http://www.sport24.gr/football/ellada/S ... 89183.html
και οι 2 ειναι πολυ παικτες, αλλα μην ξεχνας τους λιμανισιουςDimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι για να κανουμε οτι μπορουμε να περασουμε την Καλλιθεα η οποια θα βαλει λεωφορειο μπροστα απο την εστια της και εμεις δημιουργικα ειμαστε χειροτεροι απο την β ομαδα. Θα υπαρξει γκρινια προς ολους εαν αποκλειστουμε
Ειναι κακο που με αυτα που βλεπω εχω κακο προαισθημα? Χωρις ενισχυση δημιουργικα βαζω τις ελπιδες μου στο να παιξει ο Γκαρσια και ο Κατσουρανης για να δουμε μερικες καθετες και εκτελεσεις φαουλjohn4serres έγραψε:και οι 2 ειναι πολυ παικτες, αλλα μην ξεχνας τους λιμανισιουςDimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι για να κανουμε οτι μπορουμε να περασουμε την Καλλιθεα η οποια θα βαλει λεωφορειο μπροστα απο την εστια της και εμεις δημιουργικα ειμαστε χειροτεροι απο την β ομαδα. Θα υπαρξει γκρινια προς ολους εαν αποκλειστουμε
στο ματς με την Καλλιθεα , ενταξει θα πονεσουν τα ματια μας , το ξερουμε , αλλα θα κανουμε γιομες και ο Γιαννου 3 κεφαλιες-γκολαρες και προκριση
Θεωρώ πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε παίκτες για μια θέση ως β΄ επιλογή και μετά να πάρουμε τους α΄ επιλογή. Άσε που αναμίχθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Νομίζω πως ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να προβλέπει έναν παίκτη ποιότητας που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα και σε βάθος χρόνου και κάτι τέτοιο δεν είναι οι δύο προηγούμενοι.Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι
To θεμα με τον Βιειρινια δεν νομιζω να βγηκε απο την Γερμανια - Το οτι συνσντηθηκαν και εκει το θεωρω αυτονοητο - Το λαθος ηταν που βρεθηκαν και εδω χωρις καμμια μυστικοτητα...Photis έγραψε:Τον συνάντησε κανονικά ΚΑΙ στη Γερμανία αδελφέ μου. Απλά το θέμα βγήκε από Γερμανία πλευρά. Ο Τσιτσιακόφ κάνει και επικοινωνιακά παιχνίδια να το ξέρετε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος κρατάμε μικρό καλάθι και να μην βιαζόμαστε.kritikos44 έγραψε:Σε κανενα δεν αρεσαν αυτα που ειπε ο Τσιστιακοφ αλλα εγω προτιμω να μην ακουγεται τιποτα οπως τωρα (και να σκασουν 1-2 μεταγραφες) απο τα σουργελα του τυπου να φανε μαζι που εγινε καθαρα για λογους εντυπωσιασμου
Αν ηθελε να βολιδοσκοπησει ο Τσιστιακοφ το Βιειρινια θα μπορουσε να τον συναντησει στη Γερμανια χωρις να το μαθουν τα καιμακια των εδω ΜΜΕ το οποιο ειχε ως αποτελεσμα την εκτοξευση των προσδοκιων του κοσμου αρχικα και το επακολουθο ξενερωμα
Τελος παντων εχει 13 μερες ακομα - τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος -Ιδωμεν
Τωρα που τραυματιστηκε ο Χακομπο καμμια 10 υποψηφιους τερματαδες γραφουν οι εφημεριδες...
Αδερφε, οταν παιρνεις παικτες καλυτερους απο αυτους που εχεις, πως τους θεωρεις β επιλογη? Στη θεση τους εχουμε Ρομπερ, Γεωργιαδη, Φωτακη (κατ'αναγκη), Λινο (κατ'αναγκη)...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρώ πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε παίκτες για μια θέση ως β΄ επιλογή και μετά να πάρουμε τους α΄ επιλογή. Άσε που αναμίχθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Νομίζω πως ο σωστός σχεδιασμός πρέπει να προβλέπει έναν παίκτη ποιότητας που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα και σε βάθος χρόνου και κάτι τέτοιο δεν είναι οι δύο προηγούμενοι.Dimg4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη. Επρεπε να ενισχυσουν μεσοεπιθετικα ΑΜΕΣΑ την ομαδα έστω και με παικτη τυπου Ολαιταν ή Ντε Βινσεντι
Οι αμυντικογενεις ισως ητανε πολυ πιο αναγκαιοι με αυτους που ειχαμε και εχουμε πισω...tera12tera έγραψε:εγώ πάλι φοβάμαι πως δεν θα πάρουμε μεσοεπιθετικό....
Πήραμε βέβαια 2 αμυντικογενείς παίκτες (λες και ήταν αναγκαίοι...)
Χρειαζόμαστε και τερματοφύλακα ...
Μεταγραφικός σχεδιασμός που σχίζει ........
Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει μια μετακίνηση όπως αυτή. Τους έχω αναφέρει ξανά. Ο πρώτος είναι να πας και να τα ακουμπήσεις χοντρά και ο δεύτερος είναι να τον κάνεις τον άλλον να ξεροσταλιάσει περιμένοντας μη τυχόν και φανεί κάποιος που εμπίπτει στην πρώτη περίπτωση.eleos έγραψε:Άντε για του Λούκας, ΟΚ, μπορεί να παίζει ακόμα.
Για του Βιειρίνια όμως ρε καρνάσια τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν έχει τελειώσει;
Το παληκάρι βασικό παίζει πλέον, με τι σκεπτικό το λέτε;
Διαχειριστές της σελίδας στο fb είστε?![]()
![]()
![]()