Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από eorptol1 »

sal έγραψε:Τι δικαίωμα δώσαμε που είχαμε 15 σερί νίκες? Ο μόνος λόγος που δεν άρχισαν τα εγκλήματα νωρίτερα ήταν οι γκέλες που κάναμε στον πρώτο γύρο!
Και να είχαμε αυτούς τους 3 βαθμούς σε Λάρισα και Πειραιά θα έμενε το -3 για το Γκαρσία.
Αν δεν είχαμε γκελάρει στον Απόλλων θα έπεφτε και κάνα -3 για τα επεισόδια εκτός γηπέδου.
Κέρδισες στη Νέα Σμύρνη? Πάρε και -3 στα Γιάννενα... τι -9, τι -18?

Τι να πούμε για μεταγραφές όταν κάναμε ομάδα 2 ταχύτητες πάνω από τον δεύτερο και μας πήραν 9 βαθμούς στα δικαστήρια και έδωσαν 3 στους χάρτινους?
Έτσι... τα ακούσαμε και αυτό δώσαμε λέει δικαιώματα..... Έλεος τι είναι αυτά που γράφετε

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

The vice-champion of Greece recruits the Ukrainian defender Khacheridi.
Vice-champion of Greece, the PAOK strengthens in defense. Ukrainian international Yevhen Khacheridi (50 capes) was free of any contract. The 30-year-old will earn 1.5M € per season.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλα λεει ο φιλος..δικαιωμα δωσαμε αφου ξεπατωσαμε οποιον υπηρχε...επειδη ξεφτιλισαμε κιτρινες και κοκκινες πουτανες..ποιος σου ειπε ρε ΠΑΟΚ να εχεις 24/25 νικες....???
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Εχει και αλλες αναφορες σε ξενα site

https://www.google.gr/search?q=Yevhen+K ... 20&bih=974
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

Καλά τα λέει ο goran, μην προσπαθούμε α παρουσιάζουμε το άσπρο μαύρο για να δικαιολογήσουμε την κάθε επιλογή στις μεταγραφες. Ήρεμα χωρίς να κράζουμε δηλώνουμε οτι είμαστε επιφυλλακτικοί για τον χατσε. Φυσικά κ τα σεντερ μπακ πρεπει να είναι γρηγορα με καλή τεχνική κατάρτιση και να συμμετεχουν στην ανάπτυξη.Το ωραίο μοντέρνο ποδόσφαιρο που έδειξε οτι θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στην υπεραριθμία σε καθε σημείο που είναι η μπάλα. Πέρασε η επόχή που εδιναν την μπάλα στα χαφ κ ανάβανε τσιγαρο. Θα τον δούμε στο χορτο και μακάρι να κάνουμε λάθος, το ξαναπάθαμε κ με Crespo.
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

Probably the signing of Evgen Khacheridi becomes official this weekend
#paok #paokfc
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1,5,εκ ετησίως για στόπερ δεν είναι εξωπραγματικο νούμερο, για παίκτη που έρχεται από Ουκρανία?
Θυμίζω ο Ματος είχε έρθει με 600 Χιλ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Με μια δευτερη ματια παιζει να ειναι και απλα αναπαραγωγες απο ελληνικα δημοσιευματα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Dimitris_L4 έγραψε:Καλα λεει ο φιλος..δικαιωμα δωσαμε αφου ξεπατωσαμε οποιον υπηρχε...επειδη ξεφτιλισαμε κιτρινες και κοκκινες πουτανες..ποιος σου ειπε ρε ΠΑΟΚ να εχεις 24/25 νικες....???
το γεγονός ότι μόνο για τον ΠΑΟΚ ισχύει ότι για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις 30/30 νίκες ακόμη και με υποτιθέμενη δική σου επο (ή τουλάχιστον όχι ισχυρά αντίθετη σου) είναι η μεγαλύτερη διαχρονική ποδοσφαιρική αδικία εις βάρος μας και εύνοιας του ποκ, για όποιον το καταλαβαίνει, και αποτελεί το μεγαλύτερο εσωτερικό τρύπημα για όποιον από εμάς κατηγορεί την ομάδα όταν δεν το πετυχαίνει.

