Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Σιχαμένος αντίπαλος, Κωλογήπεδο και... στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα παίζει την είσοδό της στην τετράδα. Ελπίζω να τα καταφέρει, γιατί αν δεν μπεί αδικεί τον ευατό της και τη δουλειά που έγινε απο την αρχή της σεζόν και φυσικά θα χρειαστούν σαρωτικές αλλαγές. Και πάλι και στη θέση του προπονητή
Αλλά όπως προέβλεψα και κάποιοι παριστάνατε τους ειδικούς και βλέπατε ομάδα που θα έπερνε πρωτάθλημα και κλείνει στόματα, θα δυσκολευόταν να μπεί τετράδα.
Επίσης μου κάνει πραγματικά εντύπωση η αποχώριση του βοηθού προπονητή πριν απο τα Play Off. Είναι σωστός προγραμματισμός αυτός? Δεν θα ξαναπάω πίσω στο Δεκέμβριο και τον Φλώρο που έφυγε όταν η ομάδα ήταν 2η, αλλά είναι δυνατόν να αφήνουν τον Φενόλιο χωρίς βοηθό?
Αλλά όπως προέβλεψα και κάποιοι παριστάνατε τους ειδικούς και βλέπατε ομάδα που θα έπερνε πρωτάθλημα και κλείνει στόματα, θα δυσκολευόταν να μπεί τετράδα.
Επίσης μου κάνει πραγματικά εντύπωση η αποχώριση του βοηθού προπονητή πριν απο τα Play Off. Είναι σωστός προγραμματισμός αυτός? Δεν θα ξαναπάω πίσω στο Δεκέμβριο και τον Φλώρο που έφυγε όταν η ομάδα ήταν 2η, αλλά είναι δυνατόν να αφήνουν τον Φενόλιο χωρίς βοηθό?
- Willie the Pimp
Ιταλέ το γάμησες και ψόφησε, ακατανόητες επιλογές. Ήττα με κάτω τα χέρια και ξενερωμένες όλες οι παίκτριες, Αψυχολόγητος όσο δεν πάει. Να παίρνει τα κρέντιτς προόδου, αλλά εδώ έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Πάμε σε ρεβάνς που θέλουμε καθαρό σκόρ και μετά χρυσό σετ...Σφίξαμε σαν πρωκτός σε μπανιέρα γεμάτη πάγο...
- miburosaito
Τωρα αλλαγη?
Με Μαρκο θα πρεπει να τελειωσουμε και βλεπουμε για του χρονου
Για τον επαναληπτικο θελουμε καθαρη νικη (3-0 ή 3-1) για να παει σε χρυσο σετ (που θα παιχτει στα 15)
Τραγικη διαχειριση σημερα, μου γυρισε τα μυαλα εμενα προσωπικα ο μακαρονας (σορρυ Μπαρκαρουτσο απο σημερα στο κλεβω
), θα κατσω να ηρεμησω και ισως γραψω πιο μετα
Με Μαρκο θα πρεπει να τελειωσουμε και βλεπουμε για του χρονου
Για τον επαναληπτικο θελουμε καθαρη νικη (3-0 ή 3-1) για να παει σε χρυσο σετ (που θα παιχτει στα 15)
Τραγικη διαχειριση σημερα, μου γυρισε τα μυαλα εμενα προσωπικα ο μακαρονας (σορρυ Μπαρκαρουτσο απο σημερα στο κλεβω
Μετα απο την πραγματικα ακατανοητη αλλαγη του προπονητη η ομαδα οχι απλα δεν βελτιωθηκε αλλα εχει γινει χειροτερη, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω δεν λυπουνται τουλαχιστον τα λεφτα που εβαλαν;
- Μπαρκαρούτσος
Η ρεβάνς την Κυριακή στις 15:00 στο Παλατάκι!
Miburosaito κλέψε, χαλάλι!
Miburosaito κλέψε, χαλάλι!
- miburosaito
Descartes έγραψε: Επίσης μου κάνει πραγματικά εντύπωση η αποχώριση του βοηθού προπονητή πριν απο τα Play Off. Είναι σωστός προγραμματισμός αυτός? Δεν θα ξαναπάω πίσω στο Δεκέμβριο και τον Φλώρο που έφυγε όταν η ομάδα ήταν 2η, αλλά είναι δυνατόν να αφήνουν τον Φενόλιο χωρίς βοηθό?
