Jose Boto
Re: Jose Boto
Πραγματικα πολυ καλη κινηση της ΠΑΕ με τις ακαδημίες σε Αφρική και Αμερική! Μπραβο σε οποιον ασχοληθηκε.
Jose Boto
Το να λες οτι καποιος «εκοβε συνεχως προτασεις» ειναι εικασια και δεν υπαρχει κανενας λογος να μεταφερεται ετσι αν δεν ειναι επιβεβαιωμενο. Εκτος αν θες να μοιραστεις την επιβεβαιωση με το φορουμ, αλλιως ειναι απλα νερο στον μυλο της τοξικοτητας. Ο Νταντας που θελουν να τον κρατησουν ειναι του Γιωργη προταση; Εκει γιατι δεν «κοβουν προτασεις»; Επισης απο ποιον «γραφονται» ολα αυτα, απο κανενα γκρουπ στον ισταγκραμ; Εγω ειδα οτι ολοι αυτοι προταθηκαν αλλα μονο με τον Πελκα ειμαστε κοντα και αυτο αν δεν βρει καλυτερη προταση συντομα. Ενα χρονο ειχαμε στο φορουμ «θα ανανεωσει ο Ολιβειρα» και η εμμονη του Λουτσεσκου και χασαμε τα παντα του χρονου, ακομα και πριν 1 μηνα εδω μεσα αναφεροταν συνεχως αυτο και τελικα «γραφεται» οτι δεν θα μεινει. Αρα τζαμπα γκρινια τοσο καιρο για την πιθανη ανανεωση Ολιβειρα. Αν σκασουν 3 παικτες του Μποτο ή αν μπει ο Ρικαρντο στην προετοιμασια σαν ενεργο μελος σημαινει οτι ο Γιωργης στηριζει πλεον Μποτο; Ελεος με την αναπαραγωγη παραφιλολογιας ΑΡΔjoshua έγραψε:Το προβλημα δεν ειναι μεμονωμενα ο Μποτο, αλλα για αλλη μια φορα ο τροπος λειτουργιας της ΠΑΕ που μεταφραζεται εν ολιγεις σε ταξιδι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...Τον Γεναρη πχ εγραψαν τον Μποτο να μην πω που και εφεραν εναν γνωστο του μπαμπα και μια καψουρα του Γιωργη.Δεν μπορω να φανταστω οτι ο Μποτο δεν βρηκε εναν επιθετικο η εναν μεσοεπιθετικο...Καποιος εκοβε συνεχως προτασεις.
Τωρα ξαφνικα ακουγονται ονοματα οπως Πελκας,Κρμεντσικ,Μπαμπα και γραφεται οτι ανακατεβεται πιο ενεργα στα μεταγραφικα ο Λουτσεσκου με τον Γιωργη.Εγω δεν θα κρινω αν αυτο γινεται καλως η κακως, αλλα οταν φερνεις στην ομαδα βιογραφικο οπως ο Μποτο η του δινεις τα κλειδια για τουλαχιστον 2 χρονια η μην τον φερεις καθολου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 11 Μάιος 2023, 16:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Για λεγε Τζοςjoshua έγραψε:Το προβλημα δεν ειναι μεμονωμενα ο Μποτο, αλλα για αλλη μια φορα ο τροπος λειτουργιας της ΠΑΕ που μεταφραζεται εν ολιγεις σε ταξιδι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...Τον Γεναρη πχ εγραψαν τον Μποτο να μην πω που και εφεραν εναν γνωστο του μπαμπα και μια καψουρα του Γιωργη.Δεν μπορω να φανταστω οτι ο Μποτο δεν βρηκε εναν επιθετικο η εναν μεσοεπιθετικο...Καποιος εκοβε συνεχως προτασεις.
Αυτο λεει προφανως Οτι τετοιοι παικτες ηρθαν οταν δεν υπηρχε ΤΔ.Απο τις λιστες scouting ...don PAOK έγραψε:Δεν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω αυτός ήρθε μετα απο αυτους που αναφέρεις μοντεκριστο.
