Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
gmet

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από gmet »

Kabamaru11 έγραψε:gmet Ασε το γηπεδο,καμια προβλεψη να παμε ταμειο εχεις;Να βγαλουμε τις διακοπουλες μας.... :lol: :lol: :lol:
Σωστοοός καλού κακού να πάρουμε και κουβαδάκια...για την παραλία :D
gmet

Δημοσίευση από gmet »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Gmet
να ποστάρεις συχνότερα
Να μαθαίνουμε κι εμείς από πρώτο χέρι τις κινήσεις Σαββίδη
Φαίνεται να μελετάς εις βάθος όλα τα έντυπα και τις ιστοσελίδες που ελέγχει ο μαρινάκης.
Έλεος, για διαίσθηση μίλησα που μπορεί και μακάρι να είναι λάθος. Πολλή εξυπνάδα και ειρωνία ρε φίλε...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
Πω ρε Josh, γήπεδο που θα κάνει εγκαίνια το 2022 και αν πεις χτίστηκε το 1992 θα σε πιστέψουν είναι της κούλας.
Και από πάνω φουλ του κιτς. Μέχρι και το όνομα καρακιτσαριό.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μία νέα πολύ σημαντική εξέλιξη, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες για την νέα Τούμπα.

Μετά την δημοσιοποίηση του ΦΕΚ, αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα, η ενημέρωση που δόθηκε, είναι πως το αργότερο έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα “πέσουν” οι υπογραφές των εκπροσώπων της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους της σύμπραξης των εταιριών που προκρίθηκαν από τον σχετικό διαγωνισμό για να υπογραφούν οι σχετικές συμφωνίες.

Το αργότερο έως το τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνει αυτό, για να τρέξουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται, την δεδομένη χρονική στιγμή. Θυμίζουμε πως από τις τέσσερις εταιρίες που είχαν προκριθεί για την οριστική μελέτη του νέου γηπέδου, η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην συμφωνία με την σύμπραξη των εταιριών. Χωρίς να δημοσιοποιείται ποιες είναι αυτές, έως την ώρα των οριστικών υπογραφών.
metrosport.gr
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tolaros έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως να πω την αμαρτια μου ελκομαι περισσοτερο απο τα γηπεδα στα οποια χρησιμοποιουνται πιο παραδοσιακες τεχνικες χτισιματος ,οπως μπετο η τοιχοποιιες,σε σχεση με τα μεταλικα.Μου αρεσει το γηπεδο της κουλας, αν εξαιρεσεις μια σειρα απο κιτσαριες που επελεξαν να ενσωματωσουν.
Πω ρε Josh, γήπεδο που θα κάνει εγκαίνια το 2022 και αν πεις χτίστηκε το 1992 θα σε πιστέψουν είναι της κούλας.
Ρε παλικαρια οσον αφορα την επιλογη των παραδοσιακων υλικων ειπα. Δεν ειπα ότι μου αρεσει το καρακιτσαριο τους.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Αν και λογικά οι διαδικασίες μέχρι την έναρξη των εργασιών λογικά θα κρατήσουν καποιο διάστημα, καθαρα επιχειρηματικά ( στο αντιστοιχο του βάζελου δεν ισχύει κάτι τετοιο γιατί εκεί μάλλον "εμείς " θα το πληρώσουμε) ειναι κακή εποχή για τέτοιου μεγέθους έργα.
Το κόστος είναι σε δυσθεώρητα ύψη, με όποιον μιλήσεις στον κατασκευαστικό χώρο δεν μπορει να δώσει τιμή για μια βδομάδα μετά. Αν προσπεράσει και αυτό πάντως ο Πόντιος θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος Παοκτστης και ας μείνουν κάποιοι να γκρινιάζουν που δεν έφερε 3 σεντερ μπακ και δεκάρι απο το πάνω ράφι
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

προσωπικα και αν ειναι εφικτο θα ηθελα ο αγωνιστικος χωρος να ειναι πιο χαμηλα απ οτι τωρα.
σκαμμενος κατω. να εχει λιγες κερκιδες πιο χαμηλα απο την επιφανεια. ταφος μπουντρουμι κανονικο.
με τα καπνογονα κι αυτα ισως να θελει κανα δυο ωρες να καθαρισει ομως
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:
Tolaros έγραψε:
Ρε παλικαρια οσον αφορα την επιλογη των παραδοσιακων υλικων ειπα. Δεν ειπα ότι μου αρεσει το καρακιτσαριο τους.
Ε τότε ρε Τζος να το κάνουμε από πέτρα το δικό μας και να φωνάξουμε τεχνίτες από τα Ζαγοροχώρια :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Η Τουμπα θα ειναι ο ταφος των αντιπαλων,αρα να το κανουμε απο μαρμαρο που εχουμε κ τα κονε με τον Δερμιτζακη. :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να καταλαβετε τι εννοω δειτε το νεο ανφιλντ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