Πολυ κακη κινηση σιγουρα
Εχεις δικιο και ειναι ενα ελαφρυντικο που του δινω, φανηκε οτι θολωσε και δεν ειχε καποιον να του πει μια δευτερη γνωμη - να συμμαζεψει λιγο το πραγμα
- Μπαρκαρούτσος
- Willie the Pimp
Αυτό με την αλλαγή Χαριτωνίδη τι κουφό ήταν; Δεν γινόταν να περιμένει αν συμφώνησε με άλλη ομάδα για μετά τα πλέι οφ;
- Willie the Pimp
Φίλε με όλο το συμπάθειο , έχουμε τα νεύρα μας και την ένταση μας, μη γράφετε μπιπ, σεβαστείτε μας... Εκτός αν τρολάρεις, οπότε αγνόησε ότι έγραψα.tasso85 έγραψε:αλλαγη προπονητη επειγοντως
τι ισχυει για τη ρεβανς, διαφωτιστε
Για το Χαριτωνίδη που λέτε δεν νομίζω ότι ευθύνεται κάποιος.
Τα Πεύκα έχουν ευκαιρία ανόδου, και άλλαξαν προπονητή. Άρπαξε την ευκαιρία για πρώτος προπονητής και καλά έκανε, άσχετα αν εμάς μας δυσκόλεψε.
Δύσκολη ημέρα, ειδικά μετά από μια τέτοια εμφάνιση στο πρώτο σετ.
Θα πως πάντως πως το κοράκι ήταν καταλυτικό στο 2ο σετ, όπου πίστεψα ότι θα το γυρνούσαμε. Τα έδωσε όλα στον αντίπαλο, υπό τον φόβο και των κάφρων βέβαια.
Πάντως, ακόμη κι αν έχουμε 0 στα 4 φέτος, υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία να το γυρίσουμε. Δεν ξέρω τι θα κάνουνε, αλλά θέλει επειγόντως ψυχολογική τόνωση η ομάδα. Η κατάρρευση στα 2 τελευταία σετ μόνο ψυχολογικά μπορεί να εξηγηθεί, ο αντίπαλος είναι μέτριος, κάνει πολλά λάθη, αλλά έχει έμπειρες παίκτριες.
Τα Πεύκα έχουν ευκαιρία ανόδου, και άλλαξαν προπονητή. Άρπαξε την ευκαιρία για πρώτος προπονητής και καλά έκανε, άσχετα αν εμάς μας δυσκόλεψε.
Δύσκολη ημέρα, ειδικά μετά από μια τέτοια εμφάνιση στο πρώτο σετ.
Θα πως πάντως πως το κοράκι ήταν καταλυτικό στο 2ο σετ, όπου πίστεψα ότι θα το γυρνούσαμε. Τα έδωσε όλα στον αντίπαλο, υπό τον φόβο και των κάφρων βέβαια.
Πάντως, ακόμη κι αν έχουμε 0 στα 4 φέτος, υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία να το γυρίσουμε. Δεν ξέρω τι θα κάνουνε, αλλά θέλει επειγόντως ψυχολογική τόνωση η ομάδα. Η κατάρρευση στα 2 τελευταία σετ μόνο ψυχολογικά μπορεί να εξηγηθεί, ο αντίπαλος είναι μέτριος, κάνει πολλά λάθη, αλλά έχει έμπειρες παίκτριες.
Αυτό με την Λι Ντα Γιονγκ μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί συμβαίνει?
Η Βεργιδου κάνει δεύτερη σερί τρελή χρονιά, δεν έχει πάρει τα credits που αξίζει ούτε φέτος ούτε πέρυσι. Για μένα η καλύτερη ελληνίδα πασαδόρος αυτή την στιγμή (και όλη την χρονιά αν κρίνω από την χριστοδούλου που είδα φέτος).
