Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από joshua »

Mα ρε παιδια οσα λαθη και αν εχει κανει και ο Μποτο και ο Λουτσεσκου,ο δευτερος ουσιαστικα φωναζει...

''Δεν πηραμε παικτες με δυνατο βιογραφικο σε καμια θεση αλλα δεν πειραζει,βαζω Κουλιερακη στα στοπερ,βαζω Τσαουση αριστερα,βαζψ Ζιφκοβιτς αριστερα,βαζω οτι θελετε ,αλλα στο δεκα δεν βρισκω τι να βαλω και βαζω τον Αγκουστο,μονο εκει ζηταω μια εξτρα κινηση,για οτιδηποτε αλλο βρισκω λυσεις''

Ε δεν υπαρχει δικαιολογια να του το αρνηθεις...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

joshua έγραψε:To απιστευτο ειναι οτι εχουμε τον πιο πετυχημενο προπονητη της ιστοριας μας,ενα πολυ πετυχημενο ονομα ως ΤΔ και φυσικα τον καλυτερο ιδιοκτητη της ιστοριας μας και παρολα αυτα γινονται λαθη που βγαζουν ματι...Οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο να διαλεξεις σε ποιον να ριξεις το αναθεμα...
Εγώ θα ξεκινούσα απο τον εαυτό μου γιατί δεν έχω υπομονή.. χωρίς παρεξήγηση το σχόλιο ειναι θεωρητικό δε απευθύνεται σε σένα.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Γνωρίζει κάποιος από τα μεγάλα πρωταθλήματα που έχουν τελειώσει η μεταγραφές, αν μπορούν να αποδεσμεύσουν η να δώσουν παίκτη δανεικό ;;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aρα λες οτι και ο Λουτσεσκου δεν εχει υπομονη γιατι δεν ειναι ο κοσμος που φωναζει αλλα ο προπονητης της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MikeStr4 έγραψε:Γνωρίζει κάποιος από τα μεγάλα πρωταθλήματα που έχουν τελειώσει η μεταγραφές, αν μπορούν να αποδεσμεύσουν η να δώσουν παίκτη δανεικό ;;;
Μια χαρα μπορουν,οι προθεσμιες αφορουν τις ομαδες για τις οποιες ισχυουν οσον αφορα μονο τις προσθηκες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Rexaris έγραψε:Έχω πει και στο παρελθόν οτι δεν είναι καλό να συγκρινόμαστε με τους άλλους αλλά να κοιιτάμε εμείς να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο.

Δεν με ενδιαφέρει που έφερε τον Μαρτσέλο ο γάβρος. Ειδικά όταν έχει βγάλει τόσα λεφτά τόσα χρόνια ως διορισμένος πρωταθλητής.

Εμένα με πειράζει που ο ΠΑΟΚ κοιμάται όρθιος και δεν φέρνει το δεκάρι και το αριστερό εξτρέμ που χρειάζεται εδώ και δυο(+) χρόνια. Όχι τον ένα αλλά και τους δύο έπρεπε να φέρουν για να μιλάμε τότε για αλλαγή επιπέδου.

Μόνο από τα λεφτά που χάσαμε από τον αποκλεισμό με Λέφσκι θα μπορούσαμε να παίρναμε δύο από το πάνω ράφι. Η κακή νοοτροπία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ.

