ή δεξιά (δευτερευόντως).
Δεξιά έχουμε τον Σάστρε, αριστερά έχουμε τον Ράφα και έχουμε και έναν Βιερίνια που κατά περίσταση μπορεί να παίζει και στις δύο θέσεις, αλλά είναι μεγάλος σε ηλικία και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς.
Θεωρώ πως τον παίχτη τον πήραμε για μπακ, αρχικώς ως αλλαγή και των δυο βασικών, και εύχομαι σύντομα
- Kabamaru11
Αν 31/1 μεσημεροαπογευμα κ χωρις να εχουμε κλεισει φορ,ο Πριγιο πως θα σας φαινοταν;Προφανως για 2ος πισω απο τον Ολιβειρα.....
Αυτο ακουγεται το πιο σωστο. Να ξεκινησει να παιζει βασικος αριστερα ο Κεντζιορα να εχει και ανταγωνισμο ο Ραφα που γενικα ειναι κατω του μετριου.gpap έγραψε:Αυτή την στιγμή έχουμε 4 ετοιμοπόλεους σέντερ-μπακς: