Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Armagedonas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από Armagedonas »

Όλοι νομίζω μετά την έλευση Στοχ πιστέψαμε ότι κάτι αλλάζει,ότι θα έρθουν άλλοι 1 ή 2 αντάξιοι του Στοχ,ιδίως στο κέντρο,μας είπαν για Πιάτι που ήταν σούπερ και τελικά φάγαμε το απόλυτο ξενέρωμα
Νίνης
Απορώ πραγματικά,ο κόουτς τα εγκρίνει αυτά???

και για ποια θέση ακριβώς τον πήραμε,μιας και είναι παίκτης χωρίς διακριτή θέση μέσα στο γήπεδο
ούτε 10,ούτε 7,ούτε 8,ούτε 6,κάτι ανάμεσα σε όλα και τίποτα από όλα
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω μερικούς. Είναι τόσο τραγικός ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας που βγάζει μάτια.

Ρε K_geo σε μια σοβαρή ομάδα οπουδήποτε στο κόσμο αν γίνουν δέκα μεταγραφές και πιάσουν μόνο οι δυο αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές κατά 99% θα απολυθούν ή τουλάχιστον δε θα ξανά ασχοληθούν με μεταγραφές.

Αν αληθεύει ότι δε μπόρεσαν να βάλουν ούτε στον Νίνι ρήτρα οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.

Δε γίνετε έτσι δουλειά παιδιά. Δε προχωράει η ομάδα έτσι όπως λειτουργεί στις μεταγραφές. Κάθε χρόνο τις ίδιες ελλείψεις έχουμε και τα ίδια λάθη κάνουμε. Δε λέω. Έχει οργανωθεί σε πάρα πολλούς τομείς η ΠΑΕ και μπραβο τους αλλα χωρίς ομάδα είναι δώρων άδωρο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν είπαμε ότι δεν θα πιάσουν., αλλά ότι είναι "στοίχημα". πχ ο Βιτόρ, φαίνεται απο την αρχή ότι πιάνει, όπως και ότι ο Λουκάς έχει πολύ καλά στοιχεία. Ο Σκόνδρας φαίνεται ότι άν δεσει είναι μια αξιόπιστη αμυτική λύση, ενώ και ο Νέσιντ φαίνεται ότι στη διάρκεια της σεζόν θα βοηθήσει. Φυσικά θα έχεις και αποτυχίες, όπως πχ φαίνεται να είναι ο Μοντάνα.

Εμένα, αυτό που μου τι δίνει περισσότερο απο όλα, είναι ότι κοντά στα ξερά, αέναα τείνουμε να καίμε και τα χλωρά.....και καταλήγουμε στο να μηδενίζουμε τα πάντα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 31 Αύγ 2013, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μη σκίζετε ρε το geo! Ο καθένας τα βλέπει ο΄πως θέλει προφανώς...Πρέπει να περίμεναν περισσότερα χρήματα για τις τελευταίες κινήσεις τους που κόπηκαν μετά το αουτ του Στοχ και το μικρό μάρκετ πουλ του ΟΥΕΦΑ λόγω των λιμών που πέσαμε. Τη λογική πρέπει να την έδωσε ο κόουτς που ακόμα ψάχνει το ρόστερ, θα δούμε πως θα παίξουν θα δούμε και τα βεβαιωμένα κέρδη και θα κινηθούμε εν καιρώ. Λίγα λεφτά οπότε, πολλοί παίχτες που δεν θέλει ο Λάμπρος και κοιτάν να ξεφορτωθούν, τα διαρκείας λίγα, τα έσοδα απο χορηγούς λίγα και άλλα πολλά. Η ομάδα θα πάει σίγουρα καλύτερα άσχετα απο τις προσθήκες αλλά για πρώ΄τη δεν το πιστεύω για φέτος. Του χρόνου θα κρατήσει αυτούς που πήρε δανεικούς και ικανοποιησάν και θα πάρει και κανα 2 στοχ ακόμα...Οπότε σιγά-σιγά....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχω ανάγκη από ελεεινό τρολλάρισμα μπάρλοου.Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Υγ Φέρετε έναν Μπόνγκ-Μπουμσόνγκ τουλάχιστον ρε,πανάσχετοι.
*$%#&^#()!@#@%^&&@.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο τα πρώτα πόστ που έκανα στο φόρουμ έλεγε ¨η Ρώμη, δεν χτίστηκε σε μια μέρα".........

δεν έχω πρόβλημα και ανάγκη απο "προστασία"¨μαν. το 'εχω :D
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

K_geo έγραψε:απο τα πρώτα πόστ που έκανα στο φόρουμ έλεγε ¨η Ρώμη, δεν χτίστηκε σε μια μέρα".........

δεν έχω πρόβλημα και ανάγκη απο "προστασία"¨μαν. το 'εχω :D
Τη χρησιμοποιώ και εγώ αυτή τη φράση φίλε μου...Δεν προστατεύω απλά διαλύω το ομιχλώδες τοπίο ξεκαθαρίζοντας ότι κοιτάν να μη χρεώνουν την ομάδα αβίαστα και πάνε με τα σίγουρα έσοδα γιατί άκουσα κάτι πίπες στο ράδιο ότι θα πάρει λέει 9εκ αν πάει στους 16 του ΟΥΕΦΑ λες και είναι σίγουρο. Οι αδυναμίες είναι τόσο χτυπητές όσο και τα χρήματα που χάθηκαν απ' τα εισητίρια. Πριν κανά 3-4 χρόνια στην 4 πλήρωνες 20ε τώρα στην 6 πληρώνεις 15. Καταλαβαίνεις οτι και εμείς δεν πάμε στο γήπεδο που είναι καμιά 40% πιο φτηνά. Μιλάμε για καμιά 5αρα εκ. παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