Ειναι μεταγραφές του καλοκαιριου και ο Μποτο ηρθε το Δεκεμβρη
Στο δικό μου το μυαλό πάλι ισχύει το ακριβώς αντίθετο.Napoli4 έγραψε:Το ότι ο Κοταρσκι είναι η μόνη επιτυχία δεν σημαίνει πως ολοι οι άλλοι είναι αποτυχίες. Σαστρε, Νταντας, Ράφα, Νασμπεργκ, Ναρει, Μπράντον είναι πολύ καλές κινήσεις για τα λεφτά τους. Για παίκτες με ταβάνι τα 500Κ, απέδωσαν όλοι.
Φελίπε και Κουαλιατα είναι αποτυχίες ναι.
Έναν δανεισμο όπως του Κουρτιτς δύσκολα τον σπας, και είναι λογικό κάποιοι παίκτες να μένουν στο ράφι, όπως ο Μουργκ. Μην ξεχνάμε πως βρέθηκε ομάδα για τον Μουργκ, αλλά αυτός δεν ήθελε να πάει. Τι να κάνει ο Μποτο;
Για πωλήσεις δεν ξέρω τι ζητάμε. Τσολακ πωλήθηκε με 3Μ, ενώ εδώ μέσα λέγαμε και 1 να πάρουμε καλά είναι. Ο Κουτσιας με ελάχιστες συμμετοχες έφυγε με 2.5. Λάμπρου με 500Κ. Λεφτά είναι αυτά. Μόνο ο Μιχαι έφυγε σχετικά φθηνά, αλλά έληγε το συμβόλαιο του.
Εκτός των παραπάνω έχει οργανώσει το τμημα σκάουτινγκ, στο οποίο αν δεν κάνω λάθος έχουμε φέρει 3-4 άτομα πέρα του Μποτο.
Εγώ πάντως δεν θα βιαζομουν να τον διώξω.
Η θέση από μόνη της θέλει υπομονή, πόσο μάλλον ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία απο το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ.
Για το τελευταίο πράγμα που ελέγχεται ο μποτο θεωρώ ότι πρέπει να είναι οι περιπτώσεις του φελίπε και του κουαλιατα... ακόμα και αν αυτοί οι δύο δεν καταφέρουν ποτέ να παίξουν και να προσφέρουν στην ομάδα.
Η έννοια project έχει εξ ορισμού το πρόβλημα ότι δεν γνωρίζεις πώς ένας παίκτης θα συμπεριφερθεί σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον και πώς και πόσο θα εξελιχθεί.
Για μένα για αυτά που ελέγχεται ο τεχνικός διευθυντής είναι οι επιλογές παικτών όπως ο Ράφα,ο νεσμπεργκ,ο σαστρε,ο Τόμας κτλ
Και θα πει κάποιος...ρε συ εντάξει μία χαρά παίκτες είναι...πως κάνεις έτσι?
Και εγώ ρωτάω. Χρειάζεσαι έναν τεχνικό διευθυντή του μισού εκατομμυρίου για να φέρεις στην ομάδα τέτοιους παίκτες?
Δηλαδή υπάρχει διαφορά μεταξύ του rodrigo που έφερε ο τεχνικός διευθυντής παύλα δημοσιογράφος με τον σαστρε?
Από έναν τεχνικό διευθυντή όπως ο μποτο, με τις τόσες πολλές και μεγάλες τις γνωριμίες του που διαρκώς του κάνουνε PR π περιμένω τις λεγόμενες έξυπνες επιλογές.
Περιμένω να μου φέρει και αυτός έναν Μάτος με πέντε κατοστάρικα συμβόλαιο ή έναν ζίβκοβιτς με το ανάλογο συμβόλαιο που είχε έρθει
Κομπλε δεν το επιασα με τη μια.
Προσωπικα βλεπω την ομαδα πιο καλη σε σχεση με περισυ. Σίγουρα παίζουν πολλοί ρόλο σε αυτό. Και οι καλύτερες επιλογές του Γιώργου και ο Μπότο με τις προτάσεις του. Προσωπικά δε θα ήθελα να αλλάξει κάποιος από την ομάδα Ιβαν-Γιωργης-Μποτο-Λουτσε. Είμαστε σε καλό δρόμο και βοήθησε και ο Μποτο σε αυτό. Έχει στηθεί ένας κορμός και με συγκεκριμένες αλλαγές θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.
Είναι δύσκολη περίπτωση το ελλ πρωτάθλημα, κυρίως γιατί σε μεγάλο ποσοστό δεν παίζεται στο χορτάρι. Η δουλεια του τεχν. διευθυντή αργεί να φανεί. Χρειάζεται υπομονή! Σε όλες τις ομάδες δίνουν χρόνο σε νέους παικτες να προσαρμοστούν. Εδώ για κάποιο λόγο περιμένουν πολλοί την άλλη μέρα ο παίκτης να ξεκινήσει τα χατ τρικ.
Προσωπικα βλεπω την ομαδα πιο καλη σε σχεση με περισυ. Σίγουρα παίζουν πολλοί ρόλο σε αυτό. Και οι καλύτερες επιλογές του Γιώργου και ο Μπότο με τις προτάσεις του. Προσωπικά δε θα ήθελα να αλλάξει κάποιος από την ομάδα Ιβαν-Γιωργης-Μποτο-Λουτσε. Είμαστε σε καλό δρόμο και βοήθησε και ο Μποτο σε αυτό. Έχει στηθεί ένας κορμός και με συγκεκριμένες αλλαγές θα γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα.
Είναι δύσκολη περίπτωση το ελλ πρωτάθλημα, κυρίως γιατί σε μεγάλο ποσοστό δεν παίζεται στο χορτάρι. Η δουλεια του τεχν. διευθυντή αργεί να φανεί. Χρειάζεται υπομονή! Σε όλες τις ομάδες δίνουν χρόνο σε νέους παικτες να προσαρμοστούν. Εδώ για κάποιο λόγο περιμένουν πολλοί την άλλη μέρα ο παίκτης να ξεκινήσει τα χατ τρικ.
Είναι κάποιου είδους επτασφραγιστο κρατικό μυστικο ότι ο Ιβαν έχει λόγο στην επιλογή η πρέπει να φέρουμε απομαγνητοφωνηση Skype για να έχουμε δικαίωμα να το γραψουμε; Αυτό συμβαίνει από τη πρώτη μέρα τής παρουσιας Ιβαν στην ομάδα. Δεν στεκεται μόνο στην οικονομική έγκριση αλλά αποφασίζει για τα πάντα.Δικαιωμα του προφανώς αλλά έχει αντίκτυπο στη λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν αναφορές δημοσιογράφων,λόγια ΤΔ,ακόμα και του ίδιου του Ιβαν που το επιβεβαιώνουν. Όλα σχεδόν όσα γραφουμε εδώ μέσα είναι αποτέλεσμα συμπερασματων μέσα από το φιλτράρισμα όσων ακούμε,διαβάζουμε και βλέπουμε να γίνονται και δεν θα ζητήσει κανείς την άδεια κανενός. Όταν ο Λουτσεσκου ζητουσε προσθηκες και εβγαινε τελευταίες μέρες και έλεγε ελπίζω σε αυτές και τελικά δεν ερχοταν κανένας ποιου απόφαση ηταν; Του φροντιστή της ομαδας; Κοροιδευομαστε μεταξύ μας;
Αυτο απο που προκυπτει παλι? Ειπα εγω πουθενα οτι φταιει μονο ο Ιβαν,μονο ο Μποτο,μονο ο Λουτσεσκου? Οτι δεν περνανε επιλογες του Μποτο? Οτι διαλεγει μονο ο Γιωργης? Το εξης απλο ειπα οτι εχουμε ενα τροπο οργανωσης που πολλες φορες εχει αρνητικη επιπτωση στην ομαδα,καθως δεν υπαρχει σταθερο πλανο,εχουν πολλοι λογο και εκτος ολων των αλλων καθυστερουμε σημαντικα στη ληψη των οποιων αποφασεων.
Ισχύει αυτό για τον Ιβάν.
Αλλά υπάρχει έστω ένας ιδιοκτήτης που δεν είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση?
Δηλαδή οι Μαρινάκης/ Μελισσανίδης δεν αποφασίζουν αυτοί αλλά οι τεχνικοί διευθυντες τους
Αλλά υπάρχει έστω ένας ιδιοκτήτης που δεν είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση?
