Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Αν υπάρχει έστω ψήγμα αλήθειας στο συγκεκριμένο σενάριο για τον diego ( Ντιέγκο παιδιά Ντιέγκο. Μου πήρε 10 λεπτά να καταλάβω ποιος στον φούτσαλ είναι αυτός ο Ρίμπας) τότε έρχεται σίγουρα σέντερ φορ που θα παίξει αρκετά και θα μετατοπιστεί ο Μπράντον στην ( ας πούμε ) βασική του θέση πίσω από τον φορ να τρέχει ως άλλος πέλκας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 17 Ιούλ 2022, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Τώρα αλήθεια συζητάτε για έναν 37χρονο που είναι παλαίμαχος τουλάχιστον μια 5ετια;
Άντε να ήταν κάποιος που τον συνδέει κάτι με την ομάδα, να πω οκ,να έρθει να κλείσει την καριέρα του και γιατί όχι να βοηθήσει λίγο.
Αυτός να κάνει τι στον ΠΑΟΚ;
Άντε να ήταν κάποιος που τον συνδέει κάτι με την ομάδα, να πω οκ,να έρθει να κλείσει την καριέρα του και γιατί όχι να βοηθήσει λίγο.
- kataramenos5
θα βάψουμε ενανKabamaru11 έγραψε:Μπραουν,δεν εχουμε Μπραουν καρντια μου.
- Kabamaru11
Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει,αλλά όχι ρε συ και παλαίμαχος που δεν έχει κάνει τίποτα την τελευταία 5ετια.obanebane έγραψε:Τώρα αλήθεια συζητάτε για έναν 37χρονο που είναι παλαίμαχος τουλάχιστον μια 5ετια;
Πέρυσι τερμάτισε δεύτερος στην Βραζιλία με 40 συμμετοχες και προπερσι πήρε πρωτάθλημα και τελικό Λιμπερταδόρες πάλι με 40 συμμετοχες.
Δεν παίζει στην Αλ χιλαλ, στο υψηλότερο επίπεδο της λατινικής Αμερικής παιζει και σε μια από τις μεγάλες ομαδες
-
Μηδενικα νουμερα εχει φιλεrenegade έγραψε:Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει,αλλά όχι ρε συ και παλαίμαχος που δεν έχει κάνει τίποτα την τελευταία 5ετια.obanebane έγραψε:Τώρα αλήθεια συζητάτε για έναν 37χρονο που είναι παλαίμαχος τουλάχιστον μια 5ετια;
Πέρυσι τερμάτισε δεύτερος στην Βραζιλία με 40 συμμετοχες και προπερσι πήρε πρωτάθλημα και τελικό Λιμπερταδόρες πάλι με 40 συμμετοχες.
Δεν παίζει στην Αλ χιλαλ, στο υψηλότερο επίπεδο της λατινικής Αμερικής παιζει και σε μια από τις μεγάλες ομαδες
Δηλαδη θα παρεις παικτη 37 που κλεινει τα 38 σε μισο χρονο και εχει μηδενικα νουμερα?
Τι να πω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
Ποτε θα μαθουμε στην Ελλαδα οτι πλεον το ποδοσφαιρο αλλαξε και δεν εχει καμια σημασια το παρελθον του παικτη αλλα το παρον του?
Πρώην ποδοσφαιριστής.prist64 έγραψε:Ι.Β.
Για χαμηλό συμβόλαιο ναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τυπος κοντευει τα 38 και μου λετε οτι δεν ειναι παλαίμαχος επειδή παίζει σε μια ομάδα της χώρας του;
Δηλαδή πιστεύετε ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και θα χαρείτε αν έρθει στην ομάδα μας;
Εγώ λέω ότι αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αυτός που θα τον φέρει πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές από την ομάδα.
Δηλαδή πιστεύετε ότι αυτός ο παίχτης μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και θα χαρείτε αν έρθει στην ομάδα μας;
Εγώ λέω ότι αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αυτός που θα τον φέρει πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές από την ομάδα.
Σε ΚΤΕΛ, αεροδρόμιο και αν αεροδρόμιο αφίξεις χωρών εντός Σεγκεν ή εκτός;prist64 έγραψε:Ι.Β.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε σου είπε κανείς ότι θέλει να έρθει ο Ντιέγκο?
Από κει και πέρα όμως ούτε παλαίμαχο μπορείς να τον πεις ελαφρά την καρδία ούτε να τον κρίνεις βάση τα νούμερα που βλέπεις στο τρανσφερμαρκτ.
Στην φλαμένκο παίζει,σε μία ομάδα που από το ρόστερ σου, οι μόνοι που θα μπορούσαν να πάνε εκεί είναι οι ινγκι και ζιφκο
Από κει και πέρα όμως ούτε παλαίμαχο μπορείς να τον πεις ελαφρά την καρδία ούτε να τον κρίνεις βάση τα νούμερα που βλέπεις στο τρανσφερμαρκτ.
Στην φλαμένκο παίζει,σε μία ομάδα που από το ρόστερ σου, οι μόνοι που θα μπορούσαν να πάνε εκεί είναι οι ινγκι και ζιφκο