70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Мир έγραψε:Θελει ****** οποιος αποφάσισε οτι δεν θελουμε 3ο φορ γιατι υπαρχει ο Τζιμας, αλλα παιζει μονιμα ο ανέτοιμος Σαμάτα.

Καποτε πρεπει να το περνεις αποφαση οτι δεν βγαινει μια επολογη και να κλεινεις την αγωνίστηκη χασούρα. Ας κανουν ΑΜΚ να θα καλυψουμε την χασουρα για οτι αποζημιωση ζητήσει.

Αν είναι δυνατόν. ΕΛΕΟΣ!

Mod Team

Σιγά μην τον πετάξουμε σε πεινασμένα λιοντάρια.

Έξι ώρες εκτός.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Να πάει κάποιος να τον πάρει μια αγκαλιά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εγω απτην μερια της διοικησης θα τερματιζα για παντα την συνεργασια με το συγκεκριμενο γραφειο/μανατζερ που εκλεισε την μεταγραφη, μιλαμε για ανθρωπους που θελαν το κακο μας.

Αλλα σαν υποψηφιος παικτης, θα εκλεινα συνεργασια με τον μανατζερ του Σαματα με κλειστα ματια. Απτην στιγμη που καταφεραν παικτη ερασιτεχνικου να του φτιαξουν βιογραφικο σε Ελλαδα και Τουρκια,εναν τιμιο παικτη μπορει να τον πουλησουν στην Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

Τους βγαζω το καπελο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ατομικά δεν αξίζει να σχολιάσεις τίποτα πλέον

Το θέμα είναι ότι πάμε για 12+? παιχνίδια αίμα και άμμος τα οποία ΔΕ βγαίνουν μόνο με Μπράντον και Τζήμα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Alastor έγραψε:Εγω απτην μερια της διοικησης θα τερματιζα για παντα την συνεργασια με το συγκεκριμενο γραφειο/μανατζερ που εκλεισε την μεταγραφη, μιλαμε για ανθρωπους που θελαν το κακο μας.

Αλλα σαν υποψηφιος παικτης, θα εκλεινα συνεργασια με τον μανατζερ του Σαματα με κλειστα ματια. Απτην στιγμη που καταφεραν παικτη ερασιτεχνικου να του φτιαξουν βιογραφικο σε Ελλαδα και Τουρκια,εναν τιμιο παικτη μπορει να τον πουλησουν στην Μαντσεστερ Γιουναιτεντ.

Τους βγαζω το καπελο
Ο ιδιος μανατζερ εφερε και τον Μπαμπα
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Ρε αγόρι μου, ζήτα από καμιά μάγισσα της Τανζανίας έναν εξορκισμό ή τουλάχιστον ξεμάτιασμα!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Το παιδί εμφανώς δεν είναι καλά . Ας καθήσει λίγο απ΄εξω, μήπως στανιάρει, κοουτς ψυχολογίας έχουμε από φέτος, το καλοκαίρι ας δουν τί θα κάνουν. Δεν νομίζω οτι πρέπει να τον αποτελειώνουμε εμείς. Σίγουρα παίρνει κλίμα απο μμε και οπαδούς με κάποιον τρόπο. Ας μην είμαστε κανίβαλοι
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μια χαρά, τώρα που ανοίγει η σεζόν στη Χαλκιδική.
Για μπάλα, δεν το έχει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χωρικός έγραψε:Το παιδί εμφανώς δεν είναι καλά . Ας καθήσει λίγο απ΄εξω, μήπως στανιάρει, κοουτς ψυχολογίας έχουμε από φέτος, το καλοκαίρι ας δουν τί θα κάνουν. Δεν νομίζω οτι πρέπει να τον αποτελειώνουμε εμείς. Σίγουρα παίρνει κλίμα απο μμε και οπαδούς με κάποιον τρόπο. Ας μην είμαστε κανίβαλοι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ειναι θεμα ικανοτητας ειναι θεμα ψυχολογιας.Δε γινεται να το χασεις αυτο οσο ασχετος και να σαι.Το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δε μπορει να περιμενει αν θα του περασει.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Alastor έγραψε:Εγω απτην μερια της διοικησης θα τερματιζα για παντα την συνεργασια με το συγκεκριμενο γραφειο/μανατζερ που εκλεισε την μεταγραφη, μιλαμε για ανθρωπους που θελαν το κακο μας.

Τους βγαζω το καπελο
Δεν σε αναγκάζει κανένας μάνατζερ να φέρνεις σαματιδες, ο ίδιος μάνατζερ έχει και τον μπαμπα που είναι από του σ καλύτερους παικτες της ομάδας. Το ότι 5 χρόνια δεν έχουμε βρει ένα φορ της προκοπής μόνο τα οι μανατζερς δεν φταίνε αδερφε
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μου θύμισε φάση Άκπομ. Δεν νομίζω ότι γυρνάει αυτό φέτος. Σωστός ο Χωρικός, αλλά μειοψηφία δυστυχώς.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

4 χρόνια μέλος, δεν ξέρεις ότι αυτό απαγορεύεται;

Mod Team
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Έχει γκόμενα το παλικάρι; Μήπως να του βρούμε καμία, να πάρει τα πάνω του;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τους βγαζω το καπελο
Ειναι το γραφειο του Μπαμπα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”