Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
αχαχαχαχαχααααα ελπιζω να εχουν παιξει football manager!Μονο ετσι κλεινεις τοσα κενα μαζι!
Σοβαρα τωρα... σε τετοιο ενδεχομενο ή τα παιζεις ολα για ολα και εκτοξευεις το μπατζετ σου με βαρβατες ανανεωσεις συμβολαιων ή απλα συμβιβαζεσαι με το αναποφευκτο και τρεχεις να βρεις αντικαταστατες!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοβαρα τωρα... σε τετοιο ενδεχομενο ή τα παιζεις ολα για ολα και εκτοξευεις το μπατζετ σου με βαρβατες ανανεωσεις συμβολαιων ή απλα συμβιβαζεσαι με το αναποφευκτο και τρεχεις να βρεις αντικαταστατες!
+ 1926 + 91 χρόνιαtad έγραψε:Καλησπερα και καλή χρονια με υγεια σε όλα τα αδέρφια και τις οικογένειες τους ...
Έλειπα και μπήκα να διαβάσω τις εξελίξεις και απογοητευτικά παλι ...
Κυρίως απο πολλούς απο εμάς οι οποίοι παλι ασχολούνται με τα οικονομικά, με τους Τζαβελες και τα χρήματα που θα πληρώσει η ΠΑΕ, με τα λογιστικά κλπ.
Εγώ θα επιμείνω στις σκέψεις μου όλο τον τελευταίο καιρό για την ομαδα.
Μπήκε η πρώτη ημέρα του χρονου και αντί να έχουμε κάποιο νέο στην διόρθωση των κενών της ομάδας με παιχταράδες που θα έρθουν άμεσα και θα προσαρμοστούν με την ομαδα μας φεύγει ο καλύτερος παιχτης της ομάδας τελευταια (το οτι ο Γκαρι ειναι ο καλύτερος παιχτης μας δείχνει και το επίπεδο μας) ...
πρώτον στα παπαρια μου ο Γκαρι και το αν θα φύγει με 4 και 5 μυρια. Ο Μακ ειναι καλύτερος και πιο ακριβός παιχτης και έφυγε με λιγότερα. Το θεμα ειναι οτι ενώ χρειαζόμαστε και άλλους καλούς και μαλιστα πολυ καλύτερους παίχτες εμείς μένουμε ρεστοι και δίνουμε δικαιώματα σε όλο τον συρφετό που εχθρευετε τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα ανεξέλεγκτα ...
Δεύτερον ... μόνο επικοινωνιακά να δούμε το θεμα, εκεί που πήγαμε λιγο να σηκώσουμε κεφάλι ...πάρε παλι την καρπαζιά ... καλα ρε μάγκες ... γιατι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αυτά τα απλά θέματα που εχει το ποδόσφαιρο ? Ο Ζαγορ σε αυτά παρα τις άλλες μαλακιες ήταν σούπερ ... και δεν εχει βγάλει λύκειο ...και χωρις φράγκα.
Τρίτον αυτή η ιστορία με τους ξένους που παίρνουμε και τους κάνουμε τριετή συμβόλαια, δεν ξέρω ποίου ιδέα ειναι ? Ο Βαρέλα πχ δώσαμε και φράγκα και του έγινε 3ετες ... αυτός παλι καλα που ειναι μεγαλουτσικος ... ο Γκαρι, ο Μακ, ο Τσιμι, όλοι παίχτες που τους πίστευες και χωρις μεγάλους μισθούς για ποιο λόγο δεν υπέγραψαν 3ετη ? Και αν φοβόσουν γιατι δεν τους κανεις ανανέωση στην πρώτη ευκαιρία ? Δεν ξέρω αλλα κάποια πράγματα δεν κολλάνε ...
Τέλος πάντων, όσο το μελετάω μετα παρασύρομαι και εγώ στα διοικητικά ... μεγια σου και χαρά σου πρόεδρε όλες οι κινήσεις που αφορούν φράγκα, συμβόλαια και λοιπές διοικητικές επιλογές.
Σε παρακαλώ
Πρώτον μίλα στον κόσμο και μην αφήνεις να μιλάνε εν ονόματι σου λαμόγια ΑΡΔ
Δεύτερον πρώτα φέρνουμε παίχτες και μετα πουλάμε ... μην παίζετε με την τρέλα του ΠΑΟΚΤΣΗ. αφού ξέρετε οτι άρρωστοι σαν εμάς δεν υπάρχουν ...
