Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από kataramenos5 »

che4 έγραψε: ντινο θα σταματησω γιατι σεβομαι τον κοπο σου στο φορουμ επειδη το ζητας τελευταιο ποστ για σημερα απο μονος μου αλλα πες μου ρε συ που εχω αδικο λεω το ιδιο πραγμα απο μιση ωρα πριν ξεκινησει το ματς επιβεβαιωνομαι και τελικα ειμαι και ο αναποδος που δε στηριζει την ομαδα ... σορρυ δεν αντεχω αυτο το διασυρμο του ΠΑΟΚ .... καλο βραδυ θα διαβαζω ολο το βραδυ και ξανα ποστ στον ξερολα σε μια βδομαδα αν απ αυτο βελτιωθει το κλιμα στο φορουμ ας ειναι ετσι
Ρε Τσε μπορει να εχεις χιλια δικια οπως ειχες και για την τιτικα τοτε(κι εγω μαζι σου ημουν) αλλα οπως θα εχεις καταλαβει ο χρονος μπορει να κανει μαγικα και οι τιτικες να μεταμορφώνονται σε παικταραδες. ;) Καθε χρονο 2-3 προπονητες δε γινεται .

Οσο ο Φρανκ λεει ΟΚ συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

παοκαρα23 έγραψε:
eorptol έγραψε:ε αφου το λεει ο ελευθεροπουλος
μην μας τσιτωνεις χωρις λογο ρε φιλε..εσυ δεν ειδες οτι μας γαζωσαν στην κοντρα με τους τεσσερις πισω που γινοντουσαν 2 οταν ανεβαιναν τα μπακ και μαλιστα τυχαιονει να ναι οι 2 πιο αργοι παικτες της ομαδας;
μην δημιουργεις θεμα εκει που δεν υπαρχει
εγω σε τσιτωνω ? τι πεταγεσε ? λεω συτο που πιστευω αν δεν σε αρεσει μην διαβαζεις
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

To μονο αρνητικο για μενα,ειναι η κακη διαχειρηση της κρισης.Μονο εκει μπορω να σου ριξω ευθυνη.Συνεχισε τη δουλεια και θα δικαιωθεις.Σε πιστευω και θα σε στηριξω μεχρι το τελος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Black&White έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Black&White έγραψε: Στον Ολυμπιακό η λέξη υπομονή δεν υπάρχει. .
Ολ@μπιακος? Τι λε ρε εγινε Ολ@μπιακος ο γαυρος?

Εγώ το έχω τελειώσει το δημοτικό. Είμαι λίγο μεγαλύτερος.

Είναι όμως σίγουρα λόγος για μπαν. Αν το ζητήσει κι ο πιλότος...
Δηλαδή ο Κατ, που λέει "γαύρος" δεν έχει τελειώσει το δημοτικό... Και το όμικρον κεφαλαίο!

Ένα μήνα διότι κάπου μπλέκεις το όνομά μου ότι ενεργώ σαν άβουλο ον και κάνω ό,τι λέν οι άλλοι!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

λοιπόν ίγκορα, τους έριξες σχεδόν όλους στην αρένα. Κάποιοι βρέθηκαν ελλειποβαρείς, κι άλλοι παχύσαρκοι.
Πιάσε χαρτί και καλαμάρι και δώσε στον από πάνω, τις προτάσεις σου. Κράτα και αριθμό πρωτοκόλλου, ποτέ δεν ξες.......
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Gimnistis έγραψε:Ξεχνάμε εύκολα την εποχή Σαντος. Φαντάζομαι ολοι μας εδω λέγαμε την πρώτη και τη δεύτερη χρονια "αυτός ο προπονητής θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο". Λίγα γίνανε τότε? Λίγα λάθη έκανε ο Σαντος?

Νισάφι η νοσταλγία...

Τωρα σοβαρα????
Την πρωτη χρονια ο Σαντος δεν ειχε κανει καν προετοιμασια με την ομαδα και ειχε το χειροτερο ροστερ που ειχε ο ΠΑΟΚ στην προσφατη μνημη και την δευτερη σε εβγαλε 4ο στο πρωταθλημα σε μια εποχη που και η αεκ και ο βαζελος διεκδικουσαν πρωταθλημα και περνουσαν στους 32 του Europa και δεν ηταν προερχομενοι απο γ' εθνικη η υπερχρεωμενοι

Ειναι αστειο να συγκρινεται τις συνθηκες που βρηκε ο Σαντος και πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε ομαδα χωρις μεγαλοεπενδυτη μαλιστα και με τα χρεη να υπαρχουν και τις συνθηκες που βρηκε ο Τουντορ με τεχνικο διευθυντη του ενος εκατομυριου και Σαββιδη που να σκαει φραγκα.