Αυτά που γράφετε τα έχω γράψει εδώ μέσα,χρόνια πριν.
Είδαμε και πέρσι με τα τόσα έσοδα, τι πήραμε.
Ο Ιβάν μίλησε για αυτάρκεια,για δύσκολο δρόμο που πρέπει να διανύσουμε για να φτάσουμε εκεί κτλ κτλ κτλ.
Δεν έχει διάθεση πλέον να ξοδέψει χρήμα, όταν μάλιστα όπως έγραψε ο Γέρος και όχι μόνο αυτός, βλέπει ότι παίχτες για τους οποίους δαπανήθηκαν εκατομμύρια , είναι εξαφανισμένοι.
Έχει χιλιο αναλυθεί αυτό,δεν υπάρχει λόγος πλέον να το ψάχνουμε άλλο.
Πάμε με ότι έχουμε και να δούμε στο τέλος τι μπορούμε να καταφέρουμε.
Οι αντίπαλοι ενισχύονται και δεν μπορούμε πλέον σε καμία περίπτωση να πούμε ότι το μπάτζετ μας είναι πάνω από όλους εκτός του γαύρου, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα 5-6 χρόνια.
Όσον αφορά το περιβόητο 10αρι που ζητάει ο Λουτσεσκου,αν τελικά δεν έρθει, εμένα μου λέει ότι ο Ιβάν του καταλογίζει και αυτού λάθος επιλογές.
Θα μου πείτε, αυτό είναι εις βάρος της ομάδας, πολύ πιθανόν.
Πλέον όμως η αυτάρκεια καθορίζει όλες τις επιλογές, το έχουμε δει ακόμα και για λίγες χιλιάδες ευρώ.
Χαλαρώστε και ότι βγει,έχουμε ξεκινήσει παρα πολλές σεζόν από πολύ χειρότερη θέση και με τον Ιβαν στην κεφαλή.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

joshua έγραψε:Aρα λες οτι και ο Λουτσεσκου δεν εχει υπομονη γιατι δεν ειναι ο κοσμος που φωναζει αλλα ο προπονητης της ομαδας.
Χμμμ οχι ακριβώς. Ο Λουτσεσκου νομίζω οτι φωνάζει για αλλο λόγο. Νομίζω οτι προσπαθεί να μεταφέρει το βάρος της ευθύνης για την μεχρι τωρα πορεία της ομάδας. Βέβαια ειναι μια εκτίμηση και μπορει να είμαι 100% λάθος.
Δε διαφωνώ ούτε με σένα ούτε με τον προπονητή οτι η ομάδα χρειαζεται έναν τέτοιο παίκτη. Διαφωνώ με τη λογική οτι πρέπει να πάρουμε καποιον 35 ετών όπως πέρσι τον Τζιοβινκο. Διαφωνώ επίσης με την εικόνα που είχε η ομάδα στους πρώτους ευρωπαικούς αγώνες, επειδή δεν είχε έρθει ένας τέτοιος παίκτης. Το ερώτημα ειναι τι θα γίνει με Κουαλιατα και Ρικαρντο αν πάρουμε έναν τέτοιο παίκτη; Αν τους θάψουμε δεν ειναι λάθος; Επίσης ένα ακόμα θέμα που δε γνωρίζω και φαντάζομαι ούτε εσύ ειναι τι ποσο συμφώνησαν οι 3 (Μποτο, Λουτσεσκου, Σαββιδης/Γκοντσαροβα) οτι θα δαπανήσουν φέτος. Αν το ποσο πχ ήταν 10 εκατομμύρια χωρίς Ευρώπη, 15 με Ευρώπη και αποφάσισαν να αφήσουν τις βαρβάτες μεταγραφές για το τέλος τότε καλα κάνουν κ δεν παίρνουν κανέναν.
Για να κλείσω, νομίζω οτι ο Λουτσεσκου μπορει να φωνάζει όπως κ ο Μποτο όπως κ ο Ιβαν μπορει να φωνάξει και ο καθένας να εχει δίκιο απο την πλευρά του. Εγώ απο την πλευρά μου πριν φωνάξω θα πρέπει να τους δώσω χρόνο για να δουλέψουν. Έχουν δείξει και διάθεση και ικανότητες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aντε να δεχτω τον Κουαλιατα αλλα ποιος Ρικαρντο ρε παιδια? 50 λεπτα επαγγελματικης καριερας στα 23 και ο ΟΦΗ φερνει παικτη με 30 συμμετοχες στη ligue1...Αλοιμονο αν δεσμευομαστε απο τετοιου ειδους μεταγραφες...Oσο για τη μετατοπιση ευθυνων,ξαναλεω και μαλλον δεν ακουτε...Εναν παικτη ζηταει,οχι 10...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Τον Ρικαρντο τον ανέφερα καθαρά κ μόνο σαν ένα ταλέντο που επέλεξε ο Μποτο. Μόνο αριθμητικά. Αν δεν παίξει ο Κουαλιατα τότε δε θα δούμε ποτε Ρικαρντο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας μην τον δουμε αν ετσι κρινει ο προπονητης...Ο γαυρος αφηνει εκτος λιστας τον Ζιγκερναγκελ και εγω θα αγχωθω για τον Ρικαρντο...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είχα κάνει τότε μια πρόβλεψη μες τα νεύρα όταν μας πέταξαν έξω οι Βούλγαροι, ότι μεταγραφές τέλος..

