Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
joss

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από joss »

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι για να κανουμε οτι μπορουμε να περασουμε την Καλλιθεα η οποια θα βαλει λεωφορειο μπροστα απο την εστια της και εμεις δημιουργικα ειμαστε χειροτεροι απο την β ομαδα. Θα υπαρξει γκρινια προς ολους εαν αποκλειστουμε
και οι 2 ειναι πολυ παικτες, αλλα μην ξεχνας τους λιμανισιους
στο ματς με την Καλλιθεα , ενταξει θα πονεσουν τα ματια μας , το ξερουμε , αλλα θα κανουμε γιομες και ο Γιαννου 3 κεφαλιες-γκολαρες και προκριση
joss

Δημοσίευση από joss »

εδω λέει πως ο Ιτάνζ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, άρα.. :?:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

joss έγραψε:Λίγο τροφή... :opaokara:

http://www.sport24.gr/football/ellada/S ... 89183.html
Ιτανζ , Φυτανιδης
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιτάνζ (Ατρόμητος),

Τοροσίδης (ΟΣΦΠ), Σπυρόπουλος (ΠΑΟ), Φυτανίδης (Ατρόμητος)

Αγκάνθο (Άρης)

Αυτους θα ηθελα ως προσθηκες ειτε μερικοι για βασικοι ειτε για γεμισμα παγκου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι για να κανουμε οτι μπορουμε να περασουμε την Καλλιθεα η οποια θα βαλει λεωφορειο μπροστα απο την εστια της και εμεις δημιουργικα ειμαστε χειροτεροι απο την β ομαδα. Θα υπαρξει γκρινια προς ολους εαν αποκλειστουμε
και οι 2 ειναι πολυ παικτες, αλλα μην ξεχνας τους λιμανισιους
στο ματς με την Καλλιθεα , ενταξει θα πονεσουν τα ματια μας , το ξερουμε , αλλα θα κανουμε γιομες και ο Γιαννου 3 κεφαλιες-γκολαρες και προκριση
Ειναι κακο που με αυτα που βλεπω εχω κακο προαισθημα? Χωρις ενισχυση δημιουργικα βαζω τις ελπιδες μου στο να παιξει ο Γκαρσια και ο Κατσουρανης για να δουμε μερικες καθετες και εκτελεσεις φαουλ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι
Θεωρώ πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε παίκτες για μια θέση ως β΄ επιλογή και μετά να πάρουμε τους α΄ επιλογή. Άσε που αναμίχθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Νομίζω πως ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να προβλέπει έναν παίκτη ποιότητας που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα και σε βάθος χρόνου και κάτι τέτοιο δεν είναι οι δύο προηγούμενοι.
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Tουλαχιστον ο ντε βινσεντι μια χαρα μπορουσε να βοηθησει φετος, και το καλοκαιρι θα που θα κανεις υποτιθεται χοντρες μεταγραφες, θα ηταν ενας χρισιμος ρολιστας σοτν παγκο
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

εγώ πάλι φοβάμαι πως δεν θα πάρουμε μεσοεπιθετικό....
Πήραμε βέβαια 2 αμυντικογενείς παίκτες (λες και ήταν αναγκαίοι...)
Χρειαζόμαστε και τερματοφύλακα ...
Μεταγραφικός σχεδιασμός που σχίζει ........