Ο Φενόλιο έχει τεράστια ευθύνη για σήμερα, μπορεί να είναι καλός προπονητής αλλά μάλλον μας υποβλέπει. Διαφωνούσα με την απομάκρυνση του Φλώρου, που ήξερε την ομάδα και το πρωτάθλημα, και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να μου αλλάζει γνώμη.
Το υλικό σαν ελληνικός κορμός δεν είναι κακό, χρειαζόταν μία ακόμα πρωτοκλασάτη ελληνίδα. Με την εικόνα όμως της Φιντόν, της Κογιάρ τις περισσότερες φορές και της φανερά ξενερωμένης Κορεάτισας δεν έχεις ούτε κατα διάνοια ισοδύναμες ξένες με τους τέσσερις ανταγωνιστές σου.
Αυτά όλα δεν σημαίνουν επ ουδενί πως δεν μπορούμε να προκριθούμε στην τετράδα επί της αεκ.
Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα να ενθαρρύνει και να χειροκροτήσει τα κορίτσια για να παλέψουν για την πρόκριση που είναι απολύτως εφικτή.
Υ.Γ. 1 Η διοίκηση πρέπει να βγάλει πολλά συμπεράσματα από τα φετινά λάθη, που ήταν πολλά.
Η Βεργιδου κάνει δεύτερη σερί τρελή χρονιά, δεν έχει πάρει τα credits που αξίζει ούτε φέτος ούτε πέρυσι. Για μένα η καλύτερη ελληνίδα πασαδόρος αυτή την στιγμή (και όλη την χρονιά αν κρίνω από την χριστοδούλου που είδα φέτος).
Ο Φενόλιο έχει τεράστια ευθύνη για σήμερα, μπορεί να είναι καλός προπονητής αλλά μάλλον μας υποβλέπει. Διαφωνούσα με την απομάκρυνση του Φλώρου, που ήξερε την ομάδα και το πρωτάθλημα, και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να μου αλλάζει γνώμη.
Το υλικό σαν ελληνικός κορμός δεν είναι κακό, χρειαζόταν μία ακόμα πρωτοκλασάτη ελληνίδα. Με την εικόνα όμως της Φιντόν, της Κογιάρ τις περισσότερες φορές και της φανερά ξενερωμένης Κορεάτισας δεν έχεις ούτε κατα διάνοια ισοδύναμες ξένες με τους τέσσερις ανταγωνιστές σου.
Αυτά όλα δεν σημαίνουν επ ουδενί πως δεν μπορούμε να προκριθούμε στην τετράδα επί της αεκ.
Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα να ενθαρρύνει και να χειροκροτήσει τα κορίτσια για να παλέψουν για την πρόκριση που είναι απολύτως εφικτή.
Υ.Γ. 1 Η διοίκηση πρέπει να βγάλει πολλά συμπεράσματα από τα φετινά λάθη, που ήταν πολλά.
Μας εχουν κερδισει 4 φορες σε 4 παιχνιδια. Μοιαζει απιθανο να τους παρουμε 4 σετ την Κυριακη.... αλλα ΠΑΟΚ εισαι. Ετσι θα τσουξει περισσοτερο τις ξαδελφες..... 
σχολιο ηταν για την αλλαγη προπονητη στη μεση της χρονιας χωρις καποιο πολυ σοβαρο λογο...Willie the Pimp έγραψε:Φίλε με όλο το συμπάθειο , έχουμε τα νεύρα μας και την ένταση μας, μη γράφετε μπιπ, σεβαστείτε μας... Εκτός αν τρολάρεις, οπότε αγνόησε ότι έγραψα.tasso85 έγραψε:αλλαγη προπονητη επειγοντως
τι ισχυει για τη ρεβανς, διαφωτιστε
τωρα το οτι υπαρχετε εσεις που ειστε ΠΑΟΚτσηδες και εχετε τα νευρα σας ενω εμεις οι αλλοι δεν ξερω τι ακριβως ειμαστε το αφηνω ασχολιαστο
Επειδή κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ την εξέλιξη, έχουν ευκαιρία ανόδου την τρέχουσα σεζόν, ή την επόμενη?fuzztone έγραψε:Για το Χαριτωνίδη που λέτε δεν νομίζω ότι ευθύνεται κάποιος.