4. Σωτήρης Μπαλάφας

dimitris1408

Re: 4. Σωτήρης Μπαλάφας

Δημοσίευση από dimitris1408 »

εκεινο το γαματο κοντα στο κεντρο που εκανε ολοκληρη περιστροφη κ εδιωξε με την πλατη που το βρηκε παλι ο σωτος, να το δειξει και στα αλλα σεντερ μπακ πως γινεται
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

νομίζω πως τελικά ως κεντρικός αμυντικός έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα απ'ότι ως χαφ...πολύ καλός ΚΑΙ σήμερα...δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισης με σέξυ Μπρούνο.. :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χάρη σ' εσένα γλιτώσαμε ένα σωρό λεφτά (το νέο σέντερ-μπακ)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Απροσπέλαστος!
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Πολύ καλός ο Μπαλάφος και σημερα ως κεντρικός αμυντικός.Σίγουρα δεν είχαμε πίεση αλλα δείχνει ο,τι την κατέχει την θέση.Συνέχισε έτσι ρε Σώτο.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Πάντως τα τρεξίματα που απαιτούνται για χαφ δεν τα έχει. Στα σέντερ μπακ σε ματς χαμηλής πίεσης τουλάχιστον πάει πολύ καλά. Στα συν του οτι έχει αρκετά καλύτερη τεχνική από τα περισσότερα σεντερ μπακ στο πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαθέτει και καλή αλτικότητα, ώστε να ισορροπεί το μειονέκτημα του Στέλιου, ο οποίος είναι πολύ καλός χαμηλά.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Ωντος και αυτό πολύ σημαντικό
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Διαρκής ανοδική πορεία με την σωστή καθοδήγηση από έναν άξιο προπονητή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εϊμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ακούω θετικά σχόλια για σένα ρε Σώτο.. Πραγματικά μπράβο. Προσπάθησα να μην σε κράξω ποτέ.

Ξέρεις γιατί; Αν και σαν ποδοσφαιριστής δεν είχες δείξει κάτι τόσο ιδιαίτερο τα χρόνια που ήσουν στην ομάδα, έδειξες φοβερό χαρακτήρα. Έδειξες αυτό που θέλουμε από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δείχνουν. Έχεις @@ ρε φίλε. Όλος ο κόσμος να σε κράζει και εσύ εκεί, να δουλεύεις όλο και πιο σκληρά μέχρι να διακαιωθείς! Τι να πω..

Χίλια μπράβο ρε μεγάλε.

Πιστεύω ότι όλοι μέσα στην ομάδα πρέπει να μάθουν από σένα. Μαγκιά σου.

Δηλαδή τόσο καιρό ακούμε ότι ο Σάλπι δεν παίζει επειδή τον κράζουν κάποιοι. Τι να πεις κι εσύ τόσα χρόνια, ε; Είσαι τσάκαλος ρε φίλε και χαίρομαι που 'σαι στην ομάδα μου.

Μακάρι να συνεχίσεις έτσι την ανοδική πορεία και να καταφέρεις να καθιερωθείς στην εντεκάδα. Όχι από οικονομική ανάγκη αλλά επειδή θα το αξίζεις. Κι είμαι σίγουρος ότι με τον Μπολόνι, μπορείς!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε:Αγωνιστικά δε με αρέσεις καθόλου.

Αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις έχεις κερδίσει τον σεβασμό μου! Στην ΠΑΟΚάρα θέλω να παίζουν παίκτες με τέτοια μυαλά. Από εμένα συγχαρητήρια. Κέρδισες τον σεβασμό μου και να ξες ότι προσωπικά δεν πρόκειται να σε ξανακράξω.

Παίκτης που βγαίει και λέει "τόσα μπορώ, τόσα κάνω, προσπαθώ, ελπίζω για ένα καλύτερο αύριο, περιμένω τις ευκαιρίες μου, δεν δημιουργώ πρόβλημα, αγαπάω την ομάδα, θέλω να μείνω αλλά αν δεν με θέλουν δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα", δεν μπορείς να τον κράξεις!

Πραγματικά, όταν έχεις ακούσει τόσα όσο αυτό το παιδί και συνεχίζεις ακόμα να προσπαθείς, είσαι άξιος σεβασμού. Μακάρι όλοι να είχαμε τον χαρακτήρα σου. Σ' ευχαριστώ για το μάθημα ζωής ρε ψηλέ.

ΜΠΑΛΑΦΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Και για να μην λέμε αερολογίες..
17 Ιανουαρίου 2011
Λίγες μέρες πριν αποφασιστεί η αποχώρηση του όπου ανακαλέστηκε μετά από μία ματσάρα του (δόξα το θεό). Αν και μετά ο Χαβίνιο τον ξαναέθαψε..
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Μπάφη , ένα ακόμα θύμα των ρεπορτατζίδων-ραδιοφωνατζίδων-μανατζαρέων που ζουν από τον ΠΑΟΚ και με τον νου τους κινούν τα νήματα.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

αυτο ειναι ο μπαλαφας...φιλοτιμος κ παοκτσακι!
διαρκη ανοδικη πορεια φιλε Βοναπαρτη..ναι μεν....αλλα μην τρελαθουμε κιολας ρε παιδια...μεχρι εκει!!
αν υπαρχουν απουσιες...αν ειναι το παιχνιδι θεωρητικα ευκολο..
σε λιγο θα μου πειτε οτι πρεπει ναναι βασικος κ αναντικαταστατος!! :shock:

βλεπω τις προσπαθειες του...αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα κ τα ονειρα μου γιαυτον ειναι αχχ οτι κ να πω λιγο ειναι.................ασχετα αν μενω στα ονειρα....... :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κανείς δεν είπε ότι θα γίνει Πικέ.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι το τρίτο καλύτερο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ πίσω από Μαλεζά και Κοντρέρας. Με τον Κοντρέρας τραυματία, και με μόνο εναπομείναντα τον Μπρούνο, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

Το ότι παίζει τόσο ως Αμ. Χαφ όσο και ως Στόπερ, συν ο χαμηλός μισθός του, συν η εργατικότητα του στις προπονήσεις του, συν ο χαρακτήρας του και το ότι δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, συν το ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι, τον κάνουν αναντικατάστατο στο ρόστερ. Μπορεί όχι για θέση βασικού. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερος συνδιασμός χαρακτηριστικών σε παίκτη που προορίζεται να έχει συμμετοχές αλλά όχι να είναι συνεχώς βασικός.. ;)
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Α ρε Μπαλαφίνιο... Καλός παίκτης είσαι, αλλά έπαιζες σε λάθος θέση...
Άμα από μικρός έπαιζες στόπερ (δίκιο είχε ο Παράσχος...) και όχι αμυντικό χαφ, τώρα θα ήσουν τουλάχιστον ισάξιος του Μαλεζά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”