Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ο τσαμπουκάς και η αυτοπεποίθηση δεν έρχονται μόνα τους αλλά μόνο μέσα από καλά αποτελέσματα.

Τα ντέρμπι είναι λίγα συγκριτικά με τα μικρά παιχνίδια. Θυμίζω ότι το 1985 που πήραμε πρωτάθλημα ο Άρης, το "τοπικό ντέρμπι" και καλά, έληξε άδοξα για εμάς 3-0 στην έδρα τους. Επίσης ξέρουμε όλοι πώς εξελίχτηκε η περσινή χρονιά. Φέτος η ομάδα μπροστά αποδίδει καλύτερα. Δέσιμο της άμυνας, έρχονται τα αποτελέσματα, έρχεται και η αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχουν ασκήσεις τσαμπουκά.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με τον Δον Φερνάντο πάντως πρέπει να καταλάβει καλά σε ποια ομάδα βρίσκετε. Σίγουρα χθες δεν τους είπε να οπισθοχωρίσουν διότι αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας αλλά την νοοτροπία την δίνει στις προπονήσεις ο προπονητής και κανένας άλλος... ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να βγάλει το κομπλεξ που έχει η ομάδα μας στα κρίσιμα ματς!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω φιλε Πηγασε . Το οτι ειναι επιτακτικη αναγκη η επιστροφη του Κοντρερας δεν νομιζω οτι χρειαζεται περαιτερω σχολιασμο.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Retzi, δεν χρειάζεται να σου πει ο προπονητής να οπισθοχωρήσεις. Μπορεί να σου λέει "παίξτε επιθετικά, πατήστε τους" αλλά να βλέπεις ότι δεν το πιστεύει! ¨Οτι δεν γυαλίζει το μάτι του! Το λέει επειδή πρέπει και όχι επειδή το πιστεύει. Οι παίκτες "εισπράτουν" αυτή την αμφιβολία, την ηττοπάθεια που βγάζει ο προπονητής. Ενδόμυχα. Γι' αυτό και αντιδρούν οπισθοχωρόντας.

Οπότε τι αλλάζει αν το λέει ή δεν το λέει;
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Αδερφέ DimisK.... θυμάσαι τι συζητούσαμε οι δυο μας κάποτε το καλοκαίρι εδώ στο forum;
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αδερφέ από το στόμα μου το πήρες. Μπορεί όντως να το λέει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΝΕΙ!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

paokpool έγραψε:Αδερφέ DimisK.... θυμάσαι τι συζητούσαμε οι δυο μας κάποτε το καλοκαίρι εδώ στο forum;
Δυστυχώς θυμάμαι....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πως να τους πορωσει ρε παιδια;; Δεν το'χει...

Για μενα εκει ειναι το μειον του ως προπονητης...Δεν ξερει να διαχειριζεται την ψυχολογια ενος ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ντερμπι...Μπορει στην Αγγλια ή στη Γερμανια να επιανε το στυλακι του, αλλα εδω στην Ελλαδα ο τσαμπουκας παιζει μεγαλυτερο ρολο απο οποιοδηποτε συστημα...

Και για να μην γκρινιαζω συνεχεια...ισως τωρα να μην ειναι η καταλληλη ωρα για αλλαγες προπονητη...

Αλλωστε θα χασω και το βαρβατο στοιχημα... :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Δευ 21 Σεπ 2009, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε dimisk αυτην την αμφιβολια οι παιχτες ( και δεν ηταν παντα οι ιδιοι ) την κουβαλουν 12 ΧΡΟΝΙΑ . Και παιχτες αλλαξαμε και αλλοι προπονητες περασαν και τα πραγματα δεν αλλαζαν
Το ενδεχομενο να την κοπανησει ο προεδρος μαζι με τον Ζηση και τον πορτογαλλο , το εχει σκεφτει κανεις ? Εκει τι γινεται ?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+ άπειρο στον Μάξιμο....
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Ο Fernadno Santos είναι γνωστός από την παρουσία του στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρονια και κυρίως στον ΠΑΟΚ. Και για να είμαι ειλικρινής, μου κάνει εντύπωση που ορισμένα παιδιά εδώ μέσα δείχνουν να εκπλήσσοντε από τον τρόπο παιχνιδιού του και από τη νοοτροπία του, η οποια μεταξύ άλλων αντικατοπτρίζεται και στις δηλώσεις του κατά καιρούς. Άσε που, για τα δεδομένα του, προσπάθησε χθες να παίξει επιθετικά!
Η γνώμη μου, την έχω ξαναγράψει, ο Santos πραγματικά συμμάζεψε μια ομάδα σκορποχώρι, της έδωσε αγωνιστική ταυτότητα και αρκετή από τη χαμένη της αξιοπρέπεια. Δεν κατάφερε και λίγα δηλαδή, ισα ισα! Ωστόσο το βήμα του πρωταθλητισμού δε θα μπορέσουμε να το κάνουμε μαζί του.

