Και να αποχωρήσει ο Αουγκουστο, δεν θα πάρουμε καθαρό χαφ.renegade έγραψε:Ο ντουγκλας δεν δίνω ούτε 10% να μείνει
Είμαστε φουλ.
Και να αποχωρήσει ο Αουγκουστο, δεν θα πάρουμε καθαρό χαφ.renegade έγραψε:Ο ντουγκλας δεν δίνω ούτε 10% να μείνει
Aντε να ζησω ανετα με τον Βιερινια που δεν ζεις ανετα γιατι ο Αντρε την επομενη χρονια, αν φετος εμοιαζε με παλαιμαχο,ασε καλυτερα...Οταν ο νεοαποκτηθεις τερματοφυλακας ειναι ενας 22χρονος απο την Γκοριτσα πως ζεις ανετα στη προοπτικη να ζοριστει στη προσαρμογη και να χρειαστει να παιξει βασικος ο Ζιφκοβιτς?obanebane έγραψε:Δύο αριστερά μπακ ,το βλέπω πολύ δύσκολο να έρθουν από τη στιγμή που ανανεώνει ο Βιερινια.
Για τον Ζιφκοβιτς θα είναι μεγάλο λάθος να μείνει από τη στιγμή που ο παίχτης που φαίνεται να έχει κλείσει είναι άπειρος.
Αν αυτά είναι πάντως τα μόνα μας προβλήματα joshua,μπορώ να ζήσω άνετα με αυτά.
Μονο εγω ειμαι που δεν με καλυπτει αυτο το κεντρο;ΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα
...Αναφορικά με τον Αυστριακό (Σβαμπ), η υπόθεση του οποίου είναι ανοιχτή, η συζήτηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αν και εφόσον ολοκληρωθεί θετικά, τότε κλείνει το παζλ των χαφ και ως εκ τούτου δεν θα γίνει κάποια κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ επί της ουσίας θα κουμπώσει στο γκρουπ των Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Σοάρες.
Dark Knight έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να ξεκινήσει παίρνοντας έναν πολύ καλό και σχετικά έμπειρο τερματοφύλακα, από τον οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσει και το χτίσιμο της νέας ομάδας. Αντ' αυτού συζητάμε για έναν 22χρονο από τη Γκόριτσα και παραμονή Ζίφκοβιτσ.
Νομιζω η διαφορα ειναι οτι πολλοι απο εμας εχουμε ενστασεις για καποιες απο τις μεταγραφικες κινησεις. Δε νομιζω να ειχε κανενας τετοιες ενστασεις στην PSG για τους παικτες που ανεφερες. Προφανως παντου γινονται λαθη και πολλες φορες λαθος εκτιμησεις. Δυστυχως σε μας εγιναν πολλα τα τελευταια 3 χρονια.van rooy έγραψε:Η Παρί έδωσε πόσα για τον Νευμάρ και δεν έπιασε, έδωσε πόσα στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου μέχρι πρότινος τον Μέσι που επίσης δεν έπιασε . Πήρε και τον Ράμος ένα απο τα καλύτερα στόπερ του κόσμου ,τραυματίας?
Ολόκληρη Παρί πιάστηκε κορόιδο και όχι μόνο, όλες οι ομάδες του κόσμου πιάνονται κορόιδα και όλες χάνουν μέσα απο τα χέρια τους μετέπειτα παικταράδες.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα που πρέπει να αλληλεπιδράσουν όλα μαζί για να σου βγει ένας ποδοσφαιριστής.
Οπότε υπομονή να δούμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ μας και πόσο τυχεροί σταθήκαμε στις μεταγραφές μας.
Όχι δεν είσαι μόνος.xrisitsapa έγραψε:Μονο εγω ειμαι που δεν με καλυπτει αυτο το κεντρο;ΑποστόληςΑ έγραψε:σφινα
...Αναφορικά με τον Αυστριακό (Σβαμπ), η υπόθεση του οποίου είναι ανοιχτή, η συζήτηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αν και εφόσον ολοκληρωθεί θετικά, τότε κλείνει το παζλ των χαφ και ως εκ τούτου δεν θα γίνει κάποια κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ επί της ουσίας θα κουμπώσει στο γκρουπ των Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο και Σοάρες.