Φυσικά και είναι ο Αθανασιάδης το θέμα που όποτε έπαιρνε μπάλα αυτή πήγαινε στον αντίπαλο! Είναι πολύ χαι ο Στέφανος για τέτοια γήπεδα. Έπρεπε να αντικατασταθεί από τον Γιάννου. Ο Σαλπι πάλεψε και είχε και το καλύτερο σουτ το ΠΑΟΚ.desperando έγραψε:το θέμα δεν είναι ο αθανασιάδης αλλά ότι βάζει κάποιον ο οποίος είναι αποδεδειγμένα ανίκανος για να γυρίσει το ματς
Γιώργος Δώνης
- ΑποστόληςΑ
Re: Γιώργος Δώνης
Αν είδε κανείς την συνέντευξή του ΓΔ?
'' Στο δεύτερο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή μέρα.''
Είπε κάτι τέτοιο? Και αν ναι, τι μπορεί να εννοούσε?
'' Στο δεύτερο μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή μέρα.''
Είπε κάτι τέτοιο? Και αν ναι, τι μπορεί να εννοούσε?
Εγώ απαξιώ πλέον να ασχοληθώ με το φαινόμενο Δώνης.................. Πρόεδρο έχουμε.... Διοίκηση έχουμε....
Ας κάνουν ότι πρέπει ή ας τα λουστούν... Αν γράψω αυτά που νιώθω θα φάω μόνιμο μπαν.... Και το χειρότερο θα τσακωθώ με άτομα εδώ μέσα που κατά τα άλλα εκτιμώ πολύ!
Και πριν μου είτε για ρόστερ .... Κυρίως η άμυνα είναι επιλογές του κυρίου κόουτσ
Ας κάνουν ότι πρέπει ή ας τα λουστούν... Αν γράψω αυτά που νιώθω θα φάω μόνιμο μπαν.... Και το χειρότερο θα τσακωθώ με άτομα εδώ μέσα που κατά τα άλλα εκτιμώ πολύ!
Και πριν μου είτε για ρόστερ .... Κυρίως η άμυνα είναι επιλογές του κυρίου κόουτσ
Μη δίνετε βάση στις δηλώσεις βρε παιδιά. Πολλοί στις δηλώσεις ακούγονται ωραίοι.Στα @@ μου τι λένε.Mario Jardel έγραψε:Αυτο πιστευω και γω αλλα μου την εχει βαρεσει αυτο με τις δηλωσεις...
Εισαι ενας νεος, φιλοδοξος προπονητης και αναλαμβανεις τον ΠΑΟΚ.
Εισαι τυχερος και σου καθεται η ελευση ενος λεφτά.
Ε σε καθε ματς που στραβωνει δε βρισκεις δικαιολογιες αλλα λες δυστυχως δεν τα καταφεραμε, θα συνεχισουμε να δουλευουμε.
Οχι επαιζε κλειστα ο ενας, ανοικτα ο αλλος, ειχε βροχη, ειχε χιονι, ειχαμε κύπελλο μεσοβδομαδα(οκ δεν το εχει πει κ ελπιζω να μην το πει).Ελεος.
Κατα τα αλλα το ξαναπα για το αγωνιστικο κομματι υπαρχουν αρμοδιοι και οτι και να πω δεν εχει σημασια.
Οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ μας λέγαν πως ''πάμε για Πρωτάθλημα''.
Κάθε βδομάδα διαβάζω 58 δηλώσεις παικτών μας που ''πάμε για τη νίκη''.
Αν σας επηρεάζουν οι δηλώσεις τότε καήκαμε.
Και ναι, στο μπουρδέλο ελληνικό ποδόσφαιρο μου φταίει και η πισίνα της Βέροιας και ο βούρκος στα Γιάννενα και όλα.
Για το σημερινό παιχνίδι να σχολιάσουμε τι?
Nίκες με Λειβαδιά,Γιάννενα για να πατήσουμε καλά δεύτεροι κ βλέπουμε.
Sorry για το off topic αλλά οι δηλώσεις των παικτών είναι στα πλαίσια των συμβατικών τους υποχρεώσεων και μόνο με εντολή της διοίκησης ΔΕΝ μπορούν να κάνουν δηλώσεις. Και δηλώσεις θα κάνουν και σε κανάλια θα βγουν και σε μαγαζιά χορηγών θα πάνε.
Όσο για το περιεχόμενο των δηλώσεων, πιστεύω ότι αν έβγαιναν και έλεγαν ότι στόχος είναι η 2 θέση, θα τους κατηγορούσαμε για μικρές προσδοκίες και στόχους.
Όσο για το περιεχόμενο των δηλώσεων, πιστεύω ότι αν έβγαιναν και έλεγαν ότι στόχος είναι η 2 θέση, θα τους κατηγορούσαμε για μικρές προσδοκίες και στόχους.
Εγω δε μπορω να κτλαβω σε αυτους που ειστε με το να φυγει ο Δωνης αν πιστευετε οτι με ικανο ξενο(που και γω θελω αλλα με 5 φορες καλυτερο ροστερ) θα πηγαιναμε πολυ καλυτερα?
Καντε μια ψευτοααναλυση του ροστερ και δειτε που ειμαστε...απο αμυνα ενας ειναι πραγματικα καλος ο σταφυ..Ο λινο με τις ωρες του πλεον, ενας που φετος παιζει βασικος ο Κατσικας και οι 2 μεταγγραφες που ας πω οτι δεν θα μας πειραξει αν φυγυν..και ο εττο....
