Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από karlat85 »

Barberis1926 έγραψε:
karlat85 έγραψε:Γιατι η οσασούνα να δώσει εναν παίκτη που πήρε μια εβδομάδα πριν δανεικο με option?
Επισης δεν νομίζω να θέλουμε τοσο ψηλό στόπερ

τι έγινε??????????
που πήγε η ανάρτηση του μπαρμπέρη?

Αν η οσασουνα αποκτησει τωρα τον Dejan Skolnik τοτε θα τον εχουμε δανεικο μεχρι το καλοκαιρι με οψιον!
Αν δεν τον παρει τελικα τωρα παμε για καλοκαιρι!

Για τον κεντρικο αμυντικο δεν τον ξερω αλλα απο οτι ειδα ειναι πολυ καλος χαμηλα!
Και παλι γιατι τον πηρε αφου δεν τους έκανε???

για τον στόπερ,δεν θελουμε καλο χαμηλα νομίζω αλλα ταχύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Τρί 14 Ιαν 2014, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

black death έγραψε:Για δώσε ένα παράδειγμα παίχτη που θα ήθελες, έτσι από περιέργεια...

Είπες Μήτρογλου αλλά επειδή το να βρεις Μήτρογλου τον Ιανουάριο με 500 χιλιάρικα είναι κομματάκι δύσκολο, καλύτερα να έρθει κάποιος που θα ξέρει μπαλίτσα και θα μπορεί να πάρει τα πόδια του, παρά να μας φορτωθεί κάνα καδρόνι πάλι, που θα παίζει ξύλο με τα σέντερ μπακ και θα πονάνε τα μάτια μας.
παιχτηη που να μπορουμε να παρουμε δεν ξερω
και δεν ειναι δουλεια μου
ειπα μητρογλου σε σχεση με τζιμπουρ με την εννοια τι ειδους φορ θελουμε οπως παιζουμε τωρα

γιορεντε σαν ονειρο

αλλα εχει σημασια πως παιζει η ομαδα και κυριως τι μεσους εχεις
αν πχ ειχα 2 βιεειρινια και μαρτενς θα ηθελα κοντο γρηγορο φορ
αλλα με αυτους που εχουμε τωρα και τα φορ μας θελω παιχτη που θα βασιστει για πολλες δουλειες η ομαδα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dimg4 έγραψε:
dtown έγραψε:Ειδαμε ποσο βοηθησε και το βαρυ σεντερ φορ Νεσιντ.Χιλιες φορες ενας ευελικτος και γρηγορος παικτης και ας μην ειναι σκορερ-φονιας,εχουμε τραγικη ελλειψη τετοιων στην ομαδα.Οχι αλλα βαρια κορμια.
Γιατι αδικειτε ετσι τον Νεσιντ? Ποτε επαιξε κανονικα για να μπει σε ρυθμο? Δηλαδη δεν παρατηρησατε οτι ηταν κλασεις ανωτερος απο τα φορ που εχουμε και δεν επαιρνε συμμετοχες για λογους που μονο ο Στεφενς ξερει?
Θα συμφωνήσω με το Νέσιντ. Ότι όντως δεν τον είδαμε. Αλλά πάει τελείωσε. Τώρα ήμαστε για έναν ταχύτατο φορ. Βαριά κορμιά δεν χρειαζόμαστε νομίζω. Γι αυτό κι ο Στέφενς, μάλλον δεν θα ήθελε τον Νέσιντ. Τέτοια εποχή είναι Δύσκολα να βρεις αν δεν βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη.

