Σωστοοός καλού κακού να πάρουμε και κουβαδάκια...για την παραλίαKabamaru11 έγραψε:gmet Ασε το γηπεδο,καμια προβλεψη να παμε ταμειο εχεις;Να βγαλουμε τις διακοπουλες μας....![]()
![]()

Σωστοοός καλού κακού να πάρουμε και κουβαδάκια...για την παραλίαKabamaru11 έγραψε:gmet Ασε το γηπεδο,καμια προβλεψη να παμε ταμειο εχεις;Να βγαλουμε τις διακοπουλες μας....![]()
![]()
Έλεος, για διαίσθηση μίλησα που μπορεί και μακάρι να είναι λάθος. Πολλή εξυπνάδα και ειρωνία ρε φίλε...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Gmet
να ποστάρεις συχνότερα
Να μαθαίνουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τις κινήσεις Σαββίδη
Φαίνεται να μελετάς εις βάθος όλα τα έντυπα και τις ιστοσελίδες που ελέγχει ο μαρινάκης.
Πω ρε Josh, γήπεδο που θα κάνει εγκαίνια το 2022 και αν πεις χτίστηκε το 1992 θα σε πιστέψουν είναι της κούλας.joshua έγραψε:Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
metrosport.grΜία νέα πολύ σημαντική εξέλιξη, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για την νέα Τούμπα.
Μετά την δημοσιοποίηση του ΦΕΚ, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα, η ενημέρωση που δόθηκε, είναι πως το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα “πέσουν” οι υπογραφές των εκπροσώπων της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους της σύμπραξης των εταιριών που προκρίθηκαν από τον σχετικό διαγωνισμό για να υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες.
Το αργότερο έως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνει αυτό, για να τρέξουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται, την δεδομένη χρονική στιγμή. Θυμίζουμε πως από τις τέσσερις εταιρίες που είχαν προκριθεί για την οριστική μελέτη του νέου γηπέδου, η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην συμφωνία με την σύμπραξη των εταιριών. Χωρίς να δημοσιοποιείται ποιες είναι αυτές, έως την ώρα των οριστικών υπογραφών.
Ρε παλικαρια οσον αφορα την επιλογη των παραδοσιακων υλικων ειπα. Δεν ειπα ότι μου αρεσει το καρακιτσαριο τους.Tolaros έγραψε:Πω ρε Josh, γήπεδο που θα κάνει εγκαίνια το 2022 και αν πεις χτίστηκε το 1992 θα σε πιστέψουν είναι της κούλας.joshua έγραψε:Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
Και από πάνω φουλ του κιτς. Μέχρι και το όνομα καρακιτσαριό.
Ε τότε ρε Τζος να το κάνουμε από πέτρα το δικό μας και να φωνάξουμε τεχνίτες από τα Ζαγοροχώριαjoshua έγραψε:Ρε παλικαρια οσον αφορα την επιλογη των παραδοσιακων υλικων ειπα. Δεν ειπα ότι μου αρεσει το καρακιτσαριο τους.Tolaros έγραψε:Πω ρε Josh, γήπεδο που θα κάνει εγκαίνια το 2022 και αν πεις χτίστηκε το 1992 θα σε πιστέψουν είναι της κούλας.joshua έγραψε:Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
Και από πάνω φουλ του κιτς. Μέχρι και το όνομα καρακιτσαριό.
Θα βάλουμε ανεμιστήρες να κοιτάνε προς τα πάνω.don PAOK έγραψε:προσωπικα και αν ειναι εφικτο θα ηθελα ο αγωνιστικος χωρος να ειναι πιο χαμηλα απ οτι τωρα.
σκαμμενος κατω. να εχει λιγες κερκιδες πιο χαμηλα απο την επιφανεια. ταφος μπουντρουμι κανονικο.
με τα καπνογονα κι αυτα ισως να θελει κανα δυο ωρες να καθαρισει ομως
ναι ρε φιλε τι ζησαμε ταισμα θελανε τα κοπροσκυλα αλλα ο ιβαν δεν μασησε.....tad έγραψε:Ποιος μωρέ θα πάρει τον μεγάλο ΠΑΟΚ ;; Αυτός δεν έχει δεύτερο κουστούμι
Και έδιωξαν τα λαμόγια αυτό τον ανθρωπο για να σιγοντάρουν την άλλη την γλάστρα με το καπέλο. Τι έχουμε ζήσει Θεέ μου ;; Και αυτά τα λαμόγια είναι ακόμα στα ραδιόφωνα και πουλάνε πνεύμα για τον ΠΑΟΚ … αν θέλετε ονόματα σας τα αραδιάζω αμέσως … κανέναν δεν έχω ξεχάσει
Ευτυχώς έμπλεξαν με γνήσιο Πόντιο … γερό να τον έχει ο Θεός … αυτόν και την οικογένεια του
φιλε ειναι εντυπωσιακο σε ζαπινγκ στο ραδιοφωνο ακουσα τον φαλακροκορακα και καποιους δηθεν ΠΑΟΚ η αντιπαοκ να λενε τα ιδια ακριβως με σενα ,καθαρα γαβρικη προπαγανδα ειναι δεν το καταλαβαινεις ? ακομη να μαθεις πως λειτουργει ο Ιβαν ? εδω θα ειναι και γηπεδο θα φτιαξει .....ΚΑΙ ΤΟ 2032 ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΓΑΛΑΚΙΑ .....ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΙΒΑΝ .......gmet έγραψε:Νομίζω ότι δημοκρατία έχουμε και υπάρχει το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης. Άλλωστε δεν το παίζω φωστήρας για διαίσθηση μίλησα που μπορεί και μακάρι να είναι λάθος. Άλλοι σκίζαν τα ρούχα τους εδώ μέσα, ότι μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρούσε το θέμα του γηπέδου. Γιατί εκτός από τον Καμμένο να κρατάει την φανέλα με το Νο12 δεν είδα κάτι άλλο...