Εύλογες οι ερωτήσεις σου. Πιθανόν να βλέπουν στο λεβεκ καλά στοιχεία, που ίσως δεν έχει ο Λεοβατς αλλά και κάποια προοπτική. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μακ έκανε 350 χιλιάρικα...Indio έγραψε:Η αλλαγη που λες και φοβασαι εχει να κανει με το να διωξεις καποιον παικτη σου για καποιον αλλο..
Το να φερεις καλυτερο ,σημαινει οτι βελτιωνεσαι σε μια χρονια μαλιστα που πας για πρωταθλημα..
Για μενα ο Λεοβατς ειναι ο ορισμος της μετριοτητας και θεωρουσα αυτη τη θεση μια απο τις αναγκαιες μεταγραφες μας..
Τωρα γιατι πολλους σας καλυπτει ο λεοβατς και δε φοβαστε εναν παικτη λαχειο με ιστορικο τραυματισμων κτλπ.. το σεβομαι,για ανταλλαγη αποψεων ειμαστε εδω ετσι και αλλιως αλλα η δικη μου οπτικη διαφερει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Σεραφείμ, μας είχε ζαλίσει τόσο ο Τσε μόλις τον πρωτοάκουσε, που κάναμε ολάκερη διατριβή σε λέω...Sera4 έγραψε:υγ ρε γκοραν εψαξα και βρηκα την ασσιστ και οντως ειχες δικιο ρε μπαγασα![]()
[youtube]sa9PNpz6fOQ[/youtube]
απο την αλλη ομως μπορει τελικα να χρεωσανε ως ασσιστ το κερδισμενο πεναλτυ...

Μετά δε από συσκέψεις επί συσκέψεων, αποφασίσαμε ότι το κερδισμένο πέναλτι δεν πιστώνεται ως ασίστ!!!

- Παλαιολόγος
εγω βλεπω μπαλωματα και μεταγραφες ρισκου
ελπιζω να μην παει ετσι η μεταγραφικη περιοδος,4 παιχταραδες θελουμε ,οχι αλλους σαν αυτους που ηδη εχουμε.
ελπιζω να μην παει ετσι η μεταγραφικη περιοδος,4 παιχταραδες θελουμε ,οχι αλλους σαν αυτους που ηδη εχουμε.
Οι πιο ασημαντες θεσεις για τη δημιουργια μιας ομαδας ειναι το αριστερο μπακ και ο τερματοφυλακας. Το αριστερο μπακ γιατι σπανιζουν οι καλοι παιχτες σε αυτη τη θεση και ο τερματοφυλακας γιατι υπαρχουν απειρα παραδειγματα απο ομαδαρες με μετριους ως κακους τερματοφυλακες. Προτιμω το μετριο λεοβατς και τα λεφτα της αντικατασαση του να πανε να προστεθουν στο ποσο για το 8αρι
Στις επάλξεις όλοι αδέλφια...Τ Ω Ρ Α ... Ο Μ Ω Σ ...Πριν να είναι αργά...
Επαγρυπνώντας και κράζοντας παράλληλα, που κάποιοι θέλουν να μικρύνουν τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Επαγρυπνώντας και κράζοντας παράλληλα, που κάποιοι θέλουν να μικρύνουν τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

-
τερματαρα ειχαμε και τον εφαγαν τα παπαγαλακια και διαφοροι τρεχαλατζηδες ΠΑΟΚαρχες..
η ομαδα θελει τερμα αριστερο μπακ 8αρι και εξτρεμ καλυτερο απο τον πεδρο ενρικε...
οσο για το 4-4-2 που θελει να προετοιμασει ο νεος προπονητης...ας μην το αναλυσω καλυτερα..
η ομαδα θελει τερμα αριστερο μπακ 8αρι και εξτρεμ καλυτερο απο τον πεδρο ενρικε...
οσο για το 4-4-2 που θελει να προετοιμασει ο νεος προπονητης...ας μην το αναλυσω καλυτερα..
Ποιος ήρθε και είναι μπάλωμα και ρίσκο;Παλαιολόγος έγραψε:εγω βλεπω μπαλωματα και μεταγραφες ρισκου
ας μην κρινουμε συστηματα και τι θελει να προετοιμασει πριν δουμε καν την..προετοιμασια.
λεω εγω τωρα.
υγ: επίσης, να θυμίσω ότι στο poll, που εμείς (εσεις δλδ) ψηφίσατε, οι 4 θέσεις με τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης, είναι αυτές που αναγράφονται στην κορυφή του τοπικ. όπου μέχρι στιγμής φαίνεται και η "απαίτηση" για την απόκτηση τερματοφύλακα.
λεω εγω τωρα.

υγ: επίσης, να θυμίσω ότι στο poll, που εμείς (εσεις δλδ) ψηφίσατε, οι 4 θέσεις με τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης, είναι αυτές που αναγράφονται στην κορυφή του τοπικ. όπου μέχρι στιγμής φαίνεται και η "απαίτηση" για την απόκτηση τερματοφύλακα.
Μα ακόμη δεν αρχίσαμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Που τα ειδες ρε αδελφε;;;Παλαιολόγος έγραψε:εγω βλεπω μπαλωματα και μεταγραφες ρισκου
ναι αλλα τα δημοσιευματα λενε ρε συ εορπτολ...
τωρα, αν τα δημοσιευματα ειναι απο ανθρωπους που εγραψαν περίπου 100 (στα σοβαρά τωρα) ονόματα πρπονητών και δεν..το βρήκαν... ε, νταξ. λεπτομέρειες.
τωρα, αν τα δημοσιευματα ειναι απο ανθρωπους που εγραψαν περίπου 100 (στα σοβαρά τωρα) ονόματα πρπονητών και δεν..το βρήκαν... ε, νταξ. λεπτομέρειες.
αμα απεφανθηκε το συμβουλιο των γεροντων ας κρατησω και εγω το "μελε" τοτεgoran 64 έγραψε:Σεραφείμ, μας είχε ζαλίσει τόσο ο Τσε μόλις τον πρωτοάκουσε, που κάναμε ολάκερη διατριβή σε λέω...Sera4 έγραψε:υγ ρε γκοραν εψαξα και βρηκα την ασσιστ και οντως ειχες δικιο ρε μπαγασα![]()
[youtube]sa9PNpz6fOQ[/youtube]
απο την αλλη ομως μπορει τελικα να χρεωσανε ως ασσιστ το κερδισμενο πεναλτυ...![]()
![]()
![]()
Μετά δε από συσκέψεις επί συσκέψεων, αποφασίσαμε ότι το κερδισμένο πέναλτι δεν πιστώνεται ως ασίστ!!!

υγ ρε σεις μονο εγω ψηνομαι ασχημα για παραμονη ζαιρο φετος??με τον αλεξανδρο πιστευω οτι μπορει να γινει αναντικαταστατος τους γουσταρει κατι τετοιους

Η πλάκα θα είναι να έρθουν κάποιοι που δεν ακούγονται καν..... Που είναι πολύ πιθανό λόγω Μιχελ