Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Οι PAOKTODAY εγραψαν οτι μιλαει με χαφαρα η ομαδα και οτι δινει χρυσαφι για φορ...Να φανταστω ονοματα δεν ειπαν ε?
-
Ένας πάντως στα σχόλια των συγκεκριμένων έγραψε πως ο Χαρτέλ οδεύει προς Στουτγκάρδη. Για το χαφ είπαν οτι η ταχύτητα του θα είναι κοντά στου Ντάντας και το ύψος του κοντα στου Σβάμπ και οτι η περίπτωση είναι ανεξάρτητη απο Μεϊτέ.
Γιατί, αυτοί που το είπαν εννοούσαν ακριβώς ταχύτητα;
Ευκινησία εννοουσαν
Ευκινησία εννοουσαν
-
Terry Antonis...Maezono Masakiyo έγραψε:Για το χαφ είπαν οτι η ταχύτητα του θα είναι κοντά στου Ντάντας και το ύψος του κοντα στου Σβάμπ
Δεν είπαν πως είναι γρήγορος σαν τον Ντάντας. Είπαν μια σχετική ταχύτητα Ντάντας, με ένα σχετικό ύψος Σβαμπ.
Τόνισαν το "όχι μινιατούρα".
Χαφ επιπέδου, που παίζει να έχουμε εξελίξεις στις επόμενες μια δυο εβδομάδες.
Επίσης είπαν πως ο ΠΑΟΚ μιλάει με τον παίχτη, άρα όχι με την ομάδα (θεωρητικά λήγει το συμβόλαιο του).
Ο Σβαμπ είναι 1.83. Οπότε ας πούμε πως μιλάνε με ένα σχετικά γρήγορο χαφ, καλού επιπέδου, με ύψος 1,82-1,83.
Κάτι μου (ξανά)έρχεται στο μυαλό.
Edit: Θα έρθει για παρτενέρ του Μεϊτέ. Όχι ως αντικαταστάτης.
Τόνισαν το "όχι μινιατούρα".
Χαφ επιπέδου, που παίζει να έχουμε εξελίξεις στις επόμενες μια δυο εβδομάδες.
Επίσης είπαν πως ο ΠΑΟΚ μιλάει με τον παίχτη, άρα όχι με την ομάδα (θεωρητικά λήγει το συμβόλαιο του).
Ο Σβαμπ είναι 1.83. Οπότε ας πούμε πως μιλάνε με ένα σχετικά γρήγορο χαφ, καλού επιπέδου, με ύψος 1,82-1,83.
Κάτι μου (ξανά)έρχεται στο μυαλό.
Edit: Θα έρθει για παρτενέρ του Μεϊτέ. Όχι ως αντικαταστάτης.
Ο οποίος είναι 30 στα 31, ύψους 180 εκ. και το κυριότερο είναι ελεύθερος αυτόν τον καιρό.Jack_MeHoff έγραψε:Terry Antonis...Maezono Masakiyo έγραψε:Για το χαφ είπαν οτι η ταχύτητα του θα είναι κοντά στου Ντάντας και το ύψος του κοντα στου Σβάμπ
Λες...?

-
-
-
Dimitris_L4 έγραψε:Οι PAOKTODAY εγραψαν οτι μιλαει με χαφαρα η ομαδα και οτι δινει χρυσαφι για φορ...Να φανταστω ονοματα δεν ειπαν ε?
Για φορ είπαν οτι είναι διατεθιμένοι να δώσουν πολλά λεφτά. Οτι υπάρχουν στη λίστα και ελεύθεροι αλλα και παίκτες με συμβόλαιο και οτι εφόσον αποφασίσουν να αγοράσουν μπορεί τα λεφτα που θα δώσουν να είναι και περισσότερα απο όσα έδωσαν για Ντεσπότοφ.
- Patricio_4
Να χαμε να λέγαμε δηλαδή... Τέτοια είδηση βγάζω κι εγώ και όποιος και να έρθει είμαι καλυμμένος
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί στο παρελθόν πιο συγκεκριμένες ήταν οι ειδήσεις που έβγαιναν απο αυτούς;
Είδα κιεγω την εκπομπή...Στην ουσία δεν είπανε τίποτα μα τίποτα..Γενικολογιες που κατά 90% θα πέσουν μέσα απλά γιατί αυτές είναι οι ανάγκες της ομάδος και το μπάτζετ..
200 καμαραδες υπάρχουν...όλο κ με κάποιον θα μιλάμε.
Εν τω μεταξύ αν τρέξουν 50αρι σπριντ ο μεϊτέ κ ο νταντας,ο κοντός θα μείνει 20 μέτρα πίσω
Εν τω μεταξύ αν τρέξουν 50αρι σπριντ ο μεϊτέ κ ο νταντας,ο κοντός θα μείνει 20 μέτρα πίσω