5. Pablo Gabriel García Pérez
- Pegasus1589
Re: Pablo Garcia
Καλή η προπαγάνδα τους. Έφαγε 3 γεμάτες κλωτσιές αλλά φωτό μόνο απ'το στιγμιότυπο που βαρά ο Γκαρσία. Κάτι είπε και για "νεύρα" ο εκφωνητής, φέτος θα βγάζουν κόκκινη στις πορδές του Γκαρσία. Να συγκρατούνταν στην τελική!
- LittleJohn
Ο καλυτερος μας παιχτης μαζι με τον Τσιριλο σημερα,κατα τη γνωμη μου.Ειναι σε φανερα καλυτερη φυσικη κατασταση απο περσι και τρεχει περισσοτερο,και σημερα περασε μπροστα ενα σωρο μπαλιες-φαρμακι
- PAOKfanAthens
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
τωρα αν ειναι αληθεια αυτα για τις 300.000 ουτε τη φανελα του με αυτογραφο δεν μπορουν να παρουν
τωρα αν ειναι αληθεια αυτα για τις 300.000 ουτε τη φανελα του με αυτογραφο δεν μπορουν να παρουν
Ο τελευταιος χρονος εξαγοραζεται χωρις να μας ρωτησουν νομιζω...με κπ ποσοστο του ισχυοντος συμβολαιου
Αυτό ισχύει μόνο αμα υπάρχει τέτοια ρήτρα στο συγκεκριμένο συμβόλαιο. Δεν είναι γενικός κανόνας
Νομίζω ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο γρήγορη.
Για να γίνει πιο γρήγορη πρέπει να παίξει 4-4-2.
Σε τέτοιο σύστημα δυστηχώς ο μεγάλος Παμπλο δεν χωρά.
Αν η ομάδα έχει την δυνατότητα να δίνει 600000ευρώ για μια επιλογή 15-20 παιχνιδιών τον χρόνο έχει καλώς...
Κατά την γνώμη μου με 1 εκ ευρώ από το μπάτζετ (650 απολ Γκαρσία+350 από μεταγραφή) έχεις την δυνατοτητα να πάρεις παιχταρά στα χαφ.
ΥΓ.1 Το γράφει άνθρωπος που στα 32 έχει αφισες με τον Πάμπλο και μπλούζες στο ονομά του.
ΥΓ.2 Η καρδιά μου, όπως και στους περισσότερους θέλει το πρώτο σενάριο, το μυαλό και το καλό της ομάδας μάλλον το δευτερο
Για να γίνει πιο γρήγορη πρέπει να παίξει 4-4-2.
Σε τέτοιο σύστημα δυστηχώς ο μεγάλος Παμπλο δεν χωρά.
Αν η ομάδα έχει την δυνατότητα να δίνει 600000ευρώ για μια επιλογή 15-20 παιχνιδιών τον χρόνο έχει καλώς...
Κατά την γνώμη μου με 1 εκ ευρώ από το μπάτζετ (650 απολ Γκαρσία+350 από μεταγραφή) έχεις την δυνατοτητα να πάρεις παιχταρά στα χαφ.
ΥΓ.1 Το γράφει άνθρωπος που στα 32 έχει αφισες με τον Πάμπλο και μπλούζες στο ονομά του.
ΥΓ.2 Η καρδιά μου, όπως και στους περισσότερους θέλει το πρώτο σενάριο, το μυαλό και το καλό της ομάδας μάλλον το δευτερο
οπως ειπε και ο eliask ενα εκατομυριο ευρω μειον στο μπατζετ θα εχουμε αν πουληθει ο γκαρσια.
με δεδομενη την αποκτηση του βιτολο αλλα και την πληθωρα παιχτων που μπορουν να παιξουν αμυντικα χαφ εγω πιστευω οτι θα ειναι μαλλον θετικο να πουληθει.
γιατι τα λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα πανε σε παιχτη που θα παιζει σε αλλη θεση που εχουμε οντως αναγκη
σημερα ο ΠΑΟΚ εχει εξαρια η παιχτες που ειναι περιπου εξαρια τους
βερον,γκαρσια,σορλεν,φωτακη,αμπουμπακαρι,βιτολο
και ειναι παρα πολλοι για μενα
αντιθετα δεν εχουμε ουτε εναν δευτερο επιθετικο ας πουμε.
ενω εχουμε και ενα μετριο δεκαρι τον ιβιτς και τους σορλεν φωτακη που μπορουν να παιξουν εκει αλλα δεν ειναι η θεση τους.
ειναι πολυ καλος παιχτης ο γκαρσια αλλα για μενα τα εξαρια περισσευουν
με δεδομενη την αποκτηση του βιτολο αλλα και την πληθωρα παιχτων που μπορουν να παιξουν αμυντικα χαφ εγω πιστευω οτι θα ειναι μαλλον θετικο να πουληθει.
γιατι τα λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα πανε σε παιχτη που θα παιζει σε αλλη θεση που εχουμε οντως αναγκη
σημερα ο ΠΑΟΚ εχει εξαρια η παιχτες που ειναι περιπου εξαρια τους
βερον,γκαρσια,σορλεν,φωτακη,αμπουμπακαρι,βιτολο
και ειναι παρα πολλοι για μενα
αντιθετα δεν εχουμε ουτε εναν δευτερο επιθετικο ας πουμε.
ενω εχουμε και ενα μετριο δεκαρι τον ιβιτς και τους σορλεν φωτακη που μπορουν να παιξουν εκει αλλα δεν ειναι η θεση τους.
ειναι πολυ καλος παιχτης ο γκαρσια αλλα για μενα τα εξαρια περισσευουν
Απλά είναι τα πράγματα.
Πώληση Γκαρσία = 1.000.000
Οπότε το ερώτημα είναι,
6άρι Γκαρσία ή 10άρι Μπαστούρκ?
Διαλέγετε....
Πώληση Γκαρσία = 1.000.000
Οπότε το ερώτημα είναι,
6άρι Γκαρσία ή 10άρι Μπαστούρκ?
Διαλέγετε....
- Pegasus1589
Αν δε γουστάρετε τον Γκαρσία επειδή πέρσι έκανε μανούρες, δεν είναι ανάγκη να επικαλείστε νούμερα που τα έχει ήδη υπολογίσει η ΠΑΕ.