Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Odi έγραψε:Σιγά μην αντέξει ο Λουκας το σκληρό παιχνίδι της Αγγλίας.Εδω στην σκουληκοφωλια είχε φάει μια ξώφαλτση απο τον Ερωτόκριτο Νταμαρλη και είχε εξαφανιστεί απο το παιχνίδι.che4 έγραψε:http://inpaok.com/313691/και-η-γουέστ-χαμ-για-λούκας/
Αντε μπας και γλιτώσω το μπαν
υπαρκτο προσωπο Odi?
john4serres έγραψε:οικονομικα να το δεις ειναι το πιο ευκολο σεναριο
γιατι η Γουεστ Χαμ εχει την ανεση να δωσει χρημα
προσφατα ειχαν γραψει στο εξωτερικο οτι δινει 80για Χάμες
Τι φραγκα ειναι αυτα ρε γμτ...
Κι αν κληρωνοσουν με καμια Γουεστ Χαμ θα λεγανε... "Ελα μωρε, με τον Πανιωνιο της Αγγλιας"
-
Dimg4
Αντεμπαγιορ κ οσβαλντο ελευθεροι και 32αρηδες. Ιβαν κανε την συνηθεια σου
- ΑποστόληςΑ
Αναφέρομαι στην φήμη ότι θα είναι παρών στην Αρένα του Αμστελόδαμου.Δημητρης17 έγραψε:Ακουσες τιποτα στην πιατσα ή απλα διαισθηση σου;; Λεγε γιατι εχουμε παθει στερητικο μ αυτο το φορ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντως αύριο θα μάθουμε το φορ.
Ο PNG λέει ότι ο Ατσου τις Τσελσι προτάθηκε σαν ελεύθερος . Καλός για αντί Μακ
Και λέει εκεί που σήμερα όλα τα μάτια θα ψάχνουν εναγωνίως στις κερκίδες του γηπέδου για τον νέο φορ του Π.Α.Ο.Κ., ειδικά αυτός ο βλακωτός θαρρώ θα χρησιμοποιήσει αστρονομικό τηλεσκόπιο μήπως και πετύχει καμιά μεταγραφή του Π.Α.Ο.Κ. στην ζωή του επιτέλους, μας δείχνει ο σκηνοθέτης πρώτο πλάνο τον Μίχελ και δίπλα του άνετο και χαμογελαστό
τον.......................................................Φερνάντου Σάντους!!!!
Ω ναι. https://en.wikipedia.org/wiki/Erotokritos_Damarlissic-4 έγραψε:Odi έγραψε:Σιγά μην αντέξει ο Λουκας το σκληρό παιχνίδι της Αγγλίας.Εδω στην σκουληκοφωλια είχε φάει μια ξώφαλτση απο τον Ερωτόκριτο Νταμαρλη και είχε εξαφανιστεί απο το παιχνίδι.
υπαρκτο προσωπο Odi?
- ilovegame27
Tupac έγραψε:Ο PNG λέει ότι ο Ατσου τις Τσελσι προτάθηκε σαν ελεύθερος . Καλός για αντί Μακ
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από Μακ!
Και σε πολύ καλή ηλικία για μεταπωλητική αξία καθώς είναι από το παιδομάζωμα του Αρνενσεν στην Τσέλσι!
Ρε Kosta βλέπω αναβαθμιστήκες?
- Παλαιολόγος
βρε αφηστε τα αυτα τωρα,σημερα εχουμε ματς
μακάρι να παίζει κάτι τέτοιο, θα είναι καλη ευκαιρίαTupac έγραψε:Ο PNG λέει ότι ο Ατσου τις Τσελσι προτάθηκε σαν ελεύθερος . Καλός για αντί Μακ
- Kostas_Peraia4
To κατα δυναμην ρε αδερφεilovegame27 έγραψε:Tupac έγραψε:Ο PNG λέει ότι ο Ατσου τις Τσελσι προτάθηκε σαν ελεύθερος . Καλός για αντί Μακ
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από Μακ!
Και σε πολύ καλή ηλικία για μεταπωλητική αξία καθώς είναι από το παιδομάζωμα του Αρνενσεν στην Τσέλσι!
Ρε Kosta βλέπω αναβαθμιστήκες?
- Unpsofable78
Ψιλο οφτοπικ αλλα πραγματικα αξιζει μια συγκριση του ΕυρωΠΕΟΥ γαβρου (αποστολη για τα προκριματικα) με μας:
Γαβρος:Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ
Φοβητρο ε?
ΠΑΟΚΑΡΑ:Γλύκος , Μπρκιτς , Μελίσσας , Λέοβατς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Κουλούρης
Και λειπουν και οι ανετοιμοι Κανιας και Βαρελα ετσι?
Πραγματικα φετος ειμαι πολυ αισιοδοξος.Απλα θα χρειαστει και λιγη υπομονη να μπουν σιγα σιγα ενδεκαδα ολοι οι καινουριοι
Γαβρος:Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ
Φοβητρο ε?
ΠΑΟΚΑΡΑ:Γλύκος , Μπρκιτς , Μελίσσας , Λέοβατς , Κίτσιου , Μάτος , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κρέσπο , Τζιόλης , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Κουλούρης
Και λειπουν και οι ανετοιμοι Κανιας και Βαρελα ετσι?
Πραγματικα φετος ειμαι πολυ αισιοδοξος.Απλα θα χρειαστει και λιγη υπομονη να μπουν σιγα σιγα ενδεκαδα ολοι οι καινουριοι
Έχω απορία να δω πόσοι θα φύγουν...
Ειλικρινά, δε θα ήθελα να ήμουν στην θέση ιβιτς, δύσκολες οι ισορροπίες
SM-G935F
Ειλικρινά, δε θα ήθελα να ήμουν στην θέση ιβιτς, δύσκολες οι ισορροπίες
SM-G935F