Βεβαια, για να μην είμαι άδικος μαζί του, φέτος υπήρξαν αδυναμίες και λάθη στο γενικότερο αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και δεν ευθύνεται απόλυτα ο πορτογάλος γι αυτά! Η ομάδα φέτος πάσχει. Είναι ολοφάνερο! Θυμηθείτε λιγάκι τον περσινό ενθουσιασμό και το πάθος, το οικογενειακό κλίμα, τους παίχτες με ελαχιστη συμμετοχη να μπαίνουν και να γυρνάνε παιχνίδια, την πιστη για τη νίκη από όλους (εκτος των παιχνιδιών με ποκ) κτλ. Η ομάδα έβγαζε μια υγεία και μια αισιοδοξία, παρα το αμυντικογενές σύστημα, τα κολλήματα και τις φοβίες του santos, το χαμηλό budget, τα φαλτσοσφυρίγματα και τα λοιπά.
Φέτος όμως τι διάολο συμβαίνει!?? Τι απέγινε αυτό το κλίμα? Τι απέμεινε από το αγωνιστικό πρόσωπο της περσινής ομάδας? Από το καλο κλίμα μεταξύ προπονητή, παιχτών και διοίκησης? Γιατί τα πρόσωπα των παιχτών είναι σκυθρωπά πριν από τα παιχνίδια?? Γιατί βγάζει η ίδια η ομάδα μια μιζέρια και μια κακομοιριά, που τη μεταδίδει και στον κόσμο (κι όχι αντίστροφα, όπως λένε ορισμένοι!)??
Δεν έχω απάντηση, αλλα σίγουρα δεν ευθύνεται μονο ο Santos. Μπορεί να χάθηκε και το άστρο αυτής της ομάδας, που λέει κι ο πεππερμιντ!
Από την άλλη, καλώς ή κακώς, όταν δεν τραβάνε κάποια πράγματα, η πιο εύκολη και προφανής λύση, είναι αυτή της αλλαγής προπονητή. Δε θα μας σώσει μακροπρόθεσμα, αλλα σίγουρα θα αντιστρέψει το κλίμα.
Ποιον να πάρουμε, θα ρωτήσει ο αδερφός. Δεν ξέρω, ειδικός δεν είμαι, αλλα πιστεύω πως πρέπει να γίνει σύντομα η αλλαγή. Γιατί θα πέσουν κι άλλες σφαλιάρες και ίσως χαθούν οριστικά κι επόμενοι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ (ποιοι είπαμε ότι είναι παρεπιπτόντως??).
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

shark4 έγραψε:Φιλε dimisk αυτην την αμφιβολια οι παιχτες ( και δεν ηταν παντα οι ιδιοι ) την κουβαλουν 12 ΧΡΟΝΙΑ . Και παιχτες αλλαξαμε και αλλοι προπονητες περασαν και τα πραγματα δεν αλλαζαν
Το ενδεχομενο να την κοπανησει ο προεδρος μαζι με τον Ζηση και τον πορτογαλλο , το εχει σκεφτει κανεις ? Εκει τι γινεται ?
Δεν νομίζω ότι είναι λόγος η αποχώρηση Σάντος να συνοδευτεί και με την αποχώρηση των άλλων δύο. Συνέταιροι είναι; Ούτε πιστεύω ότι θα συμβεί...

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να κάνω λάθος, να γίνω ρόμπα ξεκούμπωτη, να δούμε την Τετάρτη έναν άλλο ΠΑΟΚ παθιασμένο. Και έναν Σάντος που να γυαλίζει το μάτι του. Θέλω να με κάνουν μακάκα. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Πρώτος θα πω έκανα λάθος και πετροβολήστε με. Είμαι άσχετος...

Αλλά.....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

8emis4 έγραψε: όταν δεν τραβάνε κάποια πράγματα, η πιο εύκολη και προφανής λύση, είναι αυτή της αλλαγής προπονητή. Δε θα μας σώσει μακροπρόθεσμα, αλλα σίγουρα θα αντιστρέψει το κλίμα.
Ποιον να πάρουμε, θα ρωτήσει ο αδερφός. Δεν ξέρω, ειδικός δεν είμαι, αλλα πιστεύω πως πρέπει να γίνει σύντομα η αλλαγή. Γιατί θα πέσουν κι άλλες σφαλιάρες και ίσως χαθούν οριστικά κι επόμενοι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ (ποιοι είπαμε ότι είναι παρεπιπτόντως??).
Αυτό...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

shark4 έγραψε:Πραγματικα πολυ πρωτοτυπη αναλυση. Μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις την ιδια με τον κουστουμαρισμενο σερβο η' με τις φορμες και τα κομποσκοινια του αλλου.
Και στο κατω - κατω της γραφης : Ετσι ηθελε ο Θεος και η Παναγια, ετσι εγινε και χασαμε. ( επειδη εχουμε αρχισει και τον μελεταμε τον ανθρωπο ).
Υ.Γ. Αν το προβλημα ειναι ενδυματολογικο, να τον παμε μεχρι την Τσιμισκη να του ραψουμε 2-3 κοστουμακια.
αν κατάλαβες οτι το προβλημά μου είναι ενδυματολογικό, τότε...

PS: όποιος κάνει κριτική στον προπονητή θέλει πίσω τον bajevic ή τον αναστασιάδη??? από πού προκύπτει αυτό???
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ξερεις μερικα πραγματα τα αντιμετωπιζω και με χιουμορ, το οποιο εχω διαπιστωσει οτι διαθετεις και εσυ. Μην το παιρνεις προσωπικα.
Οσο δε για το αλλο , οποτε στον ΠΑΟΚ ( τα τελευταια χρονια ) τιθεται θεμα προπονητη η σκεψη των περισσοτερων στον Αγγελο παει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”