Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από nunies4 »

Τα λεμε ολα τοσο ευκολα...Αλλαξε σχηματισμο. Λες και ειναι ενα κουμπι.
Τι λεγαμε για την Μπριζ Πεμπτη βραδυ; Ποσο δουλεμενη και καλοκουρδισμενη ειναι και πως βγαζει αυτους τους αυτοματισμους με κλειστα ματια.
Ε το ιδιο ακριβως ισχυει και για τον ΠΑΟΚ ρε παιδια. Στην μικρογραφια που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα. Η ομαδα δουλευεται ολη την σεζον με ενα σχημα και με ενα τροπο ποδοσφαιρου. Και ειναι τοσο καλα δουλεμενη που χωρις φορ εχει φτασει καπου τα 120+ γκολ, πρωτη στο πρωταθλημα, κοιμηθηκε ο θεος και δεν πηγε τελικο κυπελου και στους 8 της Ευρωπης.
Πως να αλλαξεις κατι το οποιο οι παικτες σου το δουλευουν μια ολοκληρη χρονια και το εχουν αφομοιωσει σαν την παλαμη τους;
Για οτι εγινε την Πεμπτη η εξηγηση καμια φορα ειναι πολυ απλη. Πεσαμε πανω σε μια ΠΟΛΥ ανωτερη ομαδα.
Το μονο που μπορεις να του πεις σαν κριτικη ειναι γιατι δεν χαμηλωσε σε μετρα οταν ειδε οτι την ομαδα αυτη δεν μπορουμε να την ματσαρουμε. Αλλα και αυτο να εκανε εγω πιστευω οτι κατα 90% παλι δεν θα παιρνουσαμε.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

ό,τι και να σφιξεις, η συνοχή της ομάδας είναι σαν μια αλυσίδα. Εαν υπάρχει αδύναμος κρίκος, σπάει και δέχεσαι πίεση. Με τους Βέλγους, είτε λόγω ίωσης, είτε λόγω ταχύτητας, είτε λόγω ποιότητας...το κέντρο μας ήταν σουρωτήρι.

Αυτο δεν μπορούσε να το αλλάξει ούτε ο Χουντινι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

βρε όλα καλά τα λέτε. το ερώτημα είναι ότι όταν βρίσκεις μια δυσκολία ψάχνεις να βρεις την λύση του. έκανε κάτι?
γιατί θα πρέπει σε όλα να έχουμε μια δικαιολογία και μια υπόθεση ότι και να αλλάζαμε δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα?
να άλλαζε τουλάχιστον η εικόνα. γιατί αυτό δεν ήταν εικόνα.
αρκετοί το έχετε αναφέρει.
είχε τον χρόνο. βλέπει στο πρώτο μισάωρο τι γίνεται και δεν κάνει τίποτα. όλα τα υπόλοιπα που λέτε περί συνοχής και ότι η ομάδα δουλεύει ένα σύστημα και έτσι έχουν μάθει να παίζουν είναι ελαφριά......

δύσκολο ήταν να ζητούσε από τον μουργκ να πάρει λίγα μέτρα πιο πίσω, ε? δεν το έχει δουλέψει, ε?
ήθελε μεγάλη έμπνευση και διορατικότητα να καλύψει την τρύπα πίσω, στα αριστερά που έβγαιναν τρεις έναντι ενός του δικού μας όττο? ε? δύσκολο ήταν να πάρει ένας την εντολή να καλύπτει εκείνα τα μέτρα? έπρεπε να έχει δουλευτεί κανένα τρίμηνο στις προπονήσεις?
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Δεν ειναι ρε παιδια και πυρηνικη φυσικη το ποδοσφαιρο, αν ηταν ετσι οπως τα περιηραφετε μερικοί, θα επρεπε οι ποδοσφαιστες ολου του κοσμου να εχουν iq 200!!
Δηλ ο αλμειδα πως παρουσιασε απο τον πρωτο μηνα του, ενα τελειως διαφορετικο ποδόσφαιρο απο τον προκατοχο του κ μαλιστα με πολλες νεες (ποιοτικες βεβαια) προσθηκες ποδοσφαιριστων; ποτε προλαβαν αυτοι να μαθουν το νεο συστημα;
Ο μεντιλιμπαρ πως μεταμορφωσε το γαβρο σε ενα μηνα;
Αυτος της μπριζ, τι σκατα αλλαξε σε 15 μερες κ μεταμορφωσε την ομαδα;
Αυτός ο τουρκος του βαζελου πως αλλαζει συνεχως σχηματισμούς σε καθε παιχνίδι;

Κατι χανω σιγουρα κ δεν καταλαβαινω, ισως βεβαια το οτι δεν ξερω απο προπονητικη αλλα
οι αλλοι πως το κανουν;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τους πήγε τους Βέλγους πάντως κ δεν το λέω σαν δικαιολογία.

Χθές στο Σίτυ - Τσέλσι κ οι δύο ομάδες πήγαν να βγάλουν 4-5 φάσεις σαν αυτές των γκολ της Μπριζ.

