László Bölöni

Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

σε αυτην την δυσκολη περιοδο ειμαστε πολυ τυχεροι που εχουμε στον παγκο μας τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΖΛΟ ΜΠΟΛΟΝΙ...ολες τις ελπιδες μας τις εχουμε εναποθεσει πανω του...λαθη εκανε και θα ξανακανει...αλλα αναρωτηθειτε...ποιος αλλος θα αντεχε με τετοιες δυσκολιες;;;μονο ενα τρελο ΠΑΟΚι σαν κι αυτον :D
Άβαταρ μέλους
Taseos

László Bölöni

Δημοσίευση από Taseos »

Καποιοι δουλεψαν κ εφεραν το μπολονι. Τυχη δεν το λες. Μη φοβαστε να το πειτε. Η διοικηση τον εφερε, κ η διοικηση εφτιαξε ακαδημιες κ σιγα σιγα βγαινουν παικτακια
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Έτσι αδερφέ !
Λέμε πάντα τα άσχημα, να λέμε καμία φορά και τα καλά

Πάντως όπως ομολογούν οι περισσότεροι ο τύπος δεν παίζεται!

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μαγυαρος

Κάποια πράγματα επαναμβανονται!

Ανανέωση στο τέλος της χρονιάς για αλλά 2 χρόνια!

Αυτό θα είναι επιτυχια
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Όλα τα εύσημα στον Μπόλονι από πλευράς μου. Είναι ξακάθαρα αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του η εικόνα μας φέτος και ειδικά η καλή εικόνα μας απ'τις αποχωρήσεις και μετά. Αξιοποιεί μεγάλο μέρος του ρόστερ του, κάνει συγκρατημένο rotation, αναδεικνύει πραγματικούς πιτσιρικάδες (και όχι 24χρονους - αιώνια ταλέντα) τους οποίος εντάσσει σε μικρό χρόνο αλλά σταδιακά στο κλίμα των μεγάλων, ενώ ταυτόχρονα κρατά δεμένη και συσπειρωμένη την ομάδα παρά τις αντιξοότητες (οικονομικά, αποχωρήσεις βασικών κλπ) κατακτώντας και νίκες που την έχουν κρατήσει εντός και των τριών στόχων της.

Η ομάδα αντί να δείχνει σημάδια διάλυσης (βλ κουλα) βγάζει μια δύναμη, μια υγεία και με τους πιτσιρικάδες σού δίνει κι ένα όραμα για το μέλλον. Θέλω σαν τρελός να στηριχθεί ο Μπόλονι και το πλάνο που διαφαίνεται να υπάρχει (εξορθολογισμός οικονομικών, ανάδειξη νέων παιχτών, νέες πηγές εσόδων) να το βάλουμε σε πλήρη εφαρμογή και να το στηρίξουμε παρά τα λάθη που έχουν γίνει απ'τη διοίκηση. Νομίζω αξίζει.

Εγώ τέτοια πράγματα που βλέπω απ'τον Μπόλονι δεν τα έχω ξαναδεί στον ΠΑΟΚ. Τέτοια ευρωπαϊκή, σύγχρονη νοοτροπία, χωρίς να χάνεται το δικό μας ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο, είναι πρωτόγνωρη για εμένα. Ακόμα και ο Σάντος που σωστά του αναγνωρίσαμε ότι μας άλλαξε νοοτροπία και ότι ήταν ο σημαντικότερος προπονητής-δάσκαλος που είδε η ομάδα μετά από πολλά χρόνια, μοιάζει "λίγος" μπροστά σε αυτά που κάνει ο Μπόλονι.

