Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

zissos έγραψε:Να κάνουν τι δηλαδή? Να κερνιούνται παγωτά ή να περπατούν χεράκι-χεράκι?

Να μη φιλιούνται δημόσια. Δεν με νοιάζει τι κάνουν στο κρεβάτι, αλλά δεν θέλω να τα κάνουν έξω, προκαλούν! Έχω και φίλους λήκια και φίλους γαύρους, αλλά να μη προκαλούν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν είμαι γαυροφοβικος αλλά όταν τους βλέπει το παιδί μου και ρωτάει "μπαμπά τι είναι αυτοί;" εγώ τι να του πω;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ άμα γίνει ο γιος μου σαν αυτούς, θα τον διώξω από το σπίτι. Ούτε στον εχθρό μου τέτοια πράγματα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο που#&@γαυρος εκτός από Ντουρμισάι στον ξεκολιάρη δίνει και Γιάννη Μασούρα στην Κούγιαινα. Χρέος μας να πάρουμε πίσω τους δύο παίκτες μας και να τους στείλουμε είτε στον ΠΑΟ, είτε σε άλλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Φίλο γαύρο δεν γίνεται να εχεις, μόνο αν δεν ασχολειτε και λέει ότι είναι γαύρος απλώς. Άμα είναι οπαδός επιπέδου σαν εμάς που ασχολούμαστε ενεργά σε forums κτλπ και ξέρει τι γίνεται και δεν έχει αηδιασει δεν θα ήταν ποια γαύρος. Εγώ όσους έχω βρει δεν βγάζεις άκρη έχουν πλύση εγκεφάλου κανείς άλλος δεν είναι τόσο οπαδικα λοβοτομημενος όσο ένας γαυρος. Η είναι οι κλασικοί τύποι που γουστάρουν ότι κερδίζουν με όποιον τρόπο υπάρχει και το ίδιο θέλουν και στην ζωή τους.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα έχουμε πει δεκάδες φορές. Ακόμα και χλιαρός, τάχα αποστασιοποιημένος υποστηρικτής του εφηβόπ@υστ@, ανεξάρτητα από πνευματικό επίπεδο, είναι μαλωμένος με την αξιοπρέπεια και την αποδοχή ότι σε ένα παιχνίδι υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να χάσεις κάποιες φορές. Έτσι έχουν προγραμματιστεί αυτά τα νουνόπανα. Για αυτό και η παραμικρή "αδικία" :lol: :lol: σε βάρος τους τους δαιμονίζει τόσο. Δεν πειράζει όμως, θα συνηθίσουν. Δεν είναι εύκολο, το κατανοώ. Και τα δικαιολογώ μέχρις ενός σημείου τα μπαστ@ρδ@κια.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Οι μεγάλοι μπορεί να θυμάστε, η μεγάλη Γιουγκοσλαβία διάλυσε από το μίσος των λαών που εκφράστηκαν μέσα.απο από το ποδόσφαιρο και κυρίως από το ξύλο της δυναμό Ζάγκρεμπ με.τον ερυθρό αστέρα του Αρκάν.
Αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει και στην Ελλάδα. Οι νότιοι σε κανένα σημείο δε μας σέβονται, δείτε τι γίνεται με τα κέντρα αποφάσεων τις ασύμμετρες επιδοτήσεις και τόσα άλλα, τι να πει κανείς για
Ότι την Θράκη την αποκαλούν Τουρκία;
Την Μακεδονία Βουλγαρία
Σε τόσα γήπεδα μας βρίζουν και ένας διαιτητής δεν βρέθηκε να σταματήσει τον αγώνα για 5 λεπτά, και τόσα άλλα που τα ζούμε καθημερινά...
Θα έλεγα και πόσα ακόμη αλλά δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγητε εύκολα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Οι Γιουγκοσλάβοι ήταν διαφορετικά έθνη, κάτι που δεν ισχύει μ' εμάς. Το υπέρμετρο ποδοσφαιρικό μίσος οφείλεται στην προπαγάνδα των κάφρων δημοσιογράφων που παρουσιάζουν μόνο ψέμματα, μέσα σε ένα σαθρό πολιτικά και επιχειρηματικά σκηνικό στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

