Εάν δεν ειρωνεύεσαι τότε στον ΠΑΟΚ είμαστε για κλάματαTreloPaoktsaki έγραψε:Καλα κανεις και ειρωνευεσαι αλλα αν και οταν θα εισαι 20 ποντους πισω απο τον Ζελα και καμια 7 απο την Κουλα και θα φωναζεις πρωτος εσυ που πετας ειρωνειες τον Ιβαν γτ δεν τα εχωσε για παικταρα και εφερε τον Μπερμπα Νο2 απο την Βενεζουελα μην πεις εγω τοτε ημουν κατα αυτης της κινησης! Παντως κρατηστε λιγο χαμηλα την μπαλα ρε παιδια οποιος και να ερθει θα βοηθησει την ομαδα αλλα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να ριξεις και κανα τοιχο οχι μονο τουβλα!Gospi έγραψε:Παντως και εγω συμφωνω!Που πηγαν και τον βρηκαν τον Μικου ρε φιλε?
Πανε φερε τον πανσιενσα απο την πορτο δανεικο χωρις οψιον να γουσταρουμε!22 χρονων 27 συμμετοχες 3 γκολ!Ο ορισμος του παιχταρα!Ή τουλαχιστον Αλμειδα ρε γμτ να αναστεναξουν τα γυραδικα της Τουμπας!
υγ. αντιλαμβανεστε φανταζομαι πως στο απαξιωμενο πρωταθλημα μας δεν παταει σοβαρος ανερχομενος επιθετικος ουτε με 10 μυρια ετησιο συμβολαιο ε?
Να λεμε δοξα τω Θεω που εχουμε Ιβιτς και Μιχελ και τουλαχιστον μας φερνουν κανονικους ποδοσφαιριστες!
υγ2. μην ακουσω παλι για Μπεργκ παιχταρα κλπ... ημαρτον!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρείς λοιπόν ότι ο βαζελός με 7παίκτες + 3 που ακόμα δεν είδαν το προπονητικό θα μας έχει 30βαθμούς και όλα αυτά εάν πάρουμε τον Μικού

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΗΣ
Αυτό δεν μας δίνει πρωτάθλημα ούτε όμως μας ρίχνει 30 πόντους πίσω
Όλα θα φανουν στο χορτάρι και αυτό μέχρι στιγμής λέει ΠΑΟΚ με διαφορά
ο ζέλας ήταν για 3 γκολ και από μπροντμπι και από αικ το πως την γλύτωσε είναι αλλού παπά ευαγγελιο αλλά είναι εμφανες οτι είναι μια σκάλα κάτω.