george188 έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 00:45
PaokCuba4 έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 00:34
Αυτός ο παίκτης με έχει προβληματίσει πολύ και λόγω νοοτροπίας δεν ξέρω εάν θα είναι σωστή μια ενδεχόμενη παραμονή του.
Για το σερβίς και το μπλοκ συμφωνώ. Όμως πρέπει να δούμε και την υποδοχή μας περισσότερο, γιατί φέτος δεν ήταν εικόνα αυτή. Και η καλή υποδοχή θα δώσει βάσεις για επιτυχίες.
Τρομάζω επίσης και στην πάσα, καθώς δεν έχουν κάνει ούτε μια σωστή επιλογή εδώ και μια δεκαετία με εξαίρεση τη σεζόν 2021-2022 με τον Ουολς που τελικά μας τύφλωσε την επόμενη χρονιά.
Ο ουολς μπροστα σε αυτον τον γαλιωτο ειναι οαση. Δεν εχω τεχνικες γνωσεις στο βολει αλλα παρακολουθω την ομαδα (μεσω τηλεορασης και γηπεδου οσο μπορω) απο εποχες αρμενακη καρυπιδη (αν δεν κανω λαθος στα ημιτελικα τοτε με βαζελο) . Θυμαμαι να πανγηριζω επισης τρελα σε αλλη σεζον το διπλο μεσα στον αρη με ογιανσιβου με το τρελο σερι απο 14-7 σε 16-18. Ο πλικας μπροστα στον γαλιωτο μ φαινοταν οαση, ισως αδικω τον μαρκο αλλα αυτη η πασα μονιμα διπλα στο φιλε με κανει εξαλλο
Το τρελό διπλό στα Βασιλικά τη σεζόν 2009-2010 όπου ο Ογιανσίβου έκανε αυτό το παλαβό και έστειλε να διαλύω το φροντιστήριο από τα πανηγύρια.
Φυσικά και δε ξεχνιέται η πρώτη φορά που φτάσαμε να κάνουμε κάτι φοβερό με Χάνσεν, Σεφτιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Για να είμαι ειλικρινής ο Ουολς του 2022-2023 ήταν ό,τι χειρότερο πέρασε σε πάσα. Άμα ο Γαλιώτος έκανε αυτά που έκανε τότε ο Καναδός, παίζει και να φυγαδευόταν από την Ελλάδα.
Συμφωνώ απόλυτα για Πλικα. Μια χαρά παίκτης ήταν και πάντα βοηθούσε.
Το πρόβλημα με τον Γαλιώτο είναι ότι εάν στραβωσει η υποδοχή δεν μπορεί να παίξει σωστά. Και το χειρότερο, δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα με άλλους παίκτες πέρα του διαγωνίου. Και εκεί είναι και το μεγάλο του πρόβλημα, που ουσιαστικά τον περιορίζει σε έναν μέτριο πασαδόρο.