Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κ καλα δείχνουμε προς τα εξω οτι στη σούπα λίγκα κανεις δεν εχει δεδομένη νικη ;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πολυ θα θελα να δω μερικα σχολια απ το ξαδερφημανια αλλα βαριεμαι να ψαχνω τωρα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις παιζει δηλαδη να μη χασαμε το πρωταθλημα απο τωρα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χλωμο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είμαστε η καλλιτερη Ομάδα μέχρι τώρα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Περί του ΑΕΚ-Ηρακλής:
α. Ούτε ΜΙΑ όχι κλασική, αλλά έστω πολύ καλή ευκαιρία η ΑΕΚ σε ολόκληρο το 90λεπτο.
β. Συμπαθητικός ο Λάμπρου του Ηρακλή.
γ. Ρε οικοδόμε, μια ζωή τα ίδια… αναξιοπρεπής και ύπουλος και θεατρίνος… ξεφτιλισμένε….

Ως προς το γενικότερο κλίμα εμφύλιας αποδοκιμασίας των "συνετών" μελών προς τους "λιγόψυχους" που τόλμησαν να εκφέρουν νεύρα μετά το χθεσινό 0-0, να πω τα εξής:

α. Προσωπικά μιλώντας, χάρηκα πάρα πολύ με τις έτερες γκέλες, αλλά ο εκνευρισμός μου για τη δική μας γκέλα όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε. Η ΑΕΚ σερνόταν και δεν έκανε φάση, ο δαφνομπουκωμένος έκανε μία καλή ευκαιρία σε 90', αμφότεροι δεν έπρεπε να πάρουν κάτι περισσότερο. Εμείς έπρεπε. Εμείς είχαμε 4 ευκαιρίες που ΔΕΝ επιτρέπεται να χάνονται. Και αν είσαι ο ΠΑΟΚ και θέλεις να πάρεις πρωτάθλημα στο κωλοχανείο της Ελλάδας, δεν έχει "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται", αλλά έχει "αν κάνω 4 συγκλονιστικές ευκαιρίες, βάζω τη μία και ΚΕΡΔΙΖΩ."

Β. Ειλικρινά δεν την κατανοώ τη χαμηλού επιπέδου ειρωνεία "τι έγινε δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από τώρα τελικά;". Σόρρυ κιόλας, αλλά όλοι εδώ μέσα νομίζω πως έχουμε πολλά χρόνια παρακολούθησης του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος στην καμπούρα μας, για να μην συνεννοούμαστε στα προφανή. Έχω δει άπειρες χρονιές τον ΠΑΟΚ να στοχεύει ψηλά και να εκτροχιάζεται πριν την πρώτη παρέλαση, έχω δει άπειρες φορές να μένουμε τρελά πίσω στη βαθμολογία και μόνο μία να καλύπτουμε τη διαφορά (2009-2010), ξέρω πολύ καλά ότι στο Ελλάντα, οι μικρές διαφορές είναι σαν γκραν κάνυον, ξέρω πολύ καλά ότι αν μέναμε με -5 στην 3η αγωνιστική από 2 αντιπάλους ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ήταν ζήτημα και ξέρω ότι όταν ξεκινάς με -3 απαγορεύεται να στραβοπατήσεις σε ματς που είσαι τόσο ποιοτικότερος και καλύτερος από τον αντίπαλο. Κι όλοι σας ξέρετε αυτά που ξέρω εγώ κι έχετε δει αυτά που έχω δει κι εγώ.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η συνισταμένη ομάδα-προπονητής-γενικότερο κλίμα στο ελληνικό πρωτάθλημα-διοίκηση-κόσμος θα πρέπει να βγάλει εμάς στην κορυφή φέτος. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν πολλές ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Όταν έχεις 2 πρωταθλήματα σε 90 χρόνια, δεν αφήνεις τις συγκυρίες που σου παρουσιάζονται να χαθούν επειδή "όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται". Τα αξίζουμε όλα, τα θέλουμε όλα και πρέπει επιτέλους να ορμήσουμε για να τα αποκτήσουμε. Τέικ νόου πρίζονερς, πώς να το πω διάολε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πιστεψτε το η οχι οοοολα θα εξαρτηθουν απο το αν ο καμπος δειξει κατι εκτος απο το γκολ με αγιαξ. Το προβλημα ειναι οτι τα εξτρεμ μας δεν ειναι στοχ βιερινια κ λουκας. Οχι απο αποψη ποιοτητας αλλα απο ευκολιας στο γκολ.
Οι φορ θα τα βαλουν, η διαφορα ομως θα φανει στο αν γκαρι κ καμπος μας φερνουν γκολ
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Η αεκ έχει μια πολύ καλή 11αδα αλλά απο κει και πέρα το χάος. Αμα της λείπουν παίκτες όπως ο αλμειντα ή ο Μάνταλος που φτιάχνει παιχνίδι δεν έχει λύσεις. Αν έπαιζε και ευρωπη θα την είχα ξεγραμμένη. Αν είναι πλήρης όμως είναι σοβαρός αντίπαλος.
Ο βάζελος έχει καλό ρόστερ με σχετική πληρότητα αλλά είναι φανερο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φτιάξει ομάδα. Αλλά έχει παίκτες που μπορουν να παρουν παιχνίδια μόνοι τους.
Ο γαύρος ειναι πάντα γαύρος, έχει μονάδες. Πολλά θα εξαρτηθούν από την διαιτητική στήριξη που θα έχει. Στα ίσια πάντως με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. δεν διαφέρει και πολύ απο τους υπόλοιπους. Γενικά δεν πείθει κι ας έχει και αυτός 2-3 μονάδες με ποιότητα.

