Έτσι τουλάχιστον λέει στο www.sport24.gr
Ελπίζω να μήν έχει βάση η δημοσίευση...

νομίζω η μάνα του ελληνίδα είναι...Adelino4 έγραψε:Ναι φιλε γαλλο-αλγερινος ειναιperis έγραψε:μιλαμε για τον πιτσιρικα τον αλγερινο?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το καλο που τον θελω μακριά απο τον ΠΑΟΚ ..... καλύτερα τον σαλπι παρα αυτον.maik4 έγραψε:Στην Ελλάδα ενδέχεται να επιστρέψει ο Νέρι Καστίγιο με τις φήμες να κάνουν λόγο για μόνιμη εγκατάσταση του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.
Τα «ερυθρόλευκα» ενδέχεται να φορέσει και πάλι στο μέλλον ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος σύμφωνα με σενάρια επιστρέφει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Εφόσον πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη...μετακόμιση, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να μείνουν ...ασυγκίνητοι στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... ς-καστίγιο
ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
ΙΣΩΣ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....................ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΣΕΡΕΙΣ,ΑΝ ΚΣΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.........
Για Παντεφ ενα ονειρο καναμε ρε φιλε. Δεν ειπαμε οτι θα γινει στα αληθεια. Ενταξει ταιριαζε πιο πολυ στο ποιον θα θελατε να αποκτησει η ΠΑΟΚαρα αλλα...Κι οποιος δεν το καταλαβε απο το υφος και τα συμφραζομενα ειναι σιγουρα ανοητοςpagotatzis έγραψε:ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ
είπαμε θα πάρουμε έναν σκόρερ ,έτοιμο παίχτη,έναν KILLER.
τι ανταλλάγματα να θέλει η LYON apo εμάς?
μάλλον τον μπαλάφα θα θέλουν![]()
και οποιος κάνει σκέψεις για pandef δεν μπορεί παρα να είναι ανόητος!
πιο εύκολα παίρνεις πακέτο DEL PIERO ΜΕ TREZEGEUET!!
αλήθεια καλή σκέψη
τι λέτε?
μια και το επάγγελμα μου με συνδέει με την γειτονική χωρα τις μακαρονάδας
και έχω κάτι δουλειές το ιανουάριο ,προλαβαίνω να τακτοποιήσω την μεταγραφή
και αν θέλουν ανταλλάγματα kai αυτοί θα τους δώσουμε
ΙΩΣΗΦΙΔΗ
Εσύ ρε φίλε που δεν θέλεις να ακούγονται οι γνώμες όσων έχουν 100 ποστ, βασικά να ρίχνεις μια ματιά στο τι λένε τα όσα ποστ έχει ο καθένας, εκτός του ότι από τις εκκαθαρίσεις του φόρουμ έχουν σβηστεί και αρκετά ποστ.Realcon έγραψε:Αντιδράσεις κάθε είδους από τους οπαδούς
Η συζήτηση με θέμα την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει φουντώσει και στα «ηλεκτρονικά» στέκια των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ενα απλό σερφάρισμα σε ιστοσελίδες οπαδών του «δικέφαλου» αρκεί να κάνει κανείς και θα παρατηρήσει πλήθος διαφορετικών απόψεων που καλύπτουν όλο το φάσμα των πιθανών αντιδράσεων. Από τη μια πλευρά, σε δημοψήφισμα που διενεργεί σάιτ οπαδών του ΠΑΟΚ πάνω από το 80% οπαδών του «δικέφαλου» είναι θετικοί σε μια ενδεχόμενη επιστροφή. Υπάρχουν όμως και σάιτ που ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι αυτός του «προδότη»
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6732042
ΝΑ μας χαιρόμαστε για της βλακείες μας!!!
ΥΣ. Έχω δει πολλά ποστ από ανθρώπους που είχανε μόνο 1 η 100 η 150 και η εγραφή τους έχει γίνει πριν από δύο χρόνια. Αυτό με εκνεύρισε περισσότερο. Μπήκανε δηλαδή μέσα για να κάνουνε σαματά. Δεν με ενοχλέι η άλλη γνώμη, με ενοχλεί που μπαίνουνε μόνο όταν υπάρχουνε μεταγραφές. Και ρωτώ ο ΠΑΟΚ είναι μόνο μεταγραφές; Αυτά για εκείνους που κάτι άλλο έχουνε στο νου τους. Δεν είμαι μελλοντολόγος, ούτε ψυχολόγος. Αλλά χαζός δεν είμαι. Χρόνια πολλά και σε εσάς "αδέρφια"