Θέλω μόνο να πω ότι θα έρθουν και κακές στιγμές του Μπόλονι. Και ήττες θα έρθουν και ίσως νέες επικοινωνιακές του τρέλες που θα μας βάζουν στην πρίζα. Είναι ευφυέστατος, ικανότατος αλλά όπως έχει δείξει το παρελθόν του έχει και αρνητικά. Εκεί είναι που πρέπει να στηρίξουμε. Ας μην ξεχνάμε το μέλι που στάζουμε όλοι τώρα που τα πράγματα είναι καλά. Ας βλέπουμε τα πράγματα σφαιρικά όταν θα έρθει η στραβή, ας σκεφτόμαστε δηλ ότι ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ή κακής μπάλας δεν είναι τίποτα μπροστά στην πιθανότητα να κάτσει αυτός ο άνθρωπος εδώ για άλλα δύο χρόνια και να σου φτιάξει ομάδα 5 δικών σου Ελληνόπουλων που θα πρωταγωνιστεί...
Άβαταρ μέλους
Iznogoud

Δημοσίευση από Iznogoud »

Stepas έγραψε:
Θέλω μόνο να πω ότι θα έρθουν και κακές στιγμές του Μπόλονι. Και ήττες θα έρθουν και ίσως νέες επικοινωνιακές του τρέλες που θα μας βάζουν στην πρίζα. Είναι ευφυέστατος, ικανότατος αλλά όπως έχει δείξει το παρελθόν του έχει και αρνητικά. Εκεί είναι που πρέπει να στηρίξουμε. Ας μην ξεχνάμε το μέλι που στάζουμε όλοι τώρα που τα πράγματα είναι καλά. .
Σωστότατος!

Και για μην ξεχνιούνται μερικοί..
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+123 Για να μην ξεχνιομαστε με ποιους εχουμε να κανουμε..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Stepas έγραψε:Όλα τα εύσημα στον Μπόλονι από πλευράς μου. Είναι ξακάθαρα αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς του η εικόνα μας φέτος και ειδικά η καλή εικόνα μας απ'τις αποχωρήσεις και μετά. Αξιοποιεί μεγάλο μέρος του ρόστερ του, κάνει συγκρατημένο rotation, αναδεικνύει πραγματικούς πιτσιρικάδες (και όχι 24χρονους - αιώνια ταλέντα) τους οποίος εντάσσει σε μικρό χρόνο αλλά σταδιακά στο κλίμα των μεγάλων, ενώ ταυτόχρονα κρατά δεμένη και συσπειρωμένη την ομάδα παρά τις αντιξοότητες (οικονομικά, αποχωρήσεις βασικών κλπ) κατακτώντας και νίκες που την έχουν κρατήσει εντός και των τριών στόχων της.

Η ομάδα αντί να δείχνει σημάδια διάλυσης (βλ κουλα) βγάζει μια δύναμη, μια υγεία και με τους πιτσιρικάδες σού δίνει κι ένα όραμα για το μέλλον. Θέλω σαν τρελός να στηριχθεί ο Μπόλονι και το πλάνο που διαφαίνεται να υπάρχει (εξορθολογισμός οικονομικών, ανάδειξη νέων παιχτών, νέες πηγές εσόδων) να το βάλουμε σε πλήρη εφαρμογή και να το στηρίξουμε παρά τα λάθη που έχουν γίνει απ'τη διοίκηση. Νομίζω αξίζει.

Εγώ τέτοια πράγματα που βλέπω απ'τον Μπόλονι δεν τα έχω ξαναδεί στον ΠΑΟΚ. Τέτοια ευρωπαϊκή, σύγχρονη νοοτροπία, χωρίς να χάνεται το δικό μας ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο, είναι πρωτόγνωρη για εμένα. Ακόμα και ο Σάντος που σωστά του αναγνωρίσαμε ότι μας άλλαξε νοοτροπία και ότι ήταν ο σημαντικότερος προπονητής-δάσκαλος που είδε η ομάδα μετά από πολλά χρόνια, μοιάζει "λίγος" μπροστά σε αυτά που κάνει ο Μπόλονι.

