Boogeyman..
Πλέον είναι πιο εύκολο να πάρουμε τον μπασκετμπολίστα Μητογλου από τον βαζελο παρά τον ποδοσφαιριστή.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πώληση Καμαρά - Αγορά Μπιάνκο δεν το παίρνω μόνο εγώ και εσύ αλλά και η ΠΑΕ, χαζοί δεν είναι. Χάνεις σε ύψος όμως σε συνδιασμό με την έλευση Ζαφείρη, κάτι που είναι θέμα για τον προπονητή, θεωρητικά φυσικά γιατί το ύψος του Καμαρά φέτος δεν φάνηκε και ιδιαίτερα.embuji έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:06 Μολις πηρε το εργο για την Νεα Τουμπα. Ενα εργο αξιας 200 χαρτιων. Αν ειναι να ΠΟΥΛΗΣΕΙ για να φερει, ας πουλουσε την ΠΑΕ.
Η ομαδα ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ οτι θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα φορ και ενα στοπερ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Οχι τιποτα ελευθεροδανεικο-τσαλακωμενοι. Πρεπει επιτελους να γινει μια επενδυση στο ροστερ. Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επενδυση και οχι να πουλαμε οτι ασημικο καλο εχουμε.
Η μονη μπιζνα σε θεμα αγοραπωλησιας που εγω προσωπικα θα ελεγα οτι ειμαι 100% οκ ειναι πωληση καμαρα και αγορα μπιανκο ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
Από την άλλη τελειώνει και το συμβόλαιο του Οζντοεφ, αν δεν τον ανανεώσεις ποντάρεις εκεί σε παίκτη με ύψος.
Άχτι το έχω όμως ρε γαμώτο μια χρονιά να μην ψάχνουμε για παίκτη στα χαφ.
- Kabamaru11
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Κρα κανεις να μπει ο Μπαρκαρουτσος να σε κραξει για Κιτσιου.omerta76 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:24 Λίγο έλεος με τον Σταφυλίδη, πρώην ποδοσφαιριστής που ασχολείται με άλλα πράγματα εδώ και χρόνια, έλεος όμως. Σε λίγο θα θυμηθούμε και τον Κίτσιου