Euro 2016
Re: Euro 2016
το λοιπον του δηλαδή, έχουμε τελικά αποτελέσματα και τα τους τρείς της επίθεσης όπου καταφέραμε μέσα σε αυτούς να βγάλουμε τον Ζιρου... μάλιστα...
Πρώτος φυσικά ο Γκριεζμαν, ακολουθεί -φυσικά- ο Μπέϊλ και την τριάδα κλείνει το αμπαλο φορ της εθν.Γαλλίας...

Επόμενο πολλ μέχρι αύριο, το τέρμα, όπου δημορκατικά και υπεύθυνα όλοι θα ψηφίσετε Μπουφόν.
Πρώτος φυσικά ο Γκριεζμαν, ακολουθεί -φυσικά- ο Μπέϊλ και την τριάδα κλείνει το αμπαλο φορ της εθν.Γαλλίας...

Επόμενο πολλ μέχρι αύριο, το τέρμα, όπου δημορκατικά και υπεύθυνα όλοι θα ψηφίσετε Μπουφόν.
και ένα ρεζουμέ με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας:
Σρνα-Μπονούτσι-Κιελίνι-Ντε Σιγλιο
Μοντριτς - Παγιετ - Ρενατο Σαντσες
Γκριεζμαν - Ζιρου - Μπεϊλ
και απομένει η επικύρωση του Μπουφόν.
μην τον βαζεις καν για ψηφοφοριαK_geo έγραψε:και ένα ρεζουμέ με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας:
εντελως δημοκρατικα βαλτον στην εντεκαδα ... οποιος ψηφισει αλλον ειναι ιεροσυλος και τετοια
τζιτζι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε
οτιδήποτε δεν εχει να κανει με το Euro 2016 αλλα με διεθνή θέματα καταγωγής κτλ κτλ θα σβήνεται σε δευτερόλεπτα.
Για πάμε τώρα στο eurο: θα το πάρει η Γαλλία, αλλά αν φορτωθεί πολύ θα το πάρει στην παράταση λέω εγώ. Ο Γκρίζμαν με διαφορά παίκτης της διοργάνωσης, θα έλεγα γενικά ότι ειναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη ανεξάρτητα από euro.
Θα μου πεις ο Μπέιλ με τον Ρονάλντο(;) και τον Πογκμπα "βγάζουν μάτια", αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με MVP = most valuable player και όχι με MFP most flashy player.
Γκρίζμαν με διαφορά.
Θα μου πεις ο Μπέιλ με τον Ρονάλντο(;) και τον Πογκμπα "βγάζουν μάτια", αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με MVP = most valuable player και όχι με MFP most flashy player.
Γκρίζμαν με διαφορά.
Eγω θα το ρίξω στον Hugo Lloris γιατί απλά ήταν ο καλύτερος , για να μη πω MVP της Γαλλίας...
εσείς ¨δημοκρατικά "
πέτε ότι θέτε
με διάφορους εδω μέσα,που αντι να γράφουν για μπαλίτσα,βγάζαν απωθημένα
εσείς ¨δημοκρατικά "
και πολύ άργησε μ αυτό το αστείο,Odi έγραψε:Έπεσε σκούπα,εδώ ας μιλάμε για euro.
με διάφορους εδω μέσα,που αντι να γράφουν για μπαλίτσα,βγάζαν απωθημένα
Ο τρόπος σκέψης σου, που όλα τα βλέπει στημένα μόνο γέλιο προκαλείspyretto έγραψε:Για πάμε τώρα στο eurο: θα το πάρει η Γαλλία, αλλά αν φορτωθεί πολύ θα το πάρει στην παράταση λέω εγώ. Ο Γκρίζμαν με διαφορά παίκτης της διοργάνωσης, θα έλεγα γενικά ότι ειναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη ανεξάρτητα από euro.
Γκρίζμαν με διαφορά.
SM-G935F
ήθελα να δημιουργήσω ρεύμαK_geo έγραψε:εσυ πως το εριξες στο λλορις και εχει μονο μια ψήφο...απορώ...:ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Και μία δική μουK_geo έγραψε:εσυ πως το εριξες στο λλορις και εχει μονο μια ψήφο...απορώ...:ugeek:
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres