Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ιάσονας

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Νομίζω επίσης πως δεν έχουν τελειώσει πάντως οι πωλήσεις και πως κάποιοι εκ των Εσίτι Αουγκουστο Ινγκασον Σβιντερσκι δεν θα είναι εδώ το Σεπτέμβριο
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Άκουσες κάτι ή έτσι γενικά το αναφέρεις;

(Όταν η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή σαφώς πάντα θα υπάρχουν αγορές-δανεισμοί-πωλήσεις)
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σίγουρα θα φύγει ένας ακόμη ξένος. Έχουμε 6 χωρίς τον Ουαρντα.Κάποιος από τους Εσιτι, Ντάγκλας ή Κανγκαβα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Σουριναμέζος έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Πελκας Γιαννουλης Λημνιος Τζολης Κυριακοπουλος Δουβικας Παπαδοπουλος. Οριστε 7 που υπαρχουν και θα μπορουσαμε να τους εχουμε και θα εκαναν και δουλεια. Και οχι δεν φτανει το ας ειναι ξενοι αλλα καλοι παικτες. φτιαξε ροστερ με 17 Μεσι και πηγαινε παιξε μια ολοκληρη χρονια στην Ευρωπη με αυτους μονο. Κι οταν θα εχεις τραυματιες η τιμωριες να κατεβαζεις 9αδα. αφου ειναι καλοι θα κερδιζουν
Λημνιό δεν θέλω να βλέπω στα ασπρόμαυρα ούτε σε παλιές φωτογραφίες... Θα προτιμούσες Δουβίκα και Παπαδόπουλο αντί για Κούτσια και Μιχάι? Εγώ όχι. Κυριακόπουλο δεν θα με χάλαγε να φαίρναμε, θέλει όμως να γυρίσει Ελλάδα και πόσα λεφτά θα ζητήσει? Ο Γιαννούλης και ο Τζόλης εδώ ήταν και θέλανε να φύγουν για να παίξουν στο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, η ομάδα πήρε πολύ καλά ποσά από την πώληση τους win win situation. Ο Πέλκας από την άλλη και σε κακό timing έφυγε με αποτέλεσμα να πάρουμε ψίχουλα και δεν αντικαταστάθηκε σωστά.
Δεν μιλησα για καμμια Ελληνοποιηση . Η Ουεφα και οχι εγω λεει οτι για να φτιαξεις μια σοβαρη 23αδα πρεπει να εχεις 17 ξενους συν 6 Ελληνες. Ο Παπαδοπουλος τι σχεση εχει με τον Μιχαι? ο Μιχαι ειναι 5ος στοπερ μας αρα ανενεργος, ο Παπαδοπουλος θα ηταν στην δυαδα στη θεση του Βαρελα πχ.
Κυριακοπουλο δεν ειπα να φερεις τωρα αλλα να τον παρεις πριν φυγει. Οπως και τον Μαυροπανο τον Βλαχοδημο και ολους οσους ηταν διπλα σου και τους βρηκαν οι ξενοι κι οχι εμεις.
Ο Δουβικας επισης δεν εχει σχεση με τον Κουτσια. εχουν 4 χρονια διαφορα. θα Μπορουσε να ηταν δευτερος στη θεση του Σφιντερσκι.
Ο Γιαννουλης και ο Τζολης καλως εφυγαν αλλα ο Πελκας? Δεν αξιζε τα 800 που ζηταγε ειναι η αποψη ολων εδω γιατι θα φερναμε καλυτερο. Ακομα κι αν ειχες φερει καλυτερο η θεση του Ελληνα δεν αναπληρωνεται.
Οσο για τις αποψεις "δεν θελουμε να βλεπουμε Λημνιο Κιτσιου κλπ" ειναι της δεκατιας του 80 και μονο ως χιουμορ μπορω να τις δω. Πλεον οι παικτες αλλαζουν ομαδες σαν τα πουκαμισα. φετος καλυτερος σου παικτης και ο πιο ποιοτικος ολων θα ειναι ο Ολιβειρα της χαρτινης να σου θυμισω. Μηπως να τον διωξουμε?
Ολο αυτο δυστυχως που δημιουργησαμε διωχνοντας ολους τους Ελληνες θελει χρονια για να διορθωθει. Για αυτο ο Λουτσεσκου μας ειπε οτι θα επικεντρωθουμε στην Ελλαδα κι οταν γινουμε ομαδα εγχωριων τιτλων βλεπουμε για ευρωπη, γιατι με ροστερ 17 παικτων δεν πας πουθενα
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ιάσονας έγραψε:Νομίζω επίσης πως δεν έχουν τελειώσει πάντως οι πωλήσεις και πως κάποιοι εκ των Εσίτι Αουγκουστο Ινγκασον Σβιντερσκι δεν θα είναι εδώ το Σεπτέμβριο
Μα γιατί κυνηγάνε Ινγκασον και Σβιντερσκι κι όχι κάποιον 35χρονο μας? Τόσο άσχετοι είναι εκεί στα εξωτερικά?

Ελπίζω το μόνο καλό νέο της περιόδου, η συμφωνία με Μπαμπά να μην χαλάσει. Ειδάλλως κλαφτα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πλην Ίνγκασον, δε νομίζω ότι πολλοί θα έβαζαν και τις πλερέζες.

Για τον Σβιντέρσκι, πάρα πολύ χλωμό,

διότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος για ποιοτικό Ευρωπαίο αντικαταστάτη (με τους ρυθμούς ταχύτητας που κινούμαστε στις υπόλοιπες μεταγραφές).
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τρόμος έγραψε:Σίγουρα θα φύγει ένας ακόμη ξένος. Έχουμε 6 χωρίς τον Ουαρντα.Κάποιος από τους Εσιτι, Ντάγκλας ή Κανγκαβα.
Ο μόνος που αν φύγει έχεις λύσεις είναι νομίζω ο ροντριγκο.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

bersekeros έγραψε:Άκουσες κάτι ή έτσι γενικά το αναφέρεις;

(Όταν η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή σαφώς πάντα θα υπάρχουν αγορές-δανεισμοί-πωλήσεις)
Όχι αλλά κοίταξε τι γίνεται.
Ο Λουτσέσκου όταν ήρθε είπε πως θέλει 20 ενεργούς παίκτες συν τους τερματοφύλακες.

Για τους τερματοφύλακες ήδη βγήκε σε άρθρα οτι κοιτάμε οπότε αν κάποιος έρθει κάποιος θα φύγει.
Εχεις 5 στόπερ, ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται Βαρελά, Κρέσπο, έδωσε φανέλα βασικού σε Μιχαηλίδη υπάρχει και ο Μιχαι οπότε αν έρθει πρόταση για τον Ισλανδό (που δεν τον έχει στην προετοιμασία) μπορεί να μην τον πειράξει αν φύγει.
Νινούα Περέιρα φαντάζομαι ψαχνουν να τους δανείσουν, δεν μπορώ να δω πως θα παίξουν, εξάλλου τωρα με τον ΠΑΟΚ Β δεν έχει κανένα νοημα να έχεις πάνω από 2 μπακ σε κάθε πλευρά.
Στο κέντρο όλοι αναγνωριζουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Σιγουρα ο Σβαμπ έχει κριθεί πως κάνει, πιθανότατα και ο Τσιγγάρας ως 4ος, ο Κουρτιτς είναι επιλογη Λουτσέσκου και αναμφίβολα ψάχνουμε παίκτη. Είναι λοιπόν προφανές πως ο Αουγκούστο και ο Εσιτι περισσεύουν. Φετος ειδικά ο Αουγκούστομε την προεπιλογή του στην ολυμπιακή ομάδα της βραζιλίας έχει πολλές πιθανότητες να φέρει πρόταση πριν απαξιωθει επειδη δεν προκειται να παίξει, ενώ και ο εσίτι ακόμα όπως τον διαχειριστίκαμε με το δανεισμό Τουρκία περυσι και που τον κραταμε ενεργό φέτος ως τώρα κάτι μπορεί να φέρει.
Στο 10 σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή δεν γίνεται να κρατήσεις και Μπισεσβαρ και Καγκάβα και να πάρεις 10αρι και το μεγαλύτερό σου ταλέντο να είανι δεκάρι. Κάποιος θα φύγει, όχι με πώληση αλλά ένας από τους Καγκάβα Μπίσεσβαρ θα φύγει.
Στα φορ ο Ολιβέιρα είναι ακριβώς το σέντερ φορ που αρέσει στον Λουτσέσκου, υπάρχει ο Κούτσιας ο Σβιντέρσκι έκανε συμμέτοχές στο euro με Πολωνία, πιστεύω πως τώρα είναι το τοπ σημείο και για τον παίκτη και για την ομάδα να φύγει και φυσικά να έρθει κάποιος άλλος στη θέση του
Φυσικά θα έρθει αριστερό εξτρεμ και κατα τη γνώμη μου η επιλογή σε αριστερο μπακ αριστερό εξτρεμ και 8άρι θα κρίνουν και όλη την χρονιά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Νομίζω επίσης πως δεν έχουν τελειώσει πάντως οι πωλήσεις και πως κάποιοι εκ των Εσίτι Αουγκουστο Ινγκασον Σβιντερσκι δεν θα είναι εδώ το Σεπτέμβριο
Μα γιατί κυνηγάνε Ινγκασον και Σβιντερσκι κι όχι κάποιον 35χρονο μας? Τόσο άσχετοι είναι εκεί στα εξωτερικά?

Ελπίζω το μόνο καλό νέο της περιόδου, η συμφωνία με Μπαμπά να μην χαλάσει. Ειδάλλως κλαφτα.
Όσο άσχετοι είναι στην Παρί που πήραν τους 35χρονους Ράμος Μέσι και τον 31χρονο βαιναλντουμ :mrgreen:
Και μη μου πει κανείς ναι αλλά ο messi είναι παικταράς και ο καλύτερος στον κόσμο και τα λοιπά, γιατί και για μας τον τζιοβίνκο είναι αναλογος μέσι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτό που ανέφερα 2 φορές τις προηγούμενες μέρες ότι δεν έχουμε άλλο οικονομικό μαξιλάρι, είναι και η άποψη που παντρεύεται με αυτό που έγραψε κι ο Νάπολι, που τα γράφει πιο ζυγισμένα από εμένα που τα γράφω ψιλοχυμα.

Είμαι ΟΚ στην ιδέα να αφήσουμε οικονομική καβατζα και για τα επόμενα χρόνια από τα έσοδα, γι αυτό άλλωστε ήμουν τρελαμενος με τα λεφτά που δώσαμε στον Ολιβέιρα.

ΟΜΩΣ.

Υπάρχουν και μια χαρά ελεύθεροι για να συμπληρώσουμε το ρόστερ, ειδικά στις θέσεις που ψάχνουμε υπάρχουν καλοί, που ΕΦΟΣΟΝ θεωρούμε τον Λουτσεσκου Χουντίνι κι ότι θα δέσει την ομάδα, μια χαρά θα βοηθήσουν στο σύνολο.

Με 2 μυριακια υπόθεση γίνεται εύκολα η δουλειά από το να δίναμε το 1,5Μ για Τζιοβινκο.

Αλλά μάλλον η αγορά ζητάει τάισμα από εμάς, μετά την πώληση Τζολη, οπότε πιστεύω ότι θα σπρώξουμε για αγορά λεφτά αντίστοιχα των Τσολακ Μουργκ.
Ελπίζω μόνο να μη βγουν και το ίδιο αποτυχημένες οι μεταγραφές.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

