Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Τωρα δηλαδη που γραφουν συντονισμενα ΟΛΟΙ πως χαλανε οι 2 μεταγραφες δεν ειναι διαρροη της ΠΑΕ?
Η δικιά η οπτική είναι λίγο διαφορετική.
Ο ΠΑΟΚ καίγεται για επιθετικό.
Στα λεφτά που ψάχνει δεν βρίσκει τίποτα το αξιόλογο.
Από την άλλη έχει ήδη δύο συμβόλαια δεξιών μπακ και από τη στιγμή που ο Μάτος προφανώς δεν δέχεται κάποια λύση συμβολαίου, 1 τρίτο και σχετικά ακριβό συμβόλαιο για την θέση φαντάζει ως υπερβολή.
Πιο πιθανή βλέπω εγώ την επιλογή να αποφασίστηκε να κάνουν πίσω και να διατεθούν τα χρήματα που θα πηγαίνανε στην απόκτηση και σε συμβόλαιο του Γιάγκου να προστεθούν στα χρήματα για την απόκτηση του επιθετικού
Από την άλλη έχει ήδη δύο συμβόλαια δεξιών μπακ και από τη στιγμή που ο Μάτος προφανώς δεν δέχεται κάποια λύση συμβολαίου, 1 τρίτο και σχετικά ακριβό συμβόλαιο για την θέση φαντάζει ως υπερβολή.
Πιο πιθανή βλέπω εγώ την επιλογή να αποφασίστηκε να κάνουν πίσω και να διατεθούν τα χρήματα που θα πηγαίνανε στην απόκτηση και σε συμβόλαιο του Γιάγκου να προστεθούν στα χρήματα για την απόκτηση του επιθετικού
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μόλις έβγαλε το sdna ότι χαλάει του Γιάνκο και καθυστερεί η μεταγραφή του Περέιρα..
Κρίμα...
Κρίμα...
Κουράστηκα. Ερθει δεν έρθει, κλαιν μάιν.
Ας παίξει ο Μάτος, ας παίξει ο Λυρατζής ή ας παίξει ο Ελ Καντουρί εκεί.
Ας παίξει ο Μάτος, ας παίξει ο Λυρατζής ή ας παίξει ο Ελ Καντουρί εκεί.
Ρε Τζος..
Μπορεί να έστειλε ένα νον πειπερ λιτό και περιεκτικό τύπου "δε θα προχωρήσουν καμιά από τις δύο περιπτώσεις", οκ στο δίνω μέχρι εδώ.
Ε μπήκε τρελαμενος ο Χ ΑΡΔ σου λέει γίναμε ρόμπα, γράψαμε ότι πήραν το αεροπλάνο και έρχονται. Σου λέει κάτσε να γλιτώσω το κράξιμο στα σχόλια και πετάει ένα "συμβαίνει κάτι περίεργο" και βγάζει τον κωλο του απέξω. Τη ζημιά από εκεί και πέρα δεν την αναλαμβάνει ούτε και προφανεστατα τη σκέφτονται πριν γράψουν κάτι. Δε φημίζονται και για την εξυπνάδα τους..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να έστειλε ένα νον πειπερ λιτό και περιεκτικό τύπου "δε θα προχωρήσουν καμιά από τις δύο περιπτώσεις", οκ στο δίνω μέχρι εδώ.
Ε μπήκε τρελαμενος ο Χ ΑΡΔ σου λέει γίναμε ρόμπα, γράψαμε ότι πήραν το αεροπλάνο και έρχονται. Σου λέει κάτσε να γλιτώσω το κράξιμο στα σχόλια και πετάει ένα "συμβαίνει κάτι περίεργο" και βγάζει τον κωλο του απέξω. Τη ζημιά από εκεί και πέρα δεν την αναλαμβάνει ούτε και προφανεστατα τη σκέφτονται πριν γράψουν κάτι. Δε φημίζονται και για την εξυπνάδα τους..
- bersekeros
Ο Μάτος αν δεν υπολογίζεται, παίρνει το καπελάκι του και φεύγει φιλικά. Προς τιμήν του.renegade έγραψε:Η δικιά η οπτική είναι λίγο διαφορετική.
Ισπανία ο Janko, τελευταία στιγμή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 09 Σεπ 2020, 23:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
makispaspartou
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως στην περίπτωση Τζάνκο μπήκε σφήνα άλλη ομάδα που προφανώς προσφέρει περισσότερα και προέρχεται από καλύτερο πρωτάθλημα.
Βραδινές εξελίξεις στα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ! Αφήνει την περίπτωση Γιάνκο ο Δικέφαλος και στρέφεται σε άλλο δεξί μπακ. Ανοιχτό ακόμη του Περέιρα αλλά...
Εξελίξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας και στα δύο ανοιχτά ζητήματα του Δικεφάλου με Γιάνκο και Περέιρα.
Ξεκινώντας από την υπόθεση του Ελβετού, όλα δείχνουν πως η περίπτωση του παύει να απασχολεί πλέον τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ δεδομένης της τροπής που πήρε το ζήτημα του Γιάνκο λόγω των απαιτήσεων του! Ο 24χρονος αμυντικός οδεύει προς Ισπανία και ο ΠΑΟΚ κινείται σε άλλες λύσεις...
Αναφορικά με την περίπτωση του νεαρού Νορβηγού, Άντριαν Περέιρα, φαίνεται πως η διάθεση του πατέρα του, Τόμας, να βάλει φρένο στα μίντια της χώρας του που παρουσίαζαν... τελειωμένη τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, σήμαινε πολλά περισσότερα...
Τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται... περίεργες καταστάσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που δεν βοηθούν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας! Για την ώρα η υπόθεση δεν έχει τελειώσει οριστικά, ωστόσο, δείχνει πως έχει ακόμη δρόμο μπροστά της...
https://www.sdna.gr/podosfairo/756895_t ... ai-pereira
Ρε man χωρις υπερβολες ,χωρις υστεριες παιχτηκε παπαρια δεν ειναι κακο να το παραδεχομαστε ωρες ωρες.Μακαρι σε 2-3 μερες να εχουν βρεθει και καλυτεροι παικτες να το ξεχασουμε αλλα μεχρι τοτε ειναι λογικο να ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα καθως τα κενα στις θεσεις ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Parolos έγραψε:Ρε Τζος..
Θα δευτερολογησω αλλά έτσι για να πέσω ήσυχος για υπνο θα ξαναπώ στο καλό ο Πούνε Σίτι (εκεί δεν έπαιξε ο Κατσουράνης καλά το λέω?) ο Ινδός και ο άλλος ο βαλερεγκας.. Στο καλό και τα λέγαμε!
Άιντε που μου θέλατε και 3 χαρτιά..
Κρατα Μάτος κλέψε Μβιλλα για το επικοινωνιακό και κλείσαμε..
Άιντε που μου θέλατε και 3 χαρτιά..
Κρατα Μάτος κλέψε Μβιλλα για το επικοινωνιακό και κλείσαμε..
η ομαδα παντως μπαινει σε εβδομαδα με τρια παιχνιδια(παρασκευη-τριτη-παρασκευη) και γιαννουλης-ματος προφανως θα τα παιξουν και τα 3...περιμενα οτι τουλαχιστον ο γιανκο θα επαιζε σε καποιο απο αυτα
Τζος κενό αυτή τη στιγμή μόνο στο χαφ έχουμε και στο αριστερό μπακ προφανώς.
Υποτίθεται ακούμε ffp και ffp.. και πάμε να δώσουμε 2 χαρτιά στον Γιάνκο που έκανε μια χρονιά κι αυτή στη Γιουνκ Μπόις.. εγώ νομίζω καλύτερα έτσι. Αφού κάνουμε που κάνουμε οικονομία ας μην τα ξοδέψουμε σε νέους εσιτιδες.
Υποτίθεται ακούμε ffp και ffp.. και πάμε να δώσουμε 2 χαρτιά στον Γιάνκο που έκανε μια χρονιά κι αυτή στη Γιουνκ Μπόις.. εγώ νομίζω καλύτερα έτσι. Αφού κάνουμε που κάνουμε οικονομία ας μην τα ξοδέψουμε σε νέους εσιτιδες.
-
makispaspartou
Ο Γιάνκο ήταν καλή επιλογή.. ας μην υπερβάλουμε.. το ότι ίσως έχει καλύτερη πρόταση από αλλού δε μειώνει το γεγονός ότι έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να παίξει τη θέση.
Δύο μεταγραφές μαζί τυχαία δεν χαλάνε. Προφανώς οι ποδοσφαιριστές αν δεν έρθουν Τούμπα κάπου αλλού θα πάνε.
Το ότι Ροντρίγκο θα λέμε και θα κλαίμε δεν το είχα φανταστεί.
Διαβάζω και τις αποψινές εκτιμήσεις των ΑΡΔ, ότι τη θέση μπορεί να την καλύψει ο Κρέσπο και κάπως γίνομαι.
Ο δε Μετρουλάκης στο live το επέκτεινε: "Σας το λέω να το ξέρετε": Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με Κρέσπο δεξιά, 3 CB (Μιχάι, Βαρέλα Ινγκασον) και τον Μιχαηλίδη αριστερό μπακ, ώστε να παίξει ο Γιαννούλης πιο μπροστά.
Στο επόμενο σενάριο κάπως θα χωρέσει στην εντεκάδα και τον Μιχόγεβιτς.
Νομίζει μάλλον ότι θα παίξουμε με τον Τύρναβο μετά την ΑΕΛ.
Το ότι Ροντρίγκο θα λέμε και θα κλαίμε δεν το είχα φανταστεί.
Διαβάζω και τις αποψινές εκτιμήσεις των ΑΡΔ, ότι τη θέση μπορεί να την καλύψει ο Κρέσπο και κάπως γίνομαι.
Ο δε Μετρουλάκης στο live το επέκτεινε: "Σας το λέω να το ξέρετε": Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με Κρέσπο δεξιά, 3 CB (Μιχάι, Βαρέλα Ινγκασον) και τον Μιχαηλίδη αριστερό μπακ, ώστε να παίξει ο Γιαννούλης πιο μπροστά.
Στο επόμενο σενάριο κάπως θα χωρέσει στην εντεκάδα και τον Μιχόγεβιτς.
Νομίζει μάλλον ότι θα παίξουμε με τον Τύρναβο μετά την ΑΕΛ.