Ετσι λεγανε και πολλοι αλλοι οταν εφευγε ο "οικοδομος" και ο μελισσης...Με ποιον θα παιξουμε και ποιοι μεινανε κτλ???kos έγραψε:αυτο το ποστ ειναι το αποτελεσμα του ευνουχισμου του Παοκτσηδικου κοσμου.Zorro4 έγραψε:ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ?
Πολλοί από εμάς που μιλάνε για οικονομικά... στοιχηματίζω πως δεν έχουνε κρατήσει όχι μαγαζί, αλλά ούτε και περίπτερο... για να μη πω πως δεν μπορουν καλα καλα να κουμανταρουν τα οικονομικα του σπιτιου τους πλεον.
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕ ΧΡΕΗ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... αλλά κατα τα άλλα έχετε άποψη για το ποσα έσοδα έχει η ΠΑΕ... αγνοώντας φυσικά και τα έξοδα που έχει μια επιχείρηση... γιατί απλά δεν ξέρετε πως πάει το παιχνιδάκι.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ... ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΦΛΎΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση όπως όλοι μας... αλλά πιστεύει κανείς πως είναι καλύτερα και αυτοί που διοικούν?... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ... "ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ"????
Μη κάνετε σαν υστερικες χήρες που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους επειδή πέθανε ο άντρας τους από καρκινο.
ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΟΙΑ.
Ψυχραιμία και το μέλλον θα δείξει.
ΥΓ
Του χρόνου θα εχουμε μόνο 5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... όχι γιατι δεν θα έχουμε Βιειρίνια και Κοντρέρας... αλλά γιατί πολλοί από εμάς, δε θα έχουμε ούτε γάλα στα παιδιά μας να πάρουμε και αντί να στηνόμαστε στα εκδοτήρια... θα στηνόμαστε στα συσσίτια...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ?
αλλες δεκαετιες οι κυριοι που σημερα διοικουν την ομαδα βαζοντας μονο "μυαλο" και ονομα (γαμημενο 2004) θα ειχαν φυγει απο το παραθυρο πριν ολοκληρωσουν το εγκλημα. σημερα ειμαστε υστερικες χηρες. εκει που μας χρωστανε θα μας παρουν και το βοδι.....
οσο για την απαιτηση να εχει ο οπαδος που εκφραζει αποψη γνωσεις σχετικες με τις επιχειρησεις την θεωρω ακρως παραλογη απο την στιγμη που υποστηριζεις εναν προεδρο που εχει μαυρα μεσανυχτα πανω στα θεματα απο τα οποια εχει απαιτησεις απο τους συνοπαδους σου.
Εσυ αμα δε βλεπεις τιποτα θετικο γιατι δεν πας να ταρακουνησεις τη διοικηση???Και γιατι να μην εχουν φυγει οι κυριοι αυτοι τις σημερινες μερες????Εγινε ποιο μαλαγανας ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ????Ή μηπως βλεπει και μαθαινει???
Βλεπει μηπως λιγο πιο μακροπροθεσμα ο κοσμος???Μηπως αναγνωριζει ολα οσα εκανε ο ΠΑΟΚ σε 5 χρονια που δεν τα εχουν κανει ευρωπαικες ομαδες επιπεδου παρολα τα λαθη???
Οτι εφτασες να διδαξεις μπαλα σε Ελλαδα και Ευρωπη το εκανες με αλλη διοικηση???Εγω δε σου λεω οτι ολα ειναι ΟΚ αλλα υπαρχουν παρα πολλα θετικα στην υποθεση που παραβλεπεις...
Φτανεις να λες γαμημενο 2004...Δηλαδη σου πεφτει βαρυ το κυπελλο που σηκωσε ο πρεδρος μας ως παιχτης...Ακομα και αυτο σε ενοχλησε επειδη αποκτησε δυναμη και κυρος ο ζαγορακης..
Εγω δεν ειμαι δεσμευμενος στη μια πλευρα και θα κρινω στο τελος...Εκει μπορουμε να δουμε τι πετυχανε...