Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει εδω και καιρο με Μποτο και γενικα ολη αυτη την φαση του στραβωματος,αλλα να τον χαρακτηριζεις ραπτοπουλο ειναι πολυ χοντρο.....πολυ χοντρο.Δεν του αξιζει κ ας διαφωνω τωρα τελευταια μαζι του.
Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει εδω και καιρο με Μποτο και γενικα ολη αυτη την φαση του στραβωματος,αλλα να τον χαρακτηριζεις ραπτοπουλο ειναι πολυ χοντρο.....πολυ χοντρο.Δεν του αξιζει κ ας διαφωνω τωρα τελευταια μαζι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Παρ 27 Ιαν 2023, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιζει και αριστερα ο Κετζιορα? Ή εννοεις πως θα παει αριστερα ο Σαστρε?Amsterdamer_87 έγραψε:Τα ψυχολογικα μαλλον θα τα εχει ο Ραφα..Gospi έγραψε:Ωραία κίνηση ο Κεντζιόρα! Ένεση προσωπικότητας, εμπειρίας και ποιότητας στα μπακ!
Η μόνη ανησυχία είναι μην πιάσουν τον Σάστρε τα ψυχολογικά του, πάνω που πήρε τα πάνω του. Δεν έχει δείξει να αντιδράει θετικά σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού για την θέση του...
Έχει λογική η μη κίνηση για παίχτη αριστερά, κατ εμέ. Καλύτερα το καλοκαίρι να αναζητηθεί κάτι ιδιαίτερο και ποιοτικό στο αριστερό μπακ, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου και περισσότερες επιλογές!
Φέρτε και έναν φορ και είμαστε μια χαρα μέχρι το καλοκαιράκι!
Πωπωπωωωωωωω τρελανε μαςMitsospaoki4 έγραψε:Αν το φορ είναι δουλειά Μποτο και με το δεδομένο ότι κινούμαστε σε πιο ψηλά συμβόλαια, θα πονταρα σε αυτόν
https://www.transfermarkt.com/toni-mart ... ler/302371
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Παιδιά δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Μπότο. Ούτε θα βγει στα παρατραγουδα να κράζει τον Λουτσέσκου. Συνεργασία υπάρχει και στις μεταγραφές. Κανένα καπέλωμα.
- Μπαρκαρούτσος
Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...
- Amsterdamer_87
Ο Πολωνος παιζει και αριστερα ανετα,αλλα κλινω προς τον Σαστρε αριστερα..Gospi έγραψε:Παιζει και αριστερα ο Κετζιορα? Ή εννοεις πως θα παει αριστερα ο Σαστρε?Amsterdamer_87 έγραψε:Τα ψυχολογικα μαλλον θα τα εχει ο Ραφα..Gospi έγραψε:Ωραία κίνηση ο Κεντζιόρα! Ένεση προσωπικότητας, εμπειρίας και ποιότητας στα μπακ!
Η μόνη ανησυχία είναι μην πιάσουν τον Σάστρε τα ψυχολογικά του, πάνω που πήρε τα πάνω του. Δεν έχει δείξει να αντιδράει θετικά σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού για την θέση του...
Έχει λογική η μη κίνηση για παίχτη αριστερά, κατ εμέ. Καλύτερα το καλοκαίρι να αναζητηθεί κάτι ιδιαίτερο και ποιοτικό στο αριστερό μπακ, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου και περισσότερες επιλογές!
Φέρτε και έναν φορ και είμαστε μια χαρα μέχρι το καλοκαιράκι!
Ο Ραφα ετσι κι αλλιως δυσκολευεται και δειχνει σαν να μην πολυγουσταρει που παιζει εδω..
- Amsterdamer_87
Πολυ σωστα..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Παιδιά δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Μπότο. Ούτε θα βγει στα παρατραγουδα να κράζει τον Λουτσέσκου. Συνεργασία υπάρχει και στις μεταγραφές. Κανένα καπέλωμα.
Απλα οι θεωριες συνομοσιας ειναι της μοδας

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...

Πχοιοος δινει ρε απο τις πατατες του;
Τι ειμαστε, τιποτα ανωμαλοι;
Χερι που παει να παρει πατατα, κοβεται.
Αν εχει παιχτει σκηνικο με πατατες με Ραζβαν-Μποτο, καλως ειναι μαλωμενοι.
- Amsterdamer_87
Βρε ουτε απ τα γαριδακια,ουτε απ τα ποπ κορν..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όοοοοοοοοχι, δεν τα ξέρεις καλά. Ούτε από τις πατάτες του δίνει ο Ρουμάνος στο Boto...
Ουτε γοπα απο τσιγαρο δεν του δινει

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, ας απορρίπτει ότι μεταφέρω,δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.ακομα και να κερνάει ειρωνείες,δεν με πειράζει ιδιαίτερα,γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι αληθεια ,ούτε έχω κάνα βίτσιο να με πιστεύουν όλοι.Kabamaru11 έγραψε:O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν έχω σκάλωμα με μποτο.ουτε λέω για πόλεμο ραζβαν μποτο.ο πόλεμος είναι το πρώην τιμ σκαουτερς που έμεινε στην απέξω με μποτο. Αυτό ,τπτ αλλο
Επίσης το στορυ με τον δεξιό μπακ το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μιλήσει από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.
Όσο όμως υπάρχει εγγύηση λουτσε ,είμαι ήσυχος και θεωρώ ότι εξήγησε και στον μποτο την φάση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Παρ 27 Ιαν 2023, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευσεβής ποθος.Μαυρο Χιονι έγραψε:Για πεςdragon έγραψε:Φέρε πονσε
Υ. Γ. Ο μποτο το έμαθε από δημοσιογράφους ότι πήραμε Κεντζορια;
Μάλιστα. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.
- Μπαρκαρούτσος
GINOLA έγραψε:Ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει ότι θέλει, ας απορρίπτει ότι μεταφέρω,δεν έχω κανένα απολύτως θεμα.ακομα και να κερνάει ειρωνείες,δεν με πειράζει ιδιαίτερα,γνωρίζω ότι αυτά που λέω είναι αληθεια ,ούτε έχω κάνα βίτσιο να με πιστεύουν όλοι.Kabamaru11 έγραψε:O Ginola οσο καιρο ειμαι στο φορουμ,ειναι σοβαρος,εχει δωσει κατα καιρους,καλες πληροφοριες.
Δεν έχω σκάλωμα με μποτο.ουτε λέω για πόλεμο ραζβαν μποτο.ο πόλεμος είναι το πρώην τιμ σκαουτερς που έμεινε στην απέξω με μποτο. Αυτό ,τπτ αλλο
Επίσης το στορυ με τον δεξιό μπακ το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν μιλήσει από τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ.
Όσο όμως υπάρχει εγγύηση λουτσε ,είμαι ήσυχος και θεωρώ ότι εξήγησε και στον μποτο την φάση.
Εμπιστεύεσαι δηλαδή τους ποδοσφαιρικούς αρδ του ΠΑΟΚ;;