Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε σουρμε ας υποθεσουμε οτι περσι και παλι ειχαμε ενα (και αυτο λογω αναποτελεσματικοτητας για να μην πω ανικανοτητας των περισσοτερων) πρεπει και φετος να επαναλαβουμε τα ιδια λαθη?
Δεν ειπα αυτο...
Μακαρι να βρουμε εναν αντιστοιχο μακ απο την αλλη μερια..
Αλλα να λεμε οτι ειχαμε 5 εξτρεμ ειναι ανηκουστο.Να λεμε οτι υφισταται νινης-γεωργιαδης-σαλπι σαν εξτρεμ δε λεει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε μπορούμε να το κρίνουμε αναδρομικα..aλλιως τώρα μπορεί να μην έχουμε κανενα
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Αντε, τα λεφτα απο τους ομιλους τα πηραμε. Κλειστε τωρα τον Νατχο να χαμογελασουμε λιγακι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τουλάχιστον εξασφαλίσαμε λίγο χρόνο...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κλειδωστε το παρον τοπικ και ανοιξτε το ματα τις 25/8
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Mexri ti deutera prepei na exoun anakoinosei toulaxiston center back k extrem na teleionoume me tis trantaxtes tripes
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Το συμπέρασμα ειναι ποιο; Αυτη τη στιγμή ποσα εξτρεμ εχουμε; Οτι ειμαστε καλυμμένοι με ενα εξτρεμ που εχουμε τωρα; Οτι επειδη περισυ ήμασταν χάλια, άρα και φέτος πρεπει να ειμαστε χάλια; Δεν αντιλαμβάνομαι τη συνεχή σύγκριση του περισυ με το φέτος, λες και περισυ είμασταν καλοί... Πραγματικα δεν καταλαβαίνω γιατι εχετε κολλήσει στο αποτυχημένο περσινό μοντέλο (ο θεος να το κανει :D ).. Αν θέλετε να συγκρίνετε θα πρεπει να το κάνετε με μια επιτυχημένη ομάδα, οχι με τον περσινό περιοδεύων θίασο που εκανε 3 μηνες για να παρει νικη εκτός έδρας...

Υ.Γ. Ελλείψεις εχουμε ή δεν εχουμε;
Υ.Γ.2 Το Λουκας με τα 10 γκολ και τις 15 ασίστ γιατι δεν τον θεωρούμε εξτρεμ, εχουμε κάποιον αποτελεσματικότερο;
Υ.Γ.3 Ο θερμοσίφωνας τι θέση έπαιζε στον ΠΑΟ;
Υ.Γ.4 Μην πιαστείτε απο το προηγούμενο, χαβαλέ κανω με την καψούρα μας τον κοντό, εξτρεμ έπαιζε, αλλα ο σημερινός Σαλπι ειναι για λύπηση και το λεω ακομη και εγω που ειμαι υποστηρικτής του γείτονα μου... :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Μ'αρεσει που απορεις κιολας...
Μαλλον θελετε να ειστε σε μια συνεχη πιεση και κοντρα με τον εκαστοτε συνομιλητη.Απλα σου τα λεω.
Περυσι ειχαμε 1 εξτρεμ εστω 1.5 και φετος εχουμε 1 προς το παρον.Μπορει να εχουμε 2 μεχρι τελος μεταγραφων.
Ποσο πιο απλα να το πω???
Δεν μου αρεσε το περσινο ουτε προς το παρον το φετινο αλλα μπορει να διορθωθει με την αποκτηση ενος εξτρεμ.
Μακαρι να εχουμε 3 εξτρεμ αλλα δεν το βλεπω.Παλι με αλχημειες θα παμε.Τουλαχιστον ομως να εχω 2 κλασικα εξτρεμ.Ο λουκας δεν ειναι κλασικο εξτρεμ αρισκ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως αν δεν ερθει ο Νατχο μπορουμε να ξαναπάρουμε το Γκαρσια για το κεντρο... :D

Εν τω μεταξύ, εχουμε εναν κορμό και ειναι κρίμα που δεν τον ενισχύουμε, με 3 ποιοτικές προσθήκες (τύπου Νατχο-Ινςαουραλδε) και καναδυο μπακαπ, κοιτούσα τις ομάδες του Europa, αυτη τη στιγμή αν ενισχυθούμε σε λογικά εστω επίπεδα, ειμαστε 4ο φαβορί (χωρις να υπολογίζω αυτες που θα έρθουν απο το CL)... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεταξύ Ινσα - Μανωλά προτιμώ τον Αργεντίνο (αγωνιστικά και μόνον μιλώντας)
Έλα μωρέ, λεφτά υπάρχουν, ας τους πάρουμε και τους δύο. Όποτε ζοχαδιάζεται ο Τσάκο να ρίχνει μια φάπα του ανιψιού για να έρχεται στα ίσα του. Και μετά από καμιά ήττα, να βγάζει βιντεάκι η ΠΑΕ τις φάπες του Τσάκο να ηρεμούμε.
xpan έγραψε:Παιχτες δεν μετά την εύκολη κλήρωση με την Ζίμπρου Κισινάου
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Ήσυχο το σαββατοκύριακο, πηγαίνετε να κάνετε τα μπανάκια σας χωρίς ραδιόφωνα, εφημερίδες και σάιτ και βλέπουμε μετά τις 20 Αυγούστου για μεταγραφές. :D
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