Μια εσκαγε ανάποδα η μπάλα, μια λίγο βαρύ κοντρόλ, μια ξέρω κ εγώ τι κάτι χαλούσε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με αυτούς τους παίκτες που έχει και με τόσες ατυχίες που μας βρήκαν (ημιτελικός κυπέλλου με ευθυγράμμιση των πλανητών, ιώσεις στο πιο κρίσιμο σημείο της περιόδου), δεν λες και λίγα αυτά που πέτυχε.
Τον χειμώνα δεν βοηθήθηκε, ένα μόνο παίκτη του έφεραν και αυτόν να προέρχεται από μακρά αποχή. Παίζει με ένα μόνο αριστερό εξτρέμ 36 ετών. Παίζει χωρίς ουσιαστικά σέντερ φορ.
Η απορία που έχω είναι: ενέκρινε αυτός τους αργούς μέσους τύπου Οζντόεφ, τον έχοντα θλάση Μ.Α., τον Σαμάτα, ήταν δικές του επιλογές; Αν όχι, γιατί δεν αντέδρασε; Γιατί δεν ζήτησε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ άλλη μία τουλάχιστον προσθήκη πριν ανανεώσει; Όταν δεν πήραμε φορ τον χειμώνα είπε πως δεν χρειάζεται και θα στηρίξουμε τον Τζίμα. Μάλλον δεν έγινε αυτό.
Τέλος πάντων, το ότι φτάσαμε στους 8 περνώντας πρώτοι και αήττητοι από τον όμιλο με ρεκόρ βαθμών (16), πιο δύσκολο από τον προπερσινό και με Άιντραχτ σε αυτόν, είναι κάτι που ούτε τολμούσαμε να το φανταστούμε το καλοκαίρι. Μείναμε εκτός τελικού κυπέλλου από σατανικά συμβάντα και διεκδικούμε το πρωτάθλημα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται ότι μπορεί να το πάρουμε για ποδοσφαιρικούς και μη λόγους. Ας στηρίξουμε προπονητή και παίκτες και να κάνουμε σφαιρική κριτική και πολύ αυστηρή αν πάνε πολύ στραβά τα πράγματα, μόλις λήξει η σεζόν.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Συμφωνω,
Πετυχε περισσοτερα απο αυτα που περιμεναμε
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ αλλα,
θα ηθελα να ειναι κ πιο ευελικτος απο αγωνα σε αγωνα, αλλα κ κατα τη διαρκεια καποιων αγωνων οταν βλεπει οτι κατι στραβωνει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν στηρίζουν γιατί δεν τους αρέσει ο προπονήτης ή κάποιος άλλος.
η πλειοψηφία στηρίζει το γκρουπ. οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε την δουλειά του λούτσε.
εμπιστευόμαστε και στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια.

πρέπει να καταλάβετε ότι όταν σχολιάζουμε θέματα δεν σημαίνει ότι επιθυμούμε διαγραφές, φευγιά, απολύσεις.
ταινία κινηματογράφου βλέπεις και μετά κάτι θα σχολιάσεις.
πόσο περισσότερο όταν μιλάμε για κάτι που είναι κομμάτι της ζωής μας με καθημερινή απασχόληση.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν στηρίζουν γιατί δεν τους αρέσει ο προπονήτης ή κάποιος άλλος.
η πλειοψηφία στηρίζει το γκρουπ. οι περισσότεροι αναγνωρίζουμε την δουλειά του λούτσε.
εμπιστευόμαστε και στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια.

πρέπει να καταλάβετε ότι όταν σχολιάζουμε θέματα δεν σημαίνει ότι επιθυμούμε διαγραφές, φευγιά, απολύσεις.
ταινία κινηματογράφου βλέπεις και μετά κάτι θα σχολιάσεις.
πόσο περισσότερο όταν μιλάμε για κάτι που είναι κομμάτι της ζωής μας με καθημερινή απασχόληση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντάξει ρε παιδιά ότι δεν είναι ο πιο συμμετοχικός προπονητής εν ώρα αγώνα το ξέρουμε. Δεν το ανακαλύπτουμε τώρα.
Από την άλλη βέβαια 1.000.000 φορές με έναν προπονητή που δουλεύει με μια μεθοδολογία που σε φτάνει πάντα κοντά (η γύρω) από τα φετινά αποτελέσματα, παρα κάποιον που σε κάποιους αγώνες θα έχει προπονητικές εκλάμψεις αλλά η διάρκεια θα είναι αμφίβολη.
Θα μου πεις δεν μπορείς να τα βρεις και τα δύο; Δεν ξέρω. Μπορείς;
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