ΥΣ. Με την είσοδο του Μάρτενς... Ίσως να δούμε άλλον Αθανασιάδη. Αλλά παιδιά εσείς που πάτε στην Τούμπα. Στηρίξτε τον από μικρό παίζει σε μας!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

@ ant

Φίλε ant επειδή και 'γω βλέπω ότι δεν έχει γίνει κατανοητό το πόσο σπουδαίο είναι να αποκτάς τον πρώτο σε ασιστ παίκτη του Ολλανδικού πρωταθλήματος την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοι πάνε να απαξιώσουν τον παίκτη με δημοσιεύματα για πήλινα πόδια κλπ, μου άρεσε το πόσο όμορφα πήγες δώσεις την αξία του παίκτη και είπα να το αναδείξω και εγώ λίγο παραπάνω αλλά σε έβαλα και σε μπελά. Sorry :(

Όμορφα πράγματα πράγματι γίνονται. Αντί για γκρίνια στο τελευταίο μάτς σκέφτομαι το ρόστερ πέρσυ τέτοια εποχή και ότι φέτος παίζουμε ματς έχοντας την πολυτέλεια να έχουμε εκτός ενδεκάδας Βούκιτς, Αθανασιάδη, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Σπυρόπουλο.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

περιεργη παστα παιχτη ο μαρικα...αν μπορουσα να τον χαρακτηρισω θα ελεγα οτι προκειται για ενα false 9 παιχτη περισσοτερο...στη στουτγκαρδη πλαισιωνε τον cacau αν θυμαμαι καλα...

εφοσον ερθει και σε συνδιασμο με το γεγονος πως και ο μαρτενς μπορει να τραβιεται πλαγια μην αποκλειετε το γεγονος να πεταξει απο την 11αδα τον στοχ και να βλεπουμε μια διαταξη καπως ετσι

λουκας---------μαρικα--------μαρτενς

-----------------κλαους-----------------

με συνεχεις εναλλαγες θεσεων μεταξυ των τριων πισω απο τον φορ ή με πλαισιωμα του κλαους απο τον μαρικα σε κατι που θα θυμιζει 4-4-2/4-4-1-1...
black death

Δημοσίευση από black death »

Κι έτσι έχεις μεγαλύτερη ευελιξία του ρόστερ και συνάμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό για τις θέσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρω πως με εναν παιχτη που θα σου στελνεις σωστα την μπαλα και θα σου ανοιγει γηπεδο λουκας και στοχ και ειδικα ο στοχ θα ανεβουν κατακορυφα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πράγματι είναι false 9 o Marica, όπως είναι και ο Huntelaar..
Ο Στέφενς θέλει να χρησιμοποιεί τα άκρα με το να συγκλίνουν.. Με λίγα λόγια να επιτίθεται στάνταρ με 4 παίχτες, οπότε σωστά το σκέφτεται να πάρουμε παίχτη γρήγορο που να γυρνάει και πιο πίσω να ανοίγει την άμυνα και να τραβάει παίχτες..
Έτσι προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει και τον Κλάους αλλά δε γινόταν προφανώς.

Η τετράδα μας αν κλείσει ο Ρουμάνος πιστεύω θα είναι με Στοχ μέσα.. τον οποίον θα πάψουν πλέον να τον μαρκάρουν 2 αντίπαλοι, κι αν το κάνουν κακό του κεφαλιού τους..

Εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένος αν κλείσει έτσι η επιθεσή μας.
Αυτό είναι και ως απάντηση για αυτά που άκουγα το καλοκαίρι, που λάμβανα ειρωνίες του στυλ : "έλα ρε πάρολε να σου φέρουμε τον Ντρογκμπα εσένα.." και κάτι τέτοια διάφορα..
Τελικά υπάρχουν και παίχτες προσιτοί ανάμεσα στον Γκέκα και τον Ντρογκμπά ;) ..
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

αμαν με αυτον τον νετσιντ το μονο που μου εμεινε ειναι κατι τετ α τετ που εαν τα εχανε ο κλαους η γκρινια θα πηγαινε συννεφο ,οταν θα φερουμε εναν σεντερ φορ να βαζει περισσοτερα απο τον κλαους τοτε το ξανασυζηταμε και δεν παει να ειναι και αμπαλος ο κλαους
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

