31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Φιλε Γερο
Η ψυχικη κατασταση που βρισκεται αυτος ο ανθρωπος ειναι,να απολαμβανει το χοντρο συμβολαιο με την κοπελαρα του την ερμηνευτρια και να αλλαζει μαλλι και εμφανιση καθε μηνα..
Ψυχολογικα μια χαρα ειναι και χωρις αγχος θα ελεγα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 05 Απρ 2021, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Σε συνέχεια του σχολίου που έκανε ο Γέρος και επειδή έχει φύγει πολύ κράξιμο στον Πάσχα και από δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ νομίζω πως είναι λάθος να τον βλέπουμε ως τον αποδιοπομπαίο τράγο της ομάδας.

Προφανώς και ο Πασχα και ο Ζίβκο είναι μέρος του προβλήματος αλλά δεν ανέλαβαν μόνοι τους ευθύνες. Κάποιοι αποφάσισαν να τους τις δώσουν. Και ο προπονητής είναι η μία όψη του νόμισματος αν όχι το 1/3...
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Προς ΓΕΡΟ.
Με ολο τον σεβασμο,στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι καποιος τον επιλεγει και τον βαζει να παιξει,και δεν παει μονος του να κατσει κατω απο τα δοκαρια.
Λες οτι ψυχολογικα ειναι χαλια.Εγω ειδα οτι ειναι τοσο χαλια ,που το μονο που σκεφτηκε ηταν να παει να βαψει τα μαλλια του.
Οικονομικα ειναι εξασφαλισμενος,το μονο που οφειλει να κανει ειναι να παιζει ποδοσφαιρο.
Γεροντα ,αντι να σκεφτεσαι το πως μπορει να αισθανεται ο καθε πασχαλακης,σκεψου καλυτερα πως αισθανονται τα εκατομμυρια οπαδων του ΠΑΟΚ σε ολο τον κοσμο με τις συνεχεις μα....ες του.
Αν παρολα αυτα, μια στο δισεκατομμυριο στεναχωριεται ο πασχαλακης,προτιμω να στεναχωριεται αυτος παρα ολοι εμεις.

Υ.Γ.Παντα διαβαζω με ενδιαφερον τα ποσταρισματα σου και τις περισσοτερες φορες συμφωνω μαζι σου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Απο περσι που το διδυμο βαρελα πασχαλακη εκανε απιστευτης εκτασης προσωπικα λαθη (πχ ευρωπαικος αποκλεισμος, ματς με αρη εντος τουμπας κι πληθος αλλων ) ο αλεξανδρος ειναι μια νεα σταθερα στον αγωνιστηκο σχεδιασμο κι ανεξηγητα ενας παικτης που χρηζει απιστευτου νταντεματος απο τον διοικητικο οργανισμο Παοκ. Το Παραδοξο ειναι οτι εχουμε κι εδω στο φορουμ γελοιωδεστατες τοποθετησεις του στυλ καποιος τον βαζει να παιξει. λες κι οταν δινεις στον προπονητη ομαδος ,που θελει στα λογια να κανει πρωταθλητισμο, τις δυο χειροτερες επιλογες στην κατηγορια , να περιμενεις να εχεις αντιστροφα αποτελεσματα . οι εκωφαντικη απουσια των εδω διοικουντων στα προ μηνος γεγονοτα σημαινει οτι μαλλον χρησιμοποιησε για αποδιοπομπαιος τραγος , παρα για ποδοσφαιριστης!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Φίλοι μου,

Για μαλλιά, κοπέλες και τα παρόμοια έχω μαύρα μεσάνυχτα. Ειλικρινά. Φυσικά δεν με ενδιαφέρουν και καθόλου.

Αν ο Ποδοσφαιριστής αυτός κατάφερε να κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ και τους Ανθρώπους του, παρ' όλα τα γενόμενα, και μάλιστα να έχει και ψυχική γαλήνη, μπράβο του, γιατί κατάφερε κάτι που σχεδόν κανένας άλλος Έλληνας δεν το κατάφερε.

Εγώ βλέπω ότι το παλληκάρι δεν ξέρει τι κάνει. Έχει πλήρη σύγχυση. Στο γκολ-φάουλ έστησε το τείχος του στην αριστερή πλευρά και κατά την εκτέλεση κινήθηκε και αυτός προς την ίδια πλευρά. Φουρτούνα το μυαλό του. Βρε λεβέντη μου τι τους έβαλες και στάθηκαν όλοι αριστερά και στήθηκες από πίσω τους.

Ε, τώρα, αν τα κάνει από επιπολαιότητα αυτά - δεν θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο φυσικά - σαφώς είναι ακατάλληλος.
Αλλά δεν το πιστεύω Αδέλφια.
Αυτός και ο Ροντρίγκο είναι ψυχολογικά ράκη.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δε φταίει ούτε αυτός, ούτε ο Ροντρίγκο ούτε ο Μουργκ ούτε κανείς. Άλλοι τους δίνουν ρόλο στην ομάδα. Τα ίδια πράγματα κάνουν εδώ και ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όπως είπε και ο ίδιος στην μεσημεριανή εκπομπή OPEN Sport του Open (του Σαββάτου αν δεν απατώμαι),
όταν ήταν μικρός...
έπαιζε επιθετικός, γιατί ήθελε να βάζει γκολ!

Θα προτιμούσε είπε να βάλει ένα γκολ ή να φάει τέσσερα και η ομάδα να κερδίσει, παρά η ομάδα να χάσει.