don PAOK έγραψε:προσωπικα και αν ειναι εφικτο θα ηθελα ο αγωνιστικος χωρος να ειναι πιο χαμηλα απ οτι τωρα.
σκαμμενος κατω. να εχει λιγες κερκιδες πιο χαμηλα απο την επιφανεια. ταφος μπουντρουμι κανονικο.
με τα καπνογονα κι αυτα ισως να θελει κανα δυο ωρες να καθαρισει ομως
Θα βάλουμε ανεμιστήρες να κοιτάνε προς τα πάνω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tad έγραψε:Ποιος μωρέ θα πάρει τον μεγάλο ΠΑΟΚ ;; Αυτός δεν έχει δεύτερο κουστούμι

Και έδιωξαν τα λαμόγια αυτό τον ανθρωπο για να σιγοντάρουν την άλλη την γλάστρα με το καπέλο. Τι έχουμε ζήσει Θεέ μου ;; Και αυτά τα λαμόγια είναι ακόμα στα ραδιόφωνα και πουλάνε πνεύμα για τον ΠΑΟΚ … αν θέλετε ονόματα σας τα αραδιάζω αμέσως … κανέναν δεν έχω ξεχάσει

Ευτυχώς έμπλεξαν με γνήσιο Πόντιο … γερό να τον έχει ο Θεός … αυτόν και την οικογένεια του
ναι ρε φιλε τι ζησαμε ταισμα θελανε τα κοπροσκυλα αλλα ο ιβαν δεν μασησε.....
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Καρακιτσαριο η παπαρένα αλλά και ο Σαββιδης είναι επιφοβος στο θέμα γούστο :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gmet έγραψε:Νομίζω ότι δημοκρατία έχουμε και υπάρχει το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης. Άλλωστε δεν το παίζω φωστήρας για διαίσθηση μίλησα που μπορεί και μακάρι να είναι λάθος. Άλλοι σκίζαν τα ρούχα τους εδώ μέσα, ότι μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρούσε το θέμα του γηπέδου. Γιατί εκτός από τον Καμμένο να κρατάει την φανέλα με το Νο12 δεν είδα κάτι άλλο...
φιλε ειναι εντυπωσιακο σε ζαπινγκ στο ραδιοφωνο ακουσα τον φαλακροκορακα και καποιους δηθεν ΠΑΟΚ η αντιπαοκ να λενε τα ιδια ακριβως με σενα ,καθαρα γαβρικη προπαγανδα ειναι δεν το καταλαβαινεις ? ακομη να μαθεις πως λειτουργει ο Ιβαν ? εδω θα ειναι και γηπεδο θα φτιαξει .....ΚΑΙ ΤΟ 2032 ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΓΑΛΑΚΙΑ .....ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΙΒΑΝ .......:lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: εντυπωσιακη ειναι επισης η ανοιχτη πλεον στηριξη του γαβροπολις στον μητσοτακη βαζοντας ολα τα στελεχη του κακ τον φαλακροκορακα στον μηχανισμο μητσοτακικης προπαγανδας ......
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

λοιπον
46701,47 μ2 Χ 0,5 συντ καλυψης = 23350 μ2
διαστασεις γηπεδου 110Χ70
βαλε 5 μ απο καθε πλευρα, ελαχιστες (εσωτερικες) διαστασεις κερκιδων 120Χ80
με πλάτος κερκιδων 25μ (συνυπολογιζομένης της κλισης)
διαστασεις εξωτερικες (120+25+25)Χ(80+25+25)=170Χ130=22100<23350 ΟΚ
μεσες πλευρες (145+120)/2=132,5 και (80+105)/2=92,5
μεση περιμετρος (132,5+92,5)Χ2=450
αν η ωφελιμη επιφανεια για καθε ανθρωπο ειναι 0,75*0,8=0,6,τοτε
χωρητικοτητα=σειρες χ μεση περιμετρος / ωφελιμη επιφ
41926=σειρες χ 450 / 0,60, αρα σειρες= 55
βαλε αρδ, βιπ κλπ παμε πανω απο 60
μας παιρνει στο υψος αλλα εχουμε υπερβαση στο πλατος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Πέμ 09 Ιουν 2022, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”