Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από Sick Bastard »

agios έγραψε:.
Πριν κατηγορησετε (σεβαστο να μην δεχεστε τιποτα αμασητο και κατ εμε ετσι πρεπει καλα κανετε) αλλά μάγκες ΨΑΧΤΕΙΤΕ...η αμφισβητηση ειναι ευκολο η δουλεια και η ερευνα ειναι δυσκολο...ιδιαΙτερα οταν το κανεις ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ....
Δεν καταλαβαίνω.
Ποιός σας/σε κατηγόρησε ότι είπατε/είπες ψέμματα;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

abg12d34 έγραψε:
trouman έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:

Αγιε μου.Μπραβο σου.
Σε νιωθω απολυτα.
Και οχι μονο σε νιωθω αλλα χαιρετω και γω το φορουμ "πλην Ξερολα"
Θα τα πουμε ξανα μετα την κατακτηση του πρωταθληματος παρολες τις "παρεμβασεις" το "μπαχαλο-μπουρδελο" παρολο που ειναι προτιμοτερο να φυγει ο Σαβιδης και να παραμεινουμε στην φτωχια μας οπως εχει ειπωθει.
Θα τα λεμε στο τσατ.
Πρωταθλημα με μιρλα δεν παιρνεις.Ουτε με χαμηλα την μπαλα και ςςς μην μας καταλαβουν , σαν κακομοιριδες.
Θα στηριξετε η δεν θα στηριξετε ρε.
Paokovie και συ και ο Άγιος ξέρετε ότι παρακολουθεί το φόρουμ πάρα πολύς κόσμος και τους ενδιαφέρει να σας ακούει. Αν κάποιος τη βλέπει αλλιώς δικό του θέμα. Έχουν όλοι το κοινό τους. Είμαστε πολλοί. Διαφορετικοί χαρακτήρες, οπότε αναμενόμενο ο καθένας να βλέπει το ποτήρι αλλιώς. Θεμιτό. Εκτός από τρολ και αλλόθρησκους που και αυτοί δε γίνεται να μην υπάρχουν. Οπότε γιατί τόση αξία στον όποιο αντίλογο που στο κάτω κάτω δεν ξέρεις τι και πως. Όπως έλεγε ένας "φιλόσοφος" οι γνώμες είναι σαν τις κ@λοτρυπιδες, ο καθένας έχει από μία... οπότε σας καλούμε να το ξανασκεφτείτε...

αγιε ετσι ειναι οπως τα λεει ο τρουμαν...ος

οι ....μυαλοποληδες .....για να μην πω κατι ποιο βαρυ εδω μεσα 5-10 ατομα ειναι

τα ιδια και τα ιδια
οτι και να γινει ο τροπος σκεψης τους ειναι ο ιδιος...

ηρθε στην ομαδα ο βιερινια ο ζαμπρανο ο μαουριστιο και μερικων το προβλημα ειναι πως λειτουργει η παε και τι ρολο παιζει η ...γκοντσαρεβα....

αυτων την γνωμη πρεπει να την γραψεις στα....εντσο να ραντες ντονα σημεντο σου....

δηλ...να τους γραψεις στα....πελε σου...

γιατι δηλ .να φυγεις για αυτους και να μην κατσεις εδω να σε ...διαβαζω...εγω ο τρουμαν και ολοι οι

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ...οπαδοι της ΠΑΟΚαρας μας...
Λάθος του Αγίου να φύγει....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