Θέλω μόνο να πω ότι θα έρθουν και κακές στιγμές του Μπόλονι. Και ήττες θα έρθουν και ίσως νέες επικοινωνιακές του τρέλες που θα μας βάζουν στην πρίζα. Είναι ευφυέστατος, ικανότατος αλλά όπως έχει δείξει το παρελθόν του έχει και αρνητικά. Εκεί είναι που πρέπει να στηρίξουμε. Ας μην ξεχνάμε το μέλι που στάζουμε όλοι τώρα που τα πράγματα είναι καλά. Ας βλέπουμε τα πράγματα σφαιρικά όταν θα έρθει η στραβή, ας σκεφτόμαστε δηλ ότι ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ή κακής μπάλας δεν είναι τίποτα μπροστά στην πιθανότητα να κάτσει αυτός ο άνθρωπος εδώ για άλλα δύο χρόνια και να σου φτιάξει ομάδα 5 δικών σου Ελληνόπουλων που θα πρωταγωνιστεί...
Όλη η αλήθεια για τον προπονητή μας είναι αυτή!Μακάρι να πειστεί να μείνει αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ μας.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αδερφε iznogoud μην την ψαχνεις με τσορμπατζογλου μιλαμε για τον μεγαλυτερο μιρλα και κλαψομ@@νι αντρα που εχει γεννηθει Ελλαδα...
Ο τυπος εχει περασει το σταδιο της μιζεριας και μιλαμε για τον αρχοντα πλεον...

Μην ξεχνατε τα ανα καιρους θεματα του που εχει διαλυσει ο ΠΑΟΚ καμια 234 φορες εχουμε πεσει Δ εθνικη αλλες τοσες κοκ...

Μιλαμε για μπετοβλακα τυπο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

θα ταν ενδιαφερον να δουμε τι γραφουν αυτοι οι δημοσιογραφισκοι απτα παραπανω δημοσιευματα αυτη τη στιγμη....νομιζω πρωταθλητες κυβιστησης θα χουν γινει
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Thanix έγραψε:Αδερφε iznogoud μην την ψαχνεις με τσορμπατζογλου μιλαμε για τον μεγαλυτερο μιρλα και κλαψομ@@νι αντρα που εχει γεννηθει Ελλαδα...
Ο τυπος εχει περασει το σταδιο της μιζεριας και μιλαμε για τον αρχοντα πλεον...

Μην ξεχνατε τα ανα καιρους θεματα του που εχει διαλυσει ο ΠΑΟΚ καμια 234 φορες εχουμε πεσει Δ εθνικη αλλες τοσες κοκ...

Μιλαμε για μπετοβλακα τυπο!
Πολύ μίρλας ο συγκεκριμένος άρδ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

+++ Iznogoud
Επιτέλους γινόμαστε πολλοί αυτοί που δεν ξεχνούν εύκολα ότι έχει γραφτεί.
Τα έχουμε πει εκατό φορές πως οι ΑΡΔ θέλουν έναν να τους βγάζει ρεπορταζ και να πάει με τα νερά τους,
(έβγαζαν σπυριά με Άγγελο, μετά με Δερμιτζάκη)
και γουστάρω άπειρα που ο Λασζλο τους γράφει στ @@ εντελώς.
Και τώρα που τα λέμε, επι Σάντος γράφτηκε από κάποιον (σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης) το θεικό "όσο είμαι εγώ στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ ο Άγγελος δε θα πατήσει το πόδι του στην Τούμπα".
Ντροπή και κατάντια να έχουμε τέτοιους ρεπόρτερ.. "Το ρεπορταζ μου πάνω απ'όλα".
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μας βγαλαν και τσ λου οι αρδ λιγο σεβασμος...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μας βγάλανε τσουλού ( :lol: :lol: ), αλλά δεν παραδέχεται κανείς τους πως είχαν έτοιμα τα κείμενα στολίσματος και επόμενης διαδοχής προπονητή αν η ομάδα έλεγε το ποίμα στο Λονδίνο.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Μια χαρά τα γράφανε..ακούς εκεί πειραματισμοί του Λάζλο στο 0-0...που πας ρε συ Λάζλο, τον τρισμέγιστο Τσορμπατσόγλου τον ρώτησες?Κοτζάμ ΙΕΚ δημοσογραφίας έβγαλε..και αν το βγαλε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”