Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει εδω και καιρο με Μποτο και γενικα ολη αυτη την φαση του στραβωματος,αλλα να τον χαρακτηριζεις ραπτοπουλο ειναι πολυ χοντρο.....πολυ χοντρο.Δεν του αξιζει κ ας διαφωνω τωρα τελευταια μαζι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 27 Ιαν 2023, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ωραία κίνηση ο Κεντζιόρα! Ένεση προσωπικότητας, εμπειρίας και ποιότητας στα μπακ!
Η μόνη ανησυχία είναι μην πιάσουν τον Σάστρε τα ψυχολογικά του, πάνω που πήρε τα πάνω του. Δεν έχει δείξει να αντιδράει θετικά σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού για την θέση του...
Έχει λογική η μη κίνηση για παίχτη αριστερά, κατ εμέ. Καλύτερα το καλοκαίρι να αναζητηθεί κάτι ιδιαίτερο και ποιοτικό στο αριστερό μπακ, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου και περισσότερες επιλογές!
Φέρτε και έναν φορ και είμαστε μια χαρα μέχρι το καλοκαιράκι!
Τα ψυχολογικα μαλλον θα τα εχει ο Ραφα..
Παιζει και αριστερα ο Κετζιορα? Ή εννοεις πως θα παει αριστερα ο Σαστρε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φερτε τον κοτσιδα πισωωωω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αν το φορ είναι δουλειά Μποτο και με το δεδομένο ότι κινούμαστε σε πιο ψηλά συμβόλαια, θα πονταρα σε αυτόν

https://www.transfermarkt.com/toni-mart ... ler/302371
Πωπωπωωωωωωω τρελανε μας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

dragon έγραψε:Φέρε πονσε
Για πες
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Παιδιά δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Μπότο. Ούτε θα βγει στα παρατραγουδα να κράζει τον Λουτσέσκου. Συνεργασία υπάρχει και στις μεταγραφές. Κανένα καπέλωμα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Gospi έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ωραία κίνηση ο Κεντζιόρα! Ένεση προσωπικότητας, εμπειρίας και ποιότητας στα μπακ!
Η μόνη ανησυχία είναι μην πιάσουν τον Σάστρε τα ψυχολογικά του, πάνω που πήρε τα πάνω του. Δεν έχει δείξει να αντιδράει θετικά σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού για την θέση του...
Έχει λογική η μη κίνηση για παίχτη αριστερά, κατ εμέ. Καλύτερα το καλοκαίρι να αναζητηθεί κάτι ιδιαίτερο και ποιοτικό στο αριστερό μπακ, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου και περισσότερες επιλογές!
Φέρτε και έναν φορ και είμαστε μια χαρα μέχρι το καλοκαιράκι!
Τα ψυχολογικα μαλλον θα τα εχει ο Ραφα..
Παιζει και αριστερα ο Κετζιορα? Ή εννοεις πως θα παει αριστερα ο Σαστρε?
Ο Πολωνος παιζει και αριστερα ανετα,αλλα κλινω προς τον Σαστρε αριστερα..
Ο Ραφα ετσι κι αλλιως δυσκολευεται και δειχνει σαν να μην πολυγουσταρει που παιζει εδω..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Μπότο. Ούτε θα βγει στα παρατραγουδα να κράζει τον Λουτσέσκου. Συνεργασία υπάρχει και στις μεταγραφές. Κανένα καπέλωμα.
Πολυ σωστα..
Απλα οι θεωριες συνομοσιας ειναι της μοδας :D
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...
:shock: :shock: :shock:

Πχοιοος δινει ρε απο τις πατατες του;
Τι ειμαστε, τιποτα ανωμαλοι;

Χερι που παει να παρει πατατα, κοβεται.

Αν εχει παιχτει σκηνικο με πατατες με Ραζβαν-Μποτο, καλως ειναι μαλωμενοι.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...
Βρε ουτε απ τα γαριδακια,ουτε απ τα ποπ κορν..
Ουτε γοπα απο τσιγαρο δεν του δινει :lol: :lol:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Kabamaru11 έγραψε:O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει εδω και καιρο με Μποτο και γενικα ολη αυτη την φαση του στραβωματος,αλλα να τον χαρακτηριζεις ραπτοπουλο ειναι πολυ χοντρο.....πολυ χοντρο.Δεν του αξιζει κ ας διαφωνω τωρα τελευταια μαζι του.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, ας απορρίπτει ότι μεταφέρω,δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.ακομα και να κερνάει ειρωνείες,δεν με πειράζει ιδιαίτερα,γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι αληθεια ,ούτε έχω κάνα βίτσιο να με πιστεύουν όλοι.

Δεν έχω σκάλωμα με μποτο.ουτε λέω για πόλεμο ραζβαν μποτο.ο πόλεμος είναι το πρώην τιμ σκαουτερς που έμεινε στην απέξω με μποτο. Αυτό ,τπτ αλλο

Επίσης το στορυ με τον δεξιό μπακ το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μιλήσει από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.

Όσο όμως υπάρχει εγγύηση λουτσε ,είμαι ήσυχος και θεωρώ ότι εξήγησε και στον μποτο την φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Παρ 27 Ιαν 2023, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε σεις ο Ράζβαν δεν τρώει πατάτες, μόνο λαχανικά ωμά ή στον ατμό.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
dragon έγραψε:Φέρε πονσε
Για πες
Ευσεβής ποθος.
Υ. Γ. Ο μποτο το έμαθε από δημοσιογράφους ότι πήραμε Κεντζορια;
Μάλιστα. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GINOLA έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, ας απορρίπτει ότι μεταφέρω,δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.ακομα και να κερνάει ειρωνείες,δεν με πειράζει ιδιαίτερα,γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι αληθεια ,ούτε έχω κάνα βίτσιο να με πιστεύουν όλοι.

Δεν έχω σκάλωμα με μποτο.ουτε λέω για πόλεμο ραζβαν μποτο.ο πόλεμος είναι το πρώην τιμ σκαουτερς που έμεινε στην απέξω με μποτο. Αυτό ,τπτ αλλο

Επίσης το στορυ με τον δεξιό μπακ το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μιλήσει από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.

Όσο όμως υπάρχει εγγύηση λουτσε ,είμαι ήσυχος και θεωρώ ότι εξήγησε και στον μποτο την φάση.

Εμπιστεύεσαι δηλαδή τους ποδοσφαιρικούς αρδ του ΠΑΟΚ;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”