Οποιοσδηποτε παραλληλισμος Σαντος-Τουντορ,ειτε σαν προπονητες,ειτε σαν χρονιες,ειτε σαν συνθηκες ειναι τουλαχιστον γελοιος
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μεινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εντάξει τώρα ντινο? Ρε παιδιά απλά ο ΙΤ θέλει να μας απαλαξει απο το ανχος και την κούραση της Ευρώπης για του χρόνου τι δεν καταλαβαίνετε???????hit the road jack
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ρε συ ace, πόσες φορές, ρε παλικαρι μου; Πόσες να μας το πεις;
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Δημοσίευση από VictorAK47 »

Εγώ θα στηρίξω Τούντορ μέχρι τέλους. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Alastor έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Ξεχνάμε εύκολα την εποχή Σαντος. Φαντάζομαι ολοι μας εδω λέγαμε την πρώτη και τη δεύτερη χρονια "αυτός ο προπονητής θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο". Λίγα γίνανε τότε? Λίγα λάθη έκανε ο Σαντος?

Νισάφι η νοσταλγία...

Τωρα σοβαρα????
Την πρωτη χρονια ο Σαντος δεν ειχε κανει καν προετοιμασια με την ομαδα και ειχε το χειροτερο ροστερ που ειχε ο ΠΑΟΚ στην προσφατη μνημη και την δευτερη σε εβγαλε 4ο στο πρωταθλημα σε μια εποχη που και η αεκ και ο βαζελος διεκδικουσαν πρωταθλημα και περνουσαν στους 32 του Europa και δεν ηταν προερχομενοι απο γ' εθνικη η υπερχρεωμενοι

Ειναι αστειο να συγκρινεται τις συνθηκες που βρηκε ο Σαντος και πηρε ενα μπουρδελο και το εκανε ομαδα χωρις μεγαλοεπενδυτη μαλιστα και με τα χρεη να υπαρχουν και τις συνθηκες που βρηκε ο Τουντορ με τεχνικο διευθυντη του ενος εκατομυριου και Σαββιδη που να σκαει φραγκα.

Οποιοσδηποτε παραλληλισμος Σαντος-Τουντορ,ειτε σαν προπονητες,ειτε σαν χρονιες,ειτε σαν συνθηκες ειναι τουλαχιστον γελοιος
Ξεχνάς τι σούρναμε και στον Σαντος ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θελω να ερθουν καποιοι στη θεση του Τουντορ και να μου φτιαξουν μια εντεκαδα με 8-9 παικτες που μετα απο 20 αγωνες εχουν δειξει οτι αξιζουν να παρουν την φανελα του βασικου σπιτι τους στο 3-5-2 που και οι πετρες γνωριζαν πως ειναι ο σχηματισμος στον οποιο αρεσκεται ο Κροατης για να σταματησουν οι πειραματισμοι και να αποκτησει η ομαδα σταθερες πανω στις οποιες θα χτισει το μελλον της.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δε φταίει ο τούντορ. πάντα μας φταίνε οι προπονητές, και τα πραγματικά προβλήματα κάτω από το χαλί.
φταίει το πλάνο της πλάκας. φταίει ότι μετά από τέτοια χρονιά αποτυχημένη πέρυσι δεν ξηλώθηκε όλο το ρόστερ.
φταίει που δεν πήραμε το καλοκαίρι παίχτες αξίας. φταίει ότι παίζουμε με τζιόλη, πέλκα, σάμπο.
φταίει η αυτόφιμωση που έχουμε βαλθεί να χαρακτηρίζουμε τις απαιτήσεις γκρίνια κάτι που δε νοείται σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.
φταίει που τη λέξη υπομονή την λέμε πιο πολλές φορές από την λέξη ΠΑΟΚ.
Ο τούντορ να μείνει 3 χρόνια ότι κ να γίνει. να κάνουμε σοβαρές μεταγραφές πρωταθλητισμού, να ξηλωθεί όλο το ρόστερ και όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ(ΠΑΕ, στελέχη, κόσμος) να απαιτεί αυτονόητα πράγματα για μια μεγάλη ομάδα.
Δουλεία, μάτωμα και αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Θα κριθεί τον Ιούνιο.
Τελος
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Alastor έγραψε:

Νισάφι η νοσταλγία...

Τωρα σοβαρα????

Δεν συγκρίνω τιποτε και κανένα προπονητή. Καλο ειναι ομως να τα θυμόμαστε όλα.

Η εποχή Σαντος πέρασε. Εχει περάσει μια πενταετία. Άλλες οι συνθήκες, αλλο πρωτάθλημα αλλο καθεστώς. Ίσως το μονο παραπάνω που κάναμε τότε ήταν πως δώσαμε χρονο (οχι εμείς, η διοίκηση).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

κ.πετρωτε προσκηνυσαμε στην ερωτηση σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”