sourmenetes έγραψε:Μ'αρεσει που απορεις κιολας...
Μαλλον θελετε να ειστε σε μια συνεχη πιεση και κοντρα με τον εκαστοτε συνομιλητη.Απλα σου τα λεω.
Περυσι ειχαμε 1 εξτρεμ εστω 1.5 και φετος εχουμε 1 προς το παρον.Μπορει να εχουμε 2 μεχρι τελος μεταγραφων.
Δεν μου αρεσε το περσινο ουτε προς το παρον το φετινο αλλα μπορει να διορθωθει με την αποκτηση ενος εξτρεμ.
Μακαρι να εχουμε 3 εξτρεμ αλλα δεν το βλεπω.Παλι με αλχημειες θα παμε.Τουλαχιστον ομως να εχω 2 κλασικα εξτρεμ.Ο λουκας δεν ειναι κλασικο εξτρεμ αρισκ.
Δεν με ενδιαφέρει η πίεση και η κόντρα. Ομως το "απλα σου τα λεω" δεν υφίσταται, γιατι πες-πες και συγκρίνοντας διαρκώς με το (αποτυχημένο) "πέρσι" εχει δημιουργηθεί εδω μεσα σε πολλους η εντύπωση οτι ειμαστε καλα και αν τους πεις οτι εχουμε τρύπες, παρεξηγουνται, πιστεύουν οτι θες το κακο του ΠΑΟΚ και στη λένε.

Στην ουσία και στους αριθμούς του παρόντος post σου συμφωνω απόλυτα και προσυπογράφω και με τα δυο χερια. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν δεν ειναι ο λουκας κλασικος εξτρεμ (δηλαδη ακραιος επιθετικος) τοτε δεν υπαρχει κλασικος εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τερματοφύλακες έχουμε τρεις: Γλύκος, Γιακουμής, Ιτάνζ
Δεξιά μπακ έχουμε τρια: Σκόνδρας, Κίτσιου, Κων/νιδης
Αριστερά μπακ έχουμε 4(!) Ρατς, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος και Ποζατζίδης
Στόπερ έχουμε τρία, τα εξής δύο: Βίτορ, Κατσικάς. Ο Αγγελίδης μάλλον θα δανειστεί.
Χαφ, να φάνε κι οι κότες: Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλης, Μάρτενς, Γκολάσα, Σαββίδης Τζανδάρης, Μακ.
Επιθετικοί: Αθανασιάδης, Περέϊρα, Σαλπι και Κουλούρης

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πλήρες ρόστερ 24 ετοιμοπόλεμων καμικάζι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

desperando έγραψε:αν δεν ειναι ο λουκας κλασικος εξτρεμ (δηλαδη ακραιος επιθετικος) τοτε δεν υπαρχει κλασικος εξτρεμ
Δεν ήταν τόσο κλασσικός όπως ο Βιειρίνια, η ο Στοχ. Δεν ήταν τόσο καλός στην τρίπλα και γι' αυτό ο μπούκες του δεν ήταν πολλές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

arisk έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Μ'αρεσει που απορεις κιολας...
Δεν με ενδιαφέρει η πίεση και η κόντρα. Ομως το "απλα σου τα λεω" δεν υφίσταται, γιατι πες-πες και συγκρίνοντας διαρκώς με το (αποτυχημένο) "πέρσι" εχει δημιουργηθεί εδω μεσα σε πολλους η εντύπωση οτι ειμαστε καλα και αν τους πεις οτι εχουμε τρύπες, παρεξηγουνται, πιστεύουν οτι θες το κακο του ΠΑΟΚ και στη λένε.

Στην ουσία και στους αριθμούς του παρόντος post σου συμφωνω απόλυτα και προσυπογράφω και με τα δυο χερια. ;)
Εγω δεν ανεφερα κατι τετοιο.Ελλειψειες υφιστανται και μαλιστα μεγαλες,αλλα απο το να εχω αλλαγη τον ολισε-τον γεωργιαδη-τον νινη ας εχω τον ποζολγου ή τον ποποβιτς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”