Europemania II
-
papwolf
Re: Europemania II
Καλησπέρα Λόρδε μου, τα σέβη μου. Έλειψες χθες βράδυ που πολλοί, ακόμα κι εδώ μέσα, πίστεψαν τις μαλακίες του χοντρό - Δημάτου κι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση της Ρεάλ.
-
Μπαρκαρούτσος
- Darklord5467
Δεν χρειάζεται να εισαι αισιοδοξος...η απαισιοδοξος! Απλα υπομονετικος και επιμονος. Δειχνεις να γουσταρεις αυτο που κανεις και εμεις γουσταρουμε που το κανεις! Αλλα θέλει το χρονο του. Τωρα αν πολλοι συνοπαδοι και ΑΡΔ δεν ξερουν που να διαβασουν για να ανοιξουν τα ματακια τους,δε φταις εσυ. Πρεπει και εμεις να τους δειξουμε το δρομο προς το φως.Doomlord4 έγραψε:Δεν είμαι αισιόδοξος...
Σωστά, καθώς οι κληρώσεις κάθε φάσης γίνονται μία μέρα πριν την διεξαγωγή της προηγούμενης και στην κληρωτίδα τοποθετείται το ζευγάρι. Δηλαδή, η κλήρωση των play offs θα γίνει 4 Αυγ, μία μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι του Γ΄προκριματικού.blackchaos έγραψε:Οπότε υπάρχει ένα απίθανο σενάριο να αποφύγουμε την γαλατασαράι μόνο και αν αποκλειστούν απ'τον 2ο προκριματικό ( απο εκεί που ξεκινάνε ) η φερεντσβάρος και η μακάμπι σωστά? Δύσκολο βάση της δυναμικότητας των αντιπάλων.
Μόνος τρόπος να αποφύγουμε την young boys αν αποκλειστεί μία από τις 2 (φερεντσβάτος,μακάμπι) στον 2ο προκριματικό επίσης.
Σχετικά με αυτό το θέμα, δεν πρέπει να υποτιμάται καμία ομάδα και να θυμόμαστε πως όλα όσα κυκλοφορούν (σωστά εδώ, με ανακρίβειες και λάθη στα μέσα) είναι αποτέλεσμα της επικράτησης σε κάθε φάση των ισχυρότερων σε ευροβαθμολογία. Προφανώς, είναι το πιο πιθανό σενάριο αλλά το παιχνίδι παίζεται στο χορτάρι και οι εκπλήξεις συμβαίνουν!!!
- ΑποστόληςΑ
Αναμένουμε podcast με Doomlord να το βάλουμε να παίζει από κινητό τηλεόραση σμαρτ τιβι (όλα μαζί)
- ΑποστόληςΑ
+∞joulu έγραψε:Αναμένουμε podcast με Doomlord να το βάλουμε να παίζει από κινητό τηλεόραση σμαρτ τιβι (όλα μαζί)
rade paprica έγραψε:Ρε παιδιά να κάνω και εδώ μια ερώτηση που έκανα και σε άλλο ευρωπαϊκό τόπικ
Από τους αγώνες του Τσου Λου παίρνουμε για την ομάδα μας σε περίπτωση νίκης-ισοπαλίας τους ίδιους βαθμούς
για τη γενκή βαθμολογία της χρονιάς με το κόνφερενς (άρα πολύ πιο δύσκολη η συγκομιδή αντίστοιχων βαθμών) ή όχι;
Doomlord4 έγραψε:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
https://documents.uefa.com/r/Regulation ... /25-Online
Doomlord4 έγραψε:Aυτοί οι βαθμοί αλλάζουν:
Μέχρι σήμερα,ή είσοδος στους ομίλους C.L έδινε ένα bonus 4 βαθμών στις 32 ομάδες των 8 ομίλων
Την επόμενη χρονιά θα ισχύσει αυτός ο πίνακας:
Και για να μην βγάζετε τα μάτια σας...
Κάτι που σημαίνει πως οι 38 ομάδες θα έχουν τουλάχιστον 6 (από 4 που ήταν πριν) βαθμούς απλά με την είσοδό τους στους ομίλους
To 2-1-0 φυσικά και δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ
Οι μπόνους βαθμοί κάνουν την διαφορά αναμεσα στις 3 διοργανώσεις
Οι μπόνους βαθμοί κάνουν την διαφορά αναμεσα στις 3 διοργανώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 03 Ιουν 2024, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από 22/3 δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ένα άρθρο με τους νέους κανόνες με τους βαθμούς και τα μπόνους
Γιατί;
Γιατί δεν τα έκανε άρθρο ο Δημάτος
Γιατί;
Γιατί δεν τα έκανε άρθρο ο Δημάτος
Πέτρο κατι που ακούω συχνά ειναι η ερώτηση ποια τα οφέλη των ομάδων που βρίσκονται πιο ψηλά στα γκρουπ δυναμικότητας ενοψει των κληρώσεων league phase/
Ναι,από την στιγμη που κάποιος π.χ από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας,δεν θα αποφύγει 2 ομάδες απ αυτό το γκρουπ
Αφού όλοι θα παίξουν με 2 ομάδες από ΚΑΘΕ γκρουπ
Δεν έχω απάντηση για αυτό
Δεν φαίνεται κάποιο πλεονέκτημα
Ίσως μου ξεφεύγει κάτι (;)
Αφού όλοι θα παίξουν με 2 ομάδες από ΚΑΘΕ γκρουπ
Δεν έχω απάντηση για αυτό
Δεν φαίνεται κάποιο πλεονέκτημα
Ίσως μου ξεφεύγει κάτι (;)
πάντως πολυ παραξενο που δεν βγηκε κατι ξεκαθαρο για ενα τοσο σημαντικό σημείο στον ευρωπαϊκό δρόμο