15. José Ángel Crespo
-
Re: 15. José Ángel Crespo
Εντάξει ρε παιδιά αυτή είναι η αλήθεια. Δύο χρόνια σε έναν παίκτη που ήδη φέτος είχε πολλούς τραυματισμούς...κρίμα πάντως
-
Με τα λίγα που ξέρω για την φορολογία της Ελλάδας, για να πάρει 300 χιλιάρικα καθαρά πρέπει να παίρνει κοντά στα 550 μικτά. Γιατί αν είναι 300 μικτά θα πάρει κάνα 175αρι καθαρά… εκτός αν πληρώνεται σε εταιρία του εξωτερικού κτλ κτλ που βέβαια και πάλι 300κ είναι πολλά για να βάλεις πλάτη.
-
Και ψιλοτραγικα στατιστικα τα τελευταια 2 χρονια https://www.transfermarkt.com/jose-cres ... eler/37397
Μονο τρελος δινει 2 χρονια συμβολαιο
Μονο τρελος δινει 2 χρονια συμβολαιο
Αν πάει στον ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο με 300 χιλιάρικα το χρόνο μόνο για αναπληρωματικός δεν πάει, δεν δίνουν οι Κύπριοι τόσα λεφτά για πάγκο.
Αν κατάφερε και βρήκε διετές συμβόλαιο με 600 χιλιάρικα καθαρές απολαβές και υπόσχεση βασικού καλά έκανε και πήγε.
Από μας δεν θα είχε τέτοια πράγματα.
Πάντως θα τον ήθελα για έναν χρόνο ακόμα, να κλείσει την καριέρα του όπως του αρμόζει στην Τούμπα και μετά διοικητικό πόστο.
Αν κατάφερε και βρήκε διετές συμβόλαιο με 600 χιλιάρικα καθαρές απολαβές και υπόσχεση βασικού καλά έκανε και πήγε.
Από μας δεν θα είχε τέτοια πράγματα.
Πάντως θα τον ήθελα για έναν χρόνο ακόμα, να κλείσει την καριέρα του όπως του αρμόζει στην Τούμπα και μετά διοικητικό πόστο.
-
Αν φυγει ο Κρέσπο χωρίς να τον χαιρετήσει η τουμπα και εφυγε ο τρυπιος προδοτης καλύτερος επιθετικός των αντιπάλων με χειροκρότημα τότε πάμε κατά διαόλου
-
Ντάξει ρε φίλε τι να κάνουμε και εμείς. Ας μείνει αν θέλει να τον χειροκροτήσουμε.
- ΑποστόληςΑ
Θα συμφωνήσω ότι ο Crespo είναι από τους ελάχιστους παίκτες του ΠΑΟΚ που άξιζαν χειροκρότημα.
Έχω την εντύπωση αδερφέ ότι ο Κρέσπο έχει στραβώσει με τον ΠΑΕ γιατί δεν κλήθηκε έγκαιρα να ανανεώσει. Το θεωρούσε σωστό και δίκαιο, σύμφωνα με την προσφορά και τις αποδοχές του τόσα χρόνια στην ομάδα, ότι θα τον καλούσαν να ανανεώσει πολύ πριν λήξει το συμβόλαιο του κι όχι μετά. Γι'αυτό πιστεύω έκανε και τη δήλωση-παραπονο, γι'αυτό τα μάζεψε κι έφυγε άρον άρον, γι'αυτό ζήτησε και περισσότερα χρήματα από πριν. Θίχτηκε ο εγωισμός κι η αξιοπρέπεια του.
Αν του γινόταν πρόταση στο σωστό τάιμινγκ πιστεύω ότι θα ανανέωνε χωρίς πολλά πολλά και με τους όρους που εμείς θέλαμε.
Έχω την εντύπωση πως άδικα θα τον χάσουμε, αν τελικά πάει αλλού κι είναι κρίμα γιατί την αγαπάει την ομάδα και είναι καλός χαρακτήρας.
Αν του γινόταν πρόταση στο σωστό τάιμινγκ πιστεύω ότι θα ανανέωνε χωρίς πολλά πολλά και με τους όρους που εμείς θέλαμε.
Έχω την εντύπωση πως άδικα θα τον χάσουμε, αν τελικά πάει αλλού κι είναι κρίμα γιατί την αγαπάει την ομάδα και είναι καλός χαρακτήρας.
- thanos-xanthi
Εις το επανιδείν παιχταρα μου από αλλο πόστο
Ακρογωνιαίος λίθος όλα αυτά τα χρόνια
Θα μείνεις αξέχαστος, θα μπορούσε να υπάρξει και καλύτερο φινάλε στην Τούμπα για σενα
Ακρογωνιαίος λίθος όλα αυτά τα χρόνια
Θα μείνεις αξέχαστος, θα μπορούσε να υπάρξει και καλύτερο φινάλε στην Τούμπα για σενα
Ήρθε η ώρα του προσωρινού (και από την πλευρά του κι από την πλευρά του συλλόγου) από χαιρετισμού. Πολλοί είχαν προσφορά στην ομάδα των μαζεμένων επιτυχιών, αυτός όμως είναι για μένα ο Νο1 σε προσφορά-χαρακτήρα και ειδικά σε συνάρτηση με την ανταμοιβή του.
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε από την πλευρά του ότι καλύτερο μπορούσε σε αυτή τη φάση.
Ο Κρέσπο αφού κρεμάσει τα παπούτσια του μακάρι να ενταχθεί ξανά στον οργανισμό σε κάποιο πόστο.
Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε από την πλευρά του ότι καλύτερο μπορούσε σε αυτή τη φάση.
Ο Κρέσπο αφού κρεμάσει τα παπούτσια του μακάρι να ενταχθεί ξανά στον οργανισμό σε κάποιο πόστο.
Ωραίος τύπος ήρθε, ωραίος τύπος έφυγε.
Μπράβο του - δεν είναι πολλοί που το καταφέρνουν αυτό σε έξι χρόνια σχέσης.
Θα τα πούμε ξανά μαζί του, είμαι σίγουρος.
Μπράβο του - δεν είναι πολλοί που το καταφέρνουν αυτό σε έξι χρόνια σχέσης.
Θα τα πούμε ξανά μαζί του, είμαι σίγουρος.
- john4serres
Από τους λίγους που θα αγόραζα φανέλα σου.
Σε ευχαριστούμε για όλα, μαζί με τον Φερνάντο ήσασταν πραγματικές κολώνες.
Τα σέβη και εις το επανιδείν!
Σε ευχαριστούμε για όλα, μαζί με τον Φερνάντο ήσασταν πραγματικές κολώνες.
Τα σέβη και εις το επανιδείν!
αντιο χοσε
θα σε θυμαμαι παντα ως εναν απο τους σπουδαιοτερους της ιστοριας
θα σε θυμαμαι παντα ως εναν απο τους σπουδαιοτερους της ιστοριας