Τρίτον για να μην ξεχνιόμαστε ... θέλουμε 3-4 παιχταράδες να μπαίνουν μέσα και να τρίζουν τα τσιμέντα ... τα διάφορα γατάκια δεν θέλουμε να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα ... μόνο οι παιχταράδες

Πανε σκάσε 3 χαρτιά κ φέρε αυτόν..
https://m.youtube.com/watch?v=Yqb91Bg9540
http://www.transfermarkt.com/vitinho/pr ... ler/213605
https://m.youtube.com/watch?v=Yqb91Bg9540
http://www.transfermarkt.com/vitinho/pr ... ler/213605
Εγω το θεωρω όχι σιγουρο, αλλα πιθανο ένα τετοιο σεναριο γιατι είναι καλοι παιχτες,και με το διπλο με τη φιορεντινα,αλλα κ γενικα επειδη ο ΠΑΟΚ παρακολουθείτε από μανατζερς,αν ημουνα ομαδα που ψαχνω για παιχτες,και με τις ρητρες που ισως είναι καπου στα 4-5-6 χαρτια, ισως εκανα κινηση.Gospi έγραψε:αχαχαχαχαχααααα ελπιζω να εχουν παιξει football manager!Μονο ετσι κλεινεις τοσα κενα μαζι!
nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?
αν ερθουν προτασεις για αυτους που λες θα εχει πιασει το τζοκερ η ομαδα. κρατας τον Ματος και στους υπολοιπους βαζεις κορδελιτσα. ο Ιβιτς ειπε οτι θα παρει 2-3. οποτε λογικα το 2-3 αν φυγει ο γκαρυ γινεται 3 και ειναι 8αρι φορ και εξτρεμ. και αν εχεις κανει τοσες πωλησεις λογικα θα ειναι παικταραδες. καλυτερη θα ειναι η 11αδα μετα
Γλυκος
λεοβατς - βαρελα - μαλεζας - Ματος
κατσε - 8αρι παικταρας - πελκας η σαχοφ
εξτρεμ παικταρας- φορ παικταρας - και μυστακιδης η περειρα η δεληγιανιδης
Θαρρώ ότι, πρέπει δεν πρέπει, κάνοντας οτιδήποτε, η Π.Α.Ε. κι ο Πρόεδρος προσωπικά, σε μια τόσο ιδιάζουσα περίπτωση, δείχνει αν έχει τα οικονομικά και διοικητικά κάκαλα "να πιάσει τον ταύρο απ τα κέρατα" ή όχι...nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Ας πουμε ότι εγινε σχεδιασμος για φορ,8ρη,και εξτρεμ,και ότι σε λιγες μερες θα είναι εδώ.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?

Βάλε δηλαδή με τον νου σου έναν Σαββίδη απέναντι σ έναν Π@παθαν@σάκη ή σ έναν Σκόρδ@ για να καταλάβεις...
Ωραια σκεψη αλλα για μεταγραφικη περιοδο καλοκαιριου...Γκουερινο έγραψε:nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
αν ερθουν προτασεις για αυτους που λες θα εχει πιασει το τζοκερ η ομαδα. κρατας τον Ματος και στους υπολοιπους βαζεις κορδελιτσα. ο Ιβιτς ειπε οτι θα παρει 2-3. οποτε λογικα το 2-3 αν φυγει ο γκαρυ γινεται 3 και ειναι 8αρι φορ και εξτρεμ. και αν εχεις κανει τοσες πωλησεις λογικα θα ειναι παικταραδες. καλυτερη θα ειναι η 11αδα μετα
Γλυκος
Οσους παιχταραδες και να παρεις τωρα χημεια δεν θα αποκτησουν πριν τον Μαρτη...
Οταν θα εχεις χασει δλδ ολους τους στοχους π εχεις!
Ειναι μεγαλο κριμα για αυτην την ομαδα να κατσει τετοιο σκηνικο!Μακαρι να ερθουν προτασεις για ολους το καλοκαιρι να δεις τι ομαδαρα κανεις μετα!Αλλα αν το καλολαιρι δεν εισαι στο γιουροπα και εχεις μεινει εκτος πλει οφφ λογω καινουριων προσωπων στα μεσα της χρονιας τοτε δυσκολα θα πεισεις καλα ονοματα το καλοκαιρι!
Την κατσαμε εν ολιγοις!
Εχεις θεμα ομοιογενειας σιγουρα όμως για φετος ότι και να κανεις.Υπαρχει και ένα θεμα ότι δε μπορεις πχ κανεις καινουργεια συμβολαια,αφου είναι μεγαλοι σε ηλικια και παιρνουνε πολλα λεφτα,και ισως σου φυγει πρωτος ο Ματος πχ.Θελω να πω ότι στη φαση που είναι η ομαδα είναι αδυναμη κατά καποιο τροπο,αφου εχει καλους παιχτες αλλα δεν μπορει ακομα εκ των πραγματων να βαζει μεγαλες ρητρες.Γκουερινο έγραψε:nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Γλυκος
να χασεις τα πλει οφ δεν γινεται ακομα κι αν παιξω εγω. για τα ματς με την σαλκε συμφωνω αλλα εκει ουτως η αλλως αουτσαιντερ εισαι. οσο για την προσαρμογη οι μεγαλοι παικτες με μυαλο προσαρμοζονται σε μια εβδομαδα.Gospi έγραψε:Ωραια σκεψη αλλα για μεταγραφικη περιοδο καλοκαιριου...Γκουερινο έγραψε:nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Γλυκος
Οσους παιχταραδες και να παρεις τωρα χημεια δεν θα αποκτησουν πριν τον Μαρτη...