Δηλαδή οι Μαρινάκης/ Μελισσανίδης δεν αποφασίζουν αυτοί αλλά οι τεχνικοί διευθυντες τους
Στο βαθμο του Ιβαν οχι νομιζω.Ο Μαριδακης λειτουργει με αλλο μοντελο,αυτο των μανατζερικων γραφειων με τα οποια εμεις ειμαστε τσακωμενοι και το εχεις γραψει και εσυ.Ο Μελισσανιδης δεν νομιζω οτι ασχολειται με επιλογες παικτων.Τι να πουμε τωρα,σε τουλαχιστον τρεις μεταγραφικες περιοδους οι προπονητες μας ζητουσαν παικτες με προφανη κενα και στο τελος δεν ερχοταν κανεις.Αυτο εγινε και το προηγουμενο καλοκαιρι οταν με επιλογη Ιβαν δεν ειχαμε ΤΔ γιατι οπως ο ιδιος δηλωνε ηθελε πιο αμεση και γρηγορη επικοινωνια με τον προπονητη και ο Λουτσεσκου στις καμερες ελεγε ελπιζω σε προσθηκες...Δεν γινεται να λεμε ορθα οτι ο Λουτσεσκου πρεπει να γινει πιο ελαστικος,ο Μποτο να καταλαβει τις ιδιαιτεροτητες του πρωταθληματος,αλλα ο Ιβαν να μεινει ο ιδιος.
Γιατι δεν απαντας ευθεως; Εχεις πληροφοριες οτι ο Ιβαν ή οποιος αλλος νομιζεις εκοβε ονοματα που του εφερνε ο Μποτο; Τους εκοβε επειδη δεν φταναν τα λεφτα ή επειδη υπονομευε τον Μποτο; Αν ναι γιατι θελουν να μεινει ο Νταντας; Απλες ερωτησεις ειναι πανω σε αυτα που ειπες, πες ονοματα και ημερομηνιες για εμας που δεν εχουμε εσωτερικη πληροφορηση ή δεν ξερουμε τι γινεταιjoshua έγραψε:Είναι κάποιου είδους επτασφραγιστο κρατικό μυστικο ότι ο Ιβαν έχει λόγο στην επιλογή η πρέπει να φέρουμε απομαγνητοφωνηση Skype για να έχουμε δικαίωμα να το γραψουμε; Αυτό συμβαίνει από τη πρώτη μέρα τής παρουσιας Ιβαν στην ομάδα. Δεν στεκεται μόνο στην οικονομική έγκριση αλλά αποφασίζει για τα πάντα.Δικαιωμα του προφανώς αλλά έχει αντίκτυπο στη λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν αναφορές δημοσιογράφων,λόγια ΤΔ,ακόμα και του ίδιου του Ιβαν που το επιβεβαιώνουν. Όλα σχεδόν όσα γραφουμε εδώ μέσα είναι αποτέλεσμα συμπερασματων μέσα από το φιλτράρισμα όσων ακούμε,διαβάζουμε και βλέπουμε να γίνονται και δεν θα ζητήσει κανείς την άδεια κανενός. Όταν ο Λουτσεσκου ζητουσε προσθηκες και εβγαινε τελευταίες μέρες και έλεγε ελπίζω σε αυτές και τελικά δεν ερχοταν κανένας ποιου απόφαση ηταν; Του φροντιστή της ομαδας; Κοροιδευομαστε μεταξύ μας;
Jose Boto
Ζητησα διευκρινισεις στο αρχικο σου σχολιο επειδη ειπες οτι «καποιος εκοβε προτασεις» και οτι δεν πιστευεις πως ο Μποτο δεν βρηκε επιθετικο. Ε πες μας ακριβως τι γινεται να μαθουμε και εμεις ή πες οτι απλα κανεις εικασιες. Αλλο να καυτηριαζεις ορθως την διαδικασια αποφασεων ακομα και χωρις να εχεις ακριβη γνωση του πως γινεται και αλλο αυτο που λες πανωjoshua έγραψε:Αυτο απο που προκυπτει παλι? Ειπα εγω πουθενα οτι φταιει μονο ο Ιβαν,μονο ο Μποτο,μονο ο Λουτσεσκου? Οτι δεν περνανε επιλογες του Μποτο? Οτι διαλεγει μονο ο Γιωργης? Το εξης απλο ειπα οτι εχουμε ενα τροπο οργανωσης που πολλες φορες εχει αρνητικη επιπτωση στην ομαδα,καθως δεν υπαρχει σταθερο πλανο,εχουν πολλοι λογο και εκτος ολων των αλλων καθυστερουμε σημαντικα στη ληψη των οποιων αποφασεων.
