Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Γιατί;;;;
Μα γιατί είσαστε στεναχωρημένη αγαπητή μας ψηφοφόρε;;;
Εμείς εδώ νοιαζόμαστε για εσάς!!!!!!!!
Εμείς εδώ νοιαζόμαστε για εσάς!!!!!!!!
- dreamwarrior
ΝΑΙ!!
Και πίστεψέ μας αγαπητή μέλλουσα ψηφοφόρε μας ότι με εμάς στο πλευρό σας θα έχετε αυτό που πραγματικά ζητάτε!!!!!!!!
θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
- dreamwarrior
ΝΑΙ!!
Εδώ μέσα σε τούτο το τόπικ μιλάμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!
Και ένα από αυτά είναι η μετακίνησή σας στο κόμμα μας το οποίο έχει πιάσει τον σφυγμό του οτι να 'ναι πολίτη!!!!!!!
Καλή ώρα όπως τον δικό σου!!!!!!
Και ένα από αυτά είναι η μετακίνησή σας στο κόμμα μας το οποίο έχει πιάσει τον σφυγμό του οτι να 'ναι πολίτη!!!!!!!
Καλή ώρα όπως τον δικό σου!!!!!!
- dreamwarrior
ΩΠΑ!!
Ώπα πρόεδρε.....
Slow down my man!!!!!!!Το παρόν τόπικ είναι μόνο για ότι να 'ναι απόψεις...........
Ρίχτο εδώ : http://www.paokmania.gr/forum/viewforum.php?f=9
Kalo tha htane na vlepoume kai tipota kalo e???
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!
Slow down my man!!!!!!!Το παρόν τόπικ είναι μόνο για ότι να 'ναι απόψεις...........
Ρίχτο εδώ : http://www.paokmania.gr/forum/viewforum.php?f=9
Kalo tha htane na vlepoume kai tipota kalo e???
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!!
- dreamwarrior
Τώρα γι αυτά τα 2 θέλεις απαντήσεις;;;Όχι πες μου...Θέλεις;;;;;Platon έγραψε:και μη μου κανεις υποδειξεις που να βαλω τι, ok?
Αλλιως αυριο...............................
Τώρα για το αν έχει το basket πρόβλημα καλύτερα να μην ξέρεις την γνώμη μου!!!!!!
Parakaleisthe na parathetete ta ποστ sas sta analoga τοπικς
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
- aspromauri
Re: Ρε τι θα γίνει;;;;;;
Θα συμφωνήσω με τον draculaki και απλά θα προσθέσω ότι ... ΕΜΕΙΣ εδώ μπορεί να γράφουμε ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ αλλά κάποιοι στην ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ είναι πραγματικά ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ, για να μην πώ τίποτα χειρότερο.
Και πάλι ο κόσμος καλείται να βοηθήσει την "καψούρα" του, και πάλι θα την βοηθήσει γιατί ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον Π.Α.Ο.Κ για να μπορούμε να "αναπνεύσουμε" ενώ ΑΥΤΟΙ προσπαθούν να "αναπνεύσουν" από τον Π.Α.Ο.Κ.
Και για να μην ξεχνιώμαστε ...
Καλό θα ήταν για την ασφάλεια του ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ να ενημερωθούν οι αγρότες στα μπλόκα ότι θα περάσει ο DR DREAM
Thnx ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Dream Admin Team
Και πάλι ο κόσμος καλείται να βοηθήσει την "καψούρα" του, και πάλι θα την βοηθήσει γιατί ΕΜΕΙΣ χρειαζόμαστε τον Π.Α.Ο.Κ για να μπορούμε να "αναπνεύσουμε" ενώ ΑΥΤΟΙ προσπαθούν να "αναπνεύσουν" από τον Π.Α.Ο.Κ.
Και για να μην ξεχνιώμαστε ...
Σε ευχαριστώ πολύ DR DREAM ... που μας σκέφτεσαι, μόνο σε παρακαλώ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ μην με φέρεις γιατί το "πλαστικό" με κάθεται βαρύ στο στομάχι!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Εγώ πάντως από την πλευρά μου θα πάρω και ένα μεγάλο τάπερ για να κρατήσω αποθέματα φαγητού να τα φέρω στην θεσσαλονίκη και να ταϊσω την κ.κ. aspromauri (καλά το έγραψα τώρα;; )
Είδατε λοιπόν αγαπητοί μας ψηφοφόροι;
ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
(Όχι σαν κάτι μερικές-μερικές)
kalo tha htan gia thn aisthiktikh twn antipalwn na mhn trwme poly ok???
Θενκς oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!!!

Καλό θα ήταν για την ασφάλεια του ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ να ενημερωθούν οι αγρότες στα μπλόκα ότι θα περάσει ο DR DREAM
Thnx ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Dream Admin Team
- dreamwarrior
E ναι λοιπόν!!!
Καλησπέρα σας.
Είδα φως από το τόπικ και είπα να μπω να πω μία καλησπέρα!!
Βασικά δεν έχω ξεκινήσει ακόμη για την πρωτεύουσα και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια να το κάνω!!!
Και ξαφνικά βλέπω ακόμη ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ από την συναγωνήστρια ασπρομαυρουλίτα μας!!!!!Οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω χωρίς να της απαντήσω.............
Είδα φως από το τόπικ και είπα να μπω να πω μία καλησπέρα!!
Βασικά δεν έχω ξεκινήσει ακόμη για την πρωτεύουσα και το σκέφτομαι είναι η αλήθεια να το κάνω!!!
Και ξαφνικά βλέπω ακόμη ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ από την συναγωνήστρια ασπρομαυρουλίτα μας!!!!!Οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω χωρίς να της απαντήσω.............