Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
goran 64 έγραψε:Πλην της τεκνοποίησης... 8-)
:mrgreen:
Εννοείς την ερωτική συνεύρεση. Στο θέμα αυτό θα πρέπει να γίνει συμφωνία και των δύο συζύγων. Αν ο ένας δέχεται να περιορίσει την ικανοποίηση των ορμών του και ο άλλος όχι, τότε ο πνευματικός συνιστά να μην περιοριστούν.

Ακόμα κι αν αυτή που το θέλει είναι η γυναίκα, ενώ ο άντρας όχι;;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή το ερωτικό πάθος είναι το μεγαλύτερο όλων, δεν μπορεί να κάνει μόνο ο ένας αποχή, ενώ ο άλλος επιθυμεί να εκτονωθεί, γιατί τότε αυτός που θέλει την εκτόνωση θα στραφεί εκτός γάμου, οπότε πάμε σε χειρότερη κατάσταση. δν έχει σημασία αν αυτός που επιθυμεί την εκτόνωση είναι άνδρας ή γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!! :pano: :nairepaok:

Με υγεία, χαρά, δύναμη και αισιοδοξία για όλους μας μετά από μία βροχερή μεν αλλά νικηφόρα Κυριακή σε ποδόσφαιρο και volley για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας, μάλιστα με πολύ καθαρά σκορ και στα δύο!!!!
ΑποστόληςΑ έγραψε:
goran 64 έγραψε:Πλην της τεκνοποίησης... 8-)
Εννοείς την ερωτική συνεύρεση. Στο θέμα αυτό θα πρέπει να γίνει συμφωνία και των δύο συζύγων. Αν ο ένας δέχεται να περιορίσει την ικανοποίηση των ορμών του και ο άλλος όχι, τότε ο πνευματικός συνιστά να μην περιοριστούν.
Εννοώ την ερωτική συνεύρεση μεν, αλλά αυτή που γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση αδελφέ Απόστολε...
Αυτήν δηλαδή που προτρέπει η Εκκλησία μας να γίνεται, ώστε "να αυξανόμαστε και να πληθυνόμαστε και να κατακυριεύσουμε την Γη"!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα!
Η ερωτική συνεύρεση των συζύγων δεν έχει συχνότητες και όρια. Αυτά τα καθορίζουν μόνοι τους οι σύζυγοι. Ούτε η κάθε συνεύρεση καταλήγει στην τεκνοποιΐα. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί παράγοντες που μεσολαβούν. Αυτό που υποστηρίζει η Εκκλησία είναι να μην παίρνονται προφυλάξεις για την μη τεκνοποίηση, το οποίο βέβαια προϋποθέτει ότι ο πιστός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Εδώ λοιπόν αρχίζουμε να μπαίνουμε στην ουσία του Χριστιανισμού. Ο άγιος Παΐσιος είχε πει μερικά εξαιρετικά πράγματα για το θέμα αυτό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες που δεν αφορούν στο τόπικ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

goran 64 έγραψε: Εννοώ την ερωτική συνεύρεση μεν, αλλά αυτή που γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση αδελφέ Απόστολε...
Αυτήν δηλαδή που προτρέπει η Εκκλησία μας να γίνεται,ώστε "να αυξανόμαστε και να πληθυνόμαστε και να κατακυριεύσουμε την Γη"!!!! ;)