kataramenos5 έγραψε:
sic-4 έγραψε:Βεβαια τελευταια εχω αποσυρθει απο τη ..φρουρα γιατι εχω αντιληφθει οτι η πλειοψηφια εδω μεσα ενοχλειται οταν καποιος εχει ΟΠΑΔΙΚΗ προσεγγιση, οι περισσοτεροι νοιαζονται για το καλο του αθληματος και την υγιη ποδοσφαιρικη κριτικη. Ωραιο πραγμα, δεν λεω, αλλα αλλο ειχα καταλαβει εγω οτι εννοουμε οπαδικο φορουμ. Αναγνωριζω λοιπον το λαθος μου και γι αυτο αποσυρθηκα απο τη "φρουρα" βλεποντας οτι μαλλον γινομαι ενοχλητικος.
Εμεις ρε σικ γραφουμε εδω μεσα 7 χρονια για ποιο λογο.δεν ειμαστε οπαδοι?ΤΟ καλο του ΠΑΟΚ μας νοιαζει ,οχι το να μην ακουστει κακια κουβεντα για το βανια.Πεσατε να μας φατε πριν κανα διμηνο οταν γραφαμε για στανο και ποιανου επιλογη ειναι.Μετα ηρθατε στα λογια μας.Απλα χαλαρωστε λιγο με τις ειρωνειες σε οτι σας φανταζει διαφορετικο .
Κανεις δεν ειπε να μη γραφετε την αποψη σας που ειναι σεβαστη οπως και του καθενος.Η αποψη ομως οχι η συνεχομενη ειρωνεια.Μια ,δυο μετα θα αντιδρασει κι ο αλλος ,θ απαντησει στο ιδιο υφος.Κι αμα καταφερατε να βγαλετε και το Μανιακο απ τα ρουχα του ε κατι κανετε στραβα.Δε το λεει ενας σας το γραφουν πολλοι.
Αγιε διαφωνουμε .Αμα ο γιωργος(η οποιος αλλος ανακατευεται) εχει σπουδασει οτι εχει σπουδασει κι ειναι σχετικο,ας προσληφθει ως ΤΔ για να ξερουμε επιτελους ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ για την καθε επιτυχια η αποτυχια.Δε γινεται καποιοι να μπλεκονται στα ποδια του ΤΔ και του Ιβιτς και να την πληρωνει ο Μιχελ.Αμα εισαι μαγκας και σοβαρος αναλαμβανεις τις ευθηνες σου.Οχι στη νικη ΕΓΩ και στην ηττα οι ΑΛΛΟΙ.
Και κοψε τις λαλακιες περι αποχης κι εσυ κι ο αλλος ο περιεργος γιατι θα σας κραταω μουτρακια.

Τελικα εχει δικιο ο Σουρμ οσο τα σκαλιζουμε....Καλο δε προκειται να βγει.Εδω αποχωρουν οι Τεξανοι...
Κανεις δεν ειπε να μη γραφετε την αποψη σας που ειναι σεβαστη οπως και του καθενος.Η αποψη ομως οχι η συνεχομενη ειρωνεια και απαξίωση των πάντων και ειδικά όσων δεν γουστάρει ο καθένας.Μια ,δυο μετα θα αντιδρασει κι ο αλλος ,θ απαντησει στο ιδιο υφος.
Ακριβώς τα ίδια από την άλλη πλευρά!!!!
ΥΓ. Κι ο Πετρουλάκης λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα. Για όποιον έχει τη δυνατότητα να καταλαβαίνει φθάνουν και δυο σειρές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Κυρ 03 Σεπ 2017, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρα το μονο που μενει να βρουμε ειναι ποιος ξεκινα τις ειρωνειες
KOSTAS54 έγραψε:Ευτυχώς υπάρχουμε εμείς να τους ανοίγουμε τα μάτια, αλλά είμαστε πολλοί με πολλές γνώμες. Ποιόν να πρωτακούσουν?
Ακριβως κατω απ το σχολιο του Μανιακου σελ 160
KOSTAS54

Κρεμάστε τον.
Έψαξες πιο μπροστά και δεν βρήκες τίποτα??
Ψάξε καλύτερα, όλο και κάτι θα βρεις.
ΥΓ. Και γιατί είναι ειρωνικό αυτό???
Σε όλους μας απευθύνεται.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol: εκτιθεσαι .δε μιλας σε 5χρονα
KOSTAS54

