Ksenitemenos4 έγραψε:νομιζω πρεπει λιγο να ορισει ο καθενας τι εννοει με το 'παικτης που θα κανει τη διαφορα'.... ο μακ και ο ροντ δεν εκαναν τη διαφορα για εμας φετος? με τα πολυ μετρια στατιστικα και βιογραφικα που ειχαν...αρα αφου δινετε τοση σημασια σε αυτα γιατι ζητατε τωρα να αντικατασταθουν με παικταραδες?
αν αντικαταστησεις πεντε παικτες μετριους της ομαδας με πεντε που ειναι δυο σκαλια πιο πανω δεν ειναι επιτυχια? αν σε αυτους καταφερεις να φερεις και ενα δυο τοπ κλας ειναι το ιδανικο....φυσικα ολοι θα θελαμε ο ΠΑΟΚ να εχει εντεκα υπερπαιχταρους και πολυ καλο παγκο απο πισω αλλα αυτα ειναι ουτοπικα στη φαση που ειμαστε....εγω μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι βλεπω μια τακτικη να γεμισει η ομαδα με ικανους παικτες που θα βοηθησουν αμεσα...θα πει καποιος βεβαια οτι φετος πας για τσου λου οποτε τα στανταρ ανεβαινουν...ειμαι της αποψης ομως οτι σε δυο μηνες δεν γινεσαι ομαδα τσου λου οτι μεταγραφες και να κανεις...προτιμω να γεμισει ο ΠΑΟΚ ικανους παικτες σε ολες τις θεσεις και να κανει μια δυνατη ομαδα που καθε χρονο θα θελει λιγες πινελιες ωστε να φτασουμε σε τοπ επιπεδο
Συμφωνώ απόλυτα...Σε μια ομάδα "την διαφορά" την κάνει περισσότερο η ομαδικότητα και η ομοιογένεια από ένα παιχταρά που θα είναι σαν την μύγα μέσ' στο γάλα!!!
Αν έστω 3-4 παίχτες μας σε κομβικές θέσεις είναι του χρόνου ένα επίπεδο πάνω απ αυτούς που θα αντικαταστήσουν, τότε κατά τον Νοέμβριο "η διαφορά" της ομάδας απ τον προηγούμενο Νοέμβριο παίζει να είναι συνολικά και 2 και 3 επίπεδα πιο πάνω, αφού θα είναι δουλεμένη πλέον σωστά και θα έχει την απαραίτητη ομοιογένεια!!!!
Αυτό φυσικά με τις δύο απαραίτητες προϋποθέσεις, δηλαδή να μην έχουμε πολλούς τραυματισμούς και όλοι οι παίχτες, βασικοί και αναπληρωματικοί να δείξουν μεγάλη όρεξη, ρίχνοντας πολλή δουλειά στις προπονήσεις!!!