υπαρχει τεραστια ανισοτητα στην μεταχειρηση ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .....οπου μας θεωρουν γραφικους αν διεκδικησουμε κατι ......
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι Γιουγκοσλάβοι ήταν διαφορετικά έθνη, κάτι που δεν ισχύει μ' εμάς. Το υπέρμετρο ποδοσφαιρικό μίσος οφείλεται στην προπαγάνδα των κάφρων δημοσιογράφων που παρουσιάζουν μόνο ψέμματα, μέσα σε ένα σαθρό πολιτικά και επιχειρηματικά σκηνικό στην Ελλάδα.
Και όμως αγαπητέ φίλε, οι Γιουγκοσλάβοι είναι σε ποσοστό μεγάλο ίδιο έθνος, η θρησκεία τους είναι διαφορετική. Από προσωπική εμπειρία έχω να σας πω πως όταν έσκασε ο πόλεμος βρέθηκαν οικογένειες απέναντι χωρίς κανένα λόγο. Μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε από κοντά, είναι τόσα πολλά και τόσες λεπτομέρειες που είναι ύποπτα κοινές που δε μπορούν να αναπτυχθούν εδώ.
Μια λεπτομέρεια, οι τίγρεις του Αρκάν (ερυθρός Αστέρας) κόντρα στην ομάδα του Φράνκο Τουντσμαν πρώτου πρόεδρου της Κροατίας που ήταν αρχηγός των οργανωμένων της δυναμό Ζάγκρεμπ...
Σ.σ οι Ρώσοι κρέμασαν τους Σέρβους...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Οι άλλοι έχουν ξεπατωθεί στα πίσωκολλητά και τα τσιμπούκια και ο χοντρός τους πέταξε ένα κόκκαλο να γλυψουν, το πολυβόλο της Μπέβερεν με τις οκτώ συμμετοχές και τα μηδέν γκολ. Και παρόλα αυτά νομίζουν τον πήραν με τη μαγκιά τους. Είναι να τρελαίνεσαι με τα γιδια που κυκλοφορούν
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια μη λετε οτι ναναι. Οι πρωην γιουσκοσλαβικες δημοκρατιες με το στανιο γιναν ενα κρατος. Ηταν θεμα χρονου μολις κατερρευσε ο κομμουνισμος οτι θα γινοταν οτι εγινε. Αν δεν γινοταν απο το ποδοσφαιρο θα γινοταν απο το βολλευ. Και φυσικα το επεδιωξαν με καθε τροπο και οι μεγαλες δυναμεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ακυρώθηκε ως off-side στην Premier League γκολ της Norwich ίδιο με αυτό του Sudani που ακυρώθηκε στον Βόλο.

1. Το γκολ της Norwich
Εικόναhosting img

2. Το γκολ του Sudani
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι Γιουγκοσλάβοι ήταν διαφορετικά έθνη, κάτι που δεν ισχύει μ' εμάς. Το υπέρμετρο ποδοσφαιρικό μίσος οφείλεται στην προπαγάνδα των κάφρων δημοσιογράφων που παρουσιάζουν μόνο ψέμματα, μέσα σε ένα σαθρό πολιτικά και επιχειρηματικά σκηνικό στην Ελλάδα.
Προσωπικά δε νιώθω ομοεθνής με κανένα καργιολοβλαχοχαβούζαρο, που κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη πως όλοι οι υπόλοιποι ανα την επικράτεια οφείλουμε, σε οποιοδήποτε επίπεδο δράσης κοινωνικοπολιτικής, να τον υπηρετούμε. Στα αρκίντια μου τον έχω καταχωρισμένο, μη γράψω τίποτα εξαιρετικά βαρύτερο. Κοινώς, στο γεροδιάολο κι έτι παραπέρα.
Kal4

Δημοσίευση από Kal4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακυρώθηκε ως off-side στην Premier League γκολ της Norwich ίδιο με αυτό του Sudani που ακυρώθηκε στον Βόλο.
Και συνεχίζεται το πρωτάθλημα Αγγλίας μετά απ'αυτό το σκάνδαλο :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”