Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
φυσικά και έχω χιούμορ και δεν παρεξηγούμαι προφανώς. αυτό που είπα το είπα μετά από πολλή σκέψη. Και το ξαναλέω: αυτή η κακομοιριά που εκπέμπει ως άνθρωπος περνάει στην ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. το βλέπεις το νιώθεις το μυρίζεις. όταν έχει καλύτερο αντίπαλο (σαν όνομα) αυτό το πράγμα θα βγάζουμε στο γήπεδο. μην περιμένετε τίποτε άλλο. όταν παίζει με τους λεβαδειακούς αντίθετα, μου θυμίζει το αλάνι τον 50αρη στο χωριό που έχει τη γυναίκα του στο σπίτι και αυτός πάει περήφανος στις τατάνες στη σαλονίκη και πηδάει. ο Fernando και η εκάστοτε ομάδα του είναι απλά ο ελληνικός κινηματογράφος!!!!
Φιλε palok ετσι ειναι οπως τα λες. Και μαλιστα για να το προχωρησω απο "Της κακομοιρας " που ειμαστε τωρα κινδυνευουμε να οδηγηθουμε στην " Επιχειρηση : Γης μαδιαμ " Και για να μην παρεξηγουμε : Το οτι ο Σαντος εχει κανει λαθη δεν το αμφισβητει κανεις ( π.χ. ο Μαλεζας περυσι επαιξε ενα ολοκληρο πρωταθλημα με επιτυχια , ενω φετος ..)
Το οτι παιζει πιο συντηρητικα , και αυτο ειναι γεγονος. Οτι επισης ο Ζαγορακης μπορει να τον διωξει μετα απο 1-2 παιχνιδια και αυτο ειναι πολυ πιθανο.
Δεν θελω ομως να του φορτωσω και τις αμαρτιες 12 ετων, οταν τοσοι και τοσοι προπονητες ( αλλοτε καλοι, αλλοτε μετριοι και αλλοτε κακοι )δεν ειχαν καταφερει κατι. ΝΑΙ στις ευθυνες τοσο του Σαντος οσο και του προεδρου αλλα σε οσο τους αναλογει.Ουτε λατρευω τον Σαντος ουτε κανεναν αλλο , απλως στην παρουσα φαση το μονο σημαντικο κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ ( απο αποψης διοικητικης ) ειναι ο Ζαγορακης. Το ενδεχομενο φυγης του πραγματικα με στενοχωρει και γιατι οχι με αγχωνει.
Υ.Γ. Επειδη εισαι και μπασκετικος, μετα την φυγη του Αλεξοπουλου ( εκει πηραμε και τον τελευταιο τιτλο ) εχεις δει που εχουμε φτασει . Αλλα δεν ειναι της παρουσης.
Το οτι παιζει πιο συντηρητικα , και αυτο ειναι γεγονος. Οτι επισης ο Ζαγορακης μπορει να τον διωξει μετα απο 1-2 παιχνιδια και αυτο ειναι πολυ πιθανο.
Δεν θελω ομως να του φορτωσω και τις αμαρτιες 12 ετων, οταν τοσοι και τοσοι προπονητες ( αλλοτε καλοι, αλλοτε μετριοι και αλλοτε κακοι )δεν ειχαν καταφερει κατι. ΝΑΙ στις ευθυνες τοσο του Σαντος οσο και του προεδρου αλλα σε οσο τους αναλογει.Ουτε λατρευω τον Σαντος ουτε κανεναν αλλο , απλως στην παρουσα φαση το μονο σημαντικο κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ ( απο αποψης διοικητικης ) ειναι ο Ζαγορακης. Το ενδεχομενο φυγης του πραγματικα με στενοχωρει και γιατι οχι με αγχωνει.
Υ.Γ. Επειδη εισαι και μπασκετικος, μετα την φυγη του Αλεξοπουλου ( εκει πηραμε και τον τελευταιο τιτλο ) εχεις δει που εχουμε φτασει . Αλλα δεν ειναι της παρουσης.
ούτε χρεώνω (μιλάω μόνο για μένα), ούτε καταλογίζω, ούτε τίποτα. μια κρίση κάνω μετά από πολλή σκέψη και πολλά (όλα δηλαδή, ομολογώ από την τηλεόρασή μου) παιχνίδια που είδα την ομάδα μου επί σάντος. η ομάδα μας είναι η ομάδα του προπονητή. όταν βγαίνει η ομάδα από τα αποδυτήρια για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο σάντος είναι μπροστά-μπροστά σαν να βγαίνει το παιδάκι του να πει το ποίημα στη σχολική γιορτή. κάθε παρασκευή αποφασίζει ο ίδιος πως θα παίξει η ομάδα του ( τι τακτική θα ακολουθήσει). Δε λέω οτι αυτό είναι καλό ή κακό. Λέω απλά οτι στο γήπεδο βλέπουμε τον σάντος (τα καλά του και τα κακά του). Τέλος.
