Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
zepos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από zepos4 »

sourmenetes έγραψε:
paoki19 έγραψε:Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά το Mercato τι γράφει γι αυτή την υπόθεση βρε παιδια;;
Σβηστο σε παρακαλω.δε θα ξαναρχισουμε τα ιδια
Πλάκα κάνει ρε σουρμε.
Καλά κάνατε και το κλείσατε. Αηδία είχε καταντήσει. Μακάρι να ασχολούμαστε μόνο με τις μεταγραφές εδώ μέσα.
Τώρα τον παίκτη δεν το ξέρω, αλλά μου αρέσει να βλέπω τέτοιες κινήσεις από την ομάδα. Επίσης ένα μπράβο στον μιχελ γιατί δεν ψωνίζει μόνο από Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

thanos-xanthi έγραψε:https://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/arsenal-transfer-news-latest-rumours-today-chuba-akpom-sinttruiden-a8456446.html

εδω αναφερομαι
αυτα γραφουν οι γαυροι της independent

Ρε συ Θάνο μην αρπαζεσαι ρε φίλε,μια λογική σκέψη έκανα.
Είναι δυνατόν η τρουιτεν να δίνει τέτοια ποσά;
Το τι γράφουν οι ξένοι αρδ δε δινω σημασία,ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με χρήματα.
Είπα τη γνώμη μου,τελος.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αν πιστεύουν ότι ο παίκτης μπορεί να παίξει μπάλα κ να πουληθεί πχ 10 χαρτιά, τότε με 20% ποσοστό μεταπώλησης το έσοδο τους θα είναι μεγαλύτερο από τα 2 που δίνουν οι Βέλγοι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μπανε, δες σε παρακαλω το ποστ το πρωτο γιατι δε το διαβασες
και μου λες απο κατω για γαβρους..τη χειροτερη δηλαδη βρισια :mrgreen:
γραφω οτι δε ξερουν καν απο νουμερα, δε κερδιζει το 1 τα 2, πετανε νουμερα ετσι...
ουτε ξερω τα ποσα, ουτε με νοιαζει, ουτε τα ψαχνω
το θεμα ειναι να παιξει μπαλα

υγ εδω γραφουν για τον γκευ, οτι δινει 7 μυρια!!! για ενα χαφ αφρικανο της Αμιαν
τι να καθομαστε να αναλυουμε νουμερα, να πουμε για θεσεις που παιζει, για ποιοτητα, για στυλ, υψος η δυναμη, ναι
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Mīngus έγραψε:Ναι μεν είναι υψηλό το επίπεδο στην Αγγλία, ωστόσο το παιδομάζωμα που κάνουν είναι τέτοιο που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που δεν ακουμπάνε.
Στην Ελλάδα υπάρχουν παραδείγματα μεγάλων παλτων από μεγάλες ομάδες του Νησιού (Λιβερπουλ κατά κύριο λογο) και υπάρχουν και λίγοι που ξεχώρισαν.
Θα φανεί σε ποια κατηγορία θα ενταχθεί.
Όπως το παλτό Ελ Ζαρ, (δανεικός τελευταία μέρα,) ήρθε δεν ακούμπησε και από τότε παίζει βασικός στην Πριμέρα.
Όντως υπάρχουν όμως αυτά τα φαινόμενα που λες, όπως και η υπερκοστολογηση στο νησί

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ο ελ ζαρ μια χαρα ακουμπησε, δεν εχει σχεση με παλτα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καθώς όλες οι αποζημιώσεις τω μεταγραφών συνήθως ρυθμίζονται και καταβάλλονται σε δόσεις, πόσο σίγουροι είμαστε ότι στο τελικό deal δεν έχουν αφαιρεθεί τα έχοντας λαμβάνειν από την μεταγραφή της τιτίκας;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:Καλά ο vs μπορεί και να εκσπερματισε :lol: :lol:
Πλάκα κάνω Vs μην μου παρεξηγηθεις
Τι να παρεξηγηθώ, δεν έχεις άδικο :lol: :lol:.

Για τον παίκτη όμως δεν έχω καμιά εικόνα. Θα διαβάσω τα σχόλιά σας να πάρω μια εικόνα, γιατί τα βίντεο δε μου δείχνουν κάτι για τον συγκεκριμένο.

Είμαι υπέρ του να έχει μια ομάδα στη φαρέτρα της νέους που να διαδέχονται τον Μακ και Γκάρυ, δηλαδή να υπάρχουν ήδη στο ρόστερ σε ρόλο ροτέισον και μετά να αναβαθμίζονται ως βασικοί. Κάπως έτσι πονάει λιγότερο η πώληση ενός αναντικατάστατου. Σίγουρα κάποιοι νέοι δε θα μας βγουν, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες με μέλλον. Ακόμη και μετά από πωλήσεις, βλέπουμε παίκτες σαν τον Βιεϊρίνια να θέλουν να επιστρέψουν ως έμπειροι και να προσφέρουν. Περιμένω την επόμενη σεζόν και τον Κουλούρη, που ήδη έβαλε ένα εντυπωσιακό Ευρωπαίκό γκολ.

Υγ: Δεν είμαι όμως υπέρ των αγορών μέτριων νεαρών, γιατί υπάρχουν και οι ακαδημίες μας. Παίκτες στο επίπεδο Ζαμπά, που άμεσα να αξίζουν να πάρουν ρόλο τουλάχιστον ροτέισον (περίπου 2,000 λεπτά συμμετοχής), ώστε να εξελιχτούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 29 Ιούλ 2018, 21:11, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

anekfrastos έγραψε:Αν πιστεύουν ότι ο παίκτης μπορεί να παίξει μπάλα κ να πουληθεί πχ 10 χαρτιά, τότε με 20% ποσοστό μεταπώλησης το έσοδο τους θα είναι μεγαλύτερο από τα 2 που δίνουν οι Βέλγοι.