υ.γ : Όταν έχεις ευκαιρία να πάρεις Ολαιτάν , Ντε Βινσέτι και Μπαρκάν με ένα ποσό συνολικά στις 500.000 και δεν το πράττεις ...είτε δεν θέλεις , είτε δεν μπορείς .......
Όσο για τον Ράγιος (κ τις αστείες δηλώσεις ότι έπαιζε στην 3-4 κατηγορία Ισπανίας ) να θυμίσω πως και ο Λούκας έπαιξε μόνο 7 παιχνίδια σε επαγγελματική κατηγορία (β) στην Ισπανία....(τότε η Ράγιο βαγιακάνο είχε τερματίσει ενδέκατη...)
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Photis έγραψε:
kritikos44 έγραψε:Σε κανενα δεν αρεσαν αυτα που ειπε ο Τσιστιακοφ αλλα εγω προτιμω να μην ακουγεται τιποτα οπως τωρα (και να σκασουν 1-2 μεταγραφες) απο τα σουργελα του τυπου να φανε μαζι που εγινε καθαρα για λογους εντυπωσιασμου
Αν ηθελε να βολιδοσκοπησει ο Τσιστιακοφ το Βιειρινια θα μπορουσε να τον συναντησει στη Γερμανια χωρις να το μαθουν τα καιμακια των εδω ΜΜΕ το οποιο ειχε ως αποτελεσμα την εκτοξευση των προσδοκιων του κοσμου αρχικα και το επακολουθο ξενερωμα
Τελος παντων εχει 13 μερες ακομα - τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος -Ιδωμεν
Τωρα που τραυματιστηκε ο Χακομπο καμμια 10 υποψηφιους τερματαδες γραφουν οι εφημεριδες... :?
Τον συνάντησε κανονικά ΚΑΙ στη Γερμανία αδελφέ μου. Απλά το θέμα βγήκε από Γερμανία πλευρά. Ο Τσιτσιακόφ κάνει και επικοινωνιακά παιχνίδια να το ξέρετε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος κρατάμε μικρό καλάθι και να μην βιαζόμαστε.
:pano:
To θεμα με τον Βιειρινια δεν νομιζω να βγηκε απο την Γερμανια - Το οτι συνσντηθηκαν και εκει το θεωρω αυτονοητο - Το λαθος ηταν που βρεθηκαν και εδω χωρις καμμια μυστικοτητα...
Παικτης που αποδεδειγμενα θελει ολος ο κοσμος να γυρισει, που μεχρι τωρα δεν επαιρνε συμμετοχες, που θελουμε παικτη στη θεση του, που ειναι...με τη Βασω και που ο general manager σου εφαγε μαζι του σε δημοσια θεα ε, δε θες και πολυ να φουντωσει το σεναριο ειτε ισχυει ειτε οχι
Τα παιχνιδια και η τρελα που πουλαει ο Τσιστιακοφ καλα ειναι αλλα φουντωνουν την επιθυμια και τις προσδοκιες και μετα αν στραβωσει η περιπτωση του εκαστοτε παικτη ο κοσμος ξενερωνει απο την στιγμη μαλιστα που και οι 3 στοχοι (Λαζο, Βιερι , Λουκας) φαινεται να ναυαγουν και εναλλακτικο πλανο δεν φαινεται να υπαρχει .
Ειδικα απο την στιγμη που δεν ξερουμε πως λειτουργει ο Τσιστιακοφ στις μεταγραφες... Εκτος και αν εχουμε φαει ολοι τον παπα του Τσιστιακοφ και αυριο-μεθαυριο σκασουν τιποτα μεταγραφες ειτε απο εναλλακτικο πλανο το οποιο κρατανε κρυφο ειτε και με τους ιδιους στοχους και απλα το πισωγυρισμα και η διαφαινομενη αποτυχια ηταν απλα ενα διαπραγματευτικο ατου για λογαρισμο μας
Για αυτο λεω οτι ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος , υπομονη , και εχει ακομα 13 μερες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Πέμ 17 Ιαν 2013, 19:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι
Θεωρώ πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε παίκτες για μια θέση ως β΄ επιλογή και μετά να πάρουμε τους α΄ επιλογή. Άσε που αναμίχθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Νομίζω πως ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να προβλέπει έναν παίκτη ποιότητας που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα και σε βάθος χρόνου και κάτι τέτοιο δεν είναι οι δύο προηγούμενοι.
Αδερφε, οταν παιρνεις παικτες καλυτερους απο αυτους που εχεις, πως τους θεωρεις β επιλογη? Στη θεση τους εχουμε Ρομπερ, Γεωργιαδη, Φωτακη (κατ'αναγκη), Λινο (κατ'αναγκη)...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tera12tera έγραψε:εγώ πάλι φοβάμαι πως δεν θα πάρουμε μεσοεπιθετικό....
Πήραμε βέβαια 2 αμυντικογενείς παίκτες (λες και ήταν αναγκαίοι...)
Χρειαζόμαστε και τερματοφύλακα ...
Μεταγραφικός σχεδιασμός που σχίζει ........
Οι αμυντικογενεις ισως ητανε πολυ πιο αναγκαιοι με αυτους που ειχαμε και εχουμε πισω...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ ξέρω πως ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει κάνει τις 2 καλύτερες μεταγραφές στην Ελλάδα και εμείς γκρινιάζουμε.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

eleos έγραψε:Άντε για του Λούκας, ΟΚ, μπορεί να παίζει ακόμα.

Για του Βιειρίνια όμως ρε καρνάσια τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν έχει τελειώσει;
Το παληκάρι βασικό παίζει πλέον, με τι σκεπτικό το λέτε;

Διαχειριστές της σελίδας στο fb είστε? :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει μια μετακίνηση όπως αυτή. Τους έχω αναφέρει ξανά. Ο πρώτος είναι να πας και να τα ακουμπήσεις χοντρά και ο δεύτερος είναι να τον κάνεις τον άλλον να ξεροσταλιάσει περιμένοντας μη τυχόν και φανεί κάποιος που εμπίπτει στην πρώτη περίπτωση.
Το εντελώς λογικό είναι φυσικά ΟΛΟΙ (και η ΡΕΑΛ και η Μπαρτσελόνα κτλ) όταν να θέλουν να πουλήσουν να ψάχνουν/περιμένουν μη τυχόν και εμφανιστεί κανένας τέτοιος.
Βγάζει μάτι οτι τα λυκόπουλα ψάχνονται να πουλήσουν ΓΕΝΙΚΑ. Αλλιώς θα το είχαν ξεκόψει εξαρχής.

Για να μη το κουράζω χωρίς λόγο. Αφού εμείς (δλδ ο Σαββίδης) ΔΕΝ εμπίπτουμε στην περίπτωση του "πάρτε τα ρε φτωχομπινέδες", ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να γίνει η μετακίνηση, είναι ακριβώς αυτός που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Συνεπως ΠΑΙΖΕΙ κανονικά.

Είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ οτι θα πάρουμε τον (κάθε) Βιερίνια ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Είσαι σίγουρος οτι αυτά που γίνονται (γεύματα με φωτογραφίες, FB κτλ) είναι κινήσεις τακτικής και όχι παπαριές και λάθη επί λαθών ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό. Εξελίξεις σε αυτά θα υπάρξουν μετά τις 15 του Γενάρη, όταν δλδ τα χρονικά περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν για ΟΛΟΥΣ, αλλά κυρίως για αυτούς που θέλουν να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.

Όλα τα παραπάνω δεν είναι φυσικά "εγώ που έκανα μεταγραφές για τη Μπαρτσελόνα και ξέρω". Είναι κοινή λογική με το τρόπο που βλέπω και μετράω εγώ (ΕΓΩ) τα πράγματα. Τίποτα παραπάνω. Αυτονόητο μεν, καλό να το λέμε δε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”