nunies4 Δεν υπάρχει ο τέλειος προπονητής και ακόμα και αν υπάρχει δεν θα έρθει σε εμάς, ακόμα και ο Mendilibar που λέτε σε 14 παιχνίδια έχει 4 ήττες, αν στατιστικά σε 50 παιχνίδια έχει πάνω από 10 ήττες θα τον σουτάρουν και αυτόν. Επίσης παίζει ρόλο και η προσωπικότητα του προπονητή, δηλαδή αν είχες τον Μουρίνιο θα έβγαινε στην συνέντευξή τύπου και θα έκραζε την διοίκηση που δεν του έφερε τις μεταγραφές που ζήτησε και από εγωισμό δεν θα καθόταν να προσαρμοστεί στο ρόστερ καθόλου. Κάποτε ο Μπαγεβιτς για να πάει σε μία ομάδα ζητούσε εγγυήσεις όπως πολλοί προπονητές. Ο συγκεκριμένος είναι ότι καλύτερο για τον Ιβαν. Ο Φερέιρα βγήκε και έλεγε ότι δεν έχω το ροστερ που είχε ο Λουτσέσκου όταν πήρε το πρωτάθλημα. Επίσης παίζει ρόλο και τι κάνει και ο ανταγωνισμός. Την χρονιά που πήρες το πρωτάθλημα ο βαζελος ήταν με χατζητσοβανι και μπουζουκι για τεσσάρες , η κουλα ήταν μία βαριά αργή ομάδα αμυντικογενής, ο γαύρος ήταν για κλάματα μέχρι και οι ίδιοι οι γαύροι το λέγανε. Ο ρουλης ήταν με κάτι δελιζησιδες στην αμυνα κτλ. Και εσύ είχες το μεγαλύτερο μπατζετ. Τώρα τι κάνεις εσύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Περιμένεις τον προπονητή να βγάζει λαγούς και καινούργιους παίχτες κάθε χρόνο να τους πουλάς.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω τρια χρονια διαβαζω οτι φταιει το ροστερ
Τρια χρονια για τις διοικητικες δυσλειτουργιες, για την αναποδη διαιτησια, για την ατυχια κ αλλα πολλα, π εχουν βαση σε καποιο βαθμο, οχι ολιστικα

Γιατι να ανανεωσει για αλλα 3 χρονια σε μια ομαδα π δεν τον στηριζει μεταγραφικα οπως λετε?
Αφου βολευεται με αυτη την κατασταση, δεν αντιδρα, δεν εκθετει αυτους π δεν κανουν τη δουλεια τους διοικητικα - μεταγραφικα, τοτε ειναι κ αυτος μερος του προβληματος κ θα δεχτει την κριτικη

Ξεχωρα απο τις δικες του προσωπικες επιλογες κ τα λαθη, π ειναι παρα πολλα

Εχω βαρεθει να ακουω όλες τις απιθανες δικαιολογιες, για τον αλαθητο προπονητη Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι αλλά ποιού "προβλήματος";
Του προβλήματος που μας έχει κάθε χρόνο πέριξ της διεκδίκησης τίτλων, με πορείες στην Ευρώπη και απόλυτα ανταγωνιστικούς σε όλα τα επίπεδα;
Τέτοια "προβλήματα" καλοδεχούμενα. Μακάρι κάθε χρόνο.
Έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω.
Η την αναφορά μας
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Special 4 Ποιος είπε ότι έχει το Αλάθητο . Αλλά την δεδομένη στιγμή το να μπεις σε μία συνεχή προπονητολογία και να τους αλλάζεις συνέχεια μπορεί να σου έρθει μπούμερανκ και να βγεις και 5ος στο τέλος. Άρα δεν σε συμφέρει , καλύτερα στο παραλίγο παρά ντου από παντού. Δεν μπορείς να απαιτείς να παίξει κάτι που δεν το ξέρει. Δηλαδή πάνε στην παραλία στην νέα παραλία σε παρακαλώ , πάει εκεί συχνά ο Κωσταντινιδης για ποδήλατο . Πάνε μίλα τον και πες του όλα αυτά που λες εδώ Θα σου πει εμείς έτσι δουλεύουμε. Δεν παίζουμε 3 5 2 . Αν δεν σου αρέσει πάρε άλλον προπονητή αυτός έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Εγώ θα ήθελες να είμαι στην δουλειά σου πάνω από το κεφάλι όλη την ώρα και να κάνω κριτική και να σου λέω γιατί κάνεις αυτό και δεν κάνεις το άλλο. Θα μου πεις παράταμε εγώ έτσι δουλεύω αν δεν σου άρεσει πάνε βρες άλλον.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ο ΠΑΟΚ του παραλιγο, της τεταρτης περυσινης θεσης, των 2 χαμενων τελικων κυπελλου, των 12+ βαθμων απο την πρωτη θεση, π δεν μπορει να κερδισει το ρουλη, π τρωει 4 απο το γαυρο στην Τουμπα, π δεν μπορει να κερδισει την ξαδερφη, ειναι προβλημα για τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη

Οσοι βολευονται με αυτη την κατασταση, δικαιωμα τους

Εγω θελω περισσοτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”