Σε αυτό έχεις δίκιο,υπάρχει η λογική ότι πουλάνε σε μεγάλο σύλλογο,άρα περισσότερα μάτια επάνω του.
Και σε αυτο πάντως δεν θα συμφωνήσω ιδιαίτερα,κυρίως για το γεγονός ότι τα μάτια στο πρωτάθλημα του Βελγίου είναι σίγουρα απείρως περισσότερα από ότι στο Ελληνικό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

thanos-xanthi έγραψε:μπανε, δες σε παρακαλω το ποστ το πρωτο γιατι δε το διαβασες
και μου λες απο κατω για γαβρους..τη χειροτερη δηλαδη βρισια :mrgreen:
γραφω οτι δε ξερουν καν απο νουμερα, δε κερδιζει το 1 τα 2, πετανε νουμερα ετσι...
ουτε ξερω τα ποσα, ουτε με νοιαζει, ουτε τα ψαχνω
το θεμα ειναι να παιξει μπαλα

υγ εδω γραφουν για τον γκευ, οτι δινει 7 μυρια!!! για ενα χαφ αφρικανο της Αμιαν
τι να καθομαστε να αναλυουμε νουμερα, να πουμε για θεσεις που παιζει, για ποιοτητα, για στυλ, υψος η δυναμη, ναι
Τώρα συμφωνούμε,το θέμα όπως πολύ σωστά γράφεις είναι να παίξει μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

pilotos έγραψε:
Mīngus έγραψε:Ναι μεν είναι υψηλό το επίπεδο στην Αγγλία, ωστόσο το παιδομάζωμα που κάνουν είναι τέτοιο που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που δεν ακουμπάνε.
Στην Ελλάδα υπάρχουν παραδείγματα μεγάλων παλτων από μεγάλες ομάδες του Νησιού (Λιβερπουλ κατά κύριο λογο) και υπάρχουν και λίγοι που ξεχώρισαν.
Θα φανεί σε ποια κατηγορία θα ενταχθεί.
Όπως το παλτό Ελ Ζαρ, (δανεικός τελευταία μέρα,) ήρθε δεν ακούμπησε και από τότε παίζει βασικός στην Πριμέρα.
Όντως υπάρχουν όμως αυτά τα φαινόμενα που λες, όπως και η υπερκοστολογηση στο νησί

SM-G965F
Ο Ελ Ζαρ καλούτσικος ήταν μπροστά σε κάτι Πλεσίς, Νέμεθ, Μανουτσους κλπ, που ήρθαν όλοι σαν φέρελπις και ήταν παλταδουρες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Tον Λέτο ξέχασες.

Καλά μην μου συγκρίνετε τους νεαρούς της Λίβερπουλ με αυτούς της Άρσεναλ.
Το τιμ του Βενγκέρ είχε απίστευτο μάτι.
Σε αντίθεση με αυτό της Λίβερπουλ που από την καλύτερη φουρνιά Ολλανδών μετά την εποχή Γκούλιτ και αυτοί πήγαν και πήραν καιτ και μπαμπελ...τι να λέμε μεγάλο μάτι

Στα δικά μας τωρα
Μακάρι ο πιτσιρικάς ο Νιγηριανός να καταφέρει να βγάλει το ταλέντο του στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο επιτάσσει πλέον οι επιθετικοί να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ο πρώην κανονιέρης.

Στο Βέλγιο πάντως πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι η χαρά του επιθετικου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:Και που τα βρήκε το χωριό η τρουιτεν τα 2.2 χαρτιά;
Μη γινόμαστε γαύροι.
Εγώ θα επιμείνω,έτσι για να πάω κόντρα στο ρεύμα,στο νησί που δίνουν τα μύρια για πλάκα,αν ήταν καλός θα τον είχαν αγοράσει εχθές.
Τέλος πάντων,ελπίζω να μη λέμε Κοντε και να κλαίμε.
Τόσο πολυ νοσταλγησες τον σαλπι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εντάξει ο τύπος είναι πιο γρήγορος και από τον γκάρι..
μόνο που έρχεται αγγλάκι, καραγουστάρω
βλέπω ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ μας πηγαίνει σε λύσεις μικρών ταλαντούχων που μπορούν να φέρουν πολλά κέρδη αν πιάσουν
μακάρι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

desperando έγραψε:Tον Λέτο ξέχασες.

Καλά μην μου συγκρίνετε τους νεαρούς της Λίβερπουλ με αυτούς της Άρσεναλ.
Το τιμ του Βενγκέρ είχε απίστευτο μάτι.
Σε αντίθεση με αυτό της Λίβερπουλ που από την καλύτερη φουρνιά Ολλανδών μετά την εποχή Γκούλιτ και αυτοί πήγαν και πήραν καιτ και μπαμπελ...τι να λέμε μεγάλο μάτι

Στα δικά μας τωρα
Μακάρι ο πιτσιρικάς ο Νιγηριανός να καταφέρει να βγάλει το ταλέντο του στην ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο επιτάσσει πλέον οι επιθετικοί να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ο πρώην κανονιέρης.

Στο Βέλγιο πάντως πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι η χαρά του επιθετικου
Ο Λέτο, όπως και ο Καμπελ του τοτε είναι στην άλλη κατηγορία που ανέφερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”