Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- kataramenos5
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Ενα θα πω.
Εχει παντρευτει προσφατα, και εννοω το 2011.
Εχει παντρευτει προσφατα, και εννοω το 2011.
Johann4 έγραψε:νομιζω ο τιτλος απο το κειμενο του τρανσφερ «Πενθογεννημένος» πρεπει να ενοει τον μπαγεβιτς που ειναι συνεχεια σαν να ειναι σε πενθος
Οποιος βρηκε την απαντηση, να μας την πει και μας, γιατι δεν κοιμαμαι τα βραδια! 
Ρε παιδια για να καταλαβω τι παιζει με το πανηγυρακι εδω μεσα, ο γυναικας του προεδρου ανακοινωνει μεταγραφες ή συζητησεις; Γιατι ως τωρα εχουμε παρει 2-3 παικτες ετσι οπως τα λεει. Επισης τι υποτιθεται οτι ειναι; Καποιο μελος της διοικησης που ηταν σε μια αλλη ζωη ο Ηρακλης Πουαρο και γουσταρει να βαζει Riddles?
Ρε την παλευετε;!;
Ρε την παλευετε;!;
Αδερφε, λιγα τα λογια για την γυναικα του προεδρου μας!
Πριν 2 χρονια που εγραφε γριφους ο τρανσφερμανιακ, ειχε πεσει μεσα σε ΟΤΙ και να εγραψε...
Τι παιζει με αυτον, κανεις δεν ξερει

Πριν 2 χρονια που εγραφε γριφους ο τρανσφερμανιακ, ειχε πεσει μεσα σε ΟΤΙ και να εγραψε...
Τι παιζει με αυτον, κανεις δεν ξερει
- PAOKfanAthens
Και γω γεννηθηκα 4 Οκτωβριου!Μηπως με κλεισανε και δεν το ξερω?
- DonConstantino
αντε πειτε να τελειωνουμε
εχουμε και μια εξεταστικη για να διαβασουμε...
εχουμε και μια εξεταστικη για να διαβασουμε...
Έχω γεννηθεί 4 Οκτώβρη.
Μένω Κρήτη που αποτελεί μακρινό νησί για τους θεσσαλονικιους.
Επιπλέον καλυπτω τα κριτήρια κ του αλλού γριφου ότι από μικρό με φώναζαν Βούλγαρο οι κομπλεξικοι γαυροβαζελοι του νησιού κ η πρώτη ομάδα που έπαιξα φορούσε ασπρομαυρα.
Το μόνο κακό είναι ότι παίζω χαφ οπότε βιτολο το μπουλο.
Μένω Κρήτη που αποτελεί μακρινό νησί για τους θεσσαλονικιους.
Επιπλέον καλυπτω τα κριτήρια κ του αλλού γριφου ότι από μικρό με φώναζαν Βούλγαρο οι κομπλεξικοι γαυροβαζελοι του νησιού κ η πρώτη ομάδα που έπαιξα φορούσε ασπρομαυρα.
Το μόνο κακό είναι ότι παίζω χαφ οπότε βιτολο το μπουλο.
PAOKfanAthens έγραψε:Και γω γεννηθηκα 4 Οκτωβριου!Μηπως με κλεισανε και δεν το ξερω?
και η κορη μου !!!! λες να κερδισαμε τιποτα????
Ρε σεις αμα το βρήκατε στείλτε κανα πμ έστω έχουμε και δουλειές άλλες όλη μέρα με τον transfer ασχολουμαι..
ΥΓ: Θα μαι καλό παιδί δε θα το πω πουθενά
ΥΓ: Θα μαι καλό παιδί δε θα το πω πουθενά
ο κόσμος διψάει για μεταγραφές και σενάρια,λες και δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε και όλοι ψάχνουν να δουν ποιον ή πως θα κινηθούμε μεταγραφικά!
προσωπικά όταν τελειώνει η σεζόν δεν ασχολούμαι με μεταγραφές και ειδικά με φιλικά! πολλές φορές την έχω πατήσει και δεν την ξαναπατάω!
Υ.Γ.προπονητή χθες!
προσωπικά όταν τελειώνει η σεζόν δεν ασχολούμαι με μεταγραφές και ειδικά με φιλικά! πολλές φορές την έχω πατήσει και δεν την ξαναπατάω!
Υ.Γ.προπονητή χθες!
O Dusan Bajevic απευθύνετε στο ημερολόγιο του και λέει:
«Αγαπητό μου ημερολόγιο. Μπορεί να ζω μέσα στα πλούτη, να ζω μέσα στην χλιδή, στα καλύτερα, ωστόσο ο μεγάλος μου πόνος είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσω.
Γι' αυτό και η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τίτλοι! Θυμάμαι σαν χθες την ημέρα που γεννήθηκε. Velež Mostar, SFR Yugoslavian Cup: 1986 (ο πρώτος τίτλος του)
Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης (του πρώτου τίτλου του), ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!
Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα (από το 1986) για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.
Ήρθε νέο πένθος. Ήρθε το μαύρο...
Σαν αυτό που φοράει ο ΠΑΟΚ στην φανέλα του...»
Από το 1986 ξεκίνησε η θλίψη και το μαύρο γιατί το τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν το 1985!
Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!Μάλλον ο Δώνης απομακρύνεται, μάλλον ο Κωσταντινίδης έπεισε τον Ζαγορ. Ίσως δεν είναι τυχαία και η επιλογή του προπονητικού κέντρου που θα κάνει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του.
http://www.soccerplus.gr/article/makis- ... helei-paok
«Αγαπητό μου ημερολόγιο. Μπορεί να ζω μέσα στα πλούτη, να ζω μέσα στην χλιδή, στα καλύτερα, ωστόσο ο μεγάλος μου πόνος είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσω.
Γι' αυτό και η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τίτλοι! Θυμάμαι σαν χθες την ημέρα που γεννήθηκε. Velež Mostar, SFR Yugoslavian Cup: 1986 (ο πρώτος τίτλος του)
Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης (του πρώτου τίτλου του), ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!
Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα (από το 1986) για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.
Ήρθε νέο πένθος. Ήρθε το μαύρο...
Σαν αυτό που φοράει ο ΠΑΟΚ στην φανέλα του...»
Από το 1986 ξεκίνησε η θλίψη και το μαύρο γιατί το τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν το 1985!
Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!Μάλλον ο Δώνης απομακρύνεται, μάλλον ο Κωσταντινίδης έπεισε τον Ζαγορ. Ίσως δεν είναι τυχαία και η επιλογή του προπονητικού κέντρου που θα κάνει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του.
Varvatos έγραψε: Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!
Ας τον πληρώσει ο Μάκαρος και ας έρθουν μαζί στη ΠΑΟΚΑΡΑ...Μαζι με Αμπντουν, Ντουγκλαο, Ονουατσι.
Ανοιγμα σε νέα προσωπα δε θελαμε?