PS1: τη χαρά που μου έδωσε ο σάντος κάθε κυριακή πέρισυ (παίζοντας καλά ή όχι, με τύχη ή όχι) να είμαι στα 31 από τα 34 παιχνίδια χαρούμενος (ή έστω όχι με κατεβασμένα τα μούτρα) δεν την ξεχνάω...
PS2: μπασκετικός είμαι, αλλά προπάντων ΠΑΟΚ ακόμα και στο NLTexas Holem Poker...άσχετο...
:):)
PS1: τη χαρά που μου έδωσε ο σάντος κάθε κυριακή πέρισυ (παίζοντας καλά ή όχι, με τύχη ή όχι) να είμαι στα 31 από τα 34 παιχνίδια χαρούμενος (ή έστω όχι με κατεβασμένα τα μούτρα) δεν την ξεχνάω...
PS2: μπασκετικός είμαι, αλλά προπάντων ΠΑΟΚ ακόμα και στο NLTexas Holem Poker...άσχετο...

Eγω ειδα στο δευτερο ημιχρονο μια ομαδα που προσπαθουσε να βαλει γκολ και να νικησει παση θυσια και μια αλλη ομαδα (με ερυθρολευκα) που ηταν ευχαριστημενη με το Χ, εκατσ στο 1-1 και περιμενε τη μοιρα της. Ο ΠΑΟΚ πιεσε ως οφειλε σαν μεγαλη ομαδα. Αυτα στο 2ο ημιχρονο. Στο 1ο, μετα το γκολ, η αντιδραση μας ηταν επιοικως αθλια, μικρης ομαδας και μικρου λαου. Προφανως και δεν ειπε ο Σαντος στους παικτες να περιμενουν 20 μετρα πισω απο το κεντρο τον ολυμπιακο (οι τρεις του κεντρου και οι δυο εξτρεμ). Ηταν αυτοματη αντιδραση, που σημαινει οτι δεν εχουμε ακομα παικτες ανταξιους του ΠΑΟΚ. Αυτα ειδα εγω και συμφωνω με τις δηλωσεις του προπονητη.arisk έγραψε:Πάντως θα ήθελα ειλικρινά πολύ να απαντήσει κάποιος επι της ουσίας σε αυτό που γράφω... Μην γράφουμε γιατί έβαλε αυτόν και όχι εκείνον ή τον άλλον... Να μου πεί κάποιος, "ναι ρε συ Άρη, εγώ είμαι υπερήφανος για την ομάδα που είδα σήμερα στο γήπεδο"... ή "νιώθω ότι η ομάδα μου αγωνίστηκε σαν μεγάλη ομάδα, έτσι θέλω να την βλέπω να παίζει"... ή "οι δηλώσεις του προπονητή είναι σοβαρές και δεν είναι γελοίες για αυτόν ή τον άλλον λόγο"...
Ειλικρινά θέλω να μου πεί κάποιος ότι κάνω λάθος, θα με κάνετε πολύ χαρούμενο αν όντως κάνω λάθος, ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΡΙΑ...
Μακάρι να είμαι εγώ αυτός που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει και να μην είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ αυτός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 21 Σεπ 2009, 12:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PABLO GARCIA1
Υπάρχουν κάποιες ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ανάμεσα στον Σάντος και στους κατά καιρούς προπονητές του ΠΑΟΚ.....
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε να διαχειριστεί μπάτζετ 10 εκ.,οι περισσότεροι βολευόταν με φραγκοδίφραγκα,απλήρωτους παίκτες και μουρμούρα στα αποδυτήρια,
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε την διοικητική σταθερότητα που απολάμβανε αυτός, πράγμα πολύ σημαντικό,
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε να κάνει με ένα πρόεδρο που να τον εμπιστευόταν τόσο πολύ,
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε το 99,9% του κόσμου συσπειρωμένο στην ομάδα,
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε το χρονικό διάστημα που ειχε αυτός στη διάθεσή του....
ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ....
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ....ΣΑΝΤΟΣ ΕΊΜΑΣΤΕ Ή ΠΑΟΚ????
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε να διαχειριστεί μπάτζετ 10 εκ.,οι περισσότεροι βολευόταν με φραγκοδίφραγκα,απλήρωτους παίκτες και μουρμούρα στα αποδυτήρια,
ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε την διοικητική σταθερότητα που απολάμβανε αυτός, πράγμα πολύ σημαντικό,
- pagotatzis
μπράβο ακριβώς έτσι είναιOrwell έγραψε:Υπάρχουν κάποιες ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ανάμεσα στον Σάντος και στους κατά καιρούς προπονητές του ΠΑΟΚ.....
