Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από vs40 »

barlow4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Dimg4, για χαφ νομίζω θα πάει η δουλειά 31 Γενάρη. Για φορ φαίνεται ότι ψάχνουν τώρα, οπότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του φορ μέσα σε 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η αισιόδοξη πρόβλεψή μου.
Αν ήσουν απαισιόδοξος δηλαδή θα παίζαμε σύστημα 4-6-0 για φέτος τουλάχιστον.
Το απαισιόδοξο είναι να πάρουμε φορ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, δίχως χαφ. Παρεπιπτόντως εγώ το πιστεύω πολύ το υλικό μας και τον Άκπομπ και τον Καρέλη. Άλλος δεν φρόντισε να τους έχει σε φόρμα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επιθετικος μεχρι τη Δευτερα, χαφ μεχρι την Παρασκευη.

Αιντα
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Λοιπόν απτην αρχή που άκουσα ότι ο Μπρανκο έκανε ταξίδι ειμουν σίγουρος ότι δεν πήγε για Μπεργκ.Πολυ καλός παίκτης ο Λεό Μπονατινι σκοτώνει μέσα στην περιοχή απλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά απτον Πριγιοβιτς είναι Φορ που παίζει πολύ έξω απτό κουτί! Έχει πολύ καλά σουτ και είναι πολύ γρήγορος είναι ακριβώς ίδιο στυλ με Λιβαγια της Χαρτινης.Τον ήθελα και ο γαυρος πριν πάρει Σολδανο, πάντως ας κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί μπορεί να μην έχει ο Μπρανκο εκεί μονο για αυτόν. Σύντομα θα έχουμε νέα θέλω να πιστεύω σήμερα και όχι μέχρι τη Δευτέρα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ο Λουτσέσκου να ενσωματώσει τις μεταγραφές (όταν έρθουν) ώστε να παίξουν στα ντέρμπι που έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο. Με Ακπόμ θα πάμε σαν αντιΠρίγιοβιτς. Αρα νομίζω ότι οι επιλογές θα είναι πιο πολύ για Μάρτιο και μετά. Οπότε λογικά θα πρέπει να πάμε για ηλικίες κάτω των 30. Παρόλαυτά είναι σίγουρο ότι ο Μπέργκ είναι η προτεραιότητα. Αυτά είναι τα παράλογα με το πώς δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πάντως πολύ υσηχια πριν την καταιγίδα...!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Magpies4 έγραψε:Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση ο Λουτσέσκου να ενσωματώσει τις μεταγραφές (όταν έρθουν) ώστε να παίξουν στα ντέρμπι που έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο. Με Ακπόμ θα πάμε σαν αντιΠρίγιοβιτς. Αρα νομίζω ότι οι επιλογές θα είναι πιο πολύ για Μάρτιο και μετά. Οπότε λογικά θα πρέπει να πάμε για ηλικίες κάτω των 30. Παρόλαυτά είναι σίγουρο ότι ο Μπέργκ είναι η προτεραιότητα. Αυτά είναι τα παράλογα με το πώς δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά.
Για αυτό θα έπρεπε να είναι πρώτη προταιρεότητα ο Κουλούρης, μετά ο Μπεργκ και μετά το χάος. Γιατί καιγόμαστε τώρα για το φορ και όχι για μετά το Μάρτη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω λεω κατευθειαν προετοιμασια ας τους παει μωρε.
Πιστευω πως ειναι τετοια η αναγκη που και ο φοβικος λουτσεσκου θα τους ριξει στη μαχη.
Βεβαια πιστευω πως τ ματς της κυριακης θα δειξει πολλα. Αν κερδισουμε θα νιωσουν πως δεν επειγει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Μπεργκ θα τον έβαζε και χτες...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πως τα δουλευει;;;για να μαθουμε και μεις...

Παιρνουμε ως δεδομενα καποια πραγματα ενω δε γνωριζουμε τπτ.

Ο μπεργκ τον θελει ο σαββιδης.
Τον αλλον το θελει ο μπρανκο.
Τον παραλλο ο λουτσεσκου.

Κουραστικη αυτη η κουβεντα ενω εμεις δε γνωριζουμε κατι.απλα τις εικασιες οι περισσοτεροι τις μετατρεπουμε σε δεδομενα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

rainmaker έγραψε:Μαζικές δημοσιεύσεις για άμεση ελευση αντικαταστάτη.
Τουτέστιν διαρροή της ΠΑΕ ότι κλείνουμε άμεσα

Άι να δούμε

Φέρτε μια χαφαρα να ηρεμήσω

Η απλα οι αρδ αναμεταδιδουν τον Macho
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

vs40 έγραψε:
barlow4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Dimg4, για χαφ νομίζω θα πάει η δουλειά 31 Γενάρη. Για φορ φαίνεται ότι ψάχνουν τώρα, οπότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του φορ μέσα σε 2 εβδομάδες. Αυτή είναι η αισιόδοξη πρόβλεψή μου.
Αν ήσουν απαισιόδοξος δηλαδή θα παίζαμε σύστημα 4-6-0 για φέτος τουλάχιστον.
Το απαισιόδοξο είναι να πάρουμε φορ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, δίχως χαφ. Παρεπιπτόντως εγώ το πιστεύω πολύ το υλικό μας και τον Άκπομπ και τον Καρέλη. Άλλος δεν φρόντισε να τους έχει σε φόρμα.
Δηλαδή αν έρθουν σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο σου , θα είσαι χαρούμενος?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Λοιπον οταν ο Μπρανκο ηταν στην Εστοριλ, τον Γεναρη του 2015 πηρε και Μπονατινι και Ματεους Ολιβειρα ως δανεικους.

Στην συνεχεια ο πρωτος αγοραστηκε το καλοκαιρι του του 15 απο την Εστοριλ ενω ο δευτερος πηγε ως ελευθερος στην Εστοριλ το καλοκαιρι του 16.

Αυτα με τον Μπρανκο τεχνικο διευθυντη στην Εστοριλ. Μπορει να σημαινουν κατι μπορει και τιποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 10 Ιαν 2019, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

Απ'ο,τι ειδα στο youtube αυτος ο Μπονατινι βαζει μονο γκολ της πλακας σε κενη εστια απο το ενα μετρο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

να δεις που στο τελος θα κανει μεταγραφη ο ΤΔ και θα γκρινιαζουμε γιατι δεν αφησε τον Γιωργη να κανει το γουστο του... Και πρωτοι εκεινοι που γκρινιαζουν γιατι ο Γιωργης καπελωνει τον ΤΔ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μακάρι να βρίσκεται στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή κ να βάζει γκολ της πλάκας από το 1 μέτρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”