- Montrealiotis
Ρε σείς δεν ήταν προφανές ότι ο Ιβαν έκοψε τις επιπλέον κινήσεις το καλοκαίρι όταν αποκλειστήκαμε από την Λέφσκι;
Και είναι παράλογο ο ιδιοκτήτης της ομάδας να έχει λόγο στο που θα ξοδεύονται τα χρήματα του; Δεν λειτουργούν όλες οι εταιρείες έτσι; Δεν παν τα στελέχη και προτείνουν τις οποιοδήποτε κινήσεις θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν, για να γίνει η εταιρεία πιο ανταγωνιστική; Ε αυτός που τις πληρώνει τος εγκρίνει κιόλας.
Το «πρόβλημα» με τον Ιβαν είναι ότι αλλάζει πολύ γρήγορα πλάνο. Τίποτα άλλο, κατά την γνώμη μου.
Και είναι παράλογο ο ιδιοκτήτης της ομάδας να έχει λόγο στο που θα ξοδεύονται τα χρήματα του; Δεν λειτουργούν όλες οι εταιρείες έτσι; Δεν παν τα στελέχη και προτείνουν τις οποιοδήποτε κινήσεις θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν, για να γίνει η εταιρεία πιο ανταγωνιστική; Ε αυτός που τις πληρώνει τος εγκρίνει κιόλας.
Το «πρόβλημα» με τον Ιβαν είναι ότι αλλάζει πολύ γρήγορα πλάνο. Τίποτα άλλο, κατά την γνώμη μου.
Ο Ιβαν εκοψε τις κινησεις το καλοκαιρι αφου αποκλειστηκαμε; Δηλαδη δεν ειχε πει απο πριν στον Μποτο οτι αν δεν περασουν δεν εχει αλλα λεφτα; Ρωταω γιατι αυτο θα σημαινει κακη διαχειριση απο Μποτο αφου εφερε Κουαλιατα και μετα αργησε ο Νασμπεργκ. Ο Ιβαν μετα εδωσε τον Γεναρη λεφτα για Ταισον και 1 μυριο για Λαριν αλλα μονο για Λαριν γιατι ο Μποτο δεν του προτεινε αλλους; Καταλαβαινετε οτι αυτο μπορει να συνεχιστει εσαει και οτι σχολια βασισμενα σε εικασιες δεν βοηθανε; Να βγουνε και οι φαλακροκορακες του φορουμ να λενε οτι μαλωνει ο Μποτο με τον Ιβαν και ο αλλος οτι το κλιμα Λουτσε Μποτο ειναι κακο που μας εχουν ζαλισει 1.5 χρονο και να μην σταματησουμε ποτε.
Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι αθαιρετο το «καποιος καπου καποτε εκοβε προτασεις». Τι σημαινει δλδ οτι ο Ιβαν τις εκοβε επειδη δεν του αρεσαν ή δεν φταναν τα λεφτα; Να βγω κι εγω να πω οτι ο Μποτο φταιει γιατι «γραφουνε» οτι προτεινε κακους παικτες που ηταν και ακριβοι. Εφοσον δεν ξερουμε ποιοι προταθηκαν και πως εξελιχθηκε η διαδικασια γιατι να γινεται αυτος ο μυλος της ξερολιασης;
Το προβλημα μου ειναι οτι ειναι αθαιρετο το «καποιος καπου καποτε εκοβε προτασεις». Τι σημαινει δλδ οτι ο Ιβαν τις εκοβε επειδη δεν του αρεσαν ή δεν φταναν τα λεφτα; Να βγω κι εγω να πω οτι ο Μποτο φταιει γιατι «γραφουνε» οτι προτεινε κακους παικτες που ηταν και ακριβοι. Εφοσον δεν ξερουμε ποιοι προταθηκαν και πως εξελιχθηκε η διαδικασια γιατι να γινεται αυτος ο μυλος της ξερολιασης;