στα χαφ ο Γκαρσια που ειναι το α και το ω λειπει...ο Λαζαρ εχει εξαφανιστει....ο φωτακης ειναι εργαλειο που χουν ολες οι ομαδες σχεδον....και ο κατσε ...τελςο και απο δω....εξτρεμ μεσοεπιθετικοι Λορενς καλος αλλα λειπει..ρομπερ μετριοτητα και γεωργιαδης γατοειδες....σαλπι κλαους καλοι αλλα απο προσωπικη ενεργεια ιδια με κουμαλο..
Καντε μια ψευτοααναλυση του ροστερ και δειτε που ειμαστε...απο αμυνα ενας ειναι πραγματικα καλος ο σταφυ..Ο λινο με τις ωρες του πλεον, ενας που φετος παιζει βασικος ο Κατσικας και οι 2 μεταγγραφες που ας πω οτι δεν θα μας πειραξει αν φυγυν..και ο εττο....
στα χαφ ο Γκαρσια που ειναι το α και το ω λειπει...ο Λαζαρ εχει εξαφανιστει....ο φωτακης ειναι εργαλειο που χουν ολες οι ομαδες σχεδον....και ο κατσε ...τελςο και απο δω....εξτρεμ μεσοεπιθετικοι Λορενς καλος αλλα λειπει..ρομπερ μετριοτητα και γεωργιαδης γατοειδες....σαλπι κλαους καλοι αλλα απο προσωπικη ενεργεια ιδια με κουμαλο..
Και πριν μου είτε για ρόστερ .... Κυρίως η άμυνα είναι επιλογές του κυρίου κόουτσMANIAKOS έγραψε:Εγω δε μπορω να κτλαβω σε αυτους που ειστε με το να φυγει ο Δωνης αν πιστευετε οτι με ικανο ξενο(που και γω θελω αλλα με 5 φορες καλυτερο ροστερ) θα πηγαιναμε πολυ καλυτερα?
Σε αυτο δε διαφωνω.μαλλον μονο ο ν αφρικανος ειναι του σερ Δωνη .νομιζω δλδ....αλλα το ροστερ σαν ολοτητα ειναι αυτο.....
Κι ο φίλος μου ο Γιάννης μια ζωή με άσχημες γυναίκες είναι. Οι όμορφες του αρέσουν αλλά μόνο οι άσχημες του κάθονται...nikolasf έγραψε:επιλογές του κυρίου κόουτσ
Στο συγκεκριμένο ματσ δλδ που δεν σηκώνει κριτική λόγω αγωνιστικού χώρου... Τί παραπάνω είχε η Βέρροια;;;; Ρόστερ;;;;; ή στεγνό γήπεδο;;;;
Εγώ έιδα μια μικρή ομάδα που δεν έχει πολλές δυνατότητες αλλά έχει ένα μικρομεσάιο προπονητή που ξέρει να εκμεταλέυεται τα μέγιστα από το ελάχιστο ρόστερ που έχει, και να χρησιμοποιεί και το τεραίν κατάλληλα!!
Εγώ έιδα μια μικρή ομάδα που δεν έχει πολλές δυνατότητες αλλά έχει ένα μικρομεσάιο προπονητή που ξέρει να εκμεταλέυεται τα μέγιστα από το ελάχιστο ρόστερ που έχει, και να χρησιμοποιεί και το τεραίν κατάλληλα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Κυρ 02 Δεκ 2012, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mario Jardel
Καλα το ροστερ ειναι φτιαγμενο βασισμενο στο δογμα δεν εχω μαντηλι να κλαψω.
Μας εχουν σαρωσει και τραυματισμοι-τιμωριες.
Εχω μπερδευτει παρα πολυ!
Ευτυχως δεν ειμαι εγω αυτος που αποφασιζει!
Ωραιο σχολιο Γιαννενα!
Μας εχουν σαρωσει και τραυματισμοι-τιμωριες.
Εχω μπερδευτει παρα πολυ!
Ευτυχως δεν ειμαι εγω αυτος που αποφασιζει!
Ωραιο σχολιο Γιαννενα!
-
Μπαρκαρούτσος
- Mario Jardel
Παντως οσο τοσ κεφτομαι η κινηση με τον Σταφ σε μενα δειχνει οτι ειχε τα αρχ...α να κυνηγησει το ματς. Αλλος θα πεταγε μεσα τον Ιντζιδη και δε θα του ελεγε κανεις τπτ. Αυτο εδειξε οτι το ηθελε το ματς οσο κι αν ειχε στραβωσει πριν καν αρχισει. Για αυτο λεω οτι δε χρειαζονται δηλωσεις που να ψαχνει δικαιολογιες. Ρισκαρες, δεν εκατσε(ντεμι), παμε παρακατω.
ο δωνης φταιει. αν φυγει να δεις και ο φιλος σου θα βρει γκομενα.GI4NNEN4 έγραψε:Κι ο φίλος μου ο Γιάννης μια ζωή με άσχημες γυναίκες είναι. Οι όμορφες του αρέσουν αλλά μόνο οι άσχημες του κάθονται...
φτανει ποια αυτη η καραμελα πριν απο ενα μηνα για να υποβαθμισουν καποιοι τον δωνη τον συγκριναν με το διδυμο προπονητων στον αρη και πως καταφερνα αυτοι και τον μεταμορφωσαν και και και .... λιγο ψυχραιμια δεν εβλαψε ποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lefis την Κυρ 02 Δεκ 2012, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Την μια φταιει η πανσελληνος την αλλη το χορταρι
Δωνη κανε προπονηση μη ξυνεις το π@παρι
Δωνη κανε προπονηση μη ξυνεις το π@παρι