Άστο καλύτερα το τελευταίο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σε 30098 ποστ δε βρήκες τπτ κατ ;
Σε επηρεάζουν οι φιλίες σου
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Ειναι κριμα πραγματικα ολο αυτο που γινεται ειλικρινα..
Γιατί όταν όλα τα αρδοσαιτ και οι αρδ με τα και καλά αποκλειστικά λέγανε και πουλούσαν πρόλογο σε όλο τον κόσμο καιι αραδιαζαν οτι να ναι ,ότι έχει κλείσει ο τάδε παίκτης,η ο τάδε παίκτης είναι προ τον πυλών,κλπ με σκοπό τα κλικς και την τσέπη τους και να γράφουνε στα παλιά τους τα παππουτσια (μην χαρακτηρίσω αλλιως )όλο τον Π.Α.Ο.ΚΤΣΗΔΙΚΟ κόσμο, εδώ μέσα και στο τσατ υπήρχε έγκυρη ενημέρωση και διάψευση μέσα στις επόμενες ώρες
Είναι πραγματικά κρίμα να βγαίνει από εδώ μέσα είδηση και να γράφουν μέλοι μα καλά πως το ξέρετε αφού δεν έχει βγει σε κανένα σαιτ.και σάιτ που τα βρίζουμε όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά για πείτε μου ρε καρντασακια (όπως θα έλεγε κάποια ψυχή ),πως γίνετε όλοι να τους βρίζουμε να διαψευδονται πανηγυρικά, και σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα αρδοσαιτ τους να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο..που αποδεδειγμένα κάνουν το λιγότερο πολιτική απέναντι στην αγαπημένη μας ομαδα..και λέω το λιγότερο πολιτική γιατί για εμένα είναι ύποπτοι..
Ναι το ξέρω όχι ολοι..αλλα ένα σεβαστό ποσοστο..
ΜΕ στεναχωρεί το γεγονός από αυτά που διαβάζω και ξερετε γιατί στεναχωριέμαι,γιατί κάποιοι άνθρωποι,ξημεροβραδιαστικαν πάνω από υπολογιστες για να βρουν πληροφορίες ,για να δέσουν τις πληροφορίες και να δου τι πως και γιατι και να απαντήσουν τεκμηριωμένα, είτε είναι διάψευση,είτε είναι είδηση..περναν τηλέφωνα στην άλλη άκρη του κοσμου,σε ομαδες,μανατζερ ,κλπ για να διασταυρωθούν οι είδησεις..ωρες ατελείωτες έξω από Μακεδονία Παλλάς και τούμπα Μήπως και δούμε κάποιον παίκτη η μανατζερ.. παίζαν κυνηγητά με μανατζερ απο αεροδρόμια σε ξενοδοχεία.. πήγαιναν για καφέδες κλπ στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή Μήπως και αντλήσουν κάποια πληροφορία.. έσπαγαν το κεφάλι τους να δούνε τι στο καλό γίνετε για να ενημερωθεί όλος ο ασπρόμαυρο λαός που μπαίνει εδώ μέσα είτε στο τσατ όσο το δυνατό ποιο σωστά γινετε ..δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες βγαίναν μέσα στο τσατ και στο σάιτ πριν καν σκεφτούν οι αρδ ότι υπάρχουν..
Έχω και αλλά να πω που παικτηκαν αλλά δεν πειράζει..
Υγ.ειλικρινα στο τσατ την τελευταία μέρα των μεταγραφών "deadline day"είχε στηθεί ένα πάρτυ στο τσατ και ήταν το αποκορύφωμα όλης αυτής της δουλειάς που έγινε στην μεταγραφική περίοδο, με live εξω σπο την τουμπα απο το πρωι πριν μαζευτουν ολοι οιωαρδ για τις φωτογραφιες μεχρι και το βραδυ που αποχωρησε ο καρλος το τσακαλι και τα τελευταια στελεχοι και κλεισαν το μαγαζι..οι πληροφορίες έσκαγαν η μια πίσω από την άλλη, όταν όλοι ζουσαν στην χρυσόσκονη του βιερινια, κάποιοι είχαν πληροφορίες και καποιοι αλλοι φωτογραφικό υλικό της προηγούμενης μέρας και της τελευταίας μέρας και λεγανε από τις 12 η ώρα το πρωί πριν καν ανακοινωθει ο μαουριτσιο ,ότι ο Π.Α.Ο.Κ είναι πολύ κοντά στον περουβιανος στόπερ (Βασικάά είχε κλείσει,την Ρουμπιν περιμεναμε),οι αρδ βέβαια το βγάλαν αφού ανακοινώθηκε ό βιερινια και μετα..δηλαδη μετά από 4-5ωρες..οπως και όλες οι ειδήσεις, έβγαιναν στο τσατ πρωτα και τα αρδοσαιτ το περνάνε γραμμή μετά από κανένα δίωρο,τρίωρο..
Και όλα αυτά παιδιά γίνονται γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο τις ψευτιές που μας σερβίρουν οι αρδ..ερασιτεχνικα απο την αγαπη μας για τον μεγαλυτερο συλλογο στον πλανητη ..και όλα γίνονται με σκοπό την ενημέρωση, την αγνή και σωστή ενημέρωση..αλλωστε ο κωστας το αρθρο που ειχε γραψει πριν καιρο μονο τυχαιο δεν ηταν ..
τεσπα όπως είπα και πριν θα μπορούσα να πω και αλλά ας το αφησουμε..ειπα ήδη αρκετά..
ΜΕ ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ
ΤΟ ΠΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΗΛΆ ΕΚΕΊ
ΞΑΝΆ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
sic-4 έγραψε:Βεβαια τελευταια εχω αποσυρθει απο τη ..φρουρα γιατι εχω αντιληφθει οτι η πλειοψηφια εδω μεσα ενοχλειται οταν καποιος εχει ΟΠΑΔΙΚΗ προσεγγιση, οι περισσοτεροι νοιαζονται για το καλο του αθληματος και την υγιη ποδοσφαιρικη κριτικη. Ωραιο πραγμα, δεν λεω, αλλα αλλο ειχα καταλαβει εγω οτι εννοουμε οπαδικο φορουμ. Αναγνωριζω λοιπον το λαθος μου και γι αυτο αποσυρθηκα απο τη "φρουρα" βλεποντας οτι μαλλον γινομαι ενοχλητικος.
Εμεις ρε σικ γραφουμε εδω μεσα 7 χρονια για ποιο λογο.δεν ειμαστε οπαδοι?ΤΟ καλο του ΠΑΟΚ μας νοιαζει ,οχι το να μην ακουστει κακια κουβεντα για το βανια.Πεσατε να μας φατε πριν κανα διμηνο οταν γραφαμε για στανο και ποιανου επιλογη ειναι.Μετα ηρθατε στα λογια μας.Απλα χαλαρωστε λιγο με τις ειρωνειες σε οτι σας φανταζει διαφορετικο .
Κανεις δεν ειπε να μη γραφετε την αποψη σας που ειναι σεβαστη οπως και του καθενος.Η αποψη ομως οχι η συνεχομενη ειρωνεια.Μια ,δυο μετα θα αντιδρασει κι ο αλλος ,θ απαντησει στο ιδιο υφος.Κι αμα καταφερατε να βγαλετε και το Μανιακο απ τα ρουχα του ε κατι κανετε στραβα.Δε το λεει ενας σας το γραφουν πολλοι.
Αγιε διαφωνουμε .Αμα ο γιωργος(η οποιος αλλος ανακατευεται) εχει σπουδασει οτι εχει σπουδασει κι ειναι σχετικο,ας προσληφθει ως ΤΔ για να ξερουμε επιτελους ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ για την καθε επιτυχια η αποτυχια.Δε γινεται καποιοι να μπλεκονται στα ποδια του ΤΔ και του Ιβιτς και να την πληρωνει ο Μιχελ.Αμα εισαι μαγκας και σοβαρος αναλαμβανεις τις ευθηνες σου.Οχι στη νικη ΕΓΩ και στην ηττα οι ΑΛΛΟΙ.
Και κοψε τις λαλακιες περι αποχης κι εσυ κι ο αλλος ο περιεργος γιατι θα σας κραταω μουτρακια.

Τελικα εχει δικιο ο Σουρμ οσο τα σκαλιζουμε....Καλο δε προκειται να βγει.Εδω αποχωρουν οι Τεξανοι...
Κανεις δεν ειπε να μη γραφετε την αποψη σας που ειναι σεβαστη οπως και του καθενος.Η αποψη ομως οχι η συνεχομενη ειρωνεια και απαξίωση των πάντων και ειδικά όσων δεν γουστάρει ο καθένας.Μια ,δυο μετα θα αντιδρασει κι ο αλλος ,θ απαντησει στο ιδιο υφος.
Ακριβώς τα ίδια από την άλλη πλευρά!!!!
ΥΓ. Κι ο Πετρουλάκης λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα. Για όποιον έχει τη δυνατότητα να καταλαβαίνει φθάνουν και δυο σειρές.
Συμφωνώ...Όπως & για όποιον δεν θέλει να καταλάβει, δεν φτάνουν ούτε η ΔΟΜΗ και η ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ μαζεμένες...
Έλα όμως που πλέον μαζευτήκαμε πολλοί, που στις δυο γραμμές ειρωνείας καταλαβαίνουμε μονάχα ειρωνεία... :evil:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πόση υποκρισία και εγωισμός άνθρωπε μου...
Οι μεγάλες υποκρισίες δεν υπάρχουν για να κρύψουμε την ασχήμια και το κακό που έχουμε μέσα μας, αλλά την κενότητά μας. Το πιο δύσκολο πράγμα να κρυφτεί είναι κάτι που δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εντάξει, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ του να αμφισβητείς κίνητρα και προθέσεις και του απλά να διαφωνείς.

