Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
το οτι την ειπε στους παικτες σιγουρα θα ναι κατοπιν ανωθεν συμφωνιας οποτε μενει κα παμε ετσι....
- Caballo Viejo
Μάλλον δεν πάει άλλο το πράγμα με το Δερμιτζάκη και μια απλή ανάλυση των δηλώσεών του δείχνει ότι δεν έχει πια ούτε καθαρό μυαλό. Λέει αστήρικτες αερολογίες, για να μην πω τίποτα άλλο και με σουτάρουν οι mods...
Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα και το κυριότερο δεν υπάρχει πνοή στην ομάδα. Κι όσο ο Δερμιτζάκης θα μένει τόσο θα μπερδεύεται η κατάσταση, διότι θα προσπαθήσει να κρατηθεί όσο μπορεί στην καρέκλα, για να μην φύγει σαν αποτυχημένος. Άσε που ο Ζ τον στηρίζει...
Θλίψη και αδιέξοδο! Απλά έτσι για την ιστορία θα θυμηθώ πως κάποια αδέρφια μας λοιδωρούσαν όταν από το καλοκαίρι επισημαίναμε ότι ο Δερμιτζάκης ήταν απελπιστικά λίγος. Τι όμως να τους πεις τώρα, που και τα δικά τους μυαλά πονάνε με τον κομποσκοινίτη.
Και που 'σαι Παύλε, εμείς δεν γουστάρουμε καθόλου...
Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα και το κυριότερο δεν υπάρχει πνοή στην ομάδα. Κι όσο ο Δερμιτζάκης θα μένει τόσο θα μπερδεύεται η κατάσταση, διότι θα προσπαθήσει να κρατηθεί όσο μπορεί στην καρέκλα, για να μην φύγει σαν αποτυχημένος. Άσε που ο Ζ τον στηρίζει...
Θλίψη και αδιέξοδο! Απλά έτσι για την ιστορία θα θυμηθώ πως κάποια αδέρφια μας λοιδωρούσαν όταν από το καλοκαίρι επισημαίναμε ότι ο Δερμιτζάκης ήταν απελπιστικά λίγος. Τι όμως να τους πεις τώρα, που και τα δικά τους μυαλά πονάνε με τον κομποσκοινίτη.
Και που 'σαι Παύλε, εμείς δεν γουστάρουμε καθόλου...
"Υπάρχουν μέρες για να συζητήσεις και να λύσεις ότι πρόβλημα υπάρχει. Δεν είναι ώρα να πεις κάτι, που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα"
Αυτή ήταν η τελευταία του δήλωση. Μήπως ήθελε να πει ότι έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του?
Αμήν παναγία μου
Αυτή ήταν η τελευταία του δήλωση. Μήπως ήθελε να πει ότι έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του?
Αμήν παναγία μου
να περάσει ο επόμενος
δυστυχώς είναι λίγος ο Δερμιτζάκης
τον συμπαθήσαμε,τον πιστέψαμε στην αρχή αλλά η ομαδα ήταν φούσκα απο τον ενθουσιασμό του καινουριου προπονητη μαλλον
απο το κακο στο χειρότερο
δυστυχώς είναι λίγος ο Δερμιτζάκης
τον συμπαθήσαμε,τον πιστέψαμε στην αρχή αλλά η ομαδα ήταν φούσκα απο τον ενθουσιασμό του καινουριου προπονητη μαλλον
απο το κακο στο χειρότερο
Αρχικά πιστέψαμε ότι βρήκαμε προπονητή μάλλον για την επόμενη πενταετία μην πω παραπάνω..
Τελικά ούτε για ένα μήνα δεν ήταν..
ΥΓ.1 Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ιταλός που έλεγε δικιά μου είναι η ομάδα που κόντραρε στα ίσια τον Άγιαξ και την Φενέρ?
Τελικά ούτε για ένα μήνα δεν ήταν..
ΥΓ.1 Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Ιταλός που έλεγε δικιά μου είναι η ομάδα που κόντραρε στα ίσια τον Άγιαξ και την Φενέρ?

Άστε το μάγκες του Σάντος ήταν η ομάδα.....Είχες προπονητή παγκόσμιας κλάσης και πήρες προπονητή χωριού..απλά τα θέματα..μετά τον Σάντος μόνο Μαρτσέλο Λίπι μπορείς να πάρεις....Καλύτερο δηλαδή...

Γκαντεμιά του,που είναι ντεφορμέ και οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ....αυτοί ντε που μας βγάλανε πέρυσι ΤσουΛου.
Στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
το γεγονος οτι κερδισαμε καποια μετρα απτον παναθηναικο σημαινει οτι ειχαμε πληρη ελεγχο του αγωνα????θα μας τρελανει?αλλο ματς εβλεπα εγω?«Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς, καθώς ο Παναθηναϊκός φυσιολογικά γύρισε πίσω. Κάναμε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε ένα πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να πάρουμε για αν μπορέσουμε να ανακάμψουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

τραγικο fail,.......η καβαλα που πεταξε 2 μπαλακια στον παο εχει καλυτερους επιθετικους απο μας????Αναφερόμενος στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: "Είναι θέμα κινήσεων μέσα στην περιοχή. Η μπάλα φτάνει εκεί που θέλουμε, αλλά από ένα σημείο και μετά μετράει και η ικανότητα των παικτών να κάνουν το κάτι παραπάνω."

ε βεβαια,ενω ο βυντρα που εβαλε γκολ απτα 40 μετρα ειναι ο ελληνας gerrardΓια τα σουτ που δεν έκανε (;) ο ΠΑΟΚ και έκανε ο Παναθηναϊκός (;): "Είναι καθαρά θέμα ικανότητας. Δε νομίζω ότι εμείς έχουμε τους παίκτες που θα ψάξουν τον χώρο για να κάνουν κάποιο σουτ."

χμ.....κατι μου θυμιζει αυτο...α ναι,την δηλωση τις προηγουμενης αγωνιστικης.... α ναι και τις παραπροηγουμενης.....α ναι και της προ-προ προηγουμενης....Για την επόμενη ημέρα : "Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε. Μετά θα συζητήσουμε. Δεν είναι ώρα τώρα να πεις κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα."
γενικα δεμιρτζακη καντην χθες.......εισαι λιγος με αυτα που κανεις,με αυτα που λες και με αυτα που δειχνεις....
Παυλο, εντελως αστοχες οι δηλωσεις περι ικανοτητας παικτων. λιγη αυτοκριτικη δε βλαπτει.