Στα καθ' ημάς τωρα. Παίζουμε σιγουρα καλό ποδοσφαιρο και πιθανόν το καλύτερο απ' όλους. Γι' αυτό και δεν μου άρεσε η εικόνα της Ξάνθης. Τα στραβοπατήματα των υπολοιπων σε καμιά περίπτωση δεν μπορουν να αποτελέσουν άλλοθι. Και ξέρουν και οι πέτρες ότι για να πάρουμε παιχνιδι πρέπει να είμαστε όχι απλά υποφερτοί αλλά εξαιρετικοί. Σε μας τίποτε δεν χαρίζεται. Οτι κερδίζουμε το πετυχαίνουμε με αγώνα, ποιότητα και κόπο. Εχει δυνατότητες η ομάδα, παρά το γεγονός ότι σε 1-2 θέσεις θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ενίσχυση. Και ακόμη και σε μέτρια μέρα έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε φάσεις, ευκαιρίες. Αρκεί βέβαια να βρίσκεται κάποιος να την σπρώξει στο πλεκτό. Αν φέρναμε την φορακλα θα ήμουν περισσότερο ήσυχος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Aureliano Buendia έγραψε:
Β. Ειλικρινά δεν την κατανοώ τη χαμηλού επιπέδου ειρωνεία "τι έγινε δεν χάσαμε το πρωτάθλημα από τώρα τελικά;"
Προσπερναω το φαουλ σου στο να αναρωτηθεις για ειρωνεια... πετωντας το ειρωνικο "χαμηλου επιπεδου" αφου ειναι οτι πο αντιπαθητικο να το παιζεις ανωτερος.
Πραγματικοτητα ειναι και απαντηση σε αυτους που γελοιοδως ισοπεδωσαν τον ιβιτς και τους παικτες οτι χαθηκαν ολα απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Βασικά φίλε Dim δεν προσπέρασες τίποτα, αφού το σχολίασες :)
Δεύτερον, κάνεις άλμα επί κοντώ στον συλλογισμό σου. Δεν θεωρώ εαυτόν ανώτερο ή κατώτερο από κανεναν εδώ μέσα. Θεωρώ, όμως, το σχόλιο αυτό που στηλίτευσα άκομψο προς οποιονδήποτε εκνευρίστηκε.
Ας μην τσουβαλιάσουμε τους πάντες. Κι εγώ εκνευρίστηκα τα μάλα χτες.
Όπως μπορεις να διαβάσεις, όμως, στον επίλογο του σχολίου μου, όχι απλώς δεν πέφτω να φάω Ίβιτς και παίκτες, αλλά λέω ότι τους θεωρώ φαβορί (υπό κανονικές συνθήκες) για τον τίτλο.
Αν έχεις κάποια διαφωνία περί των επιχειρημάτων μου, να τη συζητήσουμε όσο εκτενώς θέλεις.
Αλλά ας μην πιανόμαστε από λέξεις και στήνουμε αχρείαστη αντιπαράθεση. Το ζουμί να κοιτάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 26 Σεπ 2016, 23:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Aureliano συμφωνω σε ολα.

Αυτο που εγραψε ο Dimg4 πιστεψε με θα το εγραφες κι εσυ αν εβλεπες γνωμες τυπου: "Κριμα χαθηκαν ολοι οι στοχοι μας απο τωρα"
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι φιλε καμια αντιπαραθεση. Απλα φετος παει να γινει κατι τοσο καλο και δεν γινεται να μενουν αναπαντητα σχολια ισοπεδωτικα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ναι βρε φίλε dim, οκ δεκτό, αλλά με τον τρόπο που αντιδράσατε πολλοί μετά τις γκέλες του δαφνομπουκωμένου και της ξαδέρφης είναι σαν να ακυρώνετε όλους όσοι εκνευρίστηκαν με ορισμένα δεδομένα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα η στήριξή τους προς το (ομολογουμένως) καλό πράγμα που πάει να γίνει φέτος είναι αδιαπραγμάτευτη.

Για τους γκρινιάρηδες ισοπεδωτές, τώρα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Η στάση πρέπει να είναι ανάλογη, κατ΄εμέ, με τα ραδιόφωνα και τις φυλλάδες της πόλης. Δεν απαντάμε στους πρώτους. Δεν ακούμε τους δεύτερους. Δεν διαβάζουμε τις τρίτες. Τους ΑΓΝΟΟΥΜΕ μέχρι να μην έχουν την παραμικρή ισχύ. Είναι ανίκητη δύναμη η επιδεικτική αδιαφορία.

Να δεις το "The Duelists" του Ρίντλεϊ Σκοτ, αν δεν με πιστεύεις. :)

υγ: περί των εξτρέμ που λες, δεν διαφωνώ. Γενικά, θα είναι σημείο κλειδί το πόσα γκολ θα πάρουμε από παίκτες εκτός της γραμμής κρούσης. Και όταν έχεις ήδη Τσίμιροτ και Κάνιας που αν βάλουν γκολ είναι σαν να έπιασαν το τζόκερ, παίζονται πάρα πολλά στα εξτρέμ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ελπιζω να πεσω εξω οπως εχω πει ανοιχτα και οτι δεν πιστευω τον Πελκα καθολου, αλλα πιστευω πως τον ιανουαριο θα χρειαστει εξτρεμ με εφεση στο γκολ αν δε δειξει ο καμπος κατι.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Υπάρχει και ο Τιάμ, θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”