σταματήστε αυτή την καραμέλα με την δεύτερη θέσηOlorin έγραψε:Και κανεις δε μας εβγαλε δευτερους εδω και 30+ χρονια.
φτάνει πια
εγώ δεν είμαι παοκ για να βγαίνω δεύτερος
και δεν ξεχνάω που ήμουν πριν 2 χρονια
απλά κοιτάω μπρο
- PABLO GARCIA1
Ο δεύτερος αν δεν κάνω λάθος θα έπαιζε φέτος ΤσουΛου...εμείς γιατί παίξαμε Ουεφάκι και πάλι??
Οταν αποδέχεσαι ενα συγκεκριμένο τρόπο διεξαγωγής πρωταθλήματος,δλδ τα play-off,είναι τουλάχιστο παιδικό όταν δεν σε βολεύουν να μην παραδέχεσαι ότι βγήκες 4ος.....
Δλδ αν ήμασταν 4οι στην κανονική διάρκεια και στα playoff ήμασταν πρώτοι τι θα λέγαμε τότε??
Ο γάβρος στο μπάσκετ τι βγήκε??? 1ος ή 2ος???
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ.....
Οταν αποδέχεσαι ενα συγκεκριμένο τρόπο διεξαγωγής πρωταθλήματος,δλδ τα play-off,είναι τουλάχιστο παιδικό όταν δεν σε βολεύουν να μην παραδέχεσαι ότι βγήκες 4ος.....
Δλδ αν ήμασταν 4οι στην κανονική διάρκεια και στα playoff ήμασταν πρώτοι τι θα λέγαμε τότε??
Ο γάβρος στο μπάσκετ τι βγήκε??? 1ος ή 2ος???
ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ.....
ε τότε να μη φωνάζουμε από τώρα!!! αν είναι έτσι!!! τι δλδ δε βγήκαμε δεύτεροι πέρσι?? πλάκα κάνουμε?? βγήκαμε δεύτεροι στην κανονική διάρκεια και τρίτοι στο τουρνουά των πλέι οφ που ήταν για τις θέσεις της ευρώπης..
αλλά μη λέμε και ότι δε βγήκαμε δεύτεροι.. και αν το λέτε, τότε μην κράζετε από τώρα!! γιατί μπορεί να βγούμε 5οι και στα πλέι οφ να βγούμε δεύτεροι!!! αυτο με τη δική σας λογική.
αλλά μη λέμε και ότι δε βγήκαμε δεύτεροι.. και αν το λέτε, τότε μην κράζετε από τώρα!! γιατί μπορεί να βγούμε 5οι και στα πλέι οφ να βγούμε δεύτεροι!!! αυτο με τη δική σας λογική.
- PABLO GARCIA1
Φυσικά και θα μπορούσαμε να βγούμε φέτος 2οι στα Playoff....μόνο να θυμηθείς πως ήταν πέρυσι η ΑΕΚ τέτοιο καιρό....
Μόνο που έτσι όπως παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση...όπως φαινόταν και πέρυσι....ότι ένας με ένα οι Αθηναίοι σε έχουνε για πλάκα...και όπως έγινε πέρυσι θα γίνει και φέτος.
Μόνο που έτσι όπως παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση...όπως φαινόταν και πέρυσι....ότι ένας με ένα οι Αθηναίοι σε έχουνε για πλάκα...και όπως έγινε πέρυσι θα γίνει και φέτος.
- paok nafplio
Για να καταλαβεται οτι γκρινιαζεται απο χομπυ αν ο φιλομενο η ο τσιριλο ειχε κανει το 2-1 αλλα θα λεγατε τωρα κ δεν θα σας εφτεγε κανενας Σαντος..κ για να δειτε οτι εσεισ που βριζετε δεν βλεπεται μπαλα κ δεν ασχοληστε με το ποδοσφαιρο κανενας δεν ειδε οτι ημασταν πολυ καλυτεροι κ οτι ειχαμε περισσοτερες ευκεριες κ οτι απλα ειμασταν ατυχοι κ αντι να βαλουμε το γκολ εμεις σε τοσες φασεις το εβαλε ο γαβρος ετσι ειναι η μπαλα..αλλα οταν εχεις κανει επαγγελμα τη γκρινια κ το μπινελικι κ ζεισ μονο για τη στιγμη που θα κραξεις κ που θα το παιξεισ προπονητης δν τα βλεπεισ αυτα...περαστικα μας!!!!