Οταν θα εχεις χασει δλδ ολους τους στοχους π εχεις!
Ειναι μεγαλο κριμα για αυτην την ομαδα να κατσει τετοιο σκηνικο!Μακαρι να ερθουν προτασεις για ολους το καλοκαιρι να δεις τι ομαδαρα κανεις μετα!Αλλα αν το καλολαιρι δεν εισαι στο γιουροπα και εχεις μεινει εκτος πλει οφφ λογω καινουριων προσωπων στα μεσα της χρονιας τοτε δυσκολα θα πεισεις καλα ονοματα το καλοκαιρι!
Την κατσαμε εν ολιγοις!
οι μετριοι αργουν. θες να μου πεις οτι καμπος βαρελα και μπισεσβαρ εχουν προσαρμοστει? εγω λεω οχι κι ας ειναι εδω 5 μηνες
nasos66 μονο ο Ματος θα ειναι πληγη αν φυγει αυτη την στιγμη. ολοι οι αλλοι κορδελιτσα. ολοι καλυπτονται
Δυσκομα βρισκεις γεναρη μηνα μεγαλους σε αξια παιχτες και με μυαλο!καμια ομαδα δεν θα δωσει μεσουσης της αγωνιστικης περιοδου εναν τετοιο παιχτη.
Αν βρεις θα βρεις μονο παροπλισμενο, ο οποιος μπορει να μην εχει προβλημα προσαρμογης αλλα φυσικης καταστασης και αγωνιστικου ρυθμου.
Γενικοτερα οι μεταγραφες τον γεναρη εχουν συμπληρωματικο και πολυ περιορισμενο ρολο και αφορουν κυριως σε 1-2 κινησεις και δεν ενδεικνυνται για τοσο ευρειας κλιμακας αλλαγες.
Αν βρεις θα βρεις μονο παροπλισμενο, ο οποιος μπορει να μην εχει προβλημα προσαρμογης αλλα φυσικης καταστασης και αγωνιστικου ρυθμου.
Γενικοτερα οι μεταγραφες τον γεναρη εχουν συμπληρωματικο και πολυ περιορισμενο ρολο και αφορουν κυριως σε 1-2 κινησεις και δεν ενδεικνυνται για τοσο ευρειας κλιμακας αλλαγες.
Δε με ανχωνει ο Σαββιδης τι θα κανει,αλλα το πως θα ξαναστρωσει ομαδα ο Ιβιτς,αφου βλέπουμε ότι όπως είναι τωρα η φαση μπορει να χασεις 2-3 παιχτες στο τσακ μπαμ,χωρις να μπορει να κανει κατι η παε.Οπως λες ότι είναι ο Σαββιδης σε σχεσει με το Π@παθαν@σάκη πχ,εγω βλεπω το Σαββιδη στη θεση του Π@παθαν@σάκη για καποιους αλλους ισχυρους προεδρους,και αυτό γιατι δεν εχουμε ακομα 15 Γκαρηδες με 10χαρτια ρητρα.Και μεχρι να φτασουμε εκει ειμαστε ανοιχτοι πιστευω.goran 64 έγραψε:Θαρρώ ότι, πρέπει δεν πρέπει, κάνοντας οτιδήποτε, η Π.Α.Ε. κι ο Πρόεδρος προσωπικά, σε μια τόσο ιδιάζουσα περίπτωση, δείχνει αν έχει τα οικονομικά και διοικητικά κάκαλα "να πιάσει τον ταύρο απ τα κέρατα" ή όχι...nasos66 έγραψε:Να κανω μια υποθεση κ μια υποθετικη ερωτηση.
Αν ερθουν προτασεις στις ρητρες τους για Καμπος,Ματος,Μπισεσβαρ,Τσιμιροτ,Κανιας κ Κρεσπο,τι πρεπει να κανει η παε?![]()
Βάλε δηλαδή με τον νου σου έναν Σαββίδη απέναντι σ έναν Π@παθαν@σάκη ή σ έναν Σκόρδ@ για να καταλάβεις...
αυτος θα πρεπε να κοπει μονο και μονο λογω ονοματος!ετσι δεν λεγαν το γκευμπαρ στην μυκονο???? [FACE WITH TEARS OF JOY]Demir έγραψε:Η αρένα λέει οτι πάμε για Πιέρο σωτηρίου...
ΑΝ παρθει ο σωτηριου ως ο φορ που χρειαζομαστε παυω να ασχολουμε!σημαινει οτι μασ κοροιδευουν κανονικα.ευχομαι να ισχυει μονο αν παρθει μαζι με φορακλα αλλιως.............