Ενδιαφέρον αυτό. Το ότι δεν έγινε επιθετικός, αλλά τερματοφύλακας.

Καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Χάθηκε η ψυχολογία του, χάθηκε και ο παίκτης. Έτσι νομίζω.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

Salvador Allende έγραψε:Δε φταίει ούτε αυτός, ούτε ο Ροντρίγκο ούτε ο Μουργκ ούτε κανείς. Άλλοι τους δίνουν ρόλο στην ομάδα. Τα ίδια πράγματα κάνουν εδώ και ένα χρόνο.
τωρα εισαι κατα του γκαρσια?
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δε θέλω να παίξω το παιχνιδάκι του αποδιοπομπαίου τράγου. Όλοι έχουν ευθύνη. Και ο Γκαρσία και ο Πασχα και οι υπόλοιποι παίκτες και οι υπόλοιποι της διοίκησης.
Andrew R

πολυ σωστα !! πρεπει λοιπον να αρχιζουμε να επιρηπτουμαι τις ευθυνες εκει που ακριβως ανηκουν. το θεμα ειναι πως θα γινει ΣΩΣΤΑ αυτο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μακάρι να μην σε ξαναδώ ούτε αποστολη
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από -keeper- »

Γέρος έγραψε:Αυτό το παιδί γιατί το τυραννάμε και το βρίζουμε βρε Αδέλφια.

Ότι μπορεί κάνει. Ο Lev Yashin να ήταν ίσως και να είχε αυτοκτονήσει.

Επί τη ευκαιρία μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πολλά Αδέλφια που γράφουν στο Paokmania έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και αρκετοί μάλιστα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Δεν ξέρω, ίσως να κάνω λάθος.

Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε την ψυχική κατάσταση που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Δυστυχώς μιλά και Ελληνικά. Στην τελική ανάλυση, δεν πήγε με το ζόρι και στάθηκε στην εστία. Μάλιστα ο Φίλος που φέρει το προσωνύμιο -Kepper- μπορεί να γράψει πολύ περισσότερα και για την θέση και για την ιδιαίτερη ψυχολογία της.
Έχω γράψει την άποψη μου για τους τερματοφύλακες μας πολλές φορές ..
Δε συμφωνώ με την αντιμετώπιση που έχουν οι τφ μας όπως και πολλοί από τους παίκτες μας όταν όλη η ομάδα έχει σχεδόν καταρρεύσει ή τουλάχιστον πάει από το κακο στο χειρότερο . Τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να κρίνω ατομικά όταν δεν μπορώ να βρω ούτε έναν διακριθέντα.

Όσον αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας, η κατάσταση είμαι μη αναστρέψιμη. Πρέπει να φύγει για το καλό όλων κ μάλλον το έχει πάρει απόφαση κ ο ίδιος . Φάνηκε κ στο 3 γκολ που στη ουσία παράτησε τη φάση.. δεν είχε ψυχικά αποθέματα να εμπλακεί . Όπως και όλη η ομάδα πλέον . Δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι στους εαυτούς τους . Όταν δεν έχεις ψυχολογία δε σου βγαίνει τίποτα καλό .

Για το τυπικό .. στο 1ο γκολ δε φταίει . Δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκτος από απόκρουση. όπως κ ο διουδης δε μπορούσε να κάνει κάτι στην παράλληλη σέντρα του ζιβκο στον σφι.
Το 2ο γκολ παρόλο που δεν ήταν καν φάουλ, είναι όλο δικό του.. στήνει σωστά το τείχος αλλά μετά προδικάζει που θα πάει η μπάλα κ ξεκινάει για εκεί πριν την εκτέλεση.. και ξεβρακώθηκε .

Υ.γ δεν αναφέρθηκε πουθενά άλλου αλλά το κοράκι ήταν προκλητικό ... όλες τις βουτιές τους τις έδωσε φάουλ . Ειδικά στο 2ο γκολ δεν υπάρχει φάουλ και διορθώνει τη φάση κ δίνει κίτρινη στον κρεσπο !!!! Π@@@@@παιδο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τρί 06 Απρ 2021, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Α και για όσους αρέσκονται στα νούμερα ... προχθές ο διουδης στο 1ο ημίχρονο έγραψε 5 αποκρούσεις κι άλλες τόσες περίπου στο 2ο .. σύνολο 10!!!!!
Βέβαια επικίνδυνη ήταν μόνο 1 ( από το Σέντερ φορ κρεσπο) αλλά ψιλά γράμματα ...

Andrew R

Ναι βεβαια ο τερματας του βαζελου επιασε μαλλον ευκολα κι αρκετα γεμισματα ή σεντρες που καναμε απο τα κορνερ που κερδισαμε , ενω σε εμας ο αλεξανδρος ΣΚΥΒΕΙ στη φαση του πρωτου γκολ μεσα στην μικρη του περιοχη!
Άβαταρ μέλους
-keeper-

31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Σκύβει ολότελα ....
Τα γεμίσματα και οι σέντρες που κάναμε και ήταν φαρμακερές ε;
Δεν απάντησες όμως .. γιατί ο διουδης δε βγήκε να μαζέψει τη σέντρα του ζιβκο στον σφι που ήταν ακριβώς μπροστά του;;; Και συρτή κιόλας .. σε αντίστοιχη φάση ο δικός μας τφ θα έφταιγε αποκλειστικά και μόνο .

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”