ως μπασκετικός απλά να ρωτήσω κάτι: το 93 που βγήκαμε πρώτοι στην κανονική περίοδο αλλά το πρωτάθλημα το πήρε ο γαύρος είπαμε οτι βγήκαμε πρώτοι???? επί Skiles όταν βγήκαμε 6οι στην κανονική περίοδο αλλά παίξαμε τελικό play offs βγήκαμε 6οι ή 2οι????? άβυσσος η ψυχή των ΠΑΟΚσήδων...
PS: στο nba είδατε να βγαίνει ο lebron και να λέει πήρα πρωτάθλημα (πρώτος στην κανονική περίοδο)???
PS: στο nba είδατε να βγαίνει ο lebron και να λέει πήρα πρωτάθλημα (πρώτος στην κανονική περίοδο)???
οκ εγώ φουλ μαζί σου. για κάτσε τώρα και αναρωτήσου (κάντο, θα εντυπωσιαστείς πολύ περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ανάλυση που ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε τα προσόντα να κάνουμε) πρώτα πόσα παιχνίδια κέρδισες (και κάνε μετά έναν λογαριασμό) πέρισυ από τύχη και δεύτερον αν ποτέ θα κερδίσει ντέρμπυ ο σάντος...paok nafplio έγραψε:Για να καταλαβεται οτι γκρινιαζεται απο χομπυ αν ο φιλομενο η ο τσιριλο ειχε κανει το 2-1 αλλα θα λεγατε τωρα κ δεν θα σας εφτεγε κανενας Σαντος..κ για να δειτε οτι εσεισ που βριζετε δεν βλεπεται μπαλα κ δεν ασχοληστε με το ποδοσφαιρο κανενας δεν ειδε οτι ημασταν πολυ καλυτεροι κ οτι ειχαμε περισσοτερες ευκεριες κ οτι απλα ειμασταν ατυχοι κ αντι να βαλουμε το γκολ εμεις σε τοσες φασεις το εβαλε ο γαβρος ετσι ειναι η μπαλα..αλλα οταν εχεις κανει επαγγελμα τη γκρινια κ το μπινελικι κ ζεισ μονο για τη στιγμη που θα κραξεις κ που θα το παιξεισ προπονητης δν τα βλεπεισ αυτα...περαστικα μας!!!!
μη μπερδεύετε μπάσκετ με ποδόσφαιρο τέλος. ναφπλιώτη, το ίδιο λέω τόση ώρα.. orwell, όπως το αεκάκι ήταν πέρσι πεθαμένο όλη τη χρονιά και αναστήθηκε στα πλέι οφ, έτσι μπορεί να γίνει και με μας.. μη λες ότι όπως πέρσι χάσαμε, έτσι θα χάσουμε και φέτος.. δεν μπορείς να ξέρεις τί θα γίνει.. εγώ λέω ότι είμασταν 15 βαθμούς μπροστά από το αεκάκι στα πλει οφ και μας πέρασε!!!
ε λοιπόν ελπίζω να μάθαμε ότι τα πλέι οφ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. στο πρωτάθλημα απλά πρέπει να μείνουμε σχετικά κοντά..
ε λοιπόν ελπίζω να μάθαμε ότι τα πλέι οφ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. στο πρωτάθλημα απλά πρέπει να μείνουμε σχετικά κοντά..
Στην περσινη βαθμολογια της Superleague ειμαστε 2οι, αλλα παιξαμε Europa League επειδη βγηκαμε 3οι στα play-off.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Α Β
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71 CL
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63 ΕC
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61 CL
4. Α.Ε.Κ. 30 55 ΕC
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49 ΕC
6. ΑΡΗΣ 30 47
7. SKODA ΞΑΝΘΗ 30 38
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 30 37
9. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 30 36
10. ΗΡΑΚΛΗΣ 30 33
11. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 30 33
12. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 33
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 30 32
14. Ο.Φ.Η. 30 24
15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 24
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 30 14
PlayOffs ΟΠΑΠ 2009
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 18
3. Α.Ε.Κ. 6 12
4. Π.Α.Ο.Κ. 6 9
5. ΛΑΡΙΣΑ 6 1
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, για να τελειωνουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Α Β
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30 71 CL
2. Π.Α.Ο.Κ. 30 63 ΕC
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 61 CL
4. Α.Ε.Κ. 30 55 ΕC
5. ΛΑΡΙΣΑ 30 49 ΕC
6. ΑΡΗΣ 30 47
7. SKODA ΞΑΝΘΗ 30 38
8. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 30 37
9. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 30 36
10. ΗΡΑΚΛΗΣ 30 33
11. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 30 33
12. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 33
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 30 32
14. Ο.Φ.Η. 30 24
15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 24
16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 30 14
PlayOffs ΟΠΑΠ 2009
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 18
3. Α.Ε.Κ. 6 12
4. Π.Α.Ο.Κ. 6 9
5. ΛΑΡΙΣΑ 6 1
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, για να τελειωνουμε.