κατι που εχω δει και σε προηγουμενα παιχνιδια αλλα προχθες εκανε μπαμ ,μηπως τον εχουν λιγο στο κλασιμο τον μοικανο μεσα στο παιχνιδι οι συμπαικτες του? λεω εγω?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παρολε να τον φέρουμε και αυτόν παρακαλώ :D
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως από Ισπανία ο javi guerra ειναι bomber κ καλός παίκτης.. Απλά αντι να φύγει εξωτερικό όπως ο λουκας έμεινε segunda μέχρι πριν 3 χρόνια... Αλλά μιλάμε για γκολ με τσουβάλι.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για ΜΑρικα εγκρινω αν και περιμενα κτ καλυτερο , γενικα τους ρουμανους φορ δεν τους πολυπαω..(0αλλα ευελικτο φορ με καλη τεχνικη χρειαζομαστε οποτε οκ.)..σε αντιθεση με τα σεντερμπακ που μακαρι να ισχυει ο Γκαρντος αν και φαινεται δυσκολο δε μενει ελευθερος..

Ο χαμνταουι θα ταν σουπερ αλλα δεν ξερω με τους τρραυματισμους τι γινεται
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Sera4 έγραψε:περιεργη παστα παιχτη ο μαρικα...αν μπορουσα να τον χαρακτηρισω θα ελεγα οτι προκειται για ενα false 9 παιχτη περισσοτερο...στη στουτγκαρδη πλαισιωνε τον cacau αν θυμαμαι καλα...

εφοσον ερθει και σε συνδιασμο με το γεγονος πως και ο μαρτενς μπορει να τραβιεται πλαγια μην αποκλειετε το γεγονος να πεταξει απο την 11αδα τον στοχ και να βλεπουμε μια διαταξη καπως ετσι

λουκας---------μαρικα--------μαρτενς

-----------------κλαους-----------------

με συνεχεις εναλλαγες θεσεων μεταξυ των τριων πισω απο τον φορ ή με πλαισιωμα του κλαους απο τον μαρικα σε κατι που θα θυμιζει 4-4-2/4-4-1-1...
Ετσι ακριβως αδερφε.
Μακαρι να ερθει. Κι εγω καπως ετσι τη φανταζομαι την τετραδα μπροστα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

προσωπικα δεν μου αρεσει ο μαρικα σαν παικτης,οχι βεβαια οτι θα τα βαψω και μαυρα αν ερθει αλλα περιμενα κατι διαφορετικο.
φυσικα ο παικτης απο αποψη τεχνικης δεν υπαρχει.πολυ καλη ντριμπλα,στο κοντρολ την κολλαει την μπαλα και πολυ εκρηξη και ευκινησια.επισης κακος γραφτηκε οτι ο παικτης δεν παιζει με πλατη,ενα απο τα αγαπημενα του στιλ παιχνιδιου ειναι να βαζει στην πλατη τον αντιπαλο και ειτε να ρολαρει πανω του λογο της πολυ καλης του τεχνικης ειτε να σπαει την μπαλα ακομα και μπροστα.με πλατη συνηθιζει να παιζει ακομα και οταν αγωνιζεται στα ακρα.το προβλημα του μαρικα ειναι οταν παταει το κουτι,εκει ειναι ενας διαφορετικος ποδοσφαιριστης με λανθασμενες κινησεις στον χωρο, πολυ κακα τελειωματα τις περισσοτερες φορες και γενικοτερα σου αφηνει μια αισθηση οτι ειναι πολυ ακινδυνος.επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν μπορει να απειλησει απο μεση και μακρινη αποσταση.
το γενικο συμπερασμα ειναι οτι αν ο μαρικα ειχε την ικανοτητα να παιξει το ιδιο καλα εντος περιοχης οπως παιζει και εκτος σιγουρα θα ηταν μελος σε ενα τοπ κλαμπ της ευρωπης βασικος επιθετικος και δεν θα αναγκαζοντας οι εκαστοτε προπονητες του να τον τοποθετουν ειτε στα ακρα ειτε ως δευτερο επιθετικο για να καλυψουν την αδυναμια του στο σκοραρισμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”