Ωστόσο λίγο κάποιες διαρροές, λίγο η ενίσχυση των αντιπάλων, μου έδιναν ελπίδα ότι κάτι θα γίνει

Σήμερα δίνω 90% πιθανότητα να μην γίνει κίνηση.

Και θα μείνουμε για άλλη μια μεταγραφική περίοδο με το αν ..

Υγ: ο Μαρσέλο και ο Μπερναρντ κατά πάσα πιθανότητα είναι πρώην παίχτες. Όταν όμως εσύ φέρνεις τον κανένα , θα χτυπάει πολύ άσχημα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι οι μεταγραφές μας πλέον θα είναι επιπέδου Ρικαρντο κ Κουαλιάτα κ συμβόλαια κάτω των 500 χιλιάδων τότε καλύτερα ας ξυπνήσει....Ο ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν συγκεκριμένα έχει βάλει φρένο για τους οποιουσδήποτε λόγους....Καιρός να το πάρουμε απόφαση ότι οι εποχές που γινόταν αλόγιστη σπατάλη κ περιμέναμε τον Μπερμπατοφ κ τον Μαουρισιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.... Συνηθίστε το κ πάμε παρακάτω.... Πρέπει να στηριχθουν παίχτες όπως ο Ρικάρντο κ ο Κουαλιάτα κακά τα ψέματα....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν μπορούμε βέβαια να κάνουμε τις εκτιμήσεις για την σεζόν έχοντας σαν αφετηρία ότι
1. Οι παίκτες που παίρνουν οι άλλοι είναι τελειωμένοι
2. Οι δικοί μας είναι σούπερ ταλέντα που ΟΛΟΙ θα παίξουν μπαλάρα
Και για το 1 δεν θα ισχύει για όλους όσους παίρνουν και για το 2 δεν θα ισχύει ότι όλοι είναι (η θα γίνουν) παικταραδες. Νομοτελειακά θα έχουν γίνει και αστοχίες.
Το θέμα είναι πόσο καλά οχυρωνεσαι ώστε μέσα στην σεζόν να τις καλύψεις. Και εκεί είναι που χωλαινουμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Mitsospaoki4 έγραψε:Είχα κάνει τότε μια πρόβλεψη μες τα νεύρα όταν μας πέταξαν έξω οι Βούλγαροι, ότι μεταγραφές τέλος..

Ωστόσο λίγο κάποιες διαρροές, λίγο η ενίσχυση των αντιπάλων, μου έδιναν ελπίδα ότι κάτι θα γίνει

Σήμερα δίνω 90% πιθανότητα να μην γίνει κίνηση.

Και θα μείνουμε για άλλη μια μεταγραφική περίοδο με το αν ..

Υγ: ο Μαρσέλο και ο Μπερναρντ κατά πάσα πιθανότητα είναι πρώην παίχτες. Όταν όμως εσύ φέρνεις τον κανένα , θα χτυπάει πολύ άσχημα
Όσον αφορά το υστερόγραφο.

Αντε για τον Μαρσελο να περιμένουμε να δούμε.

Τεράστιο όνομα μεν αλλά δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που έρχεται σε μεγάλη ηλικία για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα.

Ο Bernard στα 29 του, με 31 συμμετοχές και 2.500 αγωνιστικά πέρσι από που και ως που είναι πρώην ποδοσφαιριστης;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαναλεω χωρις να ξερω πως θα εξελιχθει ο Ρικαρντο,ο συγκεκριμενος δεν εχει καμια σχεση με αλλες μεταγραφες.Δεν ειναι αγορα καποιου ταλαντουχου οπως ο Κουαλιατα,ειναι το ειδος παικτη που παιρνουν με το κιλο ο αστερας,ο ατρομητος και ο βολος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”