Φτάσαμε μετά από 16 σερί νίκες και πριν το μάτς με γκευ να είμαστε η κορυφαία στατιστικά ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με το τρανσφερ αλλά βλέπεις αυτό δεν έφτανε, και ακόμη και αν δεν έπεφτε το κομφετί ήταν σε αναμονή το σχέδιο του υφυπουργού με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τις κόκκινες φυλλάδες για κάποια δήθεν επεισόδια στα Γιάννενα :twisted:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Και δυστυχώς αυτά τα εξωφρενικά και παράλογα γεμίζουν τον λαό του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια με πολλά σύνδρομα, με τα οποία παλεύουμε, προσωπικά ο καθένας και ομαδικά.
Ένα - δυο πρωταθλήματα πόσο θα άλλαζαν κάποια πράγματα!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

goran 64 έγραψε:
skalon έγραψε:
goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Skalon, αυτός ο μεγάλος προπονητής, σίγουρα δεν είχε δει τον Αλαβάντα να παίζει, απαντώ χιουμοριστικά... :D
Τι μου θύμησες τώρα... Από τις μεγάλες μου συμπάθειες ο Αλαβάντας!
Μαζί με Σαράφη και Σκαρτάδο οι μεγάλες μου αδυναμίες!!!

Παρεμπιπτόντως, άλλες εποχές, άλλο ποδόσφαιρο τότε...
Συμφωνούμε ακόμα και στις μεγάλες συμπάθειες αδερφέ, με μια προσθήκη από μένα, αυτήν του "Γιουσούφ"... :)
Παραλείποντας όμως τις μεγάλες καψούρες, Κούδα και Κωστίκο, από Έλληνες και τον Φαραώ Μαγκντί Τολμπά... ;)
Για τον Κούδα, λόγω της ιστορίας με το γαύρο, αλλά και της γενικότερης παρουσίας του αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο, πάντα είχα ένα σφύξιμο, μία επιφύλαξη.
Για τον Κωστίκο, τι να πω... μικρός, είχα κόψει μία φωτογραφία του από ένα περιοδικό και την έβαλα σε μια μεγάλη κορνίζα στο γραφείο μου. Όταν όμως σε ένα αγώνα κυπέλλου (ή με το γαύρο ήταν ή με το βάζελο, δεν είμαι σίγουρος) λίγο πριν από το τέλος έχασε πέναλτυ και αποκλειστήκαμε, για πότε έφυγε η κορνίζα μαζί με τη φωτό στον τοίχο και έγιναν θρύψαλα, δεν κατάλαβα. Από τότε αισθάνομαι ότι κάτι μου χρωστάει!
Όσο για το Μαγκντί... τρομερός παίκτης, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα τόσο πολύ ώστε να φτάσει να συγκριθεί με τους άλλους, οι οποίοι γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ωρίμασαν (πρακτικά τελείωσαν) ποδοσφαιρικά στην Τούμπα.

ΥΓ: Ο "Γιουσούφ" ποιός ήταν ???
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Αφηστε τα αυτα τωρα και ετοιμαστε συνθηματα για χατσεριδη βερνμπλουμ και πουκι αντε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυστυχώς το μόνο σίγουρο συνθημα είναι οι αναρθρες κραυγές του Μανιακου σε πιθανό χαμένο τετ α τετ :

Που κι με νε
Που κι με νε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σταματήστε να μιλάτε για ποσά. Ούτε λογιστές είστε,ούτε από την τσέπη σας τα βάζετε.
Εγω που ουτε λογιστης ειμαι ούτε βαζω απο την τσεπη μου λεφτα (παρα μονο για διαρκείας και για πραματα απο την μπουτικ) θελω η καθε κίνηση του προεδρου του ΠΑΟΚ να εχει ως στοχο να κανει τον ΠΑΟΚ βιωσιμο. Αυτο προανηγγειλε ο ιδιος πριν 5 χρονια και δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο. Θελω η ομαδα μου να μην ειναι έρμαιο των ορεξεων του εκάστοτε επενδυτή. Ήταν ευλογια που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ μας απαλλαξε απο το βραχνα των χρεων. Αυτο που μένει τωρα ειναι να καταστουμε βιωσιμοι με ισοσκελισμενους προυπολογισμους κ οχι καθε χρονο ΑΜΚ.

Προς αυτην την κατευθυνση πρεπει η καθε κίνηση που γίνεται να πληρει το βαλιου φορ μανι. Δεν επικεντρώνονται σε καποιον παικτη συγκεκριμενα αλλα σε καθε κίνηση μεταγραφικη η μη που εχει σχεση με τα οικονομικα.

Ο Σαββιδης δεν θα βαζει χρηματα αλόγιστα επ απειρον και πρεπει μετα απο 5 χρονια να αρχισει σιγα σιγα να παιρνει και πισω.

Αυτην ειναι η αποψη μου και μην το παρεις ως επιθεση προσωπική αλλα αυτο το μοτο που κυκλοφορεί "δικα σας ειναι τα λεφτά κλπ" στα ματια μου ειναι τεραστια μπαρουφα. Ο Σαββιδης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Ο ΠΑΟΚ θα ειναι για παντα με η χωρις Σαββίδη με η χωρις εμας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”