Επίσης ο Σαββιδηα και ο κάθε Σαββιδηα δεν χρειάζεται αυτόκλητους δικηγόρους και υπερασπιστές.

Σταμάτησε να ασχολείστε με το τι λέει ο κάθε αρδ. Δηλητηριάζετε τον μυαλό σας και βλέπετε παντού συνωμοσίες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επειδή αποφασίσαμε από δω και πέρα να είμαστε πιο αυστηροί σαν mod team, oποίος ξαναειρωνευτεί έχει φύγει χωρίς πολλά πολλά.

Ο καθένας έχει την άποψη του.Δεν θα βγάλουμε τωρα απο την μυγα ξυγκι.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

KOSTAS54 έγραψε:Ευτυχώς υπάρχουμε εμείς να τους ανοίγουμε τα μάτια, αλλά είμαστε πολλοί με πολλές γνώμες. Ποιόν να πρωτακούσουν?

τωρα ειρωνεύτηκες το μανιακό που εχει κανει 30.000 ποστ και δεν εχει προσβάλλει ποτε κανέναν

ελεος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βαριεμαι να διαβασω τοσες σελιδες, ειλικρινα δεν καταλαβα τι εγινε.Υπηρχε και αλλο τοπικ active αυτες τις μερες? Anyway...εγω θα πω πως θελω να παραμεινει στον ΠΑΟΚ ο Λουμπος καθως και σοβαρος ανθρωπος φαινεται,γνωριμιες εχει σιγουρα,σεβασμο εμπνεει και κυριως μοιαζει, ανεξαρτητα απο τις παρεμβασεις του Ιβαν η του Γιωργου τις οποιες εγω σε μεγαλο βαθμο δικαιολογω και συμφωνω 100% στο συγκεκριμενο θεμα με τον agio, να ειναι ατομο εμπιστοσυνης του.Σημαντικη ομως λεπτομερεια ειναι πως θελω να παραμεινει ως υψηλοβαθμο στελεχος της παε απο καποια αλλη θεση,οχι με τοσο ενεργη συμμετοχη στον αγωνιστικο σχεδιασμο.Ημουν παντα οπαδος του μοντελου που θελει τον προπονητη να εχει τον πρωτο λογο για την επιλογη μεταξυ αλλων των παικτων της ομαδας αλλα αυτο βεβαια απαιτει προπονητη που ακομα δεν εχουμε καταφερει να βρουμε και να στηριξουμε.Ακομα θυμαμαι τον Σαντος να ζηταει Νουνο Ασις και τους ΖΖ να του φερνουν Κουτσιανικουλη...

Υ.Γ Ουτε με τον Μανιακο καταλαβα τι εγινε, η αληθεια ειναι ομως πως μου λειπει πολυ προσωπηκα ο παλιος ΜΑΝΙΑΚΟΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”