Planet earth dislike this post
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλημέρα!
Η ερωτική συνεύρεση των συζύγων δεν έχει συχνότητες και όρια. Αυτά τα καθορίζουν μόνοι τους οι σύζυγοι. Ούτε η κάθε συνεύρεση καταλήγει στην τεκνοποιΐα. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί παράγοντες που μεσολαβούν. Αυτό που υποστηρίζει η Εκκλησία είναι να μην παίρνονται προφυλάξεις για την μη τεκνοποίηση, το οποίο βέβαια προϋποθέτει ότι ο πιστός έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Εδώ λοιπόν αρχίζουμε να μπαίνουμε στην ουσία του Χριστιανισμού. Ο άγιος Παΐσιος είχε πει μερικά εξαιρετικά πράγματα για το θέμα αυτό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες που δεν αφορούν στο τόπικ.
Είχα προτείνει στο παρελθόν να ανοίξουμε ένα topic "Εκκλησία" αλλά δεν μ ακούσατε... :)
sn0ufel4 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Εννοώ την ερωτική συνεύρεση μεν, αλλά αυτή που γίνεται με σκοπό την τεκνοποίηση αδελφέ Απόστολε...
Αυτήν δηλαδή που προτρέπει η Εκκλησία μας να γίνεται,ώστε "να αυξανόμαστε και να πληθυνόμαστε και να κατακυριεύσουμε την Γη"!!!! ;)
Planet earth dislike this post
Me too my friend sn0ufel4...Όχι όμως το post, όσο την αλήθεια που αναφέρεται με τα γράμματα που τόνισες, με την διαστρεβλωμένη όμως έννοια που έχει πάρει αυτό το μήνυμα απ τους ανθρώπους στα χρόνια μας... ;) :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για τον Κεν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.argiro.gr/recipe/mosxari-krasato-maurodafni/
Παραλλαγη 500ml μαυροδαφνη αντι για 250+250 αλλο κρασι,οχι συκα το κανε η κυρα.Ειναι αρκετα γλυκο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα σε όλους μας! Μία μέρα πριν την Γερμανική δοκιμασία.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλημεραααααααα.
Κιθαριστα που χαθηκες ωρε?

ΥΓ Δε περανει η ωρα ρε.Δε περναει.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Επιστροφή Σαλόνικαααα!!!Καλημέρα ρεεεεε!!!!
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

καλημέρα
για τα παραπάνω πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι οφ τοπικ στο καφενείο

μαμάτε γιατί χανόμαστε
(..... κι ας ξεκινήσουμε από τη γερμανία - ας τεκνοποιήσει η Σάλκε ρε γμτ)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλημέρα. ... σημαντική μέρα για εμένα που θα κρίνει αν θα αναβαθμιστώ. Αύριο προβλεπω για τον ΠΑΟΚ δύο διπλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

mike έγραψε:καλημέρα
για τα παραπάνω πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι οφ τοπικ στο καφενείο

μαμάτε γιατί χανόμαστε
(..... κι ας ξεκινήσουμε από τη γερμανία - ας τεκνοποιήσει η Σάλκε ρε γμτ)
Μου δίνεις ωραία πάσα (ειδικά αυτό το "μαμάτε") να αναφέρω μια ρήση του παμμέγιστου Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου που ταιριάζει και μ' αυτό που προανέφερε ο Γρηγόρης. Ας με συγχωρέσουν οι πολέμιοι.

«Δόθηκε βέβαια ο γάμος και με σκοπό την τεκνοποιία, πολύ περισσότερο όμως δόθηκε για να σβήσει τη φλόγα της σαρκικής επιθυμίας που είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Και μάρτυρας είναι ο Παύλος, που λέγει: «Για τις σαρκικές σας ανάγκες, ας έχει ο καθένας τη γυναίκα του», και δεν είπε, ας έχει τη γυναίκα του για τεκνοποιία».
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

πολύ σωστά Αποστόλη

εγώ όμως τη Σάλκε δεν θέλω να την παντρευώ, να τη σκίσω θέλω
μήπως μετά πρέπει να την αποκαταστίσουμε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχω διαβάσει κάπου, νομίζω από κάποιον ψυχίατρο, ότι ο φανατισμός που επιδεικνύουμε και ιδιαίτερα στα σπορ δείχνει καταπιεσμένο σεξουαλικό ένστικτο, γι αυτό και η ορολογία που χρησιμοποιούμε είναι σεξουαλική (να τους μαμήσουμε, να μας πάρουν πίπα κοκ). Δεν ξέρω αν ισχύει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”