Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Γιωργο εξαιρετικη βοηθεια το ποστ σου..Θενκς.
Αιντε ρε Φρανκ ακομα δεν πειστηκε ο Τοιβονεν?
Ασχετο τελικα ο Στοχ εκλεισε μπουρσα?
Αιντε ρε Φρανκ ακομα δεν πειστηκε ο Τοιβονεν?
Ασχετο τελικα ο Στοχ εκλεισε μπουρσα?
Ο μικρος Σλοβενος τουλαχιστον απο τα βιντεο φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση με ωραιες κινησεις στα τελειωματα του.
Ειναι φανερό ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στο 5 στο 10 και στο 9. Αλλά νομίζω η μόνη σιγουρη κίνηση που θα γίνει θα είναι στο 9. Πολύ φοβάμαι ότι ο Τούντορ έχει συμβιβαστεί με αυτούς που έχει στα στόπερ, ή δεν μπορεί να αποδεσμεύσει κάποιους απο αυτούς (εκτός Μαλεζά φυσικά).
- Dimitris_L4
Ειναι αμαρτια να εχεις κανει τετοια επενδυση και να αφηνεις ξεγυμνωμενη την αμυνα. Γι'αυτο θεωρω οτι θα παρουν παιχτη στο 5.
Θα ειναι μεγαλη μακακια να παμε με εν δυναμει στοπερ να βγαλουμε τη χρονια.
Εχει αρχισει και μου βρωμαει οτι δεν θα παρουμε κεντρικο αμυντικο.
Εχει αρχισει και μου βρωμαει οτι δεν θα παρουμε κεντρικο αμυντικο.
σας βρωμισε ολους οταν ο φρανκ ειπε οτι η μοναδική έλλειψη ειναι στον φορ κουφαλες
και γιατί λεω γω να μην πιστεουν πραγματικα τον πουγγουρα; απαγορευεται;

σεντερ φορ οπωσδηποτε και να παιξει στον επαναληπτικο με μπροντμπι για να μην εχουμε δραματα σε μια χρονια που ξεκιναει με τις καλυτερες προυπυθεσεις
στην αμυνα τουλαχιστον εχω 3 αμυντικους (βιτορ, μαλεζα, κοστα) με ταβελα να εχει παιξει πολλα ματς ως σεντερ μπακ
σεντερ φορ ουτε για δειγμα ομως
στην αμυνα τουλαχιστον εχω 3 αμυντικους (βιτορ, μαλεζα, κοστα) με ταβελα να εχει παιξει πολλα ματς ως σεντερ μπακ
σεντερ φορ ουτε για δειγμα ομως
Thracian έγραψε:σας βρωμισε ολους οταν ο φρανκ ειπε οτι η μοναδική έλλειψη ειναι στον φορ κουφαλες![]()
Bασικά, δεν είπε αυτό. Είπε ότι βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο φορ, από αμυντικούς χαφ είμαστε καλά. Το έφερε σε αντιδιαστολή με αυτό που του είπαν, εάν θέλει αυτόν τον χαφ της Λιντς. Δεν είπε δε θέλω back, έχω.
Ειναι κριμα να παμε με αλχημειες Σκονδρα και Τζαβελα στα στοπερ επειδη δεν μπορουν να παιξουν αλλου,ειδικα ο Σκονδρας ειναι τραγικος στη θεση.
Δεν ειναι μονο η δηλωση του ειναι πολλα,πρωτον δεν εχει ακουστει ονομα στοπερ πουθενα.
Δευτερον οταν γραφτηκε για τον ισπανο που πηγε στην αγγλια οτι ηταν κοντα σε εμας αμεσως μετα αποκτηθηκε ο Μαλεζας.
Δε ξερω,θα απογοητευτω παρα πολυ αν ισχυει.
Δεν ειναι μονο η δηλωση του ειναι πολλα,πρωτον δεν εχει ακουστει ονομα στοπερ πουθενα.
Δευτερον οταν γραφτηκε για τον ισπανο που πηγε στην αγγλια οτι ηταν κοντα σε εμας αμεσως μετα αποκτηθηκε ο Μαλεζας.
Δε ξερω,θα απογοητευτω παρα πολυ αν ισχυει.
ναι ΠΑΟΚπαντα... θα τον φερεις παρασκευή θα υπογραψει σαββατο, θα προπονηθει χαλαρά με την μισή ομαδα γιατι κυριακή παίζεις με ξανθη, θα δει το ματσακι, θα προπονηθει παλι χαλαρα δευτερα τριτη, θα ταξιδεψει τεραρτη πρωί δανία και πεμπτη βραδυ θα σκίσει τα δανα μαζί με τις δανεζες....
κλαιν και μπανε έτσι ειναι. αλλα θα δουμε.... ειναι και τα φφπ στην μεση.... λογικα θα παρει και εναν αμυντικο
κλαιν και μπανε έτσι ειναι. αλλα θα δουμε.... ειναι και τα φφπ στην μεση.... λογικα θα παρει και εναν αμυντικο
-
για να παιξει στον επαναληπτικο πρεπει να ανακοινωθει σημερα νομιζω.πραγμα πολυ δυσκολο , οποτε μαλλον ο αντωνακης θα ειναι η μια αλλαγη που δικαιουμαστε να κανουμε
- sourmenetes
- Moderator
Νομιζω οτι με εναν φορ και ενα σεντερ μπακ θα κλεισουμε τις μεταγραφες.
Και για μενα θα πρεπει να ειναι παιχταραδες.
Και για μενα θα πρεπει να ειναι παιχταραδες.
για το φφπ αν θυμαμαι καλα λεγανε οτι οι ιδιοκτήτες εχουν δικαιωμα να ριξουν μια δεκαρα για να βγαίνουν τα νουμερα και αν ειναι ετσι τοτε η δεκαρα του ιβαν ηδη καηκε στις εφορίες
θυμαται κανεις;
θυμαται κανεις;
για τον σκονδρα να επισημανω οτι περσι μεχρι τον τραυματισμο του εβγαζε ματια και αλωνιζε ολη την πλευρα
τωρα πως χαντακωθηκε απο τον τραυματισμο και μετα και μας προεκυψε ως σεντερ μπακ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
θρακιωτη σαφως και εχεις δικιο, αλλα οσο πιο γρηγορα ερθει τοσο καλυτερα, ακομα κι αν δε βοηθησει με μπροντμπι
τωρα πως χαντακωθηκε απο τον τραυματισμο και μετα και μας προεκυψε ως σεντερ μπακ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
θρακιωτη σαφως και εχεις δικιο, αλλα οσο πιο γρηγορα ερθει τοσο καλυτερα, ακομα κι αν δε βοηθησει με μπροντμπι
επισης να ρωτησω κατι αλλο
ο σαμπο παιζει να εχει καθολου στιλ Ιβιτς?
ο σαμπο παιζει να εχει καθολου στιλ Ιβιτς?