thomas Murg έγραψε:Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι παροιμιώδης η συνέπεια πολλών να ξεκινούν με αφορμή μια είδηση ή ακόμη χειρότερα μια φήμη ή αρδιά να φτιάχνουν ένα σενάριο, όσο ακραίο κι αν είναι αυτό και να το επαναφέρουν, οι ίδιοι βέβαια, προς επίρρωση των επιχειρημάτων τους. Ούτε ένα ίσως, ούτε ένα μπορεί. Πιο σίγουροι και κατηγορηματικοί και από τον άδωνι σε πρωινάδικο.
Και για να είμαι και ον τόπικ. Αφήστε ήσυχους ρε αυτούς που μεταφέρουν πληροφορίες που με βάση και τις εξελίξεις είναι σίγουρα πιο αξιόπιστες από τις παπαριές του κάθε φαλακροκόρακα και του μετρόκωλις και μην τους την πέφτετε με την πρώτη ευκαιρία.
Αισιοδοξία, θετική ενέργεια :opaokara: :pano: για την ομάδα κι όλα θα πάνε καλά. Θα τους πηδήξουμε όλους φέτος. Αρχής γενομένης από την ιρλανδική πάμπ.
Να τονίσω και εγώ με την σειρά μου ότι το ποστ σου σαν μην γράφτηκε ποτέ.
Και γιατί να τον λάβουν υπόψιν τους άλλωστε, θα κατέρρεαν όλα τα καταστροφικά σενάρια που πλάθουν και τους δίνει το δικαίωμα να απαξιώσουν σχεδόν τους πάντες.
Ιεροσυλία για μένα το ότι γράφτηκε ξεκάθαρα το να προσέχουν γιατί φέτος θα υπάρχει στο γήπεδο κόσμος. Απειλή για μπούκα !!!
Σε ποιους ρε αλάνια;;;; Σε αυτούς που του χρόνου ξεκινάνε γήπεδο 120 μυρριων με δικά τους λεφτά;;;
Ντροπή σας ρε!!!
Ακόμη και αποτυχημένη να είναι η χρονιά, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα ;;;;
Αυτό είναι το πρόβλημα στην σημερινή εποχή κανείς δεν ξέρει την θέση του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

renegade έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:

Όσο άσχετοι είναι στην Παρί που πήραν τους 35χρονους Ράμος Μέσι και τον 31χρονο βαιναλντουμ :mrgreen:
Και μη μου πει κανείς ναι αλλά ο messi είναι παικταράς και ο καλύτερος στον κόσμο και τα λοιπά, γιατί και για μας τον τζιοβίνκο είναι αναλογος μέσι
Ο Τζοβινκο του 1 γκολ πέρυσι στην Αραβία που τον κυνηγάει το μεγαθήριο της Βενέτσια είναι ο ανάλογος του Μέσι στην Ελλάδα. Ω ρε τι άλλο θα ακούσουμε. Αν δεν έρθει και μείνουμε με Καγκάβα και Μπισεσβαρ να φανταστώ θα είναι ο Γκριζμαν κι ο Φατι της Ελλάδας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως αν οντως δεν παιζει πλεον του Τζοβινκο (αυτο καταλαβα απο GINOLA) και ο Λουτσε ψαχνει ντε και καλα second striker, σφιξαμε σ αυτο το κομματι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ας μην πάρουμε Μεσι, έναν Χακιμι κ έναν Ντοναρουμα να παρουμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε συ Parolos και Napoli.

Δεν είπε κανείς να πάνε να ρίξουνε όλα τα λεφτά που πήραν από Γιαννουλη και Τζολη σε μεταγραφές. Ειπαμε!

Να πάνε να φέρουν 3 παιχτες του 1Μ στυλ Κουρτιτς, Ολιβειρα (είτε ελεύθερους είτε δανεικούς) λέμε.

Να καλυφθούν τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά τα κενά που δεδομένα έχει η ομάδα. Επιλογές στην αγορά υπάρχουν, δηλαδή θα κοροιδευομαστε μεταξύ μας τώρα;

Ας ρίξουν 3-4 μύρια στην αγορά για τις βασικές ανάγκες και ας κρατήσουν τα υπόλοιπα καβατζα για το rebuild του χρόνου. Κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”