Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Εχει και τον μπεναγιουν http://www.transfermarkt.co.uk/a-b-socc ... rater/3040
αλλαγη πισω απο τον ντιεγκο καπελ ας πουμε.obanebane έγραψε:Εγω δε τον λεω Γεωργιαδη,τον θυμαμε τον παικτη εκανε πολυ καλη εμφανιση στην Τουμπα.
Απλα λεω οτι το σωστο θα ειναι να παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ δηλαδη ενος ποδοσφαιριστη που θα ειναι εναλακτικη.
Τοτε θα πω οτι οντως βελτιωνεται το ροστερ αντικαθιστωντας ποδοσφαιριστες με καλυτερους.
Ωραι. Τους παιρνεις ολους μαζι, κλεινεις τις μισες αναγκες σου ΚΑΙ μια 40αρα led δωρο.
Δεν εισαι και χτεσινος!
Δεν εισαι και χτεσινος!
barlow4 έγραψε:αλλαγη πισω απο τον ντιεγκο καπελ ας πουμε.obanebane έγραψε:Εγω δε τον λεω Γεωργιαδη,τον θυμαμε τον παικτη εκανε πολυ καλη εμφανιση στην Τουμπα.
Απλα λεω οτι το σωστο θα ειναι να παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ δηλαδη ενος ποδοσφαιριστη που θα ειναι εναλακτικη.
Τοτε θα πω οτι οντως βελτιωνεται το ροστερ αντικαθιστωντας ποδοσφαιριστες με καλυτερους.
Ασε ρε μπαρλοου την ειρωνια σου κανε μας τη χαρη αγορι μου εμενα βρηκες?
μου εχει βγει το ονομα.
μα και εσυ εστω και συνειρμικα ρε παιδι μου ..στη θεση του γεωργιαδη?
ποιος θα ειναι ο βασικος δηλαδη.καλυτερος απο λουκας και στοχ μαζι ειναι.
obanebane έγραψε: Ασε ρε μπαρλοου την ειρωνια σου κανε μας τη χαρη αγορι μου εμενα βρηκες?
Αγορι σου?
Ροοοοοοοοοοοοοοοοοοομαααααααααααααααααααααν........
barlow4 έγραψε:μου εχει βγει το ονομα.
Το πιστευεις οτι αυτο το παιδακι ειναι καλυτερος ποδοσφαιριστης απο τον Στοχ?
Για τον Λουκας δε παιρνω και ορκο
Χαρτακια γουσταρεις ετσι?
σαφεστατα ρε συ
ο στοχ μπουνταλας παικτης ειναι.μπαλα μπορει να ξερει αλλα πολυ μπουνταλας.
ο στοχ μπουνταλας παικτης ειναι.μπαλα μπορει να ξερει αλλα πολυ μπουνταλας.
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις ,μπορεις να πεις λιγο την σκεψη σου?obanebane έγραψε:Aυτος ειναι ο νεος Λούκας,5 συμμετοχες ειχε στο περυσινο πρωταθλημα Ισραηλ φανταζομαι οτι αν ερθει θα παρει τη θεση του Γεωργιαδη στο ροστερ.
πραγματικα δεν καταλαβα γιατι βαζεις τις 5 συμμετοχες στο περσινο πρωταθλημα,που και εσυ γνωριζεις γιατι ειχε μονο 5 και δεν λες οτι μεχρι τα 21 του (δηλαδη μεχρι την σεζον 12-13) ο παικτης εχει συμπληρωσει 120 συμμετοχες με την ομαδα του.
οσο το νεος λουκας δεν καταλαβα αν αυτο που ειπες ειναι κακο ή καλο .
εγω σου λεω οτι αγωνιστηκα και χρηματηστηριακα μακαρι να ειχαμε 11 λουκαδες (η νοοτροποια και ο χαρακτηρας ειναι αλλου παπα που δεν θελω να το μπλεξω).
το παικτη δεν τον ξερω,τον ειδα μονο στο μεταξυ μας ματς οπου ηταν και πολυ καλος, απ οτι ξερω ο παικτης παιζει περισσοτερο στον αξονα στο 8 και στο 10 και λιγοτερο στα ακρα.
στο ιζραηλ θεωρουνταν μεγαλο ταλεντο,τωρα ολα τα υπολοιπα στο γηπεδο αν αποκτηθει,αλλα τετοιες κινησεις εμενα προσωπικα με αρεσουν πολυ και ας μην βγουν.
μην ξεχνατε την περιπτωση βιερινια
- paokovios1974
Στο ινΠΑΟΚ θεωρειτε τελειωμενο μιλανε για συμφωνια αν αληθευει μιλαμε για μια απο τις καλυτερες κινησεις της εποχης σαββιδη ως προοπτικη ,εγω για γουρι δινω τα συγχαρητηρια απο τωρα στην παε μπραβο πολυ καλη κινηση