παντε παρτε ρε βρυζα-τσιτσι τον πιαττι να βγαλουμε γουστα.παρτε και εναν σοβαρο σεντερ μπακ+νινη κ αν ψηνεστε και αρ. μπακ(ισως κ οχι αν ενεργοποιηθει ο σπυρο) κ θα σας κανουμε θεους :D :opaokara:

υ.γ ειμασταν ετοιμοι να δωσουμε 3+1,2 για πιατι κ τωρα δεν μπορουμε να δωσουμε μονο το 1,2?πφφφ τι να πω..μ'αυτον κ τον στοχ θα γαμο*σαμε φετος..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε::D

what about gayros? ορ Σαλκε?
Στον πούτσο μου τους γράφω από παιδί μικρό.
Θα μου πεις πως βγαίνει το 80% επιστημονικά;
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Στον Π.Α.Ο.Κ ο Νίνης

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη από την Πάρμα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Δικέφαλου.

Ο Νίνης είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1990 και μολονότι είναι μόλις 23 ετών, έχει ήδη συμπληρώσει: 137 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό (104 στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, 25 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 8 στο Κύπελλο Ελλάδας) με 15 γκολ και 24 ασίστ, 28 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών (1 γκολ – 4 ασίστ) και 15 συμμετοχές πέρυσι με την Πάρμα (14 Serie A, 1 Coppa Italia).

Η πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα έγινε σε ηλικία μόλις 16 ετών και 9 μηνών (7.1.2007, ΠΑΟ-Αιγάλεω 1-0) και σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ 20 ημέρες αργότερα στην αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου. Ένα χρόνο μετά ο Ότο Ρεχάγκελ τον κάλεσε για το επίσημο ντεμπούτο του στην Εθνική το οποίο έγινε στις 19.5.2008 στο φιλικό ματς με την Κύπρο που έγινε στην Πάτρα.

Βιντεο με δηλωσεις του http://www.youtube.com/watch?v=LdszWGLPJTk

Υ.Γ Για οψιον δεν γραφει κατι...

ΠΑΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xavakhs την Σάβ 31 Αύγ 2013, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Δίχως οπσιόν τον πέρνουμε δανεικό;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Αγαπητέ Ιβάν τεράστια προεδράρα μιλάς για προτάσεις 6 εκατ. ευρώ σε Ροναλντίνιους και υποχρεωτικό στόχο(και εμμέσως απειλητικό υφάκι στον Στέφενς) για κατάκτηση της πρωταθληματάρας και χάνεις τον Τζαβέλα για μερικά ευρώ και παίρνεις τον Νίνη απλά δανεικό με τον ξεφτιλιστικό όρο να μην έχεις καν οψιόν αγοράς λες και μιλάμε για κάποιον υπερπαίκτη ευρωπαικής υπερομάδας.
Με ελάχιστη χρήση της αρετής της λογικής, οι παραπάνω μαθηματικές πράξεις βγάζουν τα εξής δύο πιθανά αποτελέσματα.

1. Θες να ρίξεις χρήμα αλλά είσαι αγαθός(και ολίγον άσχετος από μπάλα) και σε κοροϊδεύουν οι υπάλληλοι σου οτι με αυτές τις κινήσεις πας καρφί για πρωτάθλημα και ξεκινάς το χτίσιμο μεγάλης ομάδας.
2. Δεν θες να ρίξεις χρήμα και πιστεύεις ότι απευθύνεσαι σε ιθαγενείς με τομάρια ζώων για ρούχα και με ανύπαρκτο νοητικό επίπεδο που θα τους πετάξεις 2-3 ψεύτικες μεγάλες κουβέντες και αυτοί σα πρόβατα θα το μασήσουν και θα σε κάνουν θεό για να σου ανοίξουν άλλες κερδοφόρες πόρτες στην χώρα πτωχευμένωμ ιθαγενών.

Αν κάποιος άλλος βλέπει και άλλα πιθανά αποτελέσματα στην παραπάνω εξίσωση και είμαι εγώ κακοπροαίρετος ας το πει, πάντως ότι και από τα δύο να συμβαίνει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ανύπαρκτος μεταγραφικός σχεδιασμός και λογική.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Έλα ρε Σώτο παιχταρά. Θέλω εμφανισάρες και παιχνιδάρες με την ΠΑΟΚάρα. MVP του πρωταθλήματος και βασικό στέλεχος της Εθνικής στη Βραζιλία.

Να κονομήσει κανένα φράγκο και η Πάρμα από τον αναγεννημένο Νίνη. Όχι από εμάς φυσικά, δεν είμαστε κορόιδα, σιγά μην το επέτρεπε η Μαρία εξάλλου..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω τον πιστευω τον μοντανα.
Εχει κ τη μακρυνη πασουλα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

αντι να χαιρεστε με αυτα που εχουμε(2ο καλυτερο ροστερ,ισως κ 1ο για καποιους)+μεγαλο προπονητη+οικονομικη ασφαλεια+τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα) εσεις καθεστε κ μιζεριαζετε..οκ υπαρχουν λαθη αλλα ακομη ειμαστε στην πολυ αρχη της νεας εποχης..Να χερεστε για αυτα που εχουμε κ για τις προοπτικες κ φυσικα να κριτκαρετε αλλα ως ενα σημειο